Mä taidan olla niin kova rakastamaan ruokaa, et en dissaa mitään herkkuina pidettyjä herkkuja, kaikki menee makeet ja suolaset.. Semmosetki mitä "joko vihaa tai rakastaa" (aurajuusto, oliivit, maksaruuat, valkosipuli jne) niin namnam...
Jos jostain ruuasta en tykkää niin sanotaan klimppikeitto (
) tai sit joku epämääräinen liha, tällä tarkoitan siis lihaa jossa on jotain rustoja tai muuta kummallista suuntuntumaa, vaikka maku oiskin ok.
Oon huomannu et mun mies ei pysty syömään mitään missä on vähäkin karvas/kirpeä maku (puolukka ja herukat ilman sokeria, greippi, tyrnimehu jne..).. Musta on ihan synti kun ihmiset sotkee marjoihin törkeen paljon sokeria niinku niitä ei vois syödä pelkästään. Se sokerihan lähes kumoaa kaikki terveysvaikutukset.
Sama kysymys kiertoon!