Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy sideerisestä kartastasi  (Luettu 54156 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
kooky
Vieras
« Vastaus #75 : 07.02.2006 16:11:58 »

Vau...todella mielenkiintoista ja sideerinen astro on mulle ihan vieras alue vielä. Laitan kans yv:nä tiedot jos jaksat tulkita smitten Saa laittaa tulkinnan näkyville.
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #76 : 07.02.2006 19:26:38 »

Kiitos omasta tulkinnasta  Smiley
Nyt ihan mielenkiinnosta haluaisin elämänkumppanin sideerisestä tulkinnasta tietää...
Tässä on näitä tietoja...Laita taas jompsinkumpsin vastaus... smitten


Hei,
Sait yv:nä jälleen tulkinnan.

Tv.
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #77 : 07.02.2006 20:07:43 »

Hei katsoisitko minullekin kiitos Smiley

Aurinko Neitsyt
Kuu Härkä
Merkurius Vaaka
Venus Vaaka
Mars Rapu
Jupiter Leijona
Saturnus Leijona
Askendentti Rapu
Keskitaivas Kalat


Kazza79,
Persoonasi on herkkä, tunteellinen ja vilpitön. Motivoidut idealistisen luontosi tähden mitä moninaisimmista asioista. Luonteesi on kuitenkin kokonaisuutena hyvin ujo, kiltti ja mukautuvainen. Elämääsi vaivaa täten määrätty kapea-alaisuus. Mielesi on vakaa ja päättäväinen. Haluat runsaasti mielihyvän täyteisiä kokemuksia, lempeä ja sitoutuisit mielelläsi jo nuorena. Itseilmaisusi on vaitonaista ja olet mielelläsi omissa oloissasi arjen keskellä. Psyykkeesi on muuttuvainen, detaljinen ja tarkka huomioimaan asioita. Säteilet hiljaista ja vaatimatonta julkisivua, mutta tunteesi liikkuvat alati virtaavana juoksuna. Osaat onneksi suhteuttaa asioita jonkin verran ja sinulla on nopeaa käsityskykyä. Sinua motivoi käytännön työasiat suuresti ja oletkin velvollisuudentuntoinen ja ahkera toteuttamaan niitä. Olet järjestyksentajuinen ja pedantti. Ihmissuhteissa olet kriittinen ja sopeutuva samalla kertaa. Sinulta puuttuu luontevasti itseluottamusta (Mars alennus). Tahtosi on emotionaalisesti huomiota ja tunnustusta tavoitteleva, mutta voit kokea pettymyksiä. Sosiaalinen osasi on oleva silti vahvalla ja näkyvällä tavalla esillä (Jupiter Leijona).

Tv. Smiley
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #78 : 07.02.2006 20:35:42 »

Vau...todella mielenkiintoista ja sideerinen astro on mulle ihan vieras alue vielä. Laitan kans yv:nä tiedot jos jaksat tulkita smitten Saa laittaa tulkinnan näkyville.


 askendentti HÄRKÄ
 aurinko  merkurius VESIMIES
 kuu  mars  jupiter LEIJONA
 venus KALAT
 saturnus NEITSYT


Sign?,
Persoonasi on iloluontoinen, spontaani ja herkkä toimimaan. Sinua motivoi liikunta, esiintyminen ja kaikki sosiaaliset ajanvietteet suuressa määrin. Luonteesi on kokonaisuutena erittäin ulossuuntautunut, vahva ja sosiaalisesti näkyvä. Mielesi on toiminnallinen, vakaa ja itsevarma. Toteutat arjen tasolla tahtoasi pidättelemättömästi ja rohkeasti. Olet luontevasti vetovoimainen vastakkaisen sukupuolen silmissä. Moni haluaa omistaa sinut. Olet valoisa, lämmin ja puoleensavetävä. Tykkäät mennä ja kokea elämässä paljon. Psyykkeesi on älyllinen, monipuolinen ja eläväinen. Ymmärrät helposti sosiaalisia tuntoja ja olet herkkä vainuamaan ihmisten ajatuksia. Sinulla on paljon ihmiskontakteja ja olet sosiaalisesti aktiivinen. Omaat hyvää kokonaisuuden käsityskykyä. Ajattelusi on sosiaalisesti elävää ja vuorovaikutteista. Et ole sovinnaista tyyppiä. Läheisissä ihmissuhteissa menestyt hyvin (Venus ylennys), mikäli seikkailuhenki ei saa sinussa liikaa otetta.

Tv. Smiley
tallennettu
marzukka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 125


Jos en hyväksyisi itseäni tälläisenä-en olisi mtn!


Profiili
« Vastaus #79 : 07.02.2006 21:36:48 »

Kyllähän tuo osittain piti paikkaansa...itsenäisestä en menis sanomaan mutta maallisuus juttu osui kohdalleen...
Kiitos hyvin paljon taas =)
tallennettu

Nouseva Rapu                   chiron-härkä-h.12
Aurinko Skorpioni
Kuu Kauriissa
Merkurius Skorpionissa
Venus Jousimiehessä
Mars Kauriissa
kooky
Vieras
« Vastaus #80 : 08.02.2006 02:23:34 »

Kiitos tuhannesti SatAqu! Smiley Tulkinta kuulostaa juuri sellaiselta millainen olisin ellei jokin minussa sensuroisi itseäni.Olen joskus harrastanut paljon liikuntaa ja esiintymistä, olen epäsovinnainen ja törmännyt omistushaluisiin ihmisiin, hassua että tuollainenkin yksityiskohta tuli esille, sillä olen paljon miettinyt juuri tuota. Itseasiassa masis on iskenyt juuri siksi että tuollaisten ominaisuuksien toteuttaminen on jostain syystä estynyt.Mut nyt siis bileet pystyyn, tähtien luvalla :)Länsimaisten merkkien tulkinta vaikuttaa hyvin erilaiselta, muistan olleeni aikoinani pettynyt kun siellä tarjottiin minun kartastani niin paljon sisäänpäinkääntyneisyyttä, herkkyyttä, varovaisuutta ja uhrautuvaisuutta eikä kovasti muuta.mielenkiintoista. Pitääpä lähteä tutustumaan aiheeseen.
« Viimeksi muokattu: 08.02.2006 02:35:40 kirjoittanut sign? » tallennettu
sofee
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14



Profiili
« Vastaus #81 : 08.02.2006 14:59:01 »

Hei!
Saisinko minäkin tulkinnan kartastani. Grin

aurinko 9 31`neitsyt  12.huone
kuu      2 35`jousimies  3.huone

merkurius 21  24`leijona 11.huone
venus 16  17`vaaka  2.huone
mars 8 10`skorpioni  2.huone
jupiter 27  50`kaksoset  10.huone
saturnus 14 10`kalat  6.huone
uranus 14  52`neitsyt  12.huone
neptunus 17  33`skorpioni 3.huone
pluto 15  52`neitsyt  12.huone
chiron 20  22`kalat
ceres29  33`kalat  7.huone


Toi chiron 20  22`kalat  on 6.huone
en saanut sitä siihen.

KIITTÄEN ETUKÄTEEN.!! smitten

T.Sofee
tallennettu
kazza79
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8



Profiili
« Vastaus #82 : 09.02.2006 23:17:00 »

Suuri kiitos!!!
Huh kun pitkin paikkaansa ja tuliki samalla pieni itsetutkiskelun hetki eteeni... knuppel2

Ihana kun täällä on ihmisiä, jotka haluavat ns. auttaa muita  smitten

Terkuin Kazza :Smiley
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #83 : 10.02.2006 00:06:12 »

Hei!
Saisinko minäkin tulkinnan kartastani. Grin

Aurinko Leijona
kuu      Skorpioni
merkurius Rapu
venus Neitsyt
mars Vaaka
jupiter kaksoset
saturnus Vesimies


Sofee,
Persoonasi on vakaa, lempeä ja hieman passiivinen. Motivoidut mukavuudenhalun ja nautinnonhalun täyttävistä kokemuksista runsaassa määrin. Elämäsi ikäänkuin laajenee tällä sektorilla suuresti. Luonteesi on kokonaisuutena hyvin stabiili; et hätkähdä mistään, etkä arjen tasolla monesti saa tarvittavaa liikettä itsessäsi aikaan. Psyykkeesi on kuitenkin valoisa, suurpiirteinen ja aktiivinen. Säteilet itseluottamusta ja rohkeutta varmalla tavallasi. Sinussa on mutkattomuutta ja oma-aloitteisuutta joka heijastuu elämäsi koko kulussa (Aurinko omassa merkissä). Pidät siitä, että saat vaikuttaa vahvasti sosiaalisessa yhteisössäsi. Oletkin vankkumaton tukipylväs, jonka päätökset vaikuttavasti lujasti muihin. Mielesi on totinen ja syvästi tunteikas. Olet hieman jähmeä muuttumaan mieleltäsi ja samat asiat vaivaavat sinua pitkään. Toisaalta olet samasta syystä asioihin pitkämielisesti antautuva ja luotettava. Ajattelusi on myös emotionaalista, turvallisuuden ja elämän kirkkaan johtotähden etsimistä. Ihmisuhteissa olet kriittinen ja saatat törmätä vaikeuksiin elämänkumppanin löytämisen kanssa (Venus alennus). Tavoitteesi on vaikuttaa yhteistyön ja sosiaalisen vuorovaikutuksen kautta itsellesi tärkeissä tehtävissä (Mars Vaaka). Elämäsi rakentuu laaja-alaisen näkökyvyn kasvun kanssa (Saturnus omassa merkissä).

Tv. Cool
tallennettu
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #84 : 10.02.2006 00:06:30 »

Laitoin yv:nä menemään myös tietoni ja mielenkiinnosta haluasin tietää näkemyksesi. Saat laittaa toki tänne avoimestikin näkyviin.

Eniten jäi mietityttämään seikka, että en juuri löytänyt poikkeavaa karttojen välillä. Siis joitakin merkkejä muuttui, mutta jotenkin jäi sellainen tuntuma, että ne, mitkä vaihtuivat korvautuivat muilla.

Joten päästäänkö molemmilla karttatulkinnoilla kuitenkin samaan lopputulokseen?
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
SatAqu
Vieras
« Vastaus #85 : 10.02.2006 00:59:00 »

Laitoin yv:nä menemään myös tietoni ja mielenkiinnosta haluasin tietää näkemyksesi. Saat laittaa toki tänne avoimestikin näkyviin.

Eniten jäi mietityttämään seikka, että en juuri löytänyt poikkeavaa karttojen välillä. Siis joitakin merkkejä muuttui, mutta jotenkin jäi sellainen tuntuma, että ne, mitkä vaihtuivat korvautuivat muilla.

Joten päästäänkö molemmilla karttatulkinnoilla kuitenkin samaan lopputulokseen?


Sen voit itse päätellä tästä:

 askendentti  saturnus RAPU
 aurinko VESIMIES
 kuu  merkurius  venus KAURIS
 mars HÄRKÄ
 jupiter KALAT

Persoonasi on psyykkeesi kaltainen; eläväinen, määrittelemätön ja monipuolinen. Motivoidut uteliaana ja sosiaalisena luonteena kaikesta elävässä yhteydessä olevista asioista. Olet vakaa ja päättäväinen, mutta elämäntapaasi luonnehtii myös ainainen muutoksentuuli ja ailahtelevuus. Mielesi on spontaani ja levoton. Toteutat käytännön tasolla monenlaista asiaa ja olet liikkuvaista sorttia. Hyvin sosiaalisena luonteena sinulla on paljon tuttuja ja otat osaa helposti yhteisiin aktiviteetteihin. Matkustat mielelläsi. Tietomääräsi on runsaat  ja monialaiset. Et erikoistu. Ajattelusi on rationaalia ja maanläheistä. Läheisissä ihmissuhteissa olet vakava ja kunniantuntoinen. Tavoitteesi on maallisessa mielihyvässä ja vakaassa elämänmenossa. Elämänasenteesi on yksinkertainen ja idealistinen. Lähteesi on elämän sosiaalisessa tarkoituksessa (Jupiter omassa merkissä).

Tv. Cool
tallennettu
sofee
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14



Profiili
« Vastaus #86 : 10.02.2006 09:45:26 »

smitten
Tuhannet kiitokset,kyllähän piti paikkaansa,tosin en tunne aina itseäni ihan lempeäksi varsinkaan silloin kun saan "pömpelit",silloin oksat poikki.  knuppel2
Ajattelemisen aihetta tuli kyllä paljon,ja elämäni kyllä on muuttumassa, uskoakseni parempaan suuntaan   Grin vaikka kyllä välillä kirpaisee ja pahasti Cry

 smitten :smitten:Sofee smitten smitten
Ps.On se ihanaa kun täällä on näin ystävällisiä,avuliaita ja ihania ihmisiä smitten
tallennettu
heissu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52



Profiili
« Vastaus #87 : 11.02.2006 23:07:40 »

Laitoin tiedot yv:llä, kiitos!
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #88 : 11.02.2006 23:20:02 »

Täälläpä minäkin huhuilen... Eli voisinkos saada myös kuvausta ? Kiitokset jo etukäteen !  smitten
Aurinko: Härkä
Nousumerkki: Kaksoset
Kuu: Rapu
Merkurius: Härkä
Venus: Oinas
Mars: Jousimies
Jupiter: Neitsyt
Saturnus: Oinas
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #89 : 13.02.2006 16:40:39 »

Moi, pistin viestiä yv:nä. Eli tänne saa laitaa mun tulkinnan, mutta sen toisen haluaisin mielellään yksityisenä. Mielenkiinnolla odotan mitä tulee, koska häneen ei kyllä tuo sideerisen skorpparin kuvaus sovi pätkän vertaa.
Muuten tuntuu kyllä yllättävän toimivalta, kun tosiaankin saa kuulla noita sideerisiä, ei trooppisia tulkintoja sideerisille merkeille. Kivaa että sideerinen astrologia ei olekaan höpötystä  kuten olen vähän ajatellut...
Olet aika avulias ihminen  Cool kiitos   Cheesy
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: