Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Venus ja Kuu syntymäkartalla "irrallaan"  (Luettu 3998 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hupu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 11.01.2006 18:05:30 »

Mun syntymäkartalla Venus (Joukkarissa) ja Kuu (Oinaassa) ovat ilman kontaktia muihin planeettoihin. Astrologi on tulkinnassaan sanonut, että "tarkoittaa yleensä hyvin henkilökohtaista kompleksista asiaa". Onko kellään kokemusta miten tämän voisi tulkita?

t. NousuVaaka aurinkoVesimies
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 11.01.2006 19:39:17 »

Heips Hupu! Aspektittomat planeetat edustavat usein karmallisia asioita. Aspektiton planeetta on ikäänkuin testissä; miten oppia käyttämään sen planeetan edustamia energioita oikein. Henkilö on monesti taipuvainen käyttämään aspektittomaa planeettaansa toimimalla tavallaan laidasta laitaan, löytämättä kultaista keskitietä. Toisaalta ilman aspekteja planeetta myös edustaa puhtaimmillaan sitä eläinradan merkkiä, jossa sijaitsee - hyvässä ja pahassa. Sanotaan myös, että paljon aspektittomia planeettoja löytyy esim. rikollisten kartoilta, mutta Hupu sinua en tarkoita, sillä kaksi ei vielä ole paljon. Rikolliset ovatkin jonkinlainen ääriesimerkki siitä, miten henkilö ei osaa käyttää aspektitonta planeettaansa oikein. Vanhoilla sieluilla on myös usein aspektittomia planeettoja, joiden energioita he osaavat hyödyntää rakentavasti ja puhtaimmillaan, ilman muiden planeettojen vaikutusta.

Aspektittomasta Kuusta sanotaan mm. että tunteet vaihtelevat herkkyydestä tunteettomuuteen ja on vaikeaa kuunnella järjen ääntä silloin kun tunteet jylläävät - toisaalta kenelläpä ei.  Wink Ja kun karttasi Kuu on vielä Oinaan impulsiivisessa merkissä, uskoisin, että tunnistat äskeisestä itsesi.... Aspektiton Venus voisi ilmetä esim. erikoisina mieltymyksinä laidasta laitaan jälleen. Myös rakkaussuhteet voivat olla vaihtelevia. Fiilikset voivat vaihdella erakoitumisen tarpeesta intohimoiseen elämään ja rakkauteen suhtautumiseen.

Läksynä voisi siis olla vaikkapa sen kultaisen keskitien löytäminen etenkin naiseuteen, äitiyteen ja tunne-elämään liittyvissä asioissa.  Onnea tasapainoilemiseen!  smitten
tallennettu

Hupu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #2 : 11.01.2006 20:20:48 »

Hei May,

Kiitos vastauksestasi, onhan siinä henkilökohtaista kompleksia kylläkseen, kun tunteet heittelee jääkylmästä tulikuumaan, tunnistan hyvin itseni. Vesimiehille on lupailtu kinkkistä vuotta 2006, ja henkilökohtaisesti tuntuu, että muutoksia on tulossa (työpaikka varmaan vaihtuu ja lähin ihmissuhdekin on vähän vaiheessa). Osaisitko kertoa miltä aspektit näyttää s. 29.01.1963 22:45 Mikkeli, onko mun fiilikset oikeassa?

Ever so grateful Hupu  smitten
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 12.01.2006 15:46:47 »

Moi taas Hupu! Vesimiehillä lienee muiden kiinteiden merkkien lisäksi olla kinkkinen vuosi Leijonassa kulkevan Saturnuksen ansiosta. Karman herra kun ei anna mitään ilmaiseksi, mutta toisaalta palkitsee ahkeran uurastuksen.

Sinulla tr. Saturnus tekee oppositiota syntymäkarttasi Vesimies-Auringon ja Saturnuksen yhtymään. Vaikutus on osittain alkanut jo loppuvuoden puolella, mutta parhaiten tunnet sen nahoissasi tulevan kevään ja kesän aikana. Huonejaosta päätellen tapetilla ovat niin koti- kuin työasiatkin. Etenkin kotiasioissa mikään ei ehkä nyt suju kovinkaan helposti vaan eteenpäin meneminen voi olla melkoista rämpimistä ja saatat tuntea tuupertuvasi kotona ilmenevien monenlaisten vastuiden alla. Onneksi kuitenkin transiitti menee ohi aikanaan.

Toisaalta samaan aikaan kartallasi on onneksi myös monia upeita transiitteja, joten masennuksen suohon ei sentään kannata upota. Tuo äsken mainittu Saturnus kun tekee samalla myös kannustavaa triniä Kuuhun ja kun karttasi Kuu on 6. huoneessa, niin työasioissa voit kohdata melkoista myötätuulta, joka sitten auttaa jaksamaan kotiasioissa olevat paineet. Samoin Saturnus tekee kesällä yhtymää urahuoneessasi olevaan Onnenpisteeseen, joten tuolloin voit odottaa uurastamisen kautta tapahtuvaa onnistumista työasioissa. Tuntuisiko esim. ylenntys, palkankorotus tms.. mahdolliselta? Tähän viittaisi myös tr. Jupiterin trini MC:hen (ura-akseli).

Tr. Jupiter tekee myös triniä 5. huoneen Jupiteriin. 5. huonehan taas edustaa myös mm. romansseja.  Wink Myös DC:n tuntumassa liikkuva Noususolmu enteilee karmallisia, kohtalonomaisia tapaamisia. Elämääsi voi ilmestyä henkilöitä, joiden ilmestyminen on kirjoitettu sielunsuunnitelmaasi jo kauan sitten. Ja tapahtuuhan 5. huoneessasi muuten muutakin mielenkiintoista.Äkillisiä, yllättäviä muutoksia enteilevä tr. Uranus muuten liikkuu juuri parhaillaan tarkasti yhtymässä 5. huoneen Kheironiin. Liittyisikö tämä nyt sitten sen ihmissuhteen vaiheessa olemiseen? 5. huone kun edustaa niitä romansseja, toisaalta myös omaa luovuutta ja lapsia. Kheironiin liitetään kipeydessään kasvattavat tapahtumat. Eli ihmissuhteissa näyttäisi olevan niin onnea kuin kyyneliäkin.

Kaikki kyseiset transiitit ajoittuvat muuten nyt tähän alkaneeseen vuoteen suunnilleen loppusyksyyn asti, joten syksyllä pitäisi sävelien olla paljon selvemmät ainakin näiden transujen osalta. Tsemppiä, kyllä se siitä! Mitä itse arvelet transiiteistasi? Smiley
tallennettu

Hupu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #4 : 12.01.2006 18:02:54 »

Voi suurkiitokset May, että viitsit tsekata !

Transiitit vaikuttavat mielenkiintoisilta, loppuvuodesta alkoi todellakin "painaa" ja suunnilleen väsymyksestä tuupertuneena tulin lomalle koti Suomeen jouluksi.

Mielenkiintoista, että puhut näistä karmallisista ihmisistä, joita tulen tapaamaan, mulla on vahvasti tunne, että täällä ulkomailla ollessani olen yhden sellaisen jo tavannut, joulukuun aivan alkupäivinä 2003 ja tämä on se "vaiheessa" oleva henkilö. Yleensä en lämpene Kaurismiehille juuri ollenkaan (s. 29.12.1971 09:15 Mikkeli), mutta tämä henkilö teki oudon vaikutuksen ja juttu jäi vaivaamaan. Nyt suhde veivaa ees ja taas, eikä oikein tule mitään selvyyttä. Pitäisiköhän unohtaa koko juttu? Kauris vs Vesimies ei ole kauhean harmoninen yhdistelmä ja yhteiskartalla oinaskontakti tekee kiusaa...

Työrintamalla kevät/kesä muutokset olisivat tervetulleita, mulla on kaksikin optiota, toinen kotimaassa, mikä tietäisi muuttoa takaisin kotiin ja toinen täällä, joka ratkeaa tässä kevään aikana. Mieli vähän epävarma tällä hetkellä, mitä pitäisi tehdä...

Kaikesta päätellen muutosten alkuvuosi siis, mutta jos jo syksyllä selkenee, se on oikein hyvä, aikamoista hullunmyllyähän tämä viime vuosi olikin.

Hupu
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: