Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitähän tämä haluaa kertoa?  (Luettu 5776 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
sarhippa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« : 04.04.2008 14:15:45 »

Näin viime yönä unta jossa seisoin jossain vuoristossa. Oli kesä ja aurinko paistoi, todella kaunis ilma. Oikealta puolelta lensi eteeni kaksi kyyhkystä: toinen puhtaan valkoinen ja toinen upean vaalean vihreä  Huh. Tämä jälkimmäinen jäi yläpuolelleni lentelemään ja ihailin sen pyrstössä olevia helmimäisiä kuvioita. Nostin käteni ja se laskeutui siihen istumaan. Olin onnellinen kun lintu halusi tulla luokseni. Joku sanoi unessa minulle, että lintu taitaa olla Tiltaltti. Ihmettelin sitä kovasti, sillä näin selvästi että kyyhkynenhän se oli vaikka oli tuon värinen.

Osaisiko joku avata tätä unta, itselle ei oikein nyt avautunut. Tiltaltti on oikeasti lintu, mutta siitä lukeminen ei auttanut kylläkään eteenpäin.

Kiitokset etukäteen  laugh


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 04.04.2008 16:58:04 »

Oikein hyvä uni! Valkoinen on pyhä väri, joka sisältää kaikki muut värit. Valkoiseenhan liittyy myös sana valaistuminen, tulla valkoiseksi. Vihreä puolestaan on parantamisen, luovuuden ja sydän chakran väri. Sydän chakraan liittyvät sellaiset asiat kuin tunteet, maallisen ja henkisen yhdistäminen sekä oman Itsen rakastaminen.

Kyyhkyistä sanotaan näin

Kyyhkynen
Kyyhkyset unessa symboloivat rauhaa, tasapainoisuutta, harmoniaa ja viattomuutta. Valkoinen kyyhky unessa edustaa uskollisuutta ja ystävyyttä. Se saattaa olla myös viestintuoja ja siunaus Pyhältä Hengeltä. Valkoinen kyyhky edustaa myös rauhaa - sinun on päästettävä irti kostosta, vihasta ja ikävistä tunteista.

Olisiko elämässäsi jotain, mikä oikein kalvaisi sydäntäsi? Silloin valkoinen kyyhky olisi kehotus päästää irti, jotta sydämesi (vihreä kyyhky) pääsee paranemaan.
tallennettu
sarhippa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« Vastaus #2 : 04.04.2008 18:24:31 »

Kiitos sinulle Athamaarit!
Sain vastauksestasi irti enemmän kuin uskotkaan  Smiley. Sopii oikein hyvin tähän elämäntilanteeseeni.
Unisymboleita olen tutkinut ja tätäkin foorumia lueskellut, mutta joidenkin unien kanssa sitä vaan jää jumiin ja silloin toisilta voi saada vinkkejä eteenpäin menemiseksi. Kiva kun olet olemassa  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: