Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Olen yksinäinen ja allapäin!  (Luettu 3776 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Susa71
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« : 22.04.2008 20:46:36 »

Hei!
Nyt täytyy kysyä onko minun kevääseen tai kesään tulossa ollenkaan mitään kivaa joka saisi nyt niin allapäin olevan mielen taas positiivisempaan suuntaan?   Embarrassed
Tutustuin monen vuoden yksin olemisen jälkeen mieheen joka sai minut taas elämään ja tuntemaan itseni tärkeäksi. Tapailimme harvakseltaan koska välimatkamme oli suuri ja molemmilla lapsia ja ehkä se oli suhteemme jatkoa ajatellen vaikeaa. Eli päätimme yhteistuumin lopettaa suhteen. Nyt olo on hieman masentava vaikka aurinko paistaa ja kevättä on pikkasen rinnassa...Uskon, että minua odottaa jossain rakkaus....  Undecided
tallennettu
Lilah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104


Saat sen mistä luovut...


Profiili
« Vastaus #1 : 28.04.2008 09:18:09 »

Jos Susa71 tahdot, voisin nostaa sinulle enkelikortin ohjausta antamaan? angel

Rakkaudella lilah smitten
tallennettu

Aurinko: Kalat
Nousu: Leijona
Kuu: Oinas
Merkurius: Vesimies
Venus: Oinas
Mars: Vesimies
Susa71
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #2 : 28.04.2008 20:20:48 »

Kiitos lilah. Tietysti tahdon. Nosta vaan enkelikortti ohjausta antamaan.
tallennettu
Lilah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104


Saat sen mistä luovut...


Profiili
« Vastaus #3 : 29.04.2008 10:46:28 »

Tässäpä sinulle Susa71 nousi kaksi korttia tähän tilanteeseen... Keskity niiden tuomaan viestiin ja sisäistä ne avoimesti sekä laajasti. Näe sielusi silmin se tilanne johon itsesi ja elämäsi tahdot suuntaavan. Luo mielikuva siitä mitä tahdot ja ajattele että saavutat sen...

Luottamusta ja Rakkautta sinulle smitten

RELATIONSHIP - IHMISSUHTEET

Tärkeintä on suhteesi itseesi ja Jumalaan, kaikki muut ihmissuhteet tulevat tämän jälkeen. Vetääksesi puoleesi, parantaaksesi tai tasapainottaaksesi ihmissuhteita seurustele enemmän rakkaan Luojasi kanssa. Turvan ja rakkauden tunne hänen kanssaan tuo muihin ihmissuhteisiisi kukoistusta ja runsautta.

Tämä kortti osoittaa, että olet astumassa positiivisempaan jaksoon ihmissuhteissasi. Kuten kortin kuva osoittaa, olet nyt metsän reunalla ja astumassa valon ja kauneuden alueelle. Kuten kuvan enkeli, sinun täytyy vain sinnitellä hiukan pidempään.

...Vastaus kysymykseesi löytyy ihmissuhteestasi. Luota tunteisiisi, mitä tulee nykyiseen suhteeseesi ja toimi sen mukaisesti. Enkelit auttavat sinua tuomaan esiin uuden upean suhteen. Lähetä valoa, rakkautta ja enkeleitä nykyiseen suhteeseesi. Myönteinen muutos on tulossa nykyiseen suhteeseesi (mikä saattaa sisältää terveen päätöksen).

*****************************


WEDDING - HÄÄT

Avioliitto on kahden sielun rakkaudella yhdistetty liitto, yhteinen arvostuksen kohde ja sitoumus. Se kertoo toiveesta syventää rakkautta ajan saatossa. Hääpäiväsi on todistus voimakkaasta uskosta rakkauden voimaan. Rakastettu; anna luottamuksen ja rakkauden virrata elämääsi.

Vastaanotit tämän kortin, koska avioliitto aiheena liittyy kysymykseesi. Joko lähitulevaisuudessasi ovat häät tai enkelit ehdottavat uudistamaan lupauksenne, jotta romantiikka pysyisi elossa nykyisessä avioliitossasi. Tämä kortti on rakkauden ja myönteisen energian ympäröimä, joten ei ole tarpeen kantaa huolta sen viestistä. Ole avoin rakkaudelle, romantiikalle ja mahdollisuuksille, sekä nauti hääpäivästäsi.

...Saat pian romanttisen tai liike-elämään liittyvän ehdotuksen. Koet "mystisen avioliiton" sisäisen naisellisen ja miehisen energian välillä. Kohtaat merkityksellisen henkilön häissä, joissa olet vieraana.Tapaat pian tulevan aviokumppanisi. Eräs ystävistäsi tai perheenjäsenistäsi avioituu pian.
tallennettu

Aurinko: Kalat
Nousu: Leijona
Kuu: Oinas
Merkurius: Vesimies
Venus: Oinas
Mars: Vesimies
Susa71
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #4 : 29.04.2008 20:22:35 »

Kiitos Lilah. Miten kauniita sanoja....sait minut hyvälle tuulelle. Siis jotain ihanaa on tulossa....kiva.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: