Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto neliö venus?  (Luettu 7931 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« : 10.05.2008 19:58:07 »

Miten mahtaa  pluto aspect_squ venus vaikuttaa miehen syntymäkartalla? Tutkailin tässä muutaman miekkosen karttoja ja  pluto aspect_sex/ aspect_tri venus miehillä tuntuu pyyhkivän hyvin naismaailmassa. Lisäksi  pluto aspect_tri venus-( jupiter aspect_tri venus) tyyppi on klassisen komea ja kovasti naisten mieleen. Sen sijaan tämän  pluto vaaka aspect_squ venus   kauris naisasioista ei ole tietoa, pitkiä suhteita ei ainakaan ole ollut, hänellä myös  juno skorpioni 5h.
Eikös naisen kartalla  pluto:n ja  venus:n neliöt viittaa väkivaltaiseen suhteeseen tai ainakin jonkinlaisiin ongelmiin rakkauselämässä?
« Viimeksi muokattu: 11.05.2008 11:05:11 kirjoittanut Dimma » tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 11.05.2008 17:02:40 »

Katsoin omasta aineistostani kaikki Pluto-Venus -aspektit tuttavamiesten kartoilta ja tällaisia ajatuksia tuli mieleen:

-Toisinaan miehellä on taipumus ihastua ns. paheelliseen ja seksiä tihkuvaan naiseen. Näissä suhteissa mies ottaa mitä todennäköisimmin siipeensä, nainenhan todennäköisesti pettää miestä ennemmin tai myöhemmin ja erittäin todennäköisesti vielä sellaisen miehen kanssa, joka kuuluu miehen lähipiiriin. Eräs tuttavamies, jolla on nimenomaisesti   venusaspect_squ pluto syntymäkartallaan, on tällaisessa tilanteessa menettänyt malttinsa niin, että tappoi naisystävänsä. Mies saattaa sekaantua joskus myös naiseen, jonka elämäntilanne tekee suhteesta jännittävän, esim. kyseessä on työkaverin vaimo tai joku muu, josta olisi viisaampi pysytellä erossa. 

-Rakkauselämä on joissakin tapauksissa lähes sairaalloisen mustasukkaisuuden värittämää. Mustasukkainen osapuoli voi olla kumpi tahansa. Kuvioon kuuluu myös toisen osapuolen vahtiminen ja kontrollointi, joka voi aiheuttaa vaikeuksia sosiaaliseen elämään. Seksillä (lue pihtaamalla) kiristäminen on myös yleistä.

-Näissä aspekteissa olen nähnyt myös naisvihaa tai yleisesti ottaen rakkauden halveksuntaa. Nämä tyypit esineellistävät naiset seksiobjekteiksi ja miesten orjiksi. Nämä tyypit saattavat olla myös kiinnostuneita rikkaista naisista, joita sitten hyödyntävät taloudellisesti niin paljon kuin nainen vain sallii.

-Seksuaalisella puolella voi ilmetä pakkomielteitä tai kiinnostusta äärimmäisiin ilmiöihin (vaikkapa kuristusleikkeihin). Hyvällä tavalla mies saattaa opetella kontrolloimaan itsensä, jotta nainen saisi enemmän nautintoa, eli tässä lähestytään tantraseksiä.
« Viimeksi muokattu: 11.05.2008 17:17:25 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #2 : 12.05.2008 22:23:33 »

^Hui! Katselin tuossa omia karttojani ja huomasin että en tunne kuin yhden miehen jonka kartalla   pluto aspect_squ venus - Taitaa olla parempi niin.. Shocked
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 13.05.2008 13:42:19 »

Älähän peljästy, Dimma.  Wink. Kehittyneellä tyypillä tuo aspekti voi ilmetä loivemmin kuin jollain muulla. Esim. omalla veljelläni on  venus aspect_opp pluto, jonka lisäksi hänellä on mm. Kuu Skorpionissa. Hän on uskomattoman rauhallinen, leppoisa ja pitkäpinnainen mies (Au on Kaloissa, nousu Ravussa, erittäin voimakas Neptunus). Hänellä on ollut kaksi pitkää suhdetta ja nythän hän on ollut naimisissakin jo 11 vuotta. Hänen ensimmäinen suhteensa oli varsin dominoivan ja määräilevän naisen kanssa, joka yritti provosoida veljestäni mustasukkaisuutta flirttailevan käytöksen kautta, mutta ei onnistunut siinä kovin hyvin. Nainen itse oli mustasukkainen. Kumpikin kehui kilvan seksielämän toimivuutta - se olikin ilmeisesti ainoa asia, joka oli toiminut suhteen loppuun asti.

Veljeni nykyinen vaimo on nuoruudessaan harrastanut seksuaalista hurjastelua, mutta on rauhoittunut sittemmin.

Omalla miesystävälläni on nimenomaisesti tuo  venus aspect_squ pluto, jonka lisäksi hänen Venuksensa on Skorpionissa. Makuuhuone on somistettu mm. käsiraudoin, mutta ne eivät ole kyllä olleet muuten käytössä.  :Smiley Mustasukkaisuusdraamat ja sekaantumiset vääriin naisiin ovat olleet aika tyypillisiä hänen naishistoriassaan.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #4 : 13.05.2008 13:50:24 »

Ööh, mitähän tuosta pitäisi ajatella. :Smiley Miehelläni nimittäin on Venus neliössä Pluto-Jupiter-Mars-stelliumiin. Grin En ole koskaan ajatellut, että aspekti olisi jotenkin erityisen hankala...itse asiassa en edes muistanut, että hänellä on se kartallaan.

En nyt parhaalla tahdollakaan tunnista hänessä oikeastaan mitään muuta yhtäläisyyttä noihin edellä mainittuihin asioihin kuin korkeintaan sen, että ennen meidän suhdettamme joku olisi voinut ihmetellä hänessä juuri tuota pitkäaikaisten naissuhteiden puuttumista. Enemmän se kuitenkin on tietynlaista ehdottomuutta (hän on myös aurinko skorpioni) - hän ei todellakaan ole sen luonteinen että seurustelisi vain seurustelun vuoksi, vaan homman täytyy olla syvällisempää.

Sanoisin myös tällä kokemuksella, että tämän aspektin piikkiin ei yksin voi eikä kannata laittaa kaikkea tuota mitä Lilli aluksi mainitsi. Ehkä kuitenkin kyseiseen aspektiin liittyy miehelläni se, että hän on käynyt läpi melko "skorpparimaisen" suhteen ennen minua - aikaan, jolloin tr Pluto ohitti hänen Venuksensa. Ei siitä kuitenkaan mitään naisvihaa hänelle jäänyt, vaikka olisi voinutkin. Tasapainottava tekijä hänen tapauksessaan on varmasti kuu aspect_tri pluto jupiter mars uranus (äitisuhde on hyvä), eikä kartalta muutenkaan löydy haastavampia aspekteja kuin nuo neliöt Venukselle. Minuun neliö viittaa varmasti ainakin siinä mielessä, että itselläni on venus (1. h) aspect_opp pluto (7. h). Smiley Mutta nuoruuden hurjasteluja...en tunnusta... Grin
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 13.05.2008 13:50:52 »

Minulla on tuo Venus neliö Pluto omalla kartallani, mutta koska olen nainen, niin en osaa noista miehiin vaikuttavista jutuista sanoa tarkemmin - mutta minun kokemukseni mukaan tuo aspekti usein tarkoittaa sitä, että vaatii paljonpaljon rakkautta, koska kokee jossain sydämessään, ettei oikeastaan ole rakkauden arvoinen ja ei koe itseään rakastetuksi ja sen takia vaatii PALJON rakkautta, jotta ikinä kokisi että on edes hieman rakastettu.

Minulla itselläni tuo on tarkoittanut plutomaisesti joko aikoja, jolloin miehiä tippuu ovista ja ikkunoista, sitten taas täydellisiä hiljaisia sinkkuaikoja ja toisaalta myös dramatiikkaa ja seksuaalisuutta suhteissa. Suhteet ovat usein valtataisteluja ja jotenkin tosi voimakkaita, muokkaavat paljon persoonaa, vaativat uhrautumista ja joskus myös sisäistä kuolemista ja uudelleensyntymistä.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #6 : 13.05.2008 13:58:31 »

Kiitos Ebenia näkökulmasta! Plutoon/Skorppariin liittyen ainakin intensiivinen on adjektiivi, jolla kuvaisin suhdettamme alusta lähtien. Ei ole tainnut päivääkään kulua, etteikö ainakin tekstaria olisi toisillemme laitettu.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 13.05.2008 14:58:26 »

Minulla on varmasti taito noukkia karttapankkiini kaikki särmikkäimmät tyypit, joten esimerkkini saattavat vaikuttaa hieman pelottavilta... Mutta Ajatuksen mieheen liittyen tuli tosiaankin mieleen, että sellainen mustavalkoisuus on skorpionimainen ominaisuus, ja ei ole lainkaan mahdotonta, että Venus-Pluto -aspekteilla pysytellään naisista - jos ei kokonaan, niin ainakin melkein - erossa.

Julkkisesimerkkinä Mahatma Gandhi (Au-Vaaka), jolla Venus Skorpionissa tarkassa oppositiossa Plutoon. Hän oli naimisissa, mutta tietyssä elämänvaiheessa teki selibaattipäätöksen. Aika ajoin hänellä oli sitten tapana kiusata itseään ja luonteensa vahvuutta nuorten, kauniiden ja seksikkäiden naisten seuralla.

Noh, aika särmikäs esimerkki tämäkin oli.  uglystupid2
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #8 : 13.05.2008 17:01:31 »

Tämä herra on myös  aurinko jousimies 5h., kuu kauris 6h., askendentti rapu. ja  keskitaivas kalat. kuunsolmu, uranus ja  juno skorpioni.
 aurinko, mars, merkurius, neptunus jousimies stellium
Huomasin tuossa samalla että itseltäni löytyy  venus aspect_squ askendentti skorpioni, venus aspect_con aurinko. angel
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #9 : 14.05.2008 10:09:00 »

Exäni syntymäkartalta ei löytynyt  aspect_squ , vaan  pluto ( vaaka 6. huone) aspect_opp venus ( oinas 12. huone). Oli heti alkuunsa hyvin särmikäs tyyppi, mutta jollain tapaa erittäin määräilevä koko meidän suhteen aikana - ja juu, aggressiivinen tietyllä tavalla, vaikkei semmoinen "perinteinen" vaimonhakkaaja-tyyppi.. Aggressiivinen mentaalitasolla.
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #10 : 14.05.2008 15:20:56 »

Noh, aika särmikäs esimerkki tämäkin oli.  uglystupid2

Grin
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: