Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin...  (Luettu 155987 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
Wilmariina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #135 : 10.07.2008 22:43:18 »

Hei Rakkauden Valo

Onko enkeleillä jotain kerrotavaa minulle?

Olen pitkään odottanut viestiä rajan tuolta puolen kuolleelta pojaltani.
Onko hänellä kaikki hyvin?


Jäljelle jäi suunnaton ikävä ja kaipaus


t; Marutska
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #136 : 11.07.2008 22:43:56 »

Rakas enkuli  smitten Grin Kysyisin tällaista taas kun on vähän sellainen "tylsä" olo, että miten jaksan odottaa että elämässä tapahtuu jotain?
Tiedän kyllä että jotain tapahtuu ja paljonkin, mutta niihin muutoksiin on aikaa ainakin puoli vuotta.
Millä oikein täytän tämän tyhjyyden nyt? Mikä on tärkeää?


Sinulle tuli kortti:

VAPAUS

Enkelit ohjaavat sinua rakkaudella vapaasti ilmaisemaan todellisia ajatuksiasi ja tunteitasi.

Voit tuntea tämän hetkisessä elämäntilanteessasi olevasi ikäänkuin "ansassa". Tämän kortin saadessasi, enkelit pyytävät sinua oivaltamaan, että sinä olet ainoa vankilan pitäjä/johtaja omassa elämässäsi. Milloin tahansa huomaat, että sinulla on voima/valta olla vapaa, vapaus seuraa ja vapaudut. Kaikki mitä teet elämässäsi on valintaasi, ja sinä olet aina vapaa valitsemaan uudelleen, erilailla. Jopa vangit ovat vapaita valitsemaan ajatuksensa, jotta he tuntisivat rauhaa ja iloa missä tahansa olosuhteissa.

Ensi kerralla kun aloitat lauseen sanoilla: "Minun pitää, tai minun täytyy", pyydämme, että lopetat. Pyydä Jumalaa ja enkeleitä näyttämään sinulle joitain muita vaihtoehtoja. He joko auttavat sinua suorittamaan asiasi, tehtäväsi rakkaudellisessa tilassa, jotta et tuntisi olevasi "ansassa". Tai sitten he ohjaavat sinua tekemään jotain muuta, mitä todella rakastat.

 smitten angel
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #137 : 11.07.2008 22:49:17 »


Hei 'enkuliini'!

Nyt on entinen asunto myyty, ja nyt saisi ilmaantua sopiva uusi koti.

Mitähän enkeleillä on minulle tähän hetkeen kerrottavaa?

 smitten    maarita         smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #138 : 11.07.2008 22:50:57 »

Sain enkeleiltä vinkkiä, että minun kannataisi aloittaa uudestaan enkelikorttien nosto täällä astrossa. Eli jos haluat kysyä jotain, selvennystä tilanteeseesi, tukea ja/tai lohtua, voin nostaa sinulle vastauksen Doreen Virtuen healing with the angels korteista. Suoria vastauksia tämän kaltaisiin kysymyksiin kuten menenkö naimisiin tms. näiltä korteilta ei saa. Tukea ja lohtua lähinnä ja jotain suuntaviivaa mihin kannattaisi edetä tai ryhtyä. Voit myös vain pyytää ja kuulostella mitä enkelit juuri nyt sinulle haluavat sanoa näiden korttien välityksellä. angel
HEI ENKELLINI MISTÄ HALUASISIT MINUA  UISTUTTAA.  ENTÄ MIHIN RAKKAUDESSA LUOTAN.  MIKÄ MINUSSA VETOAA KUN KAIKKI SEKOAA OIKEA RAKKAUS TUMMA TAI VAALEE. VAALEEA ON JA.. HUH. ANNANKO VAAN NIIDEN OLLA. YSTÄVÄ KUN TAHTOISIN OLLA. ? SITÄ PAITTI VARATTU ON VARATTU, EN YMMÄRRÄ HEITÄ, LEIKKIJÖITÄ TAI TOSISSAAN, HÄMMENTÄVÄÄ..? YM. MITÄ MUUTA? KIITOS ENKELI. ONKO RAKKAUDEN VALO VIHITTY KUVASTA PÄÄTELLEEN. KAUNISTA AINAKI  angel smitten

En ole vihitty, ainakaan maallisesti.  Wink Sinulle tuli kortti:

TUKI

Jumala, enkelit ja ylösnousseet mestarit jotka rakastavat, suojelevat ja ohjaavat sinua, suojelevat sinua juuri nyt. Et ole yksin. Olet turvassa!

Tämä kortti vakuuttaa ja varmistaa, että sinä olet osa mahtavaa ja voimakasta hyväntahtoisten "olentojen" tiimiä. He ympäröivät, opastavat ja rakastavat sinua jatkuvasti ja lakkaamatta. Jos olet vaarassa, he "tulevat väliin" varoituksin tai hengen pelastavin tavoin. Jos olet peloissasi, he lohduttavat sinua Jumalallisen rakkauden energialla. Jos olet hämmentynyt, he kuiskailevat ohjausta korvaasi.

Tämän kortin esiin tulolla, sinun enkelisi ja oppaasi pyytävät sinua keskustelemaan/olemaan yhteydessä heihin useammin. Keskustele sielusi/henkesi kautta heidän kanssaan kaikesta, ja näet/koet pian todistuksia heidän olemassaolostaan. Lähiaikoina enkelit "pestaavat" sinut auttamaan muita ihmisiä. Jos joskus koet epäilystä kyvyistäsi autaa toisia, pyydä enkeleitä päästämään irti näistä epäilyksistä ja peloista.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #139 : 11.07.2008 22:53:25 »

Hei Rakkauden Valo  smitten

Näkemystä enkeleiltä kyselen, mitä he haluavat viestittää ?  Smiley Smiley
Kiitos.  Smiley

Sinulle tuli kortti:

LAAJENTUMINEN

Sinun todellinen itsesi, säteilevä, voimakas, menestyvä ja älykäs, loistaa nyt pinnan läpi. Anna todellisen itsesi tulla näkyväksi muille, koska sinä "nostat heidät ylös" ja inspiroit heitä.

Olet upea niin monella tavalla ja olet alkamassa luottamaan siihen ja paljastamaan todellista itseäsi yhä helpommin. Joskus olet ehkä uskonut, että sinun täytyy piilottaa tunteesi toisilta (tai jopa itseltäsi!) Nyt jokatapauksessa, ymmärrät kuinka elintärkeää, puoleensavetävää ja viehättävää sinun aidon itsesi ilmentäminen on.

Sinun enkelisi ohjaavat sinua kunnioittamaan todellisia tunteitasi, ilmaisemalla niitä itsellesi ja muille. Enkelit auttavat sinua puhumaan rakkaudellisesti tunteistasi, jotta väärinkäsityksiä ei syntyisi ystävien ja läheisten välillä. Enkelisi eivät ikinä ohjaa sinua tekemään tai sanomaan mitään joka voisi loukata sinua tai ketään muuta! He myös vakuuttavat, että elämäsi laajenee uuteen sisäisen rauhan tilaan, kun annat todellisen itsesi tulla ulos "leikkimään".

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #140 : 11.07.2008 22:56:11 »

Hei rakas Rakkauden Valo!

Minäkin tarvitsisin viestiä enkeleiltä, kun on niin hämmentynyt olo...

Olisin kiitollinen.

Sinulle tuli kortti:

SEESTEISYYS

Olet siirtymässä suuremman sisäisen rauhan ja tyyneyden aikaan.

Mielenrauha tarkoittaa sitä, että tuntee olonsa turvalliseksi ja tietää että siitä pidetään aina huolta. Vaikka sinun looginen mielesi ei pystyisi käsittämään miten jokin haaste voitetaan. Mielenrauha tarkoittaa luottamusta, että Jumala järjestää ihmeellisen ratkaisun. Tämän tyylinen usko on aina taattu, koska tällainen usko on avainasemassa, jotta voi kokea vastaavanlaisia ihmeitä.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit vakuuttavat sinulle, että mielenrauha on sisälläsi. Voit tuntea itsesi seesteiseksi, vaikka keskellä suurta levottomuutta. On virhe luulla, että sinun tarvitsee odottaa, kunnes elämäsi on ongelmatonta, ennenkuin voit olla onnellinen ja rauhallinen. Oikeastaan se on päinvastoin. Ensin työskentelet kohti seesteisyyttä ja vasta sitten elämäsi haasteet vähenevät ja katoavat. Seesteisyys on sinun luontainen mielentilasi, ja enkelit työskentelevät parhaillaan kanssasi saavuttaaksesi tämän.

 smitten angel


tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #141 : 11.07.2008 22:58:57 »

Hei Rakkauden Valo

Onko enkeleillä jotain kerrotavaa minulle?

Olen pitkään odottanut viestiä rajan tuolta puolen kuolleelta pojaltani.
Onko hänellä kaikki hyvin?


Jäljelle jäi suunnaton ikävä ja kaipaus


t; Marutska

Sinulle tuli kortti:

MERKIT

Kiinnitä erityistä huomiota viesteihin joita enkelit antavat sinulle nyt. Olet pyytänyt merkkiä, ja he antavat sinulle sen. Huomaa ja luota näihin merkkeihin.

Olet pyytänyt taivasta auttamaan. Nyt on sinun vuorosi kiinnittää huomiosi todisteisiin heidän avustaan. Tämä kortti tähdentää, että sinun enkelisi yrittävät saada huomiosi merkkeihin. He saattavat pyytää perhosta tai lintua lentämään lähellesi. Tai he saattavat vaikuttaa niin, että kuulet jonkin sopivan kappaleen useita kertoja. He saattavat laittaa jonkin esineen polullesi niin, että sinä varmasti huomaat sen. Tämän kortin valikoituminen on myös merkki enkeleiltäsi. He yrittävät "päästä läpi",- pyydän huomioi!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #142 : 11.07.2008 23:01:31 »


Hei 'enkuliini'!

Nyt on entinen asunto myyty, ja nyt saisi ilmaantua sopiva uusi koti.

Mitähän enkeleillä on minulle tähän hetkeen kerrottavaa?

 smitten    maarita         smitten

Sinulle tuli kortti:

HENKINEN KASVU

Olet käymässä läpi nopeata henkistä kehitystä. Nauti prosessista!

Tänä aikana saatat tuntea monenlaista tunteiden sekoitusta: hämmennystä, innostusta, pelkoa, ja ihmetystä. Rakastat sinun uudistunutta yhteyttä Jumalallisuuteen ja toivot, että voisit lukea, opiskella, oppia ja meditoida päätoimisesti ja jatkuvasti! Samanaikaisesti saatat kuitenkin huolehtia mitä vaikutuksia henkisellä opiskelullasi on muuhun elämääsi. Mitä vaikutuksia sinun uusilla henkisillä pyrkimyksilläsi on työhösi, avioliittoosi tai ystävyyssuhteisiisi jne.? Nämä murheet luovat pelon joka saattaa syövyttää nautintoa jota henkiset asiat/opinnot tuovat sinulle.

Rakas, luovu näistä peloista, anna ne Jumalalle! Luota, että sinua tuetaan, rakastetaan ja ohjataan joka hetki. Älä huolehdi miten sinun tulevaisuutesi "sekoittuu" henkisen kasvusi kanssa! Luota, että sama voima joka toi sinut henkiselle polullesi, huolehtii myös kaikesta muustakin. Loppuen lopuksi, koska tämä voima tukee taivaan kaikkia planeettoja. Toki se silloin tukee myös sinua täydellisesti.

 smitten angel
tallennettu
Silvara
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #143 : 11.07.2008 23:42:29 »

Tervehdys Rakkauden Valo!

Nostaisitko minullekin enkelikortin; rakkauselämäni kuviot mietityttävät minua tällä hetkellä suuresti ja kaikenlainen opastus on todella tervetullutta...

Kiitos ja kumarrus jo etukäteen  smitten
tallennettu

~Everything happens for a reason~
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #144 : 11.07.2008 23:43:43 »


Kiitos Rakkauden valo!

Kunpa osaisinkin lakata huolehtimasta, ja osaisin antautua sille voimalle joka on ohjannut minut tälle polulle, ja lakata pelkäämästä.

Ihmetyksestä ymmyrkäisenä katselen, miten elämääni ohjautuu auttavia tahoja.
Joten varmaan myös uuden kodin hankinnassa niin tulee käymään.


 smitten    maarita         smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Aries77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #145 : 12.07.2008 12:13:09 »


Hei Rakkauden Valo !!


kiitos viimekertaisesta kortista ( seesteisyys ) , piti hyvin paikkansa !!   Smiley


olisiko mahdollista että nostaisit minulle vielä kortin, rakkaus asioissa on tällä hetkellä aika mustaa ja kurjaa, ja haluaisinkin hieman valaistusta miten tästä selviän ja miten tämä meidän juttu tästä etenee vai eteneekö lainkaan!?!??

kiitos etukäteen !!!

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #146 : 12.07.2008 12:33:30 »


Hei Rakkauden Valo !!


kiitos viimekertaisesta kortista ( seesteisyys ) , piti hyvin paikkansa !!   Smiley


olisiko mahdollista että nostaisit minulle vielä kortin, rakkaus asioissa on tällä hetkellä aika mustaa ja kurjaa, ja haluaisinkin hieman valaistusta miten tästä selviän ja miten tämä meidän juttu tästä etenee vai eteneekö lainkaan!?!??

kiitos etukäteen !!!



Hassua, jostain syystä sinulle tuli uudelleen tuo seesteisyys.  :Smiley

SEESTEISYYS

Olet siirtymässä suuremman sisäisen rauhan ja tyyneyden aikaan.

Mielenrauha tarkoittaa sitä, että tuntee olonsa turvalliseksi ja tietää että siitä pidetään aina huolta. Vaikka sinun looginen mielesi ei pystyisi käsittämään miten jokin haaste voitetaan. Mielenrauha tarkoittaa luottamusta, että Jumala järjestää ihmeellisen ratkaisun. Tämän tyylinen usko on aina taattu, koska tällainen usko on avainasemassa, jotta voi kokea vastaavanlaisia ihmeitä.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit vakuuttavat sinulle, että mielenrauha on sisälläsi. Voit tuntea itsesi seesteiseksi, vaikka keskellä suurta levottomuutta. On virhe luulla, että sinun tarvitsee odottaa, kunnes elämäsi on ongelmatonta, ennenkuin voit olla onnellinen ja rauhallinen. Oikeastaan se on päinvastoin. Ensin työskentelet kohti seesteisyyttä ja vasta sitten elämäsi haasteet vähenevät ja katoavat. Seesteisyys on sinun luontainen mielentilasi, ja enkelit työskentelevät parhaillaan kanssasi saavuttaaksesi tämän.

 smitten angel
tallennettu
Aries77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #147 : 12.07.2008 12:59:45 »



kiitos tulkinnasta !!

jännästi tuli sama kortti...ehkä matka tuohon olotilaan on edelleen kesken, vaikka käynnissä onkin.
ja nykyään on jo huomattavasti helpompi olo mitä oli ennen tuota ensimmäistä seesteisyys korttia.
 Smiley
joten ehkäpä matka jatkuu vielä...

tallennettu
Wilmariina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #148 : 12.07.2008 13:10:31 »

Kiitos Rakkauden Valo

Saimme eilen odotetun merkin.
Lokki saapui luoksemme ja viipyi luonamme parisen tuntia.
Se seurasi koko ajan työskentelyämme ja ei häiriintynyt edes metelistä.
Se käveli ympärillämme ja kävi jopa parin metrin päässä meistä.
Tilanne tuntui todella oudolta, koska asumme alueella, josta on kilometrien matka vesistöön ja jossa ei ole ennemmin lokkeja esiintynyt.

Seuratessamme lokin touhuja, monelle tuli ajatus, että poikamme on vierellämme.
Näin ainakin haluamme uskoa.


Kiittäen, Marutska
tallennettu
Siiri 58
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili
« Vastaus #149 : 12.07.2008 13:38:37 »

Siiri 58

Hei Rakkauden Valo!

Kysyisin enkeleiltä onko minulle varattu omaa rakasta jonka kanssa voisin
jakaa onnen ja mistä sen löytäisin?
Ja millä pääsen edellisestä pettymyksestä eroon? Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21
  Tulostusversio  
 
Siirry: