Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin...  (Luettu 155673 kertaa)
0 jäsentä ja 14 vierasta katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #165 : 15.07.2008 19:09:15 »

Hei Rakkauden Valo! smitten
Olen ihastunut korviani myöten...! miten juttu tästä kehittyy jos kehittyy...
nostaisitko enkelikortin siihen että miltä näyttää tämä juttu? :Smiley


Sinulle tuli kortti:

TOTUUS & REHELLISYYS

Sinua ohjataan olemaan erittäin rehellinen itsellesi, olemaan tosi kaikissa toiminnoissa ja teoissa.

Enkelit sanovat sinulle: "Päästä irti kaikesta epäaidosta, ja kaikista toiminnoista jotka eivät heijasta korkeinta aikomusta itsellesi". Jos jokin elämässäsi ei toimi, luovuta se vapaaehtoisesti Jumalalle ja enkeleille.

Kun "levitämme kätemme" ja vapautamme kaikki epäterveelliset tilanteet/asiat, Jumalallinen valo voi astua sisään. Ihmeet aina seuraavat, kun "antaudumme" huolta aiheuttaville tilanteille. Huomaat, että työ, ihmissuhde, terveys, tai mikä tahansa tilanne paranee pikaisesti tavoilla joita et ikinä olisi voinut kuvitellakaan. Kaiken aikaa, enkelit ohjaavat sinua täydellisesti tekoihin jotka auttavat sinua korvaamaan tilanteen jollain paremmalla, tai parantamaan sen kokonaan. Odota ihmettä kun päätät olla "oikea itsesi"

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #166 : 15.07.2008 19:12:14 »

Hei!

Nostaistiko kortit kahdelle eri miehelle... toinen on vaikkapa valo ja toinen pimeys  Wink smitten

kiitos...  smitten

"Valolle" tuli kortti:

PARANTAMINEN:

Tilanne joka on aiheuttanut sinulle huolta/päänvaivaa on paranemaan päin.
Olet luontainen parantaja, ja sinun parantavat ajatuksesi ovat nyt saaneet muodon.

Joskus tilanne ei voi parantua, ennenkuin vapautat "päästät irti" jostain haasteesta/vaikeudesta täydellisesti, jotta parantava valo voi astua siihen. Sinun murheesi ovat pian ohi, koska tämä kortti todistaa, että parantuminen on tapatunut. Huomataksesi/tajutaksesi tämän parantumisen, sinun täytyy ensin lopettaa keskittyminen siihen mikä on "väärin" tai "pielessä" ja sen sijaan vakuuttua että: Kaikki on Jumalallista ja täydellisessä järjestyksessä juuri nyt.

Sinulla on luontainen parantamisen lahja/kyky, ja tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala työskentelee kauttasi, voit tehdä työtä maallisena parantavana "enkelinä". Kohdista rakkauden ajatuksia mihin tahansa asiaan joka tarvitsee parantamista/parantumista. Kuvittele, visualisoi tilanne/asia jo parantuneena. Sitten, kiitä Jumalaa tästä parantumisesta, ja anna/vapauta asia enkelten hoidettavaksi. Parantamisen lahjasi ja työsi koskettavat ja vaikuttavat monen elämään.

 smitten angel

Ja "Pimeydelle":

KUUNTELEMINEN

Olet kommunikaatiossa enkeleidesi kanssa, ja viestit joita saat ovat erittäin tosia/todellisia. Luota niihin.

Tämä kortti on vahvistus sinun enkeleiltäsi, että todella kuulet heitä. Olet saanut toistuvia viestejä tunteidesi, uniesi, visioittesi, sisäisen äänesi, tai tietämisesi kautta. Kuunteletko, ja uskotko/luotatko näihin viesteihin? Toimitko niiden mukaan?

Jos sinulle tulee tunne, että pitäisi soittaa jollekin, mennä jonnekin, tai lukea jotakin, on tärkeää että seuraat tätä johdatusta ja toimit sen mukaan. Tämän kortin valikoitumisella, enkelisi pyytävät sinua antamaan kaikki epäilysi ja huolesi Jumalallisesta ohjauksesta/opastuksesta heille. Tiedä, että todella kommunikoit "taivaan" kanssa, ja nauti keskusteluista!

 smitten angel
tallennettu
hypnos8
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5



Profiili
« Vastaus #167 : 15.07.2008 20:48:53 »

Hei nostaisitko minulle kortin. Olisin kiitollinen smitten


-Hypnos
tallennettu
kengururotta
Astro-nauttija
****
Viestejä: 982



Profiili
« Vastaus #168 : 16.07.2008 12:05:12 »

Kiitos Rakkauden Valo  smitten smitten smitten
tallennettu

Nouseva Leijona
Aurinko Neitsyt
Kuu Kalat
Merkurius Neitsyt
Venus Leijona
Mars Kaksoset
Lilah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104


Saat sen mistä luovut...


Profiili
« Vastaus #169 : 16.07.2008 15:17:35 »

Pyydän minäkin Enkeleiden viestiä tähän hetkeen kauttasi Rakkauden Valo angel

Rakkaudella kuiskaaja smitten
tallennettu

Aurinko: Kalat
Nousu: Leijona
Kuu: Oinas
Merkurius: Vesimies
Venus: Oinas
Mars: Vesimies
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #170 : 16.07.2008 16:36:00 »

Hei nostaisitko minulle kortin. Olisin kiitollinen smitten


-Hypnos

Sinulle tuli kortti:

UNET

Kiinnitä erityistä huomiota uniisi juuri nyt. Pidä unipäiväkirjaa.

Saat tärkeitä viestejä unissasi. Joskus saatat herätä tunteella, että olet matkustanut tai saanut ohjeita/opetusta nukkuessasi. Mietit, Miksi en muista uniani? Uniesi viestit tai kokemukset eivät koskaan ole täysin kadonneet tai unohtuneet. Ne ovat itseasiassa, järjestäytyneet alitajuntaasi, jotta korkeimman itsesi viisaus ja rakkaus ohjaavat tekojasi.

Voit parhaiten muistaa uniasi kirjoittamalla kaiken muistamasi ylös heti herättyäsi. Kirjoita ihan mikä tahansa pieni pätkä unestasi minkä muistat, ja loput unestasi selviää/purkautuu muistiisi. Käy läpi unipäiväkirjaasi usein ja katso toistuvia kuvioita ja teemoja. Nämä säännöllisesti toistuvat uniteemat osoittavat ne viestit mitä korkein itsesi ja enkelisi yrittävät sinulle kertoa.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #171 : 16.07.2008 16:40:53 »

Hei, nostaisitko minulle kortin. Miten tästä eteenpäin. Olen jäänyt yhteen mieheen "tunnekoukkuun". Haluaisin jo päästä tästä koukusta irti. Onnistuuko se, jotta se uusi mies pääsisi elämääni.

Kiitos  crazy2

Sinulle tuli kortti:

VOIMA

Anna lupa itsellesi ilmentää voimasi. Voimakkaana olo on turvallista sinulle, tietäen, että ilmennät voimaasi rakkaudella.

Sinulla on koko Luojasi voima sisälläsi! Koko Jumalallisen rakkauden voima, viisaus ja älykkyys on sinun ulottuvillasi. Sinulla on henkinen voima nähdä enkelit ja tulevaisuus. Sinulla on älyllinen voima, "päästä käsiksi" Yhden Mielen (Minä olen) viisauteen. Sinulla on tunteellinen voima, olla empaattinen muille, ja psyykkinen voima joka on todella rajaton.

Enkelit pyytävät sinua antamaan heille kaikki pelkosi, joita tunnet voimakkaana olemista kohtaan. Enkelisi näkevät hiljaisen ja kauniin puolen todellisesta voimastasi, juontaen/tullen ainoasta todellisesta voimasta universumissa: Jumalallisesta rakkaudesta. Anna itsesi loistaa tätä säteilevää rakkautta, että todellinen voimasi voi säteillä maailmaan ihmeitä tekevällä tavalla.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #172 : 16.07.2008 16:44:53 »

Pyydän minäkin Enkeleiden viestiä tähän hetkeen kauttasi Rakkauden Valo angel

Rakkaudella kuiskaaja smitten

Sinulle tuli kortti:

MUSIIKKI

Enkelit ohjaavat sinua "uppoutumaan" kauniiseen musiikkiin. Musiikki nostaa henkesi ylös maallisista huolista ja kohottaa ajatuksesi jumalalliseen rakkauteen.

Enkelit ovat kanssasi ja haluavat auttaa sinua musiikin parantavilla vaikutuksilla. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit pyytävät sinua lisäämään musiikkia elämääsi. He ohjaavat sinua soittamaan lempeätä taustamusiikkia kun pukeudut, teet työtä ja pidät hauskaa. He kehoittavat sinua myös viheltämään ja laulamaan usein.

Olet saattanut saada tämän kortin myös musikaalisen lahjakkuutesi vuoksi. Oletko viime aikoina tuntenut ohjausta/tarvetta säveltää laulua, osallistua johonkin musikaaliin, liittyä kuoroon, yhtyeeseen tai soittaa jotain soitinta? Nämä sisäiset "töytäisyt" saattavat tulla enkeleiltäsi, jotka näkevät sinun Jumalalta saadut lahjasi. He tietävät, että sinun musikaalinen lahjakkuutesi auttaa toisia. Joten, he pyytävät sinua olemaan maallinen enkeli ilmaisemalla laulun ja melodian lahjasi.

 smitten angel
tallennettu
jepjep
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #173 : 16.07.2008 17:34:27 »

Mitähän enkelit viestittäisivät minulle tähän yksinäiseen hetkeen?

Kiittäen jo etukäteen smitten
tallennettu
ArjaHelena
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #174 : 16.07.2008 18:49:19 »

Saisinkos minäkin enkelikortin? Tuntuu että olen keskellä ei mitään-maata.. tickedoff
tallennettu

Nousumerkki Leijona
Aurinko Leijona
Kuu Neitsyt
Merkurius Rapu
Venus Leijona

Mars Härkä


Who praises all his kindred do?
Expects his friends to praise them too.
And cannot see their senseless view?
Ah,Leo!
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #175 : 16.07.2008 20:24:02 »

Mitähän enkelit viestittäisivät minulle tähän yksinäiseen hetkeen?

Kiittäen jo etukäteen smitten

Sinulle tuli kortti:

LUONTO

Ajan viettäminen yksin luonnossa on sinulle tärkeää. Vaikka vain viisi minuuttia puutarhassa olisi parantavaa sinulle juuri nyt.

Tämän kortin myötä, enkelit pyytävät sinua olemaan luonnossa vielä useammin, joka päivä jos mahdollista. Tämä kortti myös todistaa, että voisit olla onnellisempi eläessäsi enemmän maaseutumaisessa ympäristössä. Jos olet ajatellut muuttavasi pois kaupunkielämästä, ota tämä kortti huomioon valintasi tueksi.

Tämä kortti voi myöskin rohkaista sinua valitsemaan ammatin liittyen luontoon tai eläimiin. Esimerkiksi voisit nauttia puutarhanhoidosta, eläintenhoitajana, eläinlääkärinä, tai eläinten kasvattajana olemisesta. Tai sitten nauttisit "kaivautumisesta" eläinten kommunikaation maailmaan.

Sinun enkelisi, ja luonnon enkelit auttavat sinua löytämään ja antamaan lahjasi maailmalle. Auta heitä auttamaan sinua, viettämällä enemmän aikaa luonnossa.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #176 : 16.07.2008 20:26:54 »

Saisinkos minäkin enkelikortin? Tuntuu että olen keskellä ei mitään-maata.. tickedoff

Sinulle tuli kortti:

IDEAT & INSPIRAATIO

Kiinnitä huomiota uusiin ajatuksiin ja ideoihin jotka tulevat mieleesi. Ne ovat mahtavia yhteistyön "siemeniä" Jumalan kanssa.

Jumala puhuu sinulle ajatustesi kautta, ja tämä kortti näyttää että enkelit haluavat sinun huomioivan ja seuraavan ideoita, joita olet saanut viime aikoina. Nämä ajatukset ovat vastauksia rukouksiisi johdatuksesta. Joten älä jätä niitä niitä huomiotta, luullen niitä pelkäksi mielikuvitukseksi.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit haluavat antaa sinulle luottamusta, että olet kykenevä saamaan upeita ideoita, aivan kuten kuka tahansa muukin Jumalan lapsi. Sillä kaikki upeat ideat ovat lähtöisin yhdestä Jumalallisesta mielestä, Jumalasta. Koska Jumala on kaikkialla läsnäoleva, jokapuolella, Jumala on myös sinussa. Joten Jumalan mieli jatkuvasti ilmaisee uusia ajatuksia ja ideoita myös sinun mielessäsi!

 smitten angel
tallennettu
ArjaHelena
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #177 : 16.07.2008 21:55:10 »

Rakkauden valo..kiitos! smitten


Yritän keskittyä kuuntelemaan.. Jospa tämä tästä aukeaisi.
tallennettu

Nousumerkki Leijona
Aurinko Leijona
Kuu Neitsyt
Merkurius Rapu
Venus Leijona

Mars Härkä


Who praises all his kindred do?
Expects his friends to praise them too.
And cannot see their senseless view?
Ah,Leo!
levot
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #178 : 17.07.2008 23:00:05 »

Hei!
Tulevaisuuteni erään tummaverikön kanssa askarruttaa. Tulevaisuuden lisäksi mietityttää kuinka tällä hetkellä kannattaisi toimia hänen kanssaan. Uskon ettei hänen asiansa ole nyt hyvin, mutta olenko kuitenkin hakoteillä ja aiheutan enemmän ahdistusta avuntarjoamisellani?

Kiitos sinulle jos voit auttaa minua näiden kysymysten kanssa  smitten

Sinulle tuli kortti:

UUSI RAKKAUS

Uusi luku, jakso sinun rakkauselämässäsi alkaa. Joko se on uuden kumppanin kanssa, taikka elpyvä, uudestaan "syttyvä" rakkaus nykyisessä suhteessa.
Avaa sydämesi Jumalallisen rakkauden uuteen lisääntymiseen/lisäämiseen elämässäsi kumppanin myötä. Enkelit valmistavat sinua olemaan valppaana/valmiina uusille ihmisille, jotka saapuvat elämääsi. Sillä uusi partnerisi saattaa olla aivan erilainen kuin aikaisemmat.

Ole avoin ihmissuhteissasi tapahtuville muutoksille, älä ripustaudu tiukasti ideaan millaisia ihmissuhteiden pitäisi olla. Tämä on on ihmeellistä muutosten aikaa rakkauselämässäsi. Sinua pyydetään luottamaan Jumalaan ja suojelusenkeleihisi, että he järjestävät asiat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

Muutokset rakkauselämässäsi ovat kivuliaita, vain jos olet "jäykkä"/joustamaton, sekä ankara ajatuksissasi tai käytöksessäsi. Jos "virtaat" nykyisen rakkauden mukana, huomaat että vanhat osat rakkautta "peseytyvät" pois. Ne korvaantuvat nopeasti uusilla näkökannoilla jotka ilahduttavat sinua.
Nykyiset suhteet saattavat päättyä, tai ne muuttuvat/siirtyvät uudenlaiseen intohimon ja uudistuneen rakkauden tilaan. Tai uusi partneri saattaa saapua elämääsi, tuoden suurta onnea teille molemmille.

 smitten angel


Kiitos sinulle Rakkauden valo  smitten
tallennettu
jepjep
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #179 : 18.07.2008 12:53:21 »

Mitähän enkelit viestittäisivät minulle tähän yksinäiseen hetkeen?

Kiittäen jo etukäteen smitten

Sinulle tuli kortti:

LUONTO

Ajan viettäminen yksin luonnossa on sinulle tärkeää. Vaikka vain viisi minuuttia puutarhassa olisi parantavaa sinulle juuri nyt.

Tämän kortin myötä, enkelit pyytävät sinua olemaan luonnossa vielä useammin, joka päivä jos mahdollista. Tämä kortti myös todistaa, että voisit olla onnellisempi eläessäsi enemmän maaseutumaisessa ympäristössä. Jos olet ajatellut muuttavasi pois kaupunkielämästä, ota tämä kortti huomioon valintasi tueksi.

Tämä kortti voi myöskin rohkaista sinua valitsemaan ammatin liittyen luontoon tai eläimiin. Esimerkiksi voisit nauttia puutarhanhoidosta, eläintenhoitajana, eläinlääkärinä, tai eläinten kasvattajana olemisesta. Tai sitten nauttisit "kaivautumisesta" eläinten kommunikaation maailmaan.

Sinun enkelisi, ja luonnon enkelit auttavat sinua löytämään ja antamaan lahjasi maailmalle. Auta heitä auttamaan sinua, viettämällä enemmän aikaa luonnossa.

 smitten angel


Kiitos, Rakkauden valo!

Aika jännää: asun maaseudulla, keskellä metsää jos niin voi sanoa ja liikun lähes päivittäin luonnossa. Harjoitan myös pienimuotoista koirien kasvatusta ihan harrastusmielessä.

Ilmeisesti enkelit kehottavat minua arvostamaan tätä mitä minulla on ja nauttimaan siitä entistä enemmän.

Olis vaan niin kiva, kun olisi joku, jonka kanssa nauttia Embarrassed.

Kiitos vielä kerran ja aurinkoisia kesäpäiviä sulle Rakkauden valo Smiley.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Tulostusversio  
 
Siirry: