Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin...  (Luettu 155978 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Atomi
Vieras
« Vastaus #225 : 14.08.2008 15:14:28 »

Mitä vaikutuksia näet, koet, tunnet, vaistoat, kanavoit, luet korteista tms. huomenna lähettämälläni kirjeellä olevan työpaikallani lähiaikoina? Mitä visioita sinulle tästä asiasta herää?

Tämä kysymys on lähetetty monelle foorumin näkijälle, koska toivon useita vastauksia. Rohkeita vastauksia siis, koska tässä et voi osua vikaan. Kaikki on mahdollista.    Smiley
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #226 : 15.08.2008 14:05:11 »

En ole ollut nyt moneen päivään astroilemassa, joten olen pahoillani etten ole vastaillut. Etenkin sinulle Höyhen, kun olet korttia pyytänyt jo viides päivä...  Embarrassed Nyt minun on riennettävä koneeltani taas muihin askareihin, eli en vieläkään voi teille vastailla. Myöhemmin illalla tulen kuitenkin tänne takaisin ja silloin vastaan viimein.  angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #227 : 15.08.2008 21:29:55 »

Pyytäisin enkuleilta apuja nyt...
kiitos angel

Sinulle tuli kortti:

MEDITAATIO

Meditaatio on erittäin tärkeätä sinulle juuri nyt. Nauti sen harjoittamisesta usein.

Hiljainen mieli kuulee enkelten äänen helpoiten. Tämä kortti on sinun enkeltesi tapa pyytää sinua hiljentämään mielesi, jotta sinun kommunikaatiosi enkelten kanssa on voimakas ja kirkas. Ensimmäiseksi aamuisin, vietä vähintään viisi minuuttia silmäsi suljettuina, ja hengitä syvään kolmesta neljään kertaan.

Kysy enkeleiltäsi kysymys, ja sitten kuuntele niin tarkkaan/intensiivisesti, kuten kuuntelisit rakasta ystävää. Älä kuitenkaan jännitä, tai pinnistä kuullaksesi. Jos "jahtaat" vastausta, se väistää sinut. Sen sijaan jatka hengittämistä syvään, sisään ja ulos ja anna itsesi rentoutua. Kerro itsellesi, että viestin saaminen enkeleiltä, enkelten kanssa kommunikointi on luontaista sinulle, ja että se on itseasiassa "arkipäiväistä". Mitä enemmän rentoutat mieltäsi, sitä helpompaa on kuulla vastaus.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #228 : 15.08.2008 21:32:57 »

Hei Rakkauden Valo,

Mitä kerrottavaa enkeleillä olisi minulle nyt? Töitä ei ole eikä tahdo löytyäkään, rahat loppu eikä tietoa kuinka elämisen kustantaisin. Onko muutosta tiedossa?

Miten suhderintamalla? Seikkailut ei enää kiinnosta vaan sitä prinsessaa tässä odottelen eli jotain pysyvämpää ja seesteisempää. Onko mitään tiedossa?

Suunta elämässä muutenkin hukassa. Onko mitään vinkkejä kuinka tästä eteenpäin, jotta aamuisin haluaisi nousta uuteen päivään eikä vaan piiloutua sängyn pohjalle?

Kiittäen,

See'er  smitten smitten

Sinulle tuli kortti:

VASTAUS RUKOUKSIIN

Älä pelkää, rakastettu! Sinun rukouksesi on kuultu ja niihin on vastattu.

Kaikkiin rukouksiisi vastataan aina. Joskus sinusta ei ehkä tunnu siltä, koska vastaus tulee odottamattomin tavoin. Ehkä saat intuitiivisen tuntemuksen, tai uusi mahdollisuus ilmestyy, tai ehkä jokin kirja putoaa hyllystä tms. Enkelit vastaavat rukouksiimme hyvin usein antamalla meille jonkin idean tai informaation jollakin ihan arkipäiväisellä tavalla.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit kehoittavat sinua olemaan erityisen tarkkaavainen. Huomioi kaikki mitä kuulet, sanot, ajattelet ja tunnet. Ole erityisen tarkkana avulle joka tulee luoksesi, ja varmista, että todella hyväksyt tämän avun. Sinä ANSAITSET tämän avustuksen, ja monesti Jumala "pestaa" ihmisiä toimimaan maallisina "enkeleinä", jotka tuovat vastauksen rukouksiisi.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #229 : 15.08.2008 21:35:45 »

Hei Rakkauden Valo.

Elämäntilanteeni on aivan jumissa. Mistä siis saisin ammennettua voimia ja energiaa, jotta saisin elämäni taas kasaan ? Alkaa olla talouskin jo pahassa jamassa kun ei jaksa tehdä töitä riittävästi...
Ovatko ajatukseni oikeilla raiteilla tulevaisuuteni suhteen? Työ? "Lämmin kainalo sohvannurkkaan"?

Kiitokset näin jo etukäteen smitten

Kyseleepi Pioninkukkanen, joka ei syksyn tullen aiokaan kuihtua pois Smiley

Sinulle tuli kortti:

IHMEET

Ihmeitä tapahtuu ympärilläsi jatkuvasti juuri nyt. Ala huomaamaan ne, ja tulet kokemaan vielä enemmän ihmeitä.

Tämä kortti on enkeleiden tapa kertoa sinulle, että odota ihmettä. Ehkä koetkin tarvitsevasi sellaista juuri nyt, koska et näe mitään muuta keinoa tarvitsemaasi ratkaisuun. Ole avoin ja anna Jumalan auttaa sinua selvittämään/ratkaisemaan haasteesi tavoilla jotka hämmästyttävät/yllättävät sinut. Avaat oven ihmeille kun luovutat pelkosi Jumalalle. Visualisoi enkelit kantamaan asiasi ja tunne itsesi Jumalan viisauden ja luovuuden tukemana.

Kun rentoudut, päästät irti lähteelle, saat vakuutuksen, että siunaukset ympäröivät sinua juuri nyt. Ole avoin luoksesi tulevalle ihmeelle.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #230 : 15.08.2008 21:38:52 »

Olen edelleen täysin hukassa! Embarrassed

Sinulle tuli kortti:

KESKITTÄMINEN

Ajattele mitä haluat, älä sitä mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolella, koska ne luovat kokemuksesi.

Joskus tuntuu siltä, että ajatuksemme valitsee meidät, mutta se ei ole ikinä niin. Me aina itse valitsemme ajatuksemme, joka hetki. Ajatuksillamme on aina vaikutuksensa, eikä ole neutraaleja ajatuksia. Sekunnin murto-osassa kun ajattelet jotain, päätät myös ajatella niin. Joten harjoittelulla, voit opetella tarkkailemaan (ikäänkuin etukäteen) ja muuttamaan ajatuksiasi. Tämä vastaa täysin samaa, kuin laittaisit kätesi elämäsi "rattiin".

Voit luulla, että keskittymiskykysi on huono. Kuitenkin erehtymätön Jumalan mieli on omassa mielessäsi. Voit kokea uskomatonta keskittymiskykyä vakuuttamalla: "Olen kyvykäs keskittämään mieleni tahdon voimalla". Pidän kiinni vain rakastavista ajatuksista ja enkelini toimivat portin vartijoina saavuttaakseni vakaan rakkaudellisten ajatusten virran.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #231 : 15.08.2008 21:45:34 »

Mitä vaikutuksia näet, koet, tunnet, vaistoat, kanavoit, luet korteista tms. huomenna lähettämälläni kirjeellä olevan työpaikallani lähiaikoina? Mitä visioita sinulle tästä asiasta herää?

Tämä kysymys on lähetetty monelle foorumin näkijälle, koska toivon useita vastauksia. Rohkeita vastauksia siis, koska tässä et voi osua vikaan. Kaikki on mahdollista.    Smiley

Jollakin tavalla se kohahduttaa ja "herättelee", mutta lähinnä hyvällä tavalla/hyvin "tuloksin"...  :Smiley En muuta osaa nyt sanoa. Sinulle tuli kortti:


ITSENSÄ HYVÄKSYMINEN

Olet täydellinen Jumalan lapsi, ja joka osa sinua on upea. Sinun enkelisi opastavat sinua päästämään irti negatiivisesta itsesi tuomitsemisesta ja kehoittavat sinua nauttimaan siitä, että olet juuri tuollainen. Nauttimaan siitä, että sinä olet sinä!

Olet liian ankara itsellesi. Enkelisi sanovat sen sinulle tämän kortin avulla. Vaikkakin nautit korkeista vaatimuksista, on tärkeätä katsoa itseänsä rakastavin silmin. Aliarvioimalla itseäsi saat vain henkesi vajoamaan. Itsensä kehittäminen tapahtuu positiivisella ajattelutavalla.

Näe itsesi enkelten silmin ja näet jonkun joka on täydellinen ja pyhä Jumalan lapsi. Vaikka oletkin tehnyt virheitä menneisyydessäsi, ei ole mitään mitä olisit voinut sanoa, ajatella tai tehdä mikä muuttaisi ja vähentäisi Jumalan rakkautta sinua kohtaan. Enkelit näkevät ohi virheittesi pinnan; he näkevät Jumalan sykkivän sydämen sisimmässäsi. He rakastavat sinua ehdoitta, ja pyytävät sinua rakastamaan itseäsi samalla tavalla!

 smitten angel
tallennettu
matkaaja08
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #232 : 17.08.2008 11:15:04 »

Nostaisitko minullekkin kortin? Smiley
Kiitos
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #233 : 17.08.2008 17:53:59 »

Kiitos viestistäsi Rakkauden valo. Se oli oikein ajankohtainen ja osuva vastaus kysymykseeni.   smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #234 : 17.08.2008 22:22:08 »

Nostaisitko minullekkin kortin? Smiley
Kiitos

Sinulle tuli kortti:

VAPAUS

Enkelit ohjaavat sinua rakkaudella vapaasti ilmaisemaan todellisia ajatuksiasi ja tunteitasi.

Voit tuntea tämän hetkisessä elämäntilanteessasi olevasi ikäänkuin "ansassa". Tämän kortin saadessasi, enkelit pyytävät sinua oivaltamaan, että sinä olet ainoa vankilan pitäjä/johtaja omassa elämässäsi. Milloin tahansa huomaat, että sinulla on voima/valta olla vapaa, vapaus seuraa ja vapaudut. Kaikki mitä teet elämässäsi on valintaasi, ja sinä olet aina vapaa valitsemaan uudelleen, erilailla. Jopa vangit ovat vapaita valitsemaan ajatuksensa, jotta he tuntisivat rauhaa ja iloa missä tahansa olosuhteissa.

Ensi kerralla kun aloitat lauseen sanoilla: "Minun pitää, tai minun täytyy", pyydämme, että lopetat. Pyydä Jumalaa ja enkeleitä näyttämään sinulle joitain muita vaihtoehtoja. He joko auttavat sinua suorittamaan asiasi, tehtäväsi rakkaudellisessa tilassa, jotta et tuntisi olevasi "ansassa". Tai sitten he ohjaavat sinua tekemään jotain muuta, mitä todella rakastat.

 smitten angel
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #235 : 18.08.2008 10:53:28 »

hei, halusin sanoa että ehkä ihmisillä vain on noita ongelmia (varsinkin niillä bilehileillä, kuulin just kehua Flowsta, mutta kun en kaivannut..).. ja itsekään en jaksaisi enää kuulla aineista, en todella, jos kypsempi mies käyttäisi, ongelma olisikin paha (nuoria ei lasketa). joo vähän sama vika, kaikenlaisia miehiä joka paikassa, tosin mitään ei tapahdu. pitäiskö..

RV saa päättää nostaako minulle yleiskortin. hoitelen bisneksiä, on sekin ihan kivaa ja kaikkia tosiaan tapaa. hyväntuulisesti.
« Viimeksi muokattu: 18.08.2008 12:29:30 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
pioninkukka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #236 : 19.08.2008 09:16:21 »

Hei Rakkauden Valo,

Kiitos sinulle ja enkeleille smitten
Elämässäni on viimeisten päivien aikana tapahtunut todellakin ihmeitä!
Osin odotettuja ja toivottuja muutoksia, mutta myös täysin odottamattomia, mutta niin ihania asioita.
Niin työ-, talous- kuin myös rakkausrintamallakin. Smiley

Ihmeitten aika ei ole ohi ja odottelen niitä tapahtuvaksi lisää smitten
 smitten
 smitten
tallennettu
Lionheart
Astroholisti
*****
Viestejä: 1015


Mää olen jellona ja helekutin ylypee siitä!


Profiili WWW
« Vastaus #237 : 19.08.2008 10:46:27 »

Ollako vai eikö olla? Huh

Mitä kertovat enkelit minulle?  Smiley

Kiitokset taas etukäteen Rakkauden valo  smitten smitten
tallennettu

aurinko, merkurius in leijona
askendentti in jousimies
kuu in oinas
venus, jupiter in neitsyt
mars in kaksoset
saturnus in vesimies
uranus, neptunus in kauris
pluto, keskitaivas in skorpioni
Punainen Solaarinen Lohikäärme
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #238 : 19.08.2008 22:57:42 »

voi Raksu, nyt mien tajua. Olen tavannut noin kerran kuussa kivan miehen, mutta kaikilla on ollut joku versio päihdeongelmasta. Mikä ihme tätä addiktioutta vetää lähelleni kuin magneetti?! Kerran joku sanoi, että se on silmieni aiheuttamaa. Että ne hohkaa sellaista valoa mikä vetää kaikki autettavat luo.  idiot2 No, silmilleni en voi mitään, mutta mitähän enkelit antaisivat neuvoksi, mitä ihmettä minä teen kun tahtoisin NORMAALIN, ei-addiktoituneen ihmisen enkä mitään hoidokkia. Pitääkö tässä puhdistaa aura vai onko tämä karmaa - kun se ei nyt auta että "valo vetää varjoja puoleensa..." ihan sama mistä se johtuu, tahtoisin jonkun kikan, miten pääsen eroon näistä tyypeistä.

Ja kysyn varta vasten juuri sinulta, Rakkauden valo...  Wink ja sinun oppaasi ja enkelisi...  smitten

Sinulle tuli kortti:

MERKIT

Kiinnitä erityistä huomiota viesteihin joita enkelit antavat sinulle nyt. Olet pyytänyt merkkiä, ja he antavat sinulle sen. Huomaa ja luota näihin merkkeihin.

Olet pyytänyt taivasta auttamaan. Nyt on sinun vuorosi kiinnittää huomiosi todisteisiin heidän avustaan. Tämä kortti tähdentää, että sinun enkelisi yrittävät saada huomiosi merkkeihin. He saattavat pyytää perhosta tai lintua lentämään lähellesi. Tai he saattavat vaikuttaa niin, että kuulet jonkin sopivan kappaleen useita kertoja. He saattavat laittaa jonkin esineen polullesi niin, että sinä varmasti huomaat sen. Tämän kortin valikoituminen on myös merkki enkeleiltäsi. He yrittävät "päästä läpi",- pyydän huomioi!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #239 : 19.08.2008 23:03:31 »

hei, halusin sanoa että ehkä ihmisillä vain on noita ongelmia (varsinkin niillä bilehileillä, kuulin just kehua Flowsta, mutta kun en kaivannut..).. ja itsekään en jaksaisi enää kuulla aineista, en todella, jos kypsempi mies käyttäisi, ongelma olisikin paha (nuoria ei lasketa). joo vähän sama vika, kaikenlaisia miehiä joka paikassa, tosin mitään ei tapahdu. pitäiskö..

RV saa päättää nostaako minulle yleiskortin. hoitelen bisneksiä, on sekin ihan kivaa ja kaikkia tosiaan tapaa. hyväntuulisesti.


Ja VR, eikun RV  Grin päätti nostaa sinulle kortin. Sinulle tuli:

LUOTTAMUS:

Luota itseesi ja usko, että Jumala ja enkelit ovat kanssasi. Pyydä heitä auttamaan sinua pääsemään irti peloistasi, jotka estävät sinua uskomasta "täysillä".

Enkelisi tietävät, että olet aikaisemmin pettynyt/kohdannut pettymyksiä. Nämä kokemukset ovat saattaneet heikentää uskoasi itseesi, toisiin ihmisiin tai jopa Jumalaan. Jokatapauksessa, enkelit muistuttavat sinua uskon tärkeydestä.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit ilmoittavat itseensä uskomisen tärkeydestä. He tietävät, että sinä, kuten kuka tahansa on tehnyt virheitä menneisyydessä. Jokatapauksessa, nämä virheet eivät ole erkaannuttaneet sinua todellisesta itsestäsi. Sinulla on edelleen kaikkialla läsnä oleva Jumala sisälläsi, ja Jumala on erehtymätön. Enkelit pyytävät sinua uskomaan Jumalaan ja uskomaan heihin. He auttavat sinua uskomaan itseesi.

 smitten angel
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21
  Tulostusversio  
 
Siirry: