Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin...  (Luettu 156009 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #255 : 26.08.2008 21:03:31 »

Hei Rakkaudenvalo!

Saisinko tietoa ovatko tulevat päätökset elämänmuutoksesta kannaltani hyviä?

kiitos   smitten

Sinulle tuli kortti:

YSTÄVYYS

Muutoksia ystävyyssuhteissasi on tapahtumassa. Ole täysin rakastavan rehellinen itsellesi ja ystävillesi juuri nyt. Arvosta todellisen ystävän parantavaa vaikutusta.

Et ole vain muuttumassa sisäisesti, vaan elämäsi on muuttumassa myös ulkoisesti! Näiden muutosten joukossa ovat muunmuassa ystävyyssuhteesi. Ehkä pelkäät, että sinulla ei enää ole yhteisiä kiinnostuksen kohteita vanhojen ystäviesi kanssa. Tai ehkä mietit, kohtaatko uusia ystäviä, joiden kanssa voit jakaa läheisen suhteen.

Muutokset ystävyyssuhteissa ovat luonnollisia, ja enkelit pyytävät sinua luovuttamaan ihmissuhteesi heidän "käsiin". Tiedä, että Jumala ja enkelit suojelevat sinua ja ystäviäsi. He auttavat rakkaudellisesti sinua näissä muutoksissa. Tämä kortti myös todistaa/vakuuttaa, että olet valmis vastaanottamaan uuden ystävyyden ihmisten kanssa, jotka jakavat kanssasi samat kiinnostuksen kohteet ja kunnianhimosi/halusi.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #256 : 26.08.2008 21:05:15 »

Hei Rakkauden Valo!

Olisiko enkeleillä jotai neuvoa tilanteeseeni. Minulla on erästä miestä kohtaa voimakkaita tunteita ja aluksi hänelläki oli. Ilman syytä yhtäkkiä laittoi kokonaan välit poikki eikä vastaa enää minulle.
Olen hukassa!

Sinulle tuli kortti:

MERKIT

Kiinnitä erityistä huomiota viesteihin joita enkelit antavat sinulle nyt. Olet pyytänyt merkkiä, ja he antavat sinulle sen. Huomaa ja luota näihin merkkeihin.

Olet pyytänyt taivasta auttamaan. Nyt on sinun vuorosi kiinnittää huomiosi todisteisiin heidän avustaan. Tämä kortti tähdentää, että sinun enkelisi yrittävät saada huomiosi merkkeihin. He saattavat pyytää perhosta tai lintua lentämään lähellesi. Tai he saattavat vaikuttaa niin, että kuulet jonkin sopivan kappaleen useita kertoja. He saattavat laittaa jonkin esineen polullesi niin, että sinä varmasti huomaat sen. Tämän kortin valikoituminen on myös merkki enkeleiltäsi. He yrittävät "päästä läpi",- pyydän huomioi!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #257 : 26.08.2008 21:07:59 »

Hei rakkaudenvalo!
Nostaisitko kortin tähän hetkeen yleisesti. Smiley Kiinnostaisi myös kuinka viikonlopun omat juhlani sujuvat!

Kiittäen AnitaK

Sinulle tuli kortti:

UUSI RAKKAUS

Uusi luku, jakso sinun rakkauselämässäsi alkaa. Joko se on uuden kumppanin kanssa, taikka elpyvä, uudestaan "syttyvä" rakkaus nykyisessä suhteessa.
Avaa sydämesi Jumalallisen rakkauden uuteen lisääntymiseen/lisäämiseen elämässäsi kumppanin myötä. Enkelit valmistavat sinua olemaan valppaana/valmiina uusille ihmisille, jotka saapuvat elämääsi. Sillä uusi partnerisi saattaa olla aivan erilainen kuin aikaisemmat.

Ole avoin ihmissuhteissasi tapahtuville muutoksille, älä ripustaudu tiukasti ideaan millaisia ihmissuhteiden pitäisi olla. Tämä on on ihmeellistä muutosten aikaa rakkauselämässäsi. Sinua pyydetään luottamaan Jumalaan ja suojelusenkeleihisi, että he järjestävät asiat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

Muutokset rakkauselämässäsi ovat kivuliaita, vain jos olet "jäykkä"/joustamaton, sekä ankara ajatuksissasi tai käytöksessäsi. Jos "virtaat" nykyisen rakkauden mukana, huomaat että vanhat osat rakkautta "peseytyvät" pois. Ne korvaantuvat nopeasti uusilla näkökannoilla jotka ilahduttavat sinua.
Nykyiset suhteet saattavat päättyä, tai ne muuttuvat/siirtyvät uudenlaiseen intohimon ja uudistuneen rakkauden tilaan. Tai uusi partneri saattaa saapua elämääsi, tuoden suurta onnea teille molemmille.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #258 : 26.08.2008 21:10:06 »

Lämmin tervehdys Rakkauden valo  smitten

Minulla on suuria päätöksiä edessä työelämässä.
Tuntuu että olen hukassa  Undecided

Mitähän enkelit minulle viestittävät?

Kiitos...

Sinulle tuli kortti:

TOTUUS & REHELLISYYS

Sinua ohjataan olemaan erittäin rehellinen itsellesi, olemaan tosi kaikissa toiminnoissa ja teoissa.

Enkelit sanovat sinulle: "Päästä irti kaikesta epäaidosta, ja kaikista toiminnoista jotka eivät heijasta korkeinta aikomusta itsellesi". Jos jokin elämässäsi ei toimi, luovuta se vapaaehtoisesti Jumalalle ja enkeleille.

Kun "levitämme kätemme" ja vapautamme kaikki epäterveelliset tilanteet/asiat, Jumalallinen valo voi astua sisään. Ihmeet aina seuraavat, kun "antaudumme" huolta aiheuttaville tilanteille. Huomaat, että työ, ihmissuhde, terveys, tai mikä tahansa tilanne paranee pikaisesti tavoilla joita et ikinä olisi voinut kuvitellakaan. Kaiken aikaa, enkelit ohjaavat sinua täydellisesti tekoihin jotka auttavat sinua korvaamaan tilanteen jollain paremmalla, tai parantamaan sen kokonaan. Odota ihmettä kun päätät olla "oikea itsesi"

 smitten angel
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #259 : 26.08.2008 21:11:54 »


Hei Rakkauden valo,

onkohan enkeleillä jotain erityistä minulle tähän hetkeen, uuteen kotiin?


 smitten    maarita        smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #260 : 31.08.2008 12:29:07 »

Nyt on kyllä niin tylsä olo...onko näkyvissä mitään "säpinää" tai edes jotain tähän tylsyyteen?

Kiitos
tallennettu
LostOne
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #261 : 31.08.2008 18:25:06 »

Heips, rakkauden valo Smiley

Miltä tämä lähitulevaisuus vaikuttaa? Kuinka rakkauselämä tulee menemään? tässä on vähän viritteillä ihmissuhde, jotain mitä odotan toiveikkaana jos tämä olisi uuden ihmissuhteen alku.

Tässä on tullu sinkkuiltua jo aivan tarpeeksi...
tallennettu

Nouseva -skorpioni
Aurinko -vesimies huone 1.
Kuu -kalat, huoneessa 4.
Merkurius -vesimies
Venus -kauriissa
Mars- Vaaka
Jupiter -Skorpioni
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #262 : 01.09.2008 00:34:02 »


Hei Rakkauden valo,

onkohan enkeleillä jotain erityistä minulle tähän hetkeen, uuteen kotiin?


 smitten    maarita        smitten

Sinulle tuli kortti:

TASAPAINO

Ovatko aikataulusi keikahtaneet/pettäneet viime aikoina? Pidä huoli, että sinulla säilyy tasapaino työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan, opiskelun ja ihmissuhteiden välillä .

Enkelit tietävät, että sinä olet kiireinen monine maallisine velvollisuuksinesi. He haluavat auttaa sinua velvollisuuksissasi tasapainon avulla. Milloin tahansa aikataulumme tulevat kohtuuttomiksi/epäsuhtaisiksi, energiamme laskee. Madaltunut energia aiheuttaa illuusion, että ei ole tarpeeksi aikaa, tunteja päivässä. Josta seuraa virheellinen käsitys ajan rajallisuudesta.

Sinun enkelisi pyytävät sinua lisäämään säännöllisen/sopivan "annoksen" meditaatiota, liikuntaa ja vapaa-aikaa päiviisi. He tietävät, että tasapainoittamalla elämäsi työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan ja ihmissuhteiden välillä auttavat sinua kasvamaan ja tuntemaan iloa. Jos tunnet itsesi rasittuneeksi kaikkien velvollisuuksien keskellä, älä epäröi pyytää Jumalaa ja enkeleitäsi nostaa taakkaa harteiltasi.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #263 : 01.09.2008 00:37:30 »

Nyt on kyllä niin tylsä olo...onko näkyvissä mitään "säpinää" tai edes jotain tähän tylsyyteen?

Kiitos


Sinulle tuli kortti:

IDEAT & INSPIRAATIO

Kiinnitä huomiota uusiin ajatuksiin ja ideoihin jotka tulevat mieleesi. Ne ovat mahtavia yhteistyön "siemeniä" Jumalan kanssa.

Jumala puhuu sinulle ajatustesi kautta, ja tämä kortti näyttää että enkelit haluavat sinun huomioivan ja seuraavan ideoita, joita olet saanut viime aikoina. Nämä ajatukset ovat vastauksia rukouksiisi johdatuksesta. Joten älä jätä niitä niitä huomiotta, luullen niitä pelkäksi mielikuvitukseksi.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit haluavat antaa sinulle luottamusta, että olet kykenevä saamaan upeita ideoita, aivan kuten kuka tahansa muukin Jumalan lapsi. Sillä kaikki upeat ideat ovat lähtöisin yhdestä Jumalallisesta mielestä, Jumalasta. Koska Jumala on kaikkialla läsnäoleva, jokapuolella, Jumala on myös sinussa. Joten Jumalan mieli jatkuvasti ilmaisee uusia ajatuksia ja ideoita myös sinun mielessäsi!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #264 : 01.09.2008 00:40:31 »

Heips, rakkauden valo Smiley

Miltä tämä lähitulevaisuus vaikuttaa? Kuinka rakkauselämä tulee menemään? tässä on vähän viritteillä ihmissuhde, jotain mitä odotan toiveikkaana jos tämä olisi uuden ihmissuhteen alku.

Tässä on tullu sinkkuiltua jo aivan tarpeeksi...

Sinulle tuli kortti:

MEDITAATIO

Meditaatio on erittäin tärkeätä sinulle juuri nyt. Nauti sen harjoittamisesta usein.

Hiljainen mieli kuulee enkelten äänen helpoiten. Tämä kortti on sinun enkeltesi tapa pyytää sinua hiljentämään mielesi, jotta sinun kommunikaatiosi enkelten kanssa on voimakas ja kirkas. Ensimmäiseksi aamuisin, vietä vähintään viisi minuuttia silmäsi suljettuina, ja hengitä syvään kolmesta neljään kertaan.

Kysy enkeleiltäsi kysymys, ja sitten kuuntele niin tarkkaan/intensiivisesti, kuten kuuntelisit rakasta ystävää. Älä kuitenkaan jännitä, tai pinnistä kuullaksesi. Jos "jahtaat" vastausta, se väistää sinut. Sen sijaan jatka hengittämistä syvään, sisään ja ulos ja anna itsesi rentoutua. Kerro itsellesi, että viestin saaminen enkeleiltä, enkelten kanssa kommunikointi on luontaista sinulle, ja että se on itseasiassa "arkipäiväistä". Mitä enemmän rentoutat mieltäsi, sitä helpompaa on kuulla vastaus.

 smitten angel
tallennettu
höyhen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Järki tietää, sydän tuntee


Profiili
« Vastaus #265 : 01.09.2008 06:26:44 »

Hei, Rakkauden valo!
Niin olen hukassa, että enkeliopastus tulisi tarpeen...
Rakkaussuruja Embarrassed
Kiitos angel
tallennettu
jepjep
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #266 : 04.09.2008 14:12:51 »

Hei Rakkauden valo!

Nostaisitko minulle kortin tähän yksinäiseen, pimeään syksyyn? Sad
tallennettu
ansa100
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« Vastaus #267 : 04.09.2008 17:01:16 »

Hei :Smiley On vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi täällä kävin ja kuin joku olisi juuri nyt ohjannut tänne. Enkelikortin jos nostaisi ja kertoisit jotain yleistä, sekä näetkö siitä mitään parisuhteestani. Hyvältä ainakin tuntuu. Ainoa miinus onkin välimatka.

Kiitos smitten ja kaikkea hyvää Sinulle!!!!
tallennettu

Ole kuin puutarhuri
ja kylvä
ilon ja toivon siemeniä
tänään kohtaamiesi
ihmisten keskuuteen.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #268 : 04.09.2008 20:47:41 »

Hei, Rakkauden valo!
Niin olen hukassa, että enkeliopastus tulisi tarpeen...
Rakkaussuruja Embarrassed
Kiitos angel

Sinulle tuli kortti:

MEDITAATIO

Meditaatio on erittäin tärkeätä sinulle juuri nyt. Nauti sen harjoittamisesta usein.

Hiljainen mieli kuulee enkelten äänen helpoiten. Tämä kortti on sinun enkeltesi tapa pyytää sinua hiljentämään mielesi, jotta sinun kommunikaatiosi enkelten kanssa on voimakas ja kirkas. Ensimmäiseksi aamuisin, vietä vähintään viisi minuuttia silmäsi suljettuina, ja hengitä syvään kolmesta neljään kertaan.

Kysy enkeleiltäsi kysymys, ja sitten kuuntele niin tarkkaan/intensiivisesti, kuten kuuntelisit rakasta ystävää. Älä kuitenkaan jännitä, tai pinnistä kuullaksesi. Jos "jahtaat" vastausta, se väistää sinut. Sen sijaan jatka hengittämistä syvään, sisään ja ulos ja anna itsesi rentoutua. Kerro itsellesi, että viestin saaminen enkeleiltä, enkelten kanssa kommunikointi on luontaista sinulle, ja että se on itseasiassa "arkipäiväistä". Mitä enemmän rentoutat mieltäsi, sitä helpompaa on kuulla vastaus.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #269 : 04.09.2008 20:49:42 »

Hei Rakkauden valo!

Nostaisitko minulle kortin tähän yksinäiseen, pimeään syksyyn? Sad

Sinulle tuli kortti:

UUSI ALKU

Puhdas "sivu" esiintuodaan sinulle, kun nyt kohtaat tuoreita mahdollisuuksia ja uusia kokemuksia.

Syleile, hyväksy uusi elämääsi. Mukaanlukien uudet mahdollisuudet, ihmiset ja projektit. Enkelit tietävät, että muutos voi olla pelottavaa, joten he ympäröivät sinut rakkauden energialla. Kutsu heitä milloin tahansa pelkäät kohdata uusia tilanteita. He vahvistavat luottamustasi ja energiaa, jotta voit nauttia uusista aluistasi.

Joskus pidämme kiinni rutiineista, vain koska ne ovat tuttuja ja turvallisia. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit pyytävät sinua olemaan avoin uusille asioille ja niiden lähestymiselle elämääsi. Ehkä nämä tilanteet opettavat sinulle uuden katsantokannan asioihin. Tai ehkä, ne kannustavat sinua oppimaan uusia taitoja/asioita. Mitä tahansa uusi alku onkaan sinulle, anna itsesi olla joustava tuoreille olosuhteille. Me opimme itsestämme uusien kokemusten kautta.

 smitten angel
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Tulostusversio  
 
Siirry: