Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuka uskoo Lemuriaan  (Luettu 5065 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 15.07.2008 19:40:23 »

aika ideaaliset olot kuvattu siellä..

http://www.diamondlady.net/Lemuria.html

We then with the ability to instantaneously and simultaneously create anything and everything we so desire, are able to create luxurious surroundings, pleasant foods, extravagant gardens, art, and music. I saw on my journey that some of the androgenous plants and fruits that is a stable food that is consumed by us as Lemurians are the Mango, the Passionflower, the Pomegranate, Plumeria, and the Ginkgo biloba.

. The following is a list of the pieces of Lemuria that are here on this earth dimension at this moment within physical presence:


Starting in the U.S. : The Northern California Region and in particular Mt.Shasta; Oregon particularly the Oregon vortex region; Washington State in particular Whidbey Island; Arizona in particular Sedona and the Grand Canyon Regions; Colorado Region in particular the Longmont/Rocky Mountain/Owl Mountain Regions; Idaho in particular Diamond Peak within the Lemhi Mountains and the Lemhi valley Region; Utah, the whole state is one big piece and also in particular The Great Salt Lake, Antelope Island, Zion National Park and Bryce Canyon; Wyoming in particular the Yellowstone area and Cheyenne; Nevada in particular the area we know as Area 51;  New Mexico in particular the two regions of Taos and Carlsbad where the Carlsbad Caverns are located; Maine; Massachusetts in particular the Salem region; New Hampshire in particular the White Mountains; Philadelphia in particular Schuylkill Haven region;  Vermont; Upper part of New York where the Adirondacks reside.

Around the Globe: Hawaii all of Hawaii and also in particular the Diamond Head region; Easter Island; Christmas Island; the Fiji Islands; Australia; New Zealand; British Columbia in Canada; UK/Scotland/Ireland region; Sweden/Norway/Finland/Denmark region; Tibet; Himalayan Mountains; Peru/Chile regions are the part of Lemuria that became Atlantis during the transition which is why there is such an existence of the crystal skull energy there as the crystal skull energy is that of the wisdom that was embodied within these skulls of Lemuria to be preserved in these crystal during the transition of Lemuria into Atlantis and on within linear time so that the wisdom could be reactivated as we are being asked to do so now in this dimension;  Madagascar; The Caribbean Islands; The Bermuda Triangle area is the part of Lemuria that became Atlantis during the transition which is why there is such a vortex that exists there.
« Viimeksi muokattu: 15.07.2008 19:50:40 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 29.07.2008 11:11:15 »

Nyt on taas sellainen tiedon ryystämisen päivä.. huh.


MAAILMANKAIKKEUS JA LUOJAMME

Maailmankaikkeutemme on yksi monista tuhansista. Meidän maailmankaikkeudessamme Isis ja Osiris ovat elämän alkuperä. He laittavat asiat liikkeelle! He ovat jumalainen feminiininen ja maskuliininen mieli, jotka yhdessä ovat Luoja, olemassaolomme Lähde. He käyttävät Keskusauringon neutraalia energiaa kaiken luomiseen tässä maailmankaikkeudessa. (On toisia maailmankaikkeuksia, joissa esim. rauhallisuus ja järjestys tai älykkyys ovat korkeimpia laatuja.)

Toisin sanoen, Isis ja Osiris ovat jumalainen feminiini- ja maskuliinienergia. Yhdessä he ovat universaalin Lähteen tietoisuus. Tämä on luomakunnan luonne: kaikki olemassa oleva on sekä ainetta että tietoisuutta ja yhdistetty ominaisuuksista, jotka ovat alun perin feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta. Me kaikki koostumme näiden kahden energian ominaisuus- ja energiamuunnelmista. Itse asiassa heidän valtava tietoisuutensa pitää kaiken paikoillaan ja muuttaa sitä! Tietoisuus on kaiken alkuperä.

TÄMÄN SYKLIN ALKAMINEN

25000 vuotta sitten luotiin aivan ensimmäiset mestarit, jotka laskeutuivat fyysiseen kolmanteen ulottuvuuteen maan päälle. Tämä tapahtui Lemuriassa, mantereella missä Tyynimeri on tänä päivänä. Ensimmäinen mestari tuli tänne tarkoituksenaan osoittaa ihmiskunnalle polku rakkauteen ja rauhaan. Hän oli inkarnaatio sekä Isis- että Osiris-energiasta ja näin yhtä paljon feminiininen ja maskuliininen. Hänen nimensä merkitsi valonkantajaa. Hän tuli maan päälle jumalolentona, joka pystyi ilmentämään ajatuksella. Tämä oli hänen todellinen luontonsa.

Hän tiesi olevansa luova voima ja näin pystyi luomaan täysin luottavaisena. Mitkään rajoittavat ajatukset eivät estäneet häntä luomasta sitä, mitä hän halusi. Kun hän tuli paljon matalampaan maan taajuuteen, hän alkoi reagoida ja ajatella täysin eri tavalla, kuin miten hän oli toiminut luojaulottuvuudessa.

Ihmisrotu oli tuolloin melko primitiivinen rotu, joka oli juuri alkanut kehittää kieltä. Mestari alkoi reagoida tunteilla ja tunsi torjuntaa, syyllisyyttä, alemmuutta, pelkoa, häpeää jne. Tämä johti rajoittaviin ajatusmuotoihin, jotka saivat hänet kadottamaan ymmärryksen siitä, että hän oli universaalin Lähteen osa. Hän "lankesi" eli hän kadotti jumalaiset kykynsä ja hänestä tuli ihmisolento. Kun näin tapahtui, luotiin se tietoisuuskenttä, mikä muodosti kollektiivitietoisuuden perustan. Perusarkkityyppimallit muodostettiin ja jokainen hänen jälkeensä tulleen mentaalikenttä "napsahti" tähän tietoisuuskerrokseen.

Ennen kuin Valonkantaja tuli alas maan päälle, Lähde oli luonut tietoisuusrakenteen, mikä on antanut meille erillisyyden tunteen. Osiris, Lähteen maskuliiniosa, lähetti tytärosansa, Gaian, maan päälle ja antoi hänen ylläpitää valoenergiakenttää noin 40 metriä maanpinnan alapuolella. Tämä energiarakenne on kaikkien näiden 25000 vuoden ajan lähettänyt elämänvoimaa ja tietoisuutta chakrajärjestelmään jalkojemme alta (omega-chakra). Meidät elossa pitävää elämänvoimaa ei siis tule ainoastaan yläpuolelta!

Kaikki syntyneet ihmisolennot OVAT Lähdettä - olemme universaalia energiaa. Tämä merkitsee sitä, että energiamme tulee Keskusauringosta, mikä on itse asiassa puhtaan valkoista valoa. Keskusauringon valo muunnetaan sitten kaikiksi muunlaisiksi energiamuodoiksi, joista koostumme. Maailmankaikkeutemme Lähde on luonut kaiken maailmankaikkeudessamme tietoisuudellaan… jonka osia olemme kaikki.

Energia joka virtaa olemukseemme yläpuolelta, tulee erään energiaportaalin kautta, chakran joka on noin 20 cm päämme yläpuolella. Sitä kutsutaan alfa-chakraksi. Korkeampaa tietoisuutta joka virtaa olemukseemme sieltä, kutsutaan korkeammaksi itseksi ja se luotiin, silloin kun synnyimme. Se on suorassa yhteydessä universaalin Lähteen tietoisuuteen.

Silloin kun aloitimme tämän ihmiskunnan syklin, Lähde halusi haastaa itsensä ihan uudella tavalla. Näin se teki energiaohjelmoinnin, joka virtaa olemukseemme sekä ylhäältä että alhaalta... Lähde antoi ihmisille sellaisen ajatuksen ja tunteen, että meidät on luonut jokin voima itsemme ulkopuolella. Kaikki olennot kaikilla muilla tämän maailmankaikkeuden planeetoilla tietävät, että he ovat yhteydessä universaaliin mieleen ja että he ovat kanssaluojia.

Tämä oli kaksinaisuuden ja sen alkuperä, jota olemme kutsuneet erillisyydeksi tai harhaksi. Lähde halusi kaikkien yksilöiden, jotka syntyivät tästä - eli meidän - kehittyvän täysin uudella tavalla ja sitten löytävän tiemme takaisin Lähteeseen! Se antoi itselleen todella suuren haasteen… MEIDÄT! Tätä ei ollut koskaan tehty maailmankaikkeudessa ja Lähde ei todellakaan odottanut meidän eksyvän… Kaikki on näyttänyt olevan vaikeampaa, kuin Lähde oli ajatellut…

Nyt ollaan tässä! Olemme kohta löytämässä tiemme "kotiin"… On aika valmistautua suureen muutokseen. Tästä näillä nettisivuilla on kyse. Kaksinaisuusohjelmointi on nyt poissa! Tietoisuus jota nyt virtaa olemukseemme, sisältää ykseysaistimuksen. Tämä saa aina vain useammat ihmiset heräämään ja alkamaan ajatella eri tavalla.

LEMURIA

37 vuotta sen jälkeen kun Valonkantaja tuli, monia muita mestareita ja arkkienkeleitä korkeammista ulottuvuuksista inkarnoitui hänen seurakseen maan päälle. He kaikki halusivat tutkia ja leikkiä kolmannen ulottuvuuden todellisuudella ja osallistua ihmisrodun taajuuden kohottamiseen näyttämällä heille tietä yhteisöllisyyteen ja iloon.

Kun he tulivat, heillä oli täydellinen jumaltietoisuus ja he kykenivät luomaan ja ilmentämään ajatuksella, aivan kuin Valonkantaja. He kuitenkin myös lankesivat ottaessaan kollektiivisia ajatusmuotoja. Muutamat päättivät vetäytyä luojaulottuvuuteen, koska heistä tuntui liian vaikealta jäädä maan päälle. Näillä jumalolennoilla oli sukupuoli, mutta tuolloin he eivät olleet lisääntymiskykyisiä.

He pystyivät luomaan ajatuksillaan, joten heihin katsottiin jumalina. Heidän yrityksensä opettaa ihmisille omia taitojaan eivät onnistuneet. Maan sielut vain ihailivat heitä eivätkä ymmärtäneet, että hekin pystyivät kehittymään samalla tavalla. He alkoivat palvoa näitä.

Lemurian kausi kesti noin 9000 vuotta. Lemuriaa kutsuttiin Eedenin puutarhaksi. Luonto ja ympäristö oli järjestetty hyvää kehitystä varten maan päällä. Alussa jumalolennot söivät "mannaa", jota he itse asiassa ilmensivät omaksi ruuakseen, mutta vähitellen he alkoivat syödä puiden hedelmiä. Tämäkin sai heidän taajuutensa alenemaan. Tuohon aikaan ihmiset olivat kasvissyöjiä.

Jonkin ajan kuluttua Lemuriassa kehittyi vallanjano ja manipuloivat voimat. Tämä sai Gaian, Osirisin tyttären ja maapallon "jumalattaren", tulemaan aina vain epätoivoisemmaksi, kunnes se lopulta pakeni maapallolta! Estääkseen ihmisolentoja menettämästä valonsa, joka ankkuroi heidät maahan, Osiris tuli maahan koko maskuliiniolemuksensa kanssa. Ja tämän syklin ensimmäinen napamuutos tapahtui. Voimakas siirtymä maan sisällä sai Lemurian katoamaan valtamereen. Vain muutama vuorenhuippu jäi jäljelle. Ne ovat Tyynenmeren saaria. Jäljellejääneestä väestöstä tuli tämän päivän polynesialaisia ihmisiä. He ovat lemurialaisten jälkeläisiä.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 19.08.2008 21:14:22 »

Hm. Enpä tiedä. Olen toki lukenut noita juttuja, ja ne ovat mielenkiintoisia, mutta ihmettelen mitä teen noilla tiedoilla tässä päivässä.
Siis mikä merkitys niillä on meille? Miksi niitä tuodaan esille?

Olisiko sinulla jokin selitys tälle WS?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 19.06.2010 13:32:21 »


siksi että maapallo kohoaa, sanovat ja kaikki tämä tuodaan takaisin. päihittää 3d mallin eikö?
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: