Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Omat voimat ei riitä kohta  (Luettu 11075 kertaa)
0 jäsentä ja 13 vierasta katselee tätä aihetta.
marija
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 161


Löydät minut seuraavassa elämässä - ellet tässä..


Profiili
« : 16.07.2008 00:02:44 »

Tuntuu, ettei jaksa. Mikä avuksi voimattomuuteen?
tallennettu

Miun kans olis niin heleppo olla, saisi olla justiisa niin ku mie sanon.

Aurinko Ravussa
Kuu Oinaasa
Nousumerkki Neitsyt
Merkurius Ravussa
Venus Leijonassa
Mars Neitsyessä
Sideerinen Kaksonen
Maa-Hevonen
Keltainen Solaarinen Aurinko
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #1 : 16.07.2008 04:52:24 »

*huokaus* sama vika!
Tökkii joka alueella, työt, opiskelut, ihmissuhteet... mikään ei toimi ja vaan väsyttää ja olo on alakuloinen. Lapsikin pitäis jaksaa kasvattaa... kaikki hoidan vasemmalla kädellä.

Vinkkejä kiitos!

"Huomenna on taas päivä uus..." *Scarlet O´hara*
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
marija
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 161


Löydät minut seuraavassa elämässä - ellet tässä..


Profiili
« Vastaus #2 : 11.11.2008 02:55:54 »

Vaikuttaa, ettei muilla ole samaa ongelmaa. Olen kateellinen todellakin.
Eräs tuttavani kertoi minulle n. kk sitten kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Häntä kuunnellessani tajusin, että ehkä kärsin jonkinlaisesta masennuksesta (siis en ole synnyttänyt ihan viime aikoina (he, en varmaan enää osaisikaan, edellisestä ja ainoosta kerrasta kun on pian 13 v aikaa..), vaikka vauvakuume painaa päälle ku pikajuna..). Lääkäriin en uskalla, eikä mulla olisi rahaakaan niihin lääkkeisiin, saatikka, että haluisin jotain entisestään päätä seskoittavia mömmöjä. Anyway, tämän juttutuokion jälkeen on helpottanut hieman. Tuntuu kuin olisi hieman helpompi hengittää, pidän ehkä himpun verran paremmin huolta itsestäni, teen ihan kunnon ruokaa joskus vaikka mies ei olekaan kotona, pakottaudun taas salille (missä ihmeteltiin poissaoloani), laitan viestiä välille ihmisille jne. mutta se on pakko todeta, että helppoa ei ole, vaikka ongelman tiedostaakin.
Uskoisin, että omaan pahaan olooni vaikuttaa kaikki tämä epävarmuus niin työn kuin kaiken muunkin osalta sekä tuo auringoton kesä. Kesäisin minulla on nimittäin ollut tapana kerätä aurinkoa varastoon kun vaan mahdollista, mutta kaikkihan viime kesän tietää. Mietinkin, että jos sais jostain pihistettyä euroja, jotka voisi käyttää solariumiin, niin parantaisiko se asiaa?
Voimia Bridalle, koitetaan jaksaa
tallennettu

Miun kans olis niin heleppo olla, saisi olla justiisa niin ku mie sanon.

Aurinko Ravussa
Kuu Oinaasa
Nousumerkki Neitsyt
Merkurius Ravussa
Venus Leijonassa
Mars Neitsyessä
Sideerinen Kaksonen
Maa-Hevonen
Keltainen Solaarinen Aurinko
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #3 : 11.11.2008 08:35:52 »

Onko se vain tämä aika juuri nyt kun olet voimaton? Marraskuu ja syksy?

Sama täällä. Voisin vetäytyä talviunille lokakuun alussa ja herätä vasta huhtikuussa. Haluan vain nukkua, syödä ja köllötellä peiton alla. Silti pitää suorittaa ja käydä töissä ja tuntuu siksi ettei jaksa.
Tiedätkö mitä, ei sun tarttekkaan jaksaa. Jos on olo ettei jaksa niin silloin on oltava hissukseen. Ok, töissä on melkeinpä pakko käydä, valitettavasti.. mutta muut riennot kannattaa jättää jos voimia ei ole.
Nuku paljon, syö hyvin, nauti raittiista ilmasta jos säät sallii ja tee niitä juttuja mitä jaksat. Anna itsellesi aikaa levätä.
Muista toki vitamiinit!
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #4 : 11.11.2008 09:39:55 »

Epävarmuus monesta asiasta varmasti aiheuttaa turvattomuutta ja masennustakin. Minä esimerkiksi olen yh ja hoidan kaiken yksin, kaikenlisäksi olen liian vaativa itseäni kohtaan ja kun en jaksa niin vetäydyn kaikesta ja se pahentaa oloa vielä lisää. Koulu, työt, lapsi, arjen pyörittäminen- se kaikki on vaan liikaa.
Mutta tosiaan ongelman näkeminen, sen hyväksyminen ja siihen puuttuminen vie eteenpäin.

Nyt otan aikaa itselleni ja jätän kaiken ylimääräisen, järjestän elämääni vain mukavia asioita eli opettelen myös sanomaan itsekkäästi EI! Suunnittelen tulevaisuuteen asioita joita odottaa. Se auttaa jaksamaan.

Mutta, ongelma on kuitenkin sen verran hankala, että koen välillä laiminlyöväni lastanikin, esim viime yönä näin hirveetä painajaista että lapseni hukkui, tunsin syyllisyyttä unessa ja valveilla, että hänet otettiin minulta pois koska en rakastanut häntä tarpeeksi. Ja se ei pidä paikkaansa, rakastan tietenkin ja aivan hirveästi, mutta kun on väsynyt ja allapäin, tuntuu että en ole oikealla tavalla läsnä?! Komentelen liikaa jne. No, unet on hyviä oppaita, joista kannattaa ottaa oppia!

Hmmnnn... mun elämästä puuttuu se suurin, Rakkaus! Uskon, että osa syy on siinä. Tarkoitan siis kahden aikuisen välistä rakkautta. Mutta, itse olen tilanteeni valinnut, ja uskon että tila ei ole pysyvä. Se osuu kohdalle vielä joskus!

Voimia sateiseen syksyyn marija, sytytellään kynttilöitä ja pidetään huolta rakkaistamme! Ja itsestämme!

tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #5 : 11.11.2008 14:16:44 »

ja muistakaa realistisesti millaisia miehet on.,  coolsmiley kun ei niiden kanssa voi kuin leikkiä jos sitäkään, miten se voisi masentaa heh heh..
kontakti kaksoisliekkiin, sehän on se suurin rakkaus.. esim itselläni läsnä "sisällä".. siksikö on niin sama onko miesjuttua?? jänskää..

itse saan voimia en tiedä mistä, mutta siitä että on voimaa. jos lähtee laskemaan ongelmia, ne ovat loputtomia. minua tukee sekä työ että bisneskumppanit että lapsen kanssa monet. miehet sitten taas.. no ainakaan energiaa kuluttamaan en niitä ota.

vitamiinit, valohoito, risteilyt, etelä, urheilu.. oliko niitä muita konsteja? se ettei ratko kenenkään ongelmia? sekin voi huomaamatta väsyttää.

henkisissä tilaisuuksissa ja temppeleissä käyminen..

ja epävarmuuttahan ei ole jos alkaa tehdä magiaa.. sitten asiat vaan kääntyilee eduksesi. minä ainakin kyllästyin kaikkiin ongelmiin ja aloin raivata ne pois. ja juuri kuulin että tuli 2 uutta projektia töihin..   knuppel2 
« Viimeksi muokattu: 11.11.2008 14:23:04 kirjoittanut ^^Cocijo^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #6 : 11.11.2008 20:32:57 »

Tässä viestissä:

Sari McGlinn’in artikkeli

 

Hei rakkaat

Nyt on taas ajankohta, jolloin illan hämärä tulee aikaisin ja joka vuosi se tuntuu aluksi niin yllättävältä, kunnes siihen taas pian tottuu.

Jos olet huomannut viimeviikkoina raskaampaa mielialaa ja että mieleen on tullut joitain hyvin vanhojakin muistoja, ne ovat vain kaikki merkkiä siitä, että nyt on maapallolla ja sen ihmisissä menossa taas iso menneisyyden asioita irrottava energia-aalto.

Muutenkin loppuvuosi on hedelmällistä aikaa päästää aina irti vanhasta ja pohtia mitä tahtoo elämälleen ensi vuodelle. Loppuvuosi on siis mielen ’tilinpäätös’, puhdistaminen ja uusien tietoisten päätösten tekemistä.

Tämä on hyvä ajankohta tehdä uusi aarrekartta, tehdä mielikuvamatka sielun kotiin ja katsoa miltä sieltä näyttää ja tuntuu nyt. Kokeilla uusia kiviä, sellaisia joiden ominaisuuksia juuri nyt kaipaa omaan kehoonsa ja mieleensä.

Sekä muutenkin pohtia, mikä tekee elämäsi ja sielusi onnelliseksi ja miten voit luoda niitä asioita arkeesi.

Irtipäästämistä vanhoista ajatus-ja tunne-asioista on hyvä tehdä kynttilänvalossa (puhdistaa negatiivista energiaa)  ja elävään valoon on muutenkin  hyvä ohjata kaikenlaisia raskaita energioita.

 

Olen viimeaikoina pohtinut paljon valon ja pimeyden merkityksiä ja tuntuu että jotain siihen liittyviä uusia oivalluksia on nyt sisimmässä kiteytymässä.

Molemmathan ovat saman kokonaisuuden vastakkaiset polariteetit, ilman toista ei ole toistakaan.

Mitä pimeys on- kun ajatellaan sitä meidän sisimmässämme olevina ’mielestämme negatiivisina ajatuksina’-  niin ne ovat meidän keskeneräisiä ja kohtaamattomia tunteita ja ajatuksia jotka odottavat että nekin hyväksytään olemassa oleviksi. Tämän hyväksymisen kautta niiden energia pääsee vapautumaan neutraaliksi energiaksi joka taas kasvattaa sisäistä vapautta ja voimaannuttaa. Tämä taas kuljettaa kohti laajempaa rakkaudellisuutta.

 

Ihmisen hyväksymättömät puolet itsestään pitävän henkilön omaa elämänenergiaa poissa henkilön käytöstä. Silloin ihminen elää osittain kuin säästöliekillä. Omien hyväksymättömien puolien hyväksymisellä tarkoitan tunnetta, että sallii itsensä olla sellainen kuin on, katsella itseään kuin katselisi kotkan tai varpusen lentoa, ja huomioi, että ne lentävät aina täydellisesti. Ei tule mieleenkään kyseenalaistaa heidän lentotaitoaan ja tapaansa lentää. Samaa me ihmiset voimme tehdä itsellemme (ja toisillemme myös) , että hyväksymme kaikki tekemisemme ja olemisemme sellaisena kuin se on, täydellisenä tässä hetkessä, niillä kyvyillä ja resursseilla jotka siinä hetkessä olivat käytössä. Tämänlainen hyväksyntä vapauttaa ihmisen elämänenergian virtaamaan voimakkaammin.

 

Hyväksyminen ei tarkoita, etteikö voi kehittää itseään ja omia luonteenominaisuuksiaan tai että olisi ajateltava että jotkin luonteenpiirteet tai tavat toimia olisi ok, vaikka itse kokee, että niitä tahtoo muuttaa. Hyväksymisellä tarkoitan rakkaudellista sallimisen tunnetta, että saa olla mitä on, ja tämän jälkeen alkaa kohdata mitä nämä sisällä olevat alueet kaipaavat, miksi ne ovat olemassa, mitä ne tahtovat viestiä. Tähän asti kaikissa näissä kohtaamisissa mitä olen sisäisen hyvinvoinnin ohjauksessa tehnyt, kaikki tiet vievät aina lopulta rakastamiseen ja itselleen sallimiseen.

 

On hyvä myös tiedostaa, että jos olet henkisesti avoin ja energeettisiä taitoja omaava, saatat myös toimia apuna maapallon raskaiden energioiden muuntamisessa. Tämä tapahtuu samalla kun muunnat omia raskaita energioitasi (ajatuksia ja tunteita), niin mukanasi kulkee myös maapallolla olevia muita raskaita energioita ja ne muuntuvat, neutralisoituvat. Tämä on tätä globaalia auttamistyötä missä me olemme nyt mukana. Aina kun teet hoidon itsellesi tai tutullesi tai ohjaat rakkautta kehoosi tai vapautat raskaita energioita, autat monia muita ihmisiä, jotta heidän on helpompaa tehdä se myös itselleen. Eli aina kun itseäsi, autat myös muita. Aina kun autat muita , autat koko maapalloa ja maailmankaikkeutta. Olemme yhteydessä toisiimme ja vaikutamme koko ajan toisiimme.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Posti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141


Toivo elää ja niin minäkin!


Profiili
« Vastaus #7 : 13.11.2008 02:07:13 »

Oletkin saanut jo monta hyvää neuvoa enkä niitä lähde toistamaan. Yksi parhaista on oma tietoinen valinta. Kokeile joskus, kun tunnet olevasi masentunut katsoa maailmaa ihan pilkun verran eri suunnasta. Jos olet katsonut elokuvan Forrest Gump saatat muistaa kuinka hän sodan keskellä kirjoittaa esim. että " teemme täällä pitkiä kävelyretkiä, ..." jne. Hän siis katsoi sodan runtelemaa taistelukenttää ihan omasta näkökulmastaan ja etsi sieltä samasta maailmasta ne positiiviset asiat.   Smiley

Kerroit esimerkiksi kaipaavasi valoa ja aurinkoa. Pilvisellä sateisellakin säällä voit valita oletko maassa harmaan sään takia vai ajatteletko sitä aurinkoa, jonka tiedät ihan varmasti odottavan pilvien takana täydessä loistossaan. Vaikka edelleen tuntisit itsesi masentuneeksi, niin pidä sinnikkäästi kiinni siitä ajatuksesta auringosta ja siitä, että SINÄ TIEDÄT auringon vielä paistavan. Samaa ideaa voit soveltaa mihin tahansa masentavaan ajatukseen eli luo sille valoisampi vaihtoehto, josta pidät kiinni. Elämänkokemuksellasi sinä tiedät, että vaikka tänään on tällainen päivä ja vielä ensi viikollakin saattaa olla tällainen päinä, niin aurinko paistaa vielä jonakin päivänä. Se on ihan varmaa. Anna itsellesi tilaa.
smitten        smitten        smitten
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #8 : 13.11.2008 08:23:44 »

Oletkin saanut jo monta hyvää neuvoa enkä niitä lähde toistamaan. Yksi parhaista on oma tietoinen valinta. Kokeile joskus, kun tunnet olevasi masentunut katsoa maailmaa ihan pilkun verran eri suunnasta. Jos olet katsonut elokuvan Forrest Gump saatat muistaa kuinka hän sodan keskellä kirjoittaa esim. että " teemme täällä pitkiä kävelyretkiä, ..." jne. Hän siis katsoi sodan runtelemaa taistelukenttää ihan omasta näkökulmastaan ja etsi sieltä samasta maailmasta ne positiiviset asiat.   Smiley

Kerroit esimerkiksi kaipaavasi valoa ja aurinkoa. Pilvisellä sateisellakin säällä voit valita oletko maassa harmaan sään takia vai ajatteletko sitä aurinkoa, jonka tiedät ihan varmasti odottavan pilvien takana täydessä loistossaan. Vaikka edelleen tuntisit itsesi masentuneeksi, niin pidä sinnikkäästi kiinni siitä ajatuksesta auringosta ja siitä, että SINÄ TIEDÄT auringon vielä paistavan. Samaa ideaa voit soveltaa mihin tahansa masentavaan ajatukseen eli luo sille valoisampi vaihtoehto, josta pidät kiinni. Elämänkokemuksellasi sinä tiedät, että vaikka tänään on tällainen päivä ja vielä ensi viikollakin saattaa olla tällainen päinä, niin aurinko paistaa vielä jonakin päivänä. Se on ihan varmaa. Anna itsellesi tilaa.
smitten        smitten        smitten

Hyviä ajatuksia.
Tämä marraskuun raskaus alkaa tuntua ja vaikka kuinka yritän aamuisin olla positiivinen niin väsymys on niin suuri.
Eilenkin meni koko päivä kiukutteluksi Sad

Tarvitsisin unta ainakin sen 12 tuntia juuri nyt mutta lienee mahdotonta... Olisipa jo tammikuu...
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #9 : 13.11.2008 09:14:46 »

Täällä yksi voimaton ja väsynyt... aamuisin herää väsyneenä ja päivän askareet tuntuu rangaistukselta. Koulu on muuttunut yhdeksi helvetiksi ja parisuhdehan jaksaa kukkia, kun kaikki muu kaatu päälle  buck2
Tulisi kevät tai edes valoa, jotta saisi virtaa...
Tämä vuoden aika on minulle aina rankka, mutta nyt tämän vuosi tuntuu olevan erikoisen rankaa  idiot2 Vikaa olen hakenut omasta asenteestani ja kyllä kun oikein vääntää niin sen paremman puolen löytää katsella tilanteita ja sanonkin aina itseleni, että mikä ei tapa se vahvistaa  Huh

Minusta tulee todella vahva... jeee... niin, että katkeaa kovuuttaan joskus...

Lämpöä kaikille harmaudesta riutuville  smitten Emme ole yksin  angel
tallennettu
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #10 : 13.11.2008 09:23:05 »

Minkäslaisen energiatujauksen teille pitäis antaa...hmmm...

*Voimia teille* Smiley
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #11 : 13.11.2008 10:54:40 »

 :Smiley Tuli mieleen tosta se hauska käännös: "may the force be with you" = "voimii sulle!" Smiley

tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
söpöliini
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 188


Never be afraid to say what you feel...........


Profiili
« Vastaus #12 : 13.11.2008 11:13:09 »

Huomenia kaikille!! Se on jännä juttu, väsymys pukkaa täälläkin päälle... Sitä en itse yleensä tähän vuodenaikaan koe, mutta nyt ei jaksa kuin väkisin.. Tänäaamuna on asiat paljon paremmin kuin edellisinä, ehkä sekin jo auttoi kun malttoi mennä illalla aiemmin nukkumaan..  Smiley Pitäisi ihan ajatuksella opetella vain "olemaan", mikä on kyllä sitten välillä tosi vaikeaa. Jostain syystä kun on aina pakko viritellä kaikkea toimintaa. Mutta enää ei ole pitkä aika siihen kun päivä alkaa kääntyä pidemmäksi. Vaikka silloin on ulkona vielä pimeää kuin sanonko missä, niin silti tieto päivän pidentymisestä lohduttaa ja auttaa jaksamaan!!  Smiley

Jaksamisia kaikille!!  smitten
tallennettu

Aurinko, Mars, Neptunus, Asc.node-Jousimies
Kuu, Jupiter-Kalat
nousu-Leijona
Merkurius, Venus-Kauris
Saturnus-Rapu
Uranus-Scorpioni
Pluto-Vaaka
Lilith-Vesimies
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #13 : 13.11.2008 11:33:11 »

B-vitamiinia, sellaista strong-b-vitaa.

Itse otan joka päivä ja väsymys on aikalailla tipotiessään. Jos lakkaisin ottmasti B-vitamiineja niin viikon sisällä tapahtuu suorastaan romahdus.
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #14 : 14.11.2008 10:02:36 »

No jokainen ponnistelu, mm. se että jaksaa lähteä töihin, on yhtä tuskaa.
Tahtoisin köllötellä kotona lämpimän peiton alla ja pysyä siellä kevät auringon saapumiseen asti.

Mutta tsemppiä kaikille! Ette ole yksin. Täytyy vaan sinnitellä! Joulukuun lopussa alkaa elämä taas maistua kun pikkuhiljaa päivä pitenee!
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: