Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: vuodenaika vaihtuu...  (Luettu 136531 kertaa)
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #120 : 16.09.2009 22:08:45 »

Merestä lisää! Olen aivan henkäistynyt!

Tulin saunasta ja otin oluen, läsähdin sohvalle TV:n eteen ja vain aukaisin sen. Turner, englantilainen SUOSIKKIMAALARINI! Ei kukaan pysty maalaamaan merta, sen kuohuja, valoja kuten hän! Ihana!!!Järkyttävä!

Syksykin on ihanan järkyttävä, henkäisyä ennen kuolemaa...
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #121 : 23.09.2009 10:44:04 »

Kuolen henkisesti näinä päivinä  Sad
Olo on aivan raato ja aamut raskaita... vitamiineilla ei tehdä mitään ja nukkuminenkin on sellaista täyskoomaa. Tunnen melkein kun puutu vetää voimansa juuriin ja kukkasista haihtuu elämä pois. Nuo yksivuotiset kukkaset on melkein kaameimpia tähän vuoden aikaan ja olenkin vuosi vuodelta suosinut puutarhassani monivuotisia, joille voin sanoa "nähdään taas keväällä".
Pääskyset lähti, joutsenia ja kurkia menee... viljat on puitu yms. YHÄÄÄÄ  Cry

Woe luojani, että vihaan syksyä!
Ymmärtäsin ja jaksaisin tämänkin hienosti, mutta... Miksi ihmeessä ihmisten elämä TÄYTYY olla niin, että KAIKKI alkaa syksyllä ja kauhein draivi KAIKESSA on syksyllä. Ja kun mehut on imetty luuytimiä myöden, alkaa JOULU hössötys... PLÄÄH!  crazy2
Keväällä, kun virtaa löytyis... muut nuokkuu ja kaikki loppuu  Angry
Miut on synkronoitu väärin tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff
tallennettu
Lemmikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 137



Profiili
« Vastaus #122 : 23.09.2009 11:20:52 »

Minulle syksy on aina ollut energistä aikaa, pursuan kaikkea kesällä itseeni imemääni aurinkoa, D-vitamiinia, valoa, vihreää ravintoa yms. ihanaa kesän satoa. Menestyin koulussa ja opinnoissanikin aina paremmin syksyllä kuin keväällä, jolloin patterit alkavat olla melko tyhjänä.

Rakastan syksyn värejä, vaikkeivät ne minulle esim. vaatteissa sovikaan. Tuo vaahterakin on tuossa ihan kuin tulessa, mikähän senkin on saanut punastumaan? Pakkasherra kosaisi varmaankin.  Wink

Syksyillat sohvalla vilttiin kääriytyneenä hyvä kirja kädessä, höyryävä teekuppi vieressä ja kynttilöitä pöydällä tunnelmaa luomassa. Nyt sanon aaaaahhhh!

Lemmikki
tallennettu

Aurinko vesimiehessä/1. huoneessa
Nouseva jousimies, Deskendentti Kaksoset
Keskitaivas Skorpioni, Keskiyö Härkä
Kuu Jousimies/1. huone
Merkurius Kauriissa/1. huoneessa
Mars Oinaassa/3. huoneessa
Venus Kauriissa/1. huoneessa
Chiron Vesimiehessä
Noususolmu Skorpionissa, Laskusolmu Härässä
julyette
Vieras
« Vastaus #123 : 25.09.2009 22:08:18 »


Minä en pidä syksystä enkä talvesta.  Undecided  Luonnossa kaikki kuolee ja ihmiset verhoutuu taas mustiin vaatteisiin: katukuva on yhtä ankeaa mustaa massaa. Minua suorastaan v**** suomalaisten piintynyt tapa pitää vain tummia vaatteita.  Angry

Ja tämä kylmyys on sitten jotain ihan järkyttävää. Koneellinen ilmastointi vetää niin, että sukat pyörii jaloissa ja mauttomuuksiin menevä taloyhtiöiden energiansäästö takaa, että patterit on haaleina ja viileinä suurimman osan talvea.  tickedoff

Talvi on lämmöstä ja auringosta pitävälle Leijonalle veemäistä aikaa.  Angry
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #124 : 25.09.2009 22:16:04 »

Voi Julyette! Sinun pitäisi päästä lämpimämpään maahan!

Tai luoda uudenlainen asenne. Toivon, että sinä pidät kirkaan ja lämpimän sävyisiä vaatteita ja osta paljon kynttilöitä. Eikä luonto kuole, se lepää.  :Smiley

Taisinpa vain vihastuttaa sinua enemmän.

Mutta usko tai älä, nautin rämpiä suolla ja siellä ne karpalorubiinit olivat melkein kuin olisi omenoita poiminut.  Wink Se oli ihanaa!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
julyette
Vieras
« Vastaus #125 : 25.09.2009 22:31:56 »


Esmiralda,
juu, asennevammaa tarttis varmaan korjailla niin jaksaisi paremmin.  Cheesy  Mutta onneksi on ollut tosi lämpönen syksy ja ilmastonmuutos takaa, että talvetkin rupee olemaan leudompia.  Smiley Minä olen varmaan ainoa, joka liputtaa ilmastonmuutoksen puolesta.  Cheesy 

tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #126 : 27.09.2009 18:58:42 »

Asennevamma tai ei, mutta onneksi voi yrittää lievittää tuskaa... oli sitten kevät- tai syksyihminen, silloin kun on vaikea aika itsellä  Smiley

juliette - olen aivan samoilla linjoilla kanssasi ja kun tänään kuulin, jotta kahden vk.n päästä tulee ensi räntäsateet niin  Cry vietin tunteja paapomassa ja ihastelemassa kukkaloiston jämiä pihallani... haistelin maan tuoksua, kun peltoa kultivoitiin (rikottiin pintaa, ei kynnetty).

Ihan oikeasti tuli elementin ihmiset eivät sovi kylmiin olosuhteisiin, vaikka ois kolmet villahousut päällekäin  Angry Nahka paljaana, vaikka hieman hikisenäkin on paras olla ja saunassa ei voi asua talvea  Grin

Mutta jos nyt räpiköidään Jouluun ja siitä ei ole kuin kiven heitto kevääseen  smitten
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #127 : 27.09.2009 20:11:02 »

heh, ei minua lumi haittaa. tulihan sulattaa jään ja synttärin aikaan on yleensä ollut juhlia, säpinää ja vaikka mitä, jos nyt aiempia aikoja muistelen! ja nytkin voi olla jotain sellaista. oikeastaan huvittaa nämä 4 vuodenaikaa; halutessani todella olisin muualla kuin Pohjolassa. tosin nyt on mieli aikalailla Lähi-Itä-Eurooppa-historia akselilla.

syksy on jees ja talven tummuus on kumma kyllä vakiona tuonut miesseuraa enemmän kuin kesä. useimmiten keväisin jutut jäähtyy. nyt olen naurellut sille kun esim rapu harrastaa noita katoiluja ja palaamisia, nauroin ihan kippurassa ja olen cool, pian nähdään.. ja toiset miekkoset viestii just syksyllä ja sitä varsinaista on luvattu, no sen myötä mieli menee kyllä kauas.. tosiaankin, 2004-2005 ja 2008-2009 kesän lysti on ollut kesä, mutta ei ainakaan romantica.

kunhan elämässä on mielenkiintoa, drama and music, niin kaikki vuodenajat ok. joskus sanoin jollekulle Lontoon matkalla että talvella luonto kuolee; hän katsoi hämmästyneenä ja sanoi, ei, sehän lepää vaan. menkää nauttimaan luonnon energioista ja kursseista tms. Joulukin tuntuu hieman merkityksellisemmältä itselleni tänä vuonna viime päivien uusien tietojen valossa, ei pelkkää kiirettä tms. no sitten menemmekin matkalle.

ja sitten on se kevät.  

Muistaaksesi olemisen luonnollisen turvallisuuden voit katsoa luontoa ympärilläsi. Katso vuodenaikoja, miten ne tulevat ja menevät itsestään, näe kasvien ja eläimien elävän elämäänsä, kuuntele tuulen kahinaa tai veden solinaa. Näin sinua muistutetaan siitä, että tärkeimmät asiat elämässä tapahtuvat automaattisesti, luonnon kulkiessa kulkuaan. Luonto on kaikkialla ympärilläsi ja myös sisälläsi, sillä sinulla myös on luonto ja se on osa koko luontoa.
 
Erityisesti lännessä olette niin kovin suuntautuneet elämään päässänne, että olette unohtaneet olevanne luonnollisia olentoja niin kuin kasvit ja eläimet. Katsokaa eläimiä, miten ne luonnollisesti antautuvat elämälle. Ne eivät melkeinpä osaa tehdä toisin. Ne toki tuntevat sellaisia tunteita kuin pelko ja vastustaminen, mutta ne eivät pysty hangoittelemaan niin paljon elämää vastaan kuin ihmiset. Ihmisolennot voivat liika-ajattelulla luoda häkin omalle luonnolleen ja se aiheuttaa ongelmia jonkin ajan kuluttua. Elämää ei voi järjestää ja kontrolloida ihmisajattelulla. Luonnon alkuvoimat ovat sitä suurempia. Ennemmin tai myöhemmin huomaatte sen. Tulee hetki, jolloin teidän on antauduttava luonnolle.
 
Usein saavutatte sellaisen hetken kriisinä, tilanteena johon jäätte jumiin ja joka pyytää teitä päästämään irti hallinnasta, koska teillä ei ole enää otetta asioihin sisällänne tai ympärillänne. Hallinnasta irtipäästäminen sattuu ja se voi olla kamppailua. Kuitenkin se tuo teidät kotiin. Ajattelette eksyvänne ja hukkuvanne kaaokseen, mutta itse asiassa tulette lähemmäs itsenään olemisen luonnollista turvaa. Elämä kannattelee ja rakastaa teitä. Kriisit näyttävät usein hyvin julmilta ja epäoikeudenmukaisilta, mutta todellisuudessa ne kantavat aina sisällään luonnon - Jumalan jos niin haluatte - kutsua, joka sanoo: tule kotiin, tule takaisin luokseni. Kriisissä on opastava käsi, joka pyrkii tukemaan teitä ja näyttämään teille tietä.
« Viimeksi muokattu: 28.09.2009 18:00:05 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Asterix
Vieras
« Vastaus #128 : 30.09.2009 18:23:42 »

Minä rakastan syksyä, siitäkin huolimatta, että olen alkukesän kukkaislapsi. Grin 2funny
Parasta on värikkäät puut, syksyn tuoksu ilmassa, silti lämmin ilma, samettisen pimeät illat
kirkkaine tähtineen ja kuu, joka syksyisin kasvaa isoksi mollukaksi ja muuttuu hiukan punertavaksi.  :Smiley

Tuskin maltan odottaa tulevaa täysikuuta! Cheesy

Syksy on ehdottomasti romanttisin vuoden aika! Wink


tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #129 : 30.09.2009 19:39:42 »

Ihmeellistä säätä!

Aurinkoa ja sitten mustia pilviä ja rakeita. Taas aurinko paistaa. Ja rakeita taas, isoja!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #130 : 30.09.2009 19:46:44 »

Syksystä tykkään vaikka ikävä tuleekin pääskysten kirkunaa  Cry Kiss
Tuoksut ja värit, aurinkoiset kävelylenkit ovat parasta syksyllä.
Tänään oli vielä monenmoisia kukkia teiden varsilla vaikka huomenna alkaa Lokakuu. Räntäkuuro ylätti illalla Nurmeksenkin  coolsmiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #131 : 15.10.2009 20:52:02 »

Mä en kestä sitä kun talvi tulee, ja se johtuu siitä että a) mä kuivun ja hilseilen b) auton lasit pitää raapata enkä tykkää ajaa liukkaalla..

No, muuten ihan jees. Ainakin aamuisin herää työmatkan aikana kun on niin jäässä.  Grin
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #132 : 16.10.2009 01:26:50 »

Tänne tuli talvi! Yhdessä päivässä! Mittari tippui + 25:stä + 8 asteeseen, öisin nollaan. buck2
Jessusmaria, mikä shokki kropalle ja mielelle!  crazy2 Grin 2funny

Se talvi tulee aina samoin! Ensin ihana aurinkoinen kevät, joka lämpenee pitkäksi
kuumaksi kesäksi, sitten ihana lämpimäksi syksyksi ja 24h ja PAM!!!! ja vain pari astetta lämmintä.
Sellainen 20 astetta pudotusta on shokki niin nopeassa tahdissa.

Tosin kivaa päästä Alpeille laskettelemaan ja hörppimään rommikaakaota
ja ottamaan arskaa päivisin ja iltaisin ajella hevosreellä pitkin Alppikyliä. Smiley
Ennustavat, että marras-joulukuun vaihteessa jo voisi korkeimmille paikoille päästä.

Joulun haluaisin aina olla Wienissä ja kutsua kaikki ystävät pikku kyliksi
rakennetuille joulutoreille ostaman kaikkea pientä, syömään maalaisherkkuja
ja juoman Glühwinea. Smiley

Tosin tämän joulun taidan olla Suomessa pitkään aikaan
ja toivottavasti pääsen katselemaan Revontulia, syömään poroa, savukalaa,
leipäjuustoa lakoilla ja punajuurisalaattia ja kunnon perunamuussia.  Tongue
tallennettu
sangviinikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 682



Profiili
« Vastaus #133 : 16.10.2009 08:03:03 »

Syksy on yksi empivuodenajoistani, joten ei valittamista!

Ainoastaan alkukevät vetää tunnelman matalaksi...

Tulisi nyt vain kunnollinen, pimeä, kylmä ja ankara syksy niin se lumentulo sitten joulukuussa olisi jotain aivan ihanaa. Runollisen kaunista.
« Viimeksi muokattu: 16.10.2009 08:15:53 kirjoittanut sangviinikko » tallennettu

"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #134 : 16.10.2009 14:47:44 »

Nyt on talvirenkaat vaihdettu, melkein kaikki lehdet puista varisseet ja räntää ripsuttaa harmaalta taivaalta. Pielisen uimaranta näkyy ikkunasta nyt selvemmin puiden riisutta kesäasunsa.
Avantouimareille on laitettu talvilaituri valmiiksi, jäitä ja avantoa odotellessa. Sekin näkyy hyvin täältä  Smiley Kunpa olisi itselläkin kanttia aloittaa uusi talviharrastus, mutta hirvittää pelkkä ajatuskin hyisestä vedestä, vaikka kerran nuorena sitä kokeilinkin  :Smiley tosin saunasta käsin.

Lahden takana siintävillä Kynsiniemen pehmeästi alltoilevilla vaaroilla on onneksi paljon myös havupuita, koska ihanat koivut ovat juuri vetäytymässä talvilepoon. Vielä ihan vähän keltaistakin  Kiss

Tämä pimenevä rönttö-loskakausi lunta ja Joulua ootellessa on varsinaista kärvistelyä, poissa valo, kauneus ja lämpö luonnosta. Kodin merkitys sitäkin suurempi, kynttilöineen ja pienine kauniine juttuineen. Ilo, valo, lämpö, rauha ja  rakkaus kotona ja sydämessä - niin kaamoksenkin kestää  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21
  Tulostusversio  
 
Siirry: