Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Madonna  (Luettu 15122 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« : 03.09.2008 21:12:59 »

Popin kuningatar Madonna täytti elokuussa 50 vuotta! Eipä uskoisi, tämä seksikäs Leijona on edelleen voimissaan ja kaukana "täti-imagosta"! Mistä tämä johtuu?

Madonna syntyi 16.8.1958 klo 07.05 Bay Cityssä. Aurinko Leijona, nousu Neisyt ("Like a Virgin") MC Kaksoset, Kuu Neitsyt.

Kartalla huomattavaa on Pluto yhtymässä sekä Aurinkoon että askendenttiin. Seksuaalisuutta kuviin siis, samalla teemoja syntymästä, kuolemasta ja elämää suuremmista asioista. Kuten Madonnan videoilla näkee. Neitsyt, siveellisyys, tuodaan esiin Madonnan tavoin, seksuaalisessa valossa.
 
Madonnalla on myös "riesanaan" Kuun ja Saturnuksen neliö. Eikös hänen äitinsä kuollut kun hän oli pikkutyttö? Joka tapauksessa noita hylkäämisen ja alastallaamisen kokemuksia hän on kestänyt ennen nousuaan maiseeseen. Tuo aspektihan kertoo monesti siitä että lapsuudessa on ongelmia mutta jos niistä selviää niin osaa kyllä kääntää vastoinkäymiset voitoksi.

Sen Madonna on tehnyt. Huikea ura, joka jatkuu vielä.

Mikä on oma kokemuksesi tästä teräsnaisesta? Mikä kartalla pistää silmään? 
« Viimeksi muokattu: 03.09.2008 21:14:30 kirjoittanut Kaurisenergiaa » tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 06.09.2008 13:22:07 »

Huom, Madonna on syntynyt Bay Cityssä, Michiganissa! Tällöin huonejako muuttuu hieman.

Minulle pistää silmään, että Venus on Leijonassa 0-asteessa. Venus Leijonan suurin toive onkin tulla nähdyksi, ihailluksi ja Madonna toteuttaa sitä sillä suurimmalla sfäärillä mitä mahdollista on - hän on tehnyt itsestään kaikkien Venus Leijonien ihailun kohteen, tehnyt itsestään globaalin idolin ja ilmiön.

Madonnan uskon asioita kuvastaa voimakas 12.huone ja 9.huoneen Mars neliössä Uranukseen 12.huoneessa. Kuvannee hyvin Madonnan yhtäkkisesti muuttuvia käsityksiä uskosta ja varmasti yhtäkkiset maailmanmatkailutkin tähän viittaavat.

Jupiter 2.huoneessa ei mikään yllätys, mammonaa riittää. Smiley 4.huoneen perääntyvä Saturnus kuvastanee äidin puutetta, joka on neliössä 1.huoneen Kuuhun Neitsyessä. Äidin puute on varmaan saanut Madonnan piiskaamaan itseään entisestään suosioon.

Venukseen kohdistuvat Jupiterin sekä Neptunuksen neliöt varmaan aiheuttavat aikamoiset paineet parisuhteelle, jonka pitäisi mennä neitsytmäisten seulojen läpi ja lisäksi täyttää kaikki odotukset ja antaa kaiken, mikä ikinä voi kuvitella (Jupiterin ahneus).

5.huone Kauriissa, eli varmaan äitinä rajoja asettava ja varmaan aika ankarakin.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
ScorpioRising
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 37


Profiili
« Vastaus #2 : 14.09.2008 08:09:07 »

Ensimmäinen asia joka aikanaan Madonnan karttaa silmäillessäni tuli ahaa -elämyksenä,  oli tuo Neitsyt -nousu. Askendentti, tuo ulkoisen minän julkisivu, on nunnamaisessa ja puhtaassa neitsyessä. Ja kuinka ollakaan, Maddu tuli isoon tietoisuuteen Like a Virgin -hitillään. Jo hänen nimensä ilmentää puhtautta ja uskonnollisuutta. Ja jotain hyvin puhtoista hänessä on, naisellista ja ikiaikaista. Madonnasta sanotaan, että hän on hyvin ahkera ja pikkutarkka. No, sekin on aika ilmeistä, kun on kysymys neitsyestä (ja nunnista).

Toinen silmäänpistänyt juttu on 12. huoneen planeettarykelmä. Madonna vaikuttaa spiritualistilta. Kalamaisesti hän on joutunut ottamaan turpaan parissa kohdassa elämäänsä. Vaikuttaa siltä, että hänellä on kyky luottaa vaistoihinsa, hän pystyy ennakoimaan ihmisten tunteita. Pluto tuossa huoneessa vaikuttaa massoihin, repien ja luoden uutta. Ollaan jonkin sortin ylipappeja. Koska kyseessä on 12. huone, niin kyse on kaksinaismoraalista ja asiat ilmenevät tyyliin "tullaan kaapista ulos niin että paukkuu". 80/90 -luvulla M:n teemoina oli räjäyttää seksuaalisia (naisten seksuaalisuus/homoseksuaalisuus) ja uskonnollisia tabuja, nyt meno on mennyt enemmän yhteiskunnallisiin teemoihin (jokin aika sitten Irakin sota, osattomat lapset). Merkurius, neitsyen ja kaksosten merkki, vaikuttaa sekä askendentilla että keskitaivaalla, joka on kaksonen. Työelämässään M. on ollut hyvin eläväinen ja muuttuvainen. Kirjoittanut pari lastenkirjaakin  Wink

Huoneen 5 (ja 7 ja 10) tyhjyys vaikuttaa jännältä. Toisaalta se, että 5. huone on kauriissa, lienee ennakoinut, että hän on iloinnut työssään ja löytänyt sieltä romansseja. Madonnahan on liikenainen ja kauris-merkki tässä huoneessa ilakoi ura-ympyröissä. Eikös hänen kaikki miessuhteensakin ole löytyneet enenmmän tai vähemmän työn parista?

Tuli vielä mieleen, että Madonna ei vaikuta olleen kauhean onnellinen perinteisissä ihmissuhdekuvioissa. Tämäkin on jonkinmoinen nunna -teema. Eristäydytään (maineeseen), etsitään (Jumalaa/totuutta/vastauksia) ja saarnataan parannuksesta isoille joukoille (konsertit).

Pidän Madonnaa jonkin sortin Nelson Mandelana. Hän on taiteensa kautta avannut nykyihmisten silmiä monessa suhteessa. Vaikka toisen ihmisen motiiveja voi vain arvailla, niin tuo pluto 12. huoneessa pakottaa ihmisen huutamaan syvien vesien teemoja. Varmasti hänen taiteessaan on ollut myös parantavaa vaikutusta. Mutta niin kuin pluto, parannus tulee joukoille, ei niinkään yksittäisille yksilöille.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 17.07.2010 20:47:20 »

siis miten on puhtoista, uskonnollista ja pornahtavaa yhtaikaa??  coolsmiley
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #4 : 21.07.2010 09:25:42 »

siis miten on puhtoista, uskonnollista ja pornahtavaa yhtaikaa??  coolsmiley

Helposti, eiköhän aika monesta meistä löydy niin neitsyt kuin huorakin Wink
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #5 : 23.07.2010 10:59:13 »

nimenomaan tää neitsyt  neitsyt -huora  pluto  juttu ei oikein kolahda minuun ja kuten sanottu, ei ole vaikuttanut olemiseeni, suhteisiini tai uskooni ollenkaan. en ymmärrä hänen "uskostaan" mitään, (nyt ymmärrän miksi en tutki kabbalaa) - eikös kanavoinnit tuo jotain oikeasti uutta?

musa on musaa, mutta tosiaan tapaani olla tai kokea seksiä tai omia suhteita tämä hlö ei ole vaikuttanut mitenkään, tietysti tuotteena voi katsoa että mikä myy, vähän kuin kirjoja voi vertailla ja elokuvia. ihmiset voi ilmentää itseään eri tavoin, miesten kanssahan hänellä hankalaa.. kelläpä ei. mutta minullapa tuo seksi ei ole päällimmäinen juttu, on siis huvittavaa seurata niitä, joilla on.  Grin
« Viimeksi muokattu: 23.07.2010 11:04:14 kirjoittanut ^Atrox Fortuna^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #6 : 23.07.2010 11:58:46 »

Minulla ei ole miesten kanssa hankalaa Cheesy
tallennettu
body electric
Astroholisti
*****
Viestejä: 1092



Profiili
« Vastaus #7 : 26.09.2010 21:03:25 »

Yhden perioodin tää keskinkertanen Madonna ois kuitenki voinu jättää väliin: sen jollon se rupes omaksumaan Marilyn identiteetin ja olemuksen, vailla mitään siihen vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia, karmeeta kattoo. Eikä siinä vielä kaikki, se rupes myös samoihin aikoihin seurustelemaan Ted Kennedyn pojan kanssa - talking about identity thief.....
tallennettu

.
body electric
Astroholisti
*****
Viestejä: 1092



Profiili
« Vastaus #8 : 28.09.2010 00:27:32 »

Mielenkiintonen näkökulma Aminthir !

Ehkä se olikin näin - itse olen kokenu sen valitettavasti enemmän häikäilemättömänä laskelmoinitina, varsinkin kun se Madonnalla kesti niin kauan, ja hän nettosi tolla Marilynin identiteetin "varastamisella" kymmeniä (satoja ?) miljoonia dollareita.
Myös monet sellasen sukupolven lapset/nuoret, jotka ei sillon aikoinaan Marilynistä paljoa tienny tai edes tarkkaan minkä näkönen se oikea Marilyn oli ollu, "osti" ton MM-imagen täysillä, eli että tässä meillä on Marilyn.
Mä haistan siinä Madonnan tarkkaan laskelmoivan business-vaiston.
Omasta ja monen muunkin mielestä Madonna on tanssija täysin keskinkertanen, laulajana aika surkee piipittäjä jolla on ollu onni saada hyvät tuottajat äänelleen, kuten aikoinaan samantyyppinen Tracey Ullman josta sittemmin kehitty sielukas, lahjakas näyttelijä (toisin ku Madonna, joka silläkin alueella on ei huono, muttei hyväkään.

Madonna myös otatutti itsestään runsaasti kuvia/kuvakirjoja joiden kuvat on tehty "Marilyn-pohjalle",eli käytetty täysin samoja asetelmia, lavastuksia, tapetteja, asuja, asentoja joissa vastaavat kuvat Marilynistä otettiin - samaa on tietysti tehny moni Marilyn-inspirated julkimo, viimesimpänä kirveellä veistetysti Lindsay Lohan, Bert Sternin "The Last Sitting"-kirjan pohjalle, tosin itse vielä elossa oleva Stern oli juonessa mukana ja kuvas ne kuvat, jotka on aika koomisia koska Lohan on niin kaukana MM:n viehätysvoimasta; ilmeisesti Sternillä on kova rahapula.

--------

Marilyn oli pajon muutakin ku masentunu pikkutyttö ja flashy filmstar; mutta siinä mielessä Madonnan Marilyn-vaihe ei ollutkaan se, että hän ois ollu tekemissä tuon kerran eläneen ihmisen kanssa - vaan niin kuin itsekin totesit - hän kommunikoi sen imagen ja illuusion kanssa, jota myös Marilyn edusti.
Marilynhän tajusi jo vuonna -52 filmatessaan elokuvassa Niagara, että Marilyn Monroe on vain hänen työnimensä; "......on a lunch break she might say: "It's so relieving to have some break of being Marilyn Monroe for at least one hour".

Noin muuten MM oli vakava, kunnianhimoinen ja syvällinen ihminen; täysin erityyppinen ku Madonna kuitenkin vaikka em. ominaisuudet Madonnaankin voidaan liittää.

Ehkä mua vain ärsytti nimenomaan se, että kun Madonna on niin uskomattoman RUMA, niin että hänen piti saada päähänsä käydä tämä Marilyn-vaihe läpi niin näyttävästi, kääriä sillä rahaa ja saada jopa esim kirjan Riese-Hitchens: MM- her life from A to Z, tekijät toteamaan: "At 1987 she truly became Marilyn."  He olivat haltioissaan.
Madonna myös onnistu vahvistamaan kerran eläneestä ihmisestä täysin virheellistä kuvaa, sitä jota Marilyn itse inhosi ja halusi paeta New Yorkiin, Connecticutin maaseudulle, meikittömänä, tavallisena ihmisenä; tietämättömänä siitä että kerran tulee joku Madonna joka vuosien ajan esiintyy hänenä. Ja kuten totesin, hänen piti myös skodata Ted Kennedyn poika jotta kuvio ois täydellinen.
Lisäks monet on erehtyny luulemaan joitakin Madonnan Marilyn-sommitteisten kuvien esittävän Marilyniä oikeesti.

Mielestäni Madonnalla ei ole ollut/ole pelkästään "Marilyn-vaiheensa", vaan Marilyn-obsessio.

Marilyn Monroe 1949:
tallennettu

.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #9 : 27.01.2014 12:20:30 »

Nostetaanpa tämmöinen aihe taas esiin naftaliinista.

Madonnalle on löytynyt vaihtoehtoinen kartta, jossa hänelle tulee nousuksi Vesimies. Neitsyt-nousu muuttuu Vesimies-nousuksi, kun syntymäkellonaika 7.05 onkin pm eikä am. Madonna itse on jossain antamassaan haastattelussa kertonut teettäneensä astrologisen karttansa ja sanonut olevansa AC-Vesimies.

Mitä tuumaatte, kumpi "näyttää" oikeammalta, tämä aamukartta:
Aamukartta

vai tämä iltakartta:

Iltakartta
« Viimeksi muokattu: 27.01.2014 20:34:32 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #10 : 27.01.2014 20:15:31 »

Kopioin tän mun vastauksen tuolta tuhansia julkkiskarttoja-osioista tähän. Ainakin Ulla Palomäen kirjassa Pluto avain laajempaan tietoisuuteen löytyy Madonnan kartta!Syntymätiedot 16.8.1958 klo 07.05 Bay City.
Sitä en tosin muista,että oliko se kartan aika am vai pm. Ainakin Ulla Palomäen mukaan Madonnalla on plutomainen kartta eli löytyisikö tästä selitys hyvin shokeeraavaan imagoon?
Lilli:Toi aamukartan linkki ei toimi.
« Viimeksi muokattu: 27.01.2014 20:17:54 kirjoittanut Athene » tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #11 : 27.01.2014 20:34:12 »

Löysin tällaisen linkin,jossa kerrotaan Madonnasta ja plutosta.
 http://astrologyrealness.com/tag/pluto/
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #12 : 27.01.2014 20:39:37 »

Tuo aamukartta on ollut vuosia yleisesti käytössä, mutta esim. astrotheme-sivusto on ottanut Madonnan omat puheet vakavasti ja sieltä löytyy Vesimies-nousuinen iltakartta.

Minä vain katselin vastikään pitkän rivin nousu-Neitsyiden kuvia ja kun tulin Madonnan kohdalle, niin Neitsyt-nousu tuntui hieman häiritsevältä Plutosta huolimatta. Ja itse asiassa aamukartallahan nousevana planeettana on Kuu, mikä ei kyllä tunnu ollenkaan sopivan hänen olemukseensa. Kuu-nousuiset ovat usein aika herttaisen oloisia ja Madonnasta ei herttaista saa tekemälläkään.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
body electric
Astroholisti
*****
Viestejä: 1092



Profiili
« Vastaus #13 : 28.01.2014 19:31:02 »

Madonna - häikäilemätön "Queen of Industry" - Todellista lahjakkuutta en hänessä näe, lähinnä varastanu muilta kaikki imagensa ja ideansa, Marilyn Monroesta Cindy LAUPERIIN JA Debbie Harryyn - kuten joku sano tossa, niin "she sould kiss the earth on which Janis jOplin, Chrissihe Hynde AND d.hARRY AND OTHER real singers have walked".

« Viimeksi muokattu: 30.01.2014 14:06:16 kirjoittanut body electric » tallennettu

.
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #14 : 29.01.2014 00:18:16 »

no eikö kaikki artistit suvereenisti varasta toisiltaan jotain imagoonsa?Mä pidän madonnan vanhemmasta materiaalista enemmän kuin tästä uudesta.Juuri tuli telkusta Madonnan konsertti ja mua riso se,että niistä vanhoista kappaleista oli tehty hirveitä remix versioita.
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: