Täällä on päässyt glöginmaistelu alkuun. Hehkuviini, perinteinen punaviiniglögi ja Blossa tähän mennessä kokeiltu. Hehkuviini on liian vahvaa. Pullon kyljessä ollut ohje oli sinänsä ihan hyvä. Kun lisää hieman omenamehua niin se laimentaa alkoholin makua ja tuo lisää jouluista makua. Perinteinen punaviiniglögi on kyllä parempaa. Mielestäni myös ihan tavallinen marketin VIP glögi on hyvää terästettynä punaviinillä.
Mutta, tämän vuoden Blossa muutti kyllä totaalisesti käsitykseni vaaleista glögeistä. Tuoksu oli aika mielenkiintoinen ja kuvaus noista aasialaisista mausteista ja greipistä ym. mitä tuossa on niin herätti epäilyksiä, mutta maku on aivan järkyttävän hyvä! Ihan kylmänäkin. Suorastaan liian hyvä. :
Lämmitettynä alkoholin maku ehkä hivenen korostuu. Tuossa Hesarin kuvauksessa muuten unohdettiin mainita yuzu-hedelmät, joita tämä vuoden glögeihin on käytetty 7000 litraa.
Mielettömän hyvää, suosittelen maistamaan! Ihan kylmänä snapsina tai lämmitettynä.
http://www.altiacorporation.fi/fi/media/vuoden+2012+blossa-vuosikertaglogissa+on+kaukoidan+makuja