Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Orgaaniset portaalit (sieluttomat ihmiset)..?  (Luettu 4943 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« : 19.09.2008 11:35:27 »

Mielenkiintoista juttua orgaanisista portaaleista..

http://www.cassiopaea.org/cass/organic_portals.htm

Mouravieff is telling us that there were originally TWO races that evolved on the earth, and that these two races while being physically almost identical, were very different from a soul point of view. It seems that one had the potential to develop a sovereign and integral soul in this lifetime, while the other were as empty cylinders in comparison and were destined to wait another “turn of the wheel” or cosmic cycle. The adamic race is the race that suffered the Fall, which meant the breaking of the connection between the higher centers (giving access to higher knowing/awareness) and the lower centers (which govern physical existence), and which left adamic man in the same “playground” as pre-adamic man, effectively rendering us all OP's until we learn how to develop the soul.

Herättääkö puolesta tai vastaansanomisia?
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 19.09.2008 15:29:26 »

Heips!

Kannattaa muistaa, että näinä kohoavien värähtelyjen aikoina on liikkeellä sekä oikeita kanavia, että "kanavia." Kaikkea mitä netistä löytyy ei kannata uskoa.

Minulla ainakin alkoi huuhaahälyytin huutaa punaisella, kun luin tuon lyhyen kuvauksen ns. sieluttomista ihmisistä. Ja Sepon laatiman Soturin Tulkinnan mukaan minun huuhaahälyyttimeeni voi luottaa, kyseinen aspekti on kartallani peräti kaksinkertaisena.

Kryon on hyvin määritellyt sen miten tietää onko joku/jokin oikea kanava:
*Oikea kanava ei väitä olevansa ainoa oikea
*Oikea kanava ei puutu vapaaseen tahtoon, eli ei käske mitään
*Oikea kanava antaa vain positiivista, rakkaudellista ja voimaannuttavaa sanomaa. Mikä tahansa pelottava tai ahdistava sanoma ilmiantaa väärän mukamas-kanavan
*Oikea kanava ei käske seuraamaan itseään tai kuppaa rahaa kannattajiltaan

Kyllä tuosta heti tuli sellainen pelotteluvaikutelma. Entäs jos olenkin itse sieluton, saattaa lukija miettiä.
Pelkän pelotteluvaikutuksen perusteella jo siis olisi mukamas-kanavointia, eli siinä puhuu pieni egollinen ihminen, eikä mikään enemmän ymmärtävä taho verhon takaa.

Netti on täynnä huuhaata ja puppaa, kuka tahansa voi väittää kanavoivansa mitä tahansa. Se, että harjoittaa edes pikkuisen lähdekritiikkiä ja oma-aloitteista ajattelua, ei vielä tee kenestäkään Skepsis ry:n jäsentä.

t. Eklektikko
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« Vastaus #2 : 19.09.2008 15:37:17 »

Lainaus
miten ihminen edes elää jos ei ole sielua?
Kolme alinta chakraa toimii vaan ja henkiinjääminen, lisääntyminen ja vastaavat on ne mitkä toimintaa ohjaa?
Eikös se ole aikalailla meno nykypäivänä..
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 19.09.2008 19:42:27 »

Joo, sielun olemassaololla ja chakroilla ei sinänsä ole mitään tekemistä keskenään. Jokaisella on sielu, mutta jokainen toimii yksilönä eri chakroja painottaen. Chakrojen painotukset eli se, mikä on aktiivisin, vaihtelee hyvinkin usein yksilöstä riippuen. Ihannehan olisi, että Kruunun chakra johtaisi ja muut olisivat tasapainoisesti sen hallinnan alaisuudessa, mutta jokaisella chakralla on oma tärkeä tehtävänsä, jota ei tule vähätellä. Liikaa ylempien chakrojen kautta toimiva henkilö saattaa olla ihan pää ja jalat pilvissä oleva haihattelija, joka ei pysty keskittymään fyysisiin asioihin (työnteko, laskut, nukkuminen, ruokailu, seksuaalisuus, turvallisuus, omasta kehosta huolehtiminen jne.) ihan samalla tapaa, kun alimmaisten chakrojen kautta liikaa elävä henkilö ei välttämättä keskitykään sitten muuhun kuin noihin materiaalisiin asioihin. Riippuu valjastaako chakrojen voimat omaan käyttöön vai antaako niiden mennä villinä miten sattuu.

Koska tämä on fyysinen maailma on luonnollista, että ihmiset elävät usein alimmaisten chakrojensa kautta. Ja hyvin harvalla kaikki chakrat ovat 24/7 tasapainossa keskenään. Ihminen, jolla on ongelmia kuunnella itseään kärsii mitä todennäköisemmin kolmannen silmän vajaatoiminnasta, sydänsuruista ja jatkuvista huolista kärsivällä ihmisellä ei  sydänchakra ja/tai (perusturvallisuuteen liittyvä) sakraali chakra ole kondiksessa, seksuaalisista ongelmista kärsivä ei taas ole saanut alimmaista juuri chakraa ja/tai sakraali chakraa hallintaan. Tantrahan perustuu siihen, että juuri chakrassa majaileva korkein ihmisen energia kundaliini saadaan liikkeelle. Alimpien chakrojenkin voimalla voi tähdätä korkeammalle olemassaolon ja tietoisuuden tasolle,kun sen tekee tietoisesti eli sinänsä alachakrat eivät ole pahoja, vaikka usein niin tahdotaan ajatella Smiley Samoin ylächakratkin aiheuttavat liian hitaina tai voimakkaina ongelmia.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #4 : 20.09.2008 09:53:57 »

jostain olen toisaalta lukenut, että sielu KEHITTYY=muodostuu eri inkarnaatioiden aikana?

sielu muistaa kaiken mitä on ollut, mutta jossain vaiheessa se vasta tulee mukaan?

ken tietää, sama fiilis on että oli sielu tai ei, ihmiset tekkee ihan mitä sattuu kun eivät tiedosta esim karmaa.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #5 : 23.09.2008 11:12:41 »

niin siis, alkuolevaisuus laittaa ehkä minuuksia, egoja, palasia liikkeelle, mutta sielun kehitys on latenttina jossain. jos ei tee jatkuvasti valintoja nk hyvää kohti vaan esim pahaa, olento voidaan lakkauttaa.

loppuminen on siis ei-kokemista, jos muun olentokunnan tavoite on autuuden kokemus..

mikäs sen kirjan juttu on.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: