Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ihannemiehen tavoittaminen - Miksi niin vaikeaa?  (Luettu 121749 kertaa)
0 jäsentä ja 15 vierasta katselee tätä aihetta.
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #90 : 29.01.2009 10:18:40 »

Tarkoittaa siis uroksen kokonaisvaltaista ulkonäköä. Ei yksinään sen koko tee miehestä alfamaista.
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #91 : 29.01.2009 10:22:22 »

Adele vois varmaan selventää karjumaista olemusta lisää? Wink Smiley

Adeleee!!!!
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #92 : 29.01.2009 10:25:36 »

Tarkoittaa siis uroksen kokonaisvaltaista ulkonäköä. Ei yksinään sen koko tee miehestä alfamaista.

Eipä kai tietenkään. Kukapas nyt surkean näköisiä jälkeläisiä haluaisi?

Tämä on melko paljon mutua, mutta tuntuu vähän siltä, että monille
miehille bodaaminen voi olla K:n vaatimattoman koon kompensointia.
Voisiko tuossa olla osasyy siihen, miksi valtaosa(?) naisista sanoo
kaihtavansa kovin massiiviseksi bodattua tyyppiä?
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #93 : 29.01.2009 10:33:37 »

voi noita miehiä-.- sen koolla on aika vähän merkitystä, normaalivarustus on ollut noilla tyypeilläni... onhan niitä haluja oltava, mutta myös sielua, sydäntä jne..
suhteet on tosiaan vähän mutkikkaampia kuin sen koko, mutta jos eläytyisi ajattelemaan kuten mies välillä.


All the props for Finnish women, then! Ehkäpä suomalaiset naiset ovat sielukkaampia
kuin vaikkapa ruotsalaiset ja virolaiset. Suomalaisilla miehillä nimittäin on erään varmuusväline
virman teettämän tutkimuksen mukaan Euroopan kolmanneksi snadeimmat, kun taas
länsinaapurin ja kielisukulaisten miehillä on kolmanneksi K-kkaimmat. Sen täytynee johtua
valtaosin luonnon (naisten?) valinnasta, tai sitten ei...
tallennettu
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #94 : 29.01.2009 10:33:42 »

Kyllä varmasti lihasmassan kasvattamisella on merkitystä oman ulkonäön pönkittämiseen. Itseäni ei taas järkelemäiseksi bodattu vartalo kiihota eikä se ole enää seksikästä. Lihasmassaa hyvässä määrin, niin ettei ole kuin luukeppi.

Mitäs tulee miehen sen kokoon, niin ei sillä suurella koolla ole merkitystä. Tietty ehkä kiihottaa jos etumus mukavasti pullottaa, mutta Wink
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #95 : 29.01.2009 10:37:42 »

http://www.mtv3.fi/helmi/viikonvaihde/artikkeli.shtml/763246?viikonvaihde-vapaaaika-kolumnit

Uutisen löysin Wink
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #96 : 29.01.2009 10:41:14 »

no ni! tanskalaisilla on iso! sitähän minä epäilin Köpiksessä mutten ehtinyt testata. kuljin liian vähän vapaalla kun oli ammattimatka. ja virolaisilla auts!

no ilmankos miehet on niin hymyileviä k.o maissa..  2funny
« Viimeksi muokattu: 29.01.2009 10:44:43 kirjoittanut ~Sac Xib Chac~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #97 : 29.01.2009 10:49:45 »

Suurimmat haaremit
14.11.2008 23:58
 


Vieraissa on käyty virkistymässä. Onko niin, että länsimaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus useaan suhteeseen kerrallaan? Eikö se yksi ja ainoa riitä?

On kieltämättä tieteellistä näyttöä siitä, että ihminen on aikoinaan ollut moniavioinen. Yhä edelleen moniavioisuus on useimmissa kulttuureissa ihanteellinen elämänmuoto. Sitä jopa joissakin kulttuureissa edellytetään, jos vain varat riittävät. Joillakin sitä varallisuutta on ollut jopa niin paljon, että elämänkumppaneita on tullut haalittua oikein urakalla.

Keisari Udayama
Intiassa hallitsi 400-luvulla eKr. keisari nimeltä Udayama. Intia oli tuolloin jakautunut lukuisiin heimovaltioihin, joiden lukumääräksi on sittemmin sovittu kuusitoista. Udayama hallitsi jotain näistä heimoista. Historiankirjoihin on jäänyt merkintä siitä, että kyseisellä hallitsijalla oli haaremi, jossa oli 16 000 naista. Siinä sitä on ollut varaa valita, kenen luona on käynyt virkistymässä.

 


Kuningas Tamba
Banarasin kuningas Tamba (eli 500-luvulla eKr.) hallitsi legendan mukaan myös haaremia, jossa oli noin 16 000 naista. Tamba vietti paljon aikaa naistensa kanssa, mutta suosituin heistä oli kuningatar Sussondi, joka oli kuuluisa kauneudestaan. Vaikuttaa siis siltä, että aina se oma suosikki kuitenkin löytyy, vaikka ympärillä olisi ihanteellisia ehdokkaita kuinka paljon tahansa.

Legendan mukaan Tamba oli tavannut kuningattaren pelatessaan noppaa. Nykyisten sinkkujen kanttaisi myös harkita nopan (tai nykyisin ehkä pokerin) pelaamista. Ties mitä prinsessoja tai kuninkaita sieltä sattuisi pyydykseen. Toisaalta löytyyhän sieltä chatistakin jopa pääministeritasoisia ehdokkaita.

Keisari Yang Ti
Keisari Yang Ti:lla (569–618) oli 3 083 kaunista naista, jotka tyydyttivät hänen seksuaaliset tarpeensa. Suurin osa naisista oli vielä teini-ikäisiä. Yang Ti tunnettiin omaperäisestä ”neitsytpyörätuolista”. Viaton neitsyt asetettiin tuoliin istumaan ja samalla tuolin mekaniikka levitti tytön alaraajat auki sekä kallisti hänet takakenoon. Asento helpotti keisarin tunkeutumista tytön sisään. Mikään hurmuri ja seksitaitojen mestari keisari ei siis tainnut olla, koska joutui naisensa tuolla tavoin raiskaamaan. Keisarilla oli matkoillaan mukana myös kymmenen erityistä vaunua, jotka kuljettivat alastomia naisia hänen seksuaalisia tarpeitaan varten.

 
Kublai-kaani
Tämä Tsingis-kaanin pojanpoika ja Mongolian suurvallan hallitsija (1259?–1294) suoritti loppuun Tsingis-kaanin pojan Ogotain aloittaman sodan Kiinaa vastaan ja valloitti Etelä-Kiinan Sung-dynastian. Lisäksi hän valloitti Tibetin ja osan Taka-Intiaa. Itse Marco Polo oleskeli Kublain hovissa vuosina 1275–1292. Kublainilla sanotaan olleen kaikkiaan yli 7 000 vaimoa ja jalkavaimoa. Tarinan mukaan hän vaihtoi joka toinen vuosi 500 vaimoaan uusiin, jotta kiinnostus naisia kohtaan säilyi. IS:n kyselytutkimuksessa osalla suomalaisista on ollut kerrallaan kolme seksikumppania, jotta heidän kiinnostuksensa seksiin on pysynyt yllä. Kublai nauraisi varmasti partaansa kuullessaan suomalaisten seksiseikkailuista.

Shaahi Firoz
Firoz Sah Tughlak hallitsi vuosina 1351–1388 Tughlugin sulttaanikuntaa Intiassa. Hän oli erittäin rauhaa rakastava ja ylevämielinen mies. Firoz omistautuikin täysin haareminsa naisille ja uusien naisten hankintaan. Firozilla on käytössään armeija, jonka tehtävänä oli hankkia kauniita naisia maailman eri kolkista. Hänen haaremiinsa kuului kaikkiaan 3 000 naista Turkista, Venäjältä, Euroopasta, Arabiasta, Afganistanista, Kiinasta ja muualta Aasiasta. Islamin lain tuntevien oppineiden mukaan Firoz sai naida itselleen 300 vaimoa. Niin hän lopulta tekikin ja nai kaikki nuo naiset samana päivänä. Firoz eli hyvin nautinnollisen elämän ja saavutti kunniakkaat 80-vuotta.

Sulttaani Khilji
Sulttaani Ghiyas-ud-Din Khilji (eli 1400 luvulla) johti isänsä armeijaa 48-vuotiaaksi asti. Sen jälkeen hän keskittyi täysin harrastuksiinsa – metsästykseen ja naisten keräämiseen. Hän onnistui erinomaisesti ainakin jälkimmäisessä, sillä hänen haaremiinsa kuului 15 000 naista. Ylelliseen Jahaz Mahaliin eivät kuitenkaan mahtuneet kaikki hänen vaimonsa, joten sulttaani joutui rakentamaan heitä varten täysin oman kaupungin. Sulttaani oli luultavasti varsin tyytyväinen elämäänsä, sillä kuolinvuoteellaan hän totesi saavuttaneensa sellaisen omaisuuden ja nautinnon, jonka vertaista ei kukaan monarkki ole aikaisemmin kokenut.

 
Kaani Ismali Quli
Kaani Ismali Qulin (eli 1500-luvulla) haaremi sisälsi 1 200 naista. Ismali Quli oli erittäin mustasukkainen haareminsa naisista, eikä luottanut siihen, että eunukit estivät muiden miesten pääsyn haaremiin. Hän lukitsikin naisten alushousut yöasuihin niin, ettei niitä voinut laskea alas. Alushousut toimivat siten eräänlaisena siveysvyönä aina silloin, kun Ismali Quli oli poissa haaremistaan. Mustasukkaisuus koitui kuitenkin Qulin tuhoksi, sillä haaremin naiset myrkyttivät hänet.

Akbar Suuri
Intian keisari Dzalal-eddin Muhammed (1542–1605) eli Akbar Suuri otti isänsä Humajunin jälkeen tehtäväkseen mogulikeisarikunnan jälleenrakentamisen. Hän onnistuikin tehtävässään ja on siksi historian merkittävin mogulikeisari. Akbar nai intialaisen ruhtinaan tyttären, mutta lopulta hänellä oli yli 300 vaimoa. Hänen haareminsa kuului 5 000 naista. Ennen kuolemaansa Akbar myönsi, että tavallisella miehellä on parempi olla vain yksi vaimo. Väite pitänee varmasti paikkansa ainakin silloin, kun kaikki nuo lukuisat naiset sattuisivat samaan aikaan kärsimään premenstruaalisyndroomasta.

Sulttaani Murad III
 
Turkin sulttaani Murad III (1546–1595) piti kovasti naisista. Hänen haaremiinsa kuului 1 200 orjamarkkinoilta hankittua kauneinta naista, joita vartioivat yli 400 eunukkia. Murad III katseli usein arabeskien takaa kuinka alastomat naiset ilakoivat vesialtailla. Tirkistelyllä oli varmasti hyvin kiihottava vaikutus Muradiin, sillä hän siitti peräti 103 lasta.

Kuningas Mongkut
Siamin kuningas Mongkutin (1804–1868) haaremi oli niin iso, että se käsitti kokonaisen kaupungin. Kaupunki tunnettiin nimellä Nang Harm (Hunnutetut naiset). Korkeiden muurien takana asuivat kuninkaalliset prinsessat, lukuisat vaimot, jalkavaimot ja kuningas itse. Naisia haaremissa oli kokonaisuudessaan 9 000. Kyseissä kaupungissa oli jopa omat lakinsa, poliisinsa, vankilansa ja teloittajansa. Haaremin sanotaan olleen yhtä kirkas kuin safiirin auringonvalossa. Kuningas Mongkut siitti 66 jälkeläistä näissä hulppeissa tiloissa.


Koonnut: Kari Heusala


**että se siitä romantiikasta, vai? useat miehet haluavat monia.. paljon enemmän kokemusta kuin itse, ainakin.. aikansa he tuntevat jotain.. tai sitten
tulee puuhaa parin kanssa.. kuten sanottu, itseä on viime aikoina viehättänyt ne, jotka ei koko ajan iske tai eivät löydä heti, mikäli jotenkin viehättävät minua..
tjaa, millainen mies miellyttäisi?
« Viimeksi muokattu: 29.01.2009 11:04:24 kirjoittanut ~Sac Xib Chac~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #98 : 29.01.2009 10:50:20 »

Ensimmäisessä avioliitossa odotukset eivät ole realistisia
Britanniassa tehdyn tutkimuksen mukaan vasta toinen avioliitto tuo parisuhteeseen onnen ja autuuden. Ensimmäisen avioliiton kohdalla odotukset parisuhteesta ovat täysin epärealistisia. Luullaan, että seurusteluajan kiihkeys kestää vuodesta toiseen, ja parisuhde on pelkää pilveltä toiselle leijailemista. Haaveiden karistua masennutaan, ahdistutaan ja lopulta haetaan jopa eroa. Brittiläisen tutkimuksen perustella vasta toisella kierroksella odotukset parisuhteesta ovat realistisia.
Romantiikka on parissa vuodessa ohi
 


Antropologi Helen Fisher totesi 1990-luvun lopulla, että rakkauden huuma kestää kolmisen vuotta. Fisherin väittämän paikkansapitävyys on nyttemmin todistettu.
Englantilainen Onepoll-tutkimusyhtiö tiedusteli tämän vuoden aikana 5 000 brittiparilta, koska he kokivat, että heidän parisuhteensa suurin liekki alkoi hiipua. Brittitutkimuksen mukaan romantiikka kestää häiden jälkeen tasan kaksi vuotta, kuusi kuukautta ja 25 päivää. Tämän jälkeen arki palaa kuvioihin, eikä toisen osapuolen miellyttäminen enää maksa vaivaa.
Käytännössä tämä ilmenee esimerkiksi siten, että kaksi kolmasosaa naisista ei viitsi pukeutua seksikkäästi kumppaniaan varten. 54 prosenttia naisista ei edes vaivaudu meikkaamaan miestään varten. Itse asiassa 61 prosenttia naisista pesee kotiin tullessaan meikit pois, riisuu hienot vaatteet yltään ja pukeutuu pyjamaan tai collegeasuun. Joten se siitä seksikkäästä kodinhengettärestä.
 


Mies taas ei vaivaudu laskemaan vessanpöntön reunusta alas ja jättää siivoamatta leivänmurut pöydältä. Seitsemän kymmenestä miehestä myöntää jättävänsä hikiset sukkansa, likaiset alushousunsa ja kaikki muut reissuissa rähjääntyneet vaatteensa ympäri huushollia.
Jopa televisiokanavan valinta voi tuottaa parisuhteessa tuskaa. 75 prosenttia kyselyyn osallistuneista nimittäin myöntää, ettei luovuta kaukosäädintä kumppanilleen, vaikka tämä sitä kauniisti pyytäisi. Hääpäivääkään ei jakseta juhlia. Kun pari on ollut kolme vuotta naimisissa, 83 prosenttia aviopareista kokee, että hääpäivää on aivan turha enää juhlistaa. Myös romanttiset illalliset katoavat kuten myös kukkien ja lahjojen antaminen.
Yhteinen julkinen käyttäytyminenkin muuttuu aviovuosien aikana. Avioliiton ensimmäisien kuukausien aikana 83 prosenttia pareista kulkee käsi kädessä. Muutaman avioliittovuoden jälkeen luvut kääntyvät toisin päin eli enää vain 38 prosenttia pareista kulkee käsi kädessä taloon autioon tai mihin sitten ovatkaan matkalla.
Mikä on aiheuttanut avioeron?
 


Brittitutkimuksen perusteella ensimmäinen avioliitto kestää hiukan yli kuusi vuotta. Kaikki parit eivät siis eroa välittömästi romantiikan kadottua ja hyvä niin. Miksi avioliitot sitten lopulta kariutuvat? 40 prosenttia ilmoitti etsivänsä yhä sitä ainoaa ja oikeaa. Naimisiin oli siis menty aivan väärän henkilön kanssa. Liian nuorena avioliittoon koki menneensä 35 prosenttia eronneista. 30 prosenttia erosi, koska toisella osapuolella oli ollut suhde.Kyselyyn vastanneista jopa 47 prosenttia oli sitä mieltä, että ensimmäinen päivä avioliitossa oli heidän elämänsä kurjin päivä, koska he kokivat olevansa kahlittuja.
Uusi liitto onnen tuo
 


Onepollin tekemän tutkimuksen mukaan 75 prosenttia uuteen avioliittoon astuneista briteistä on oppinut tekemään parisuhteessa kompromisseja ja jopa nauramaan vaikeuksille. Noin puolet kokevat olonsa turvallisemmaksi toisessa avioliitossaan ja 42 prosenttia kokee olevansa huomattavasti kärsivällisempiä kuin ensimmäisen avioliiton aikana. 29 prosenttia myöntää oppineensa asioita kantapään kautta ja pyrkii välttämään uudessa suhteessaan niitä virheitä, joihin he kompastuivat ensimmäisen liiton aikana.
Tutkijoiden mukaan näyttää siltä, että uudelleen avioituneet henkilöt ovat oppineet pitämään huolta toisistaan eivätkä tuijota pelkästään omaan napaansa kuten ehkä ensimmäisen liiton aikana tapahtui. Ikäkin tekee positiivisessa mielessä tehtävänsä. Ikä kun lisää tietämystä myös ihmisten välisestä kanssakäymisestä. Toisaalta kokemuksen kautta tiedetään, mitä parisuhde tuo ajan myötä tullessaan.
Avioeron ei siis välttämättä tarvitse olla kaiken loppu vaan uuden ja paremman alku. Huonossa parisuhteessa ei siten kannata roikkua vain roikkumisen vuoksi. Ero ei tietenkään koskaan ole helppoa, mutta ehkä se joskus on se ainoa oikea ratkaisu. Toisaalta eroa ei kannata hankkia liian heppoisin perustein. Jokaisessa parisuhteessa kun aina on niitä karikkoja. Jotkut oppivat sen jo ensimmäisellä kerralla, mutta toiset tarvitsevat kertausharjoituksen, jotta parisuhdeasiat alkavat lutviutua.
Kari Heusala
« Viimeksi muokattu: 29.01.2009 11:14:22 kirjoittanut ~Sac Xib Chac~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Adele
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308



Profiili
« Vastaus #99 : 29.01.2009 11:18:29 »


 Grin huomasin, että mua huhuiltiin täällä "karjuihin" liittyen...

No juu, haluan ihan ekaks selventää, että mä en myöskään tykkää mistään järkäleiksi bodatuista miehistä ja että karju ei ole ollenkaan sama kuin bodattu  Cheesy
Karju on sellainen iso karpaasi suomalainen äijän köriläs... 2funny
Tavallinen jörrikkä, joka pieree ja kuorsaa estoitta  knuppel2 voi luoja mua  Grin
Iso mies voi olla muutankin kuin bodaten tai että "se" olisi iso. Jotkut on pitkiä ja rotevia miehiä ja kun niillä vielä on oikea asenne, sellanen terve suhtautuminen elämään ja huumoria mukana, äänessä voimaa ja pilkettä silmässä, kunnioitus muita ihmisiä kohtaan ja avoin suhtautuminen asioihin ni voin sanoo, että tää likka kuolaa märkää vanaa kadulle, jotta mut on sit helppo löytää  2funny

Ja SEN koosta ei ollut puhe karjujen kohdalla, mutta ei ole hyvä jos on liian iso eikä ole hyvä liian pienikään, ihan "normi se" on just hyvä.

Mutta tämä on vain mun mielipide ja muilla on varmaan omansa ja se on hyvä  Smiley
tallennettu

Aurinko Oinas 10
Asc Leijona
Kuu Vesimies 8
Mars Kauris 6
Venus Kalat 10
Merkurius Oinas 10
Jupiter Jousimies 5
Neptunus Jousimies 5
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #100 : 29.01.2009 11:20:48 »

miehet kiinnostaa vielä noin paljon..?

no jaa..

mieluummin herkkyys, voima, urheilullisuus. en tiedä edes.. mikä muu kuin sielukumppanuus voi johtaa mihinkään pidempään kestoon.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Adele
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308



Profiili
« Vastaus #101 : 29.01.2009 11:21:20 »


  tää likka kuolaa märkää vanaa kadulle, jotta mut on sit helppo löytää  2funny

Miten kuolataan kuivaa vanaa  Grin ??
tallennettu

Aurinko Oinas 10
Asc Leijona
Kuu Vesimies 8
Mars Kauris 6
Venus Kalat 10
Merkurius Oinas 10
Jupiter Jousimies 5
Neptunus Jousimies 5
Adele
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308



Profiili
« Vastaus #102 : 29.01.2009 11:24:51 »

miehet kiinnostaa vielä noin paljon..?

Miten niin vielä  Wink ?

Mua ainakin kiinnostaa ja tulee kiinnostamaan aina, toivottavasti en ole koskaan siinä tilanteessa ettei kiinnosta. Ihania.
Herkkyys on muuten tärkeää ja ihana piirre miehessä. Kuten myös turvallisuus...siksi ehkä pidänkin isoista miehistä, koska tunnen oloni turvalliseksi ison miehen vieressä...kokemusta väkivaltaisesta miehestä omaan, joten on kammo yhdistelmästä aggressiivinen mies+alkoholi  Embarrassed
tallennettu

Aurinko Oinas 10
Asc Leijona
Kuu Vesimies 8
Mars Kauris 6
Venus Kalat 10
Merkurius Oinas 10
Jupiter Jousimies 5
Neptunus Jousimies 5
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #103 : 29.01.2009 11:33:02 »


Krääk! Yhdellä tutulla tuplaskorpparilla on vähän päälle seitsemän. Mitähän
siitä pitäisi tuumata? Että ei ole asiaa aikuisviihdetähdeksi?

 Wink
tallennettu
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #104 : 29.01.2009 11:34:46 »

miehet kiinnostaa vielä noin paljon..?

Miten niin vielä  Wink ?

Mua ainakin kiinnostaa ja tulee kiinnostamaan aina, toivottavasti en ole koskaan siinä tilanteessa ettei kiinnosta. Ihania.
Herkkyys on muuten tärkeää ja ihana piirre miehessä. Kuten myös turvallisuus...siksi ehkä pidänkin isoista miehistä, koska tunnen oloni turvalliseksi ison miehen vieressä...kokemusta väkivaltaisesta miehestä omaan, joten on kammo yhdistelmästä aggressiivinen mies+alkoholi  Embarrassed

Olen tästä kyllä ihan samaa mieltä. coolsmiley

Turvallinen, iso syli myöskin lämmittää Smiley
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16
  Tulostusversio  
 
Siirry: