Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uriel parantaa- kanavointi  (Luettu 4573 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« : 23.09.2008 20:15:22 »

URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 22.9.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Onko pimeys voittamassa?


Se mitä on kuvattu pimeyden ja valon väliseksi taisteluksi, ei ole ollenkaan taistelua. Se on ihmisten tekemä valinta niistä kahdesta eri polusta, mitkä ovat aina olleet heidän käytettävissään. Valon polku johtaa ehdottomaan rakkauteen, pimeyden polku johtaa pelkoon. Tänä aikana ihmisille esitellään tämän polun valintatilanne, mutta enää ei ole keskimaastoa. Jokaisen olennon on sitouduttava siihen valomäärään, minkä se on valmis kantamaan. Valinta pimeyden ja valon välillä on yksi valinta pelon ja rakkauden välillä ja se on osa aineellisen tason polariteettienergiaa.

Kun useammat ihmiset suostuvat valon polulle, on vähemmän ihmisiä kantamassa pimeyden energiaa. Tämä saattaa toisinaan näyttää siltä, että pimeys valtaa alaa, koska tätä energiaa sisältävien toimista tulee epätoivoisempia ja ilmeisempiä. Tämä ei johdu siitä, että pimeys on voittamassa, vaan siitä että näiden kahden energian välillä on suurempi kuilu ja ne jotka ovat halukkaita kantamaan pimeää energiaa, sisältävät sitä entistä enemmän. Ne jotka kantavat valoa, ovat kääntyneet pois pimeydestä, joten he ovat tietoisempia näiden kahden energian erosta.


Myös maapallo kohtaa tämän valintatilanteen ja on valtavasti puhdistavaa energiaa, mikä on aktivoitu puhdistamaan vanhoja pyörteitä. Tämä korvaa verkkoja, jotka ovat pystyneet sisältämään pimeämpiä energioita, sellaisilla jotka pystyvät sisältämään korkeampaa värähtelyä, ja myös siirtää valotyöntekijöitä alueille, jotka tarvitsevat heidän värähtelyään tai ovat vastaanottavampia heidän valolleen. Kun maapallo käy läpi tätä puhdistusta, saatatte tuntea pelkoa ja ihmetellä, oletteko vaaran polulla. Teitä opastetaan oikeaan aikaan sinne, missä teidän on oltava.

Tämä ei ole niitä katastrofiprofetioita, joista olette ehkä kuulleet, koska niitä ei tarvitse tapahtua, kun riittävä määrä ihmisiä valitsee valon polun. Ne jotka hyväksyvät pimeyden polukseen, ovat valinneet kokevansa sen muuntamisen ja heidän on elettävä kaikki tämän energian muuttamisen puolet. Kun kukin teistä on kokenut muutosta, olette nähneet mullistusta elämänne eri alueilla. Muodonmuutoksenne kautta olette käynnistäneet energioita, jotka antavat koko aineelliselle tasolle tilaisuuden valita valo. Kaikki on hyvin ja jumalaisessa järjestyksessä ja te sekä planeetta olette ylösnousemassa korkeampiin värähtelyihin. Olkaa rauhassa, ylläpitäkää omaa valoanne ja tietäkää, että teitä suojellaan ja opastetaan kaikessa, mitä teette.

Totuutemme soveltaminen


Jokainen askel henkisellä polullamme antaa meille uutta näkemystä ja tietoa yhdistämään meidät taas voimaamme ja Lähteeseen. Kun vastaanotamme tätä informaatiota, heidät haastetaan muuttamaan uskomuksemme, avautumaan uusille mahdollisuuksille ja hyväksymään uusia totuuksia. Kun ymmärrämme henkisen totuutemme - että olemme jumalaisia, täydellisiä olentoja, jotka ansaitsevat rauhan, ilon, vaurauden ja ehdottoman rakkauden todellisuuden - olemme risteyksessä ja seuraava ottamamme askel on tärkeä.

Henkinen totuutemme on usein ristiriidassa aineellisen totuutemme kanssa, mikä yleensä keskittyy puutteeseen ja pelkoon. Jokainen paikka elämässämme, missä tunnemme olevamme ansaitsematon, onneton, kyvytön luomaan iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä, on paikka, missä olemme epätasapainossa henkisen totuutemme kanssa. Mutta on hyvin tärkeää, mitä teemme tuolla informaatiolla. Missä teemme muutoksia ja onko meillä rohkeutta siihen?

Voimme hyväksyä henkisen totuutemme tietäen, että olemme olemassa täydellisyydessä, ja sitten olemme kyvyttömiä käyttämän tätä informaatiota aineellisen maailmamme muuttamiseksi. Tämä voi viedä meidät masennukseen ja jopa itsemme sabotointiin, jolloin uskomme, että tämä on totta, mutta emme voi ottaa tarvittavia askelia soveltaaksemme tietoa. Kyvyttömänä siirtymään eteenpäin tunnemme olevamme jumissa omassa elämässämme ja alamme arvostella kertoen itsellemme, että meidän pitäisi pystyä tekemään tämä, mutta tunnemme voimattomuutta siihen. Silloin kun kaikki elämässämme on ristiriidassa henkisen totuutemme kanssa, meidät haastetaan muuttamaan kaikki itsessämme. Mutta meidän on oikeastaan muutattava vain yhtä asiaa - meidän on vain hyväksyttävä henkinen totuus siitä, kuka olemme.

Maailmankaikkeudella on upea tapa näyttää meille, missä olemme jumissa ja missä tarvitaan muodonmuutosta. Jos olemme itsemme sabotoinnin tai pelon moodissa, voimme nähdä tämän lisätodisteeksi voimattomuudestamme. Mutta voimme myös nähdä sen tilaisuutena sallia energian virrata elämässämme siihen suuntaan, mihin sen tarvitsee virrata, ja hyväksyä henkisen totuuden, jotta muodonmuutos voi tapahtua. Henkisen totuutemme soveltaminen elämämme jokaisella alueella merkitsee sen tunnistamista, että jokainen hetki on täydellinen, meillä on kyky oppia oppitunneistamme ja parantaa sielumme haavat. Tästä tilasta oivallamme sen, että oppiminen voimaannuttaa meitä ja voimme luoda unelmiemme todellisuuden.

Asioista huolehtiminen


Asun vanhemmassa ympäristössä, missä on monia suuria, kauniita puita. Onnekseni minun tontillani kaikki puut ovat terveitä, mutta naapurilla on suuri, kuollut puu pihallaan. Koska puu on suuri, sen poistaminen on kallista. Jos puu kaatuu, se tulee taloni päälle ja aiheuttaa suurta vahinkoa. Olen kysynyt naapuriltani hänen suunnitelmiaan puun suhteen, ja hän sanoo, ettei hän halua kaataa sitä nyt. Niinpä joka kerta myrskytessä katselen puuta ja mietin, saako tuo myrsky sen kaatumaan.

Naapurilleni olisi helpompaa kaataa se nyt, ennen kuin se vahingoittaa hänen ja minun omaisuutta, mutta hän antaa mieluummin puun kaatua ja sitten saada vakuutusyhtiön maksamaan sen poistamisen. Tiedän, että näin naapurini hoitaa elämänsä toisiakin puolia - hän odottaa, kunnes hänen on pakko hoitaa jokin asia, sen sijaan, että hän toimisi annetun informaation pohjalta. Usein hän valittaa elämänsä kaaosta ja draamaa ja ihmettelee, miksi hänelle aina tapahtuu huonoja asioita. Tiedän, että jos hän hoitaisi asiat ennen tilanteiden ajautumista kriittiseen pisteeseen, hänen elämänsä virtaisi tasaisemmin.

Meillä on aina tilaisuus valita se, milloin toimimme, ja joskus emme edes käsitä, että toimimme viivytellen, ennen kuin elämämme saavuttaa kriittisen kohdan. Mutta tiedämme olevamme vastuussa siitä, mitä todellisuudessamme tapahtuu, ja se että päätämme sivuuttaa elämämme yksityiskohdat - koska meillä ei ole aikaa, ne eivät ole tärkeitä, ne ehkä vaativat ylimääräistä ponnistelua, niihin liittyy kustannuksia tai emme vain halua - saa aikaan energiatyhjiön, mikä voi johtaa kriisiin. Tästä voi tulla käyttäytymismalli, jolloin siirrymme hätätilanteesta toiseen ja tämä keskeyttää energiavirtauksen elämässämme. Siitä mikä kerran oli pienempi ongelma, on tullut nyt hätätilanne, ja kaikki elämässämme pysähtyy, kunnes huolehdimme siitä. Joillekin tämä on tärkeä karmallinen oppitunti ja yksi haasteista, mikä meidän on kohdattava, kun päätämme elää läsnä olevassa hetkessä.

"Asioiden hoitamisen" odottelu voi näyttää vaihtoehdolta, mutta todellinen kysymys on, miksi odotamme - mikä on viivyttelymme takana oleva oppitunti? Maailmankaikkeudella on upeita tapoja kertoa meille, milloin meillä on asioita, jotka tarvitsevat huomiotamme, ja paras aika niistä huolehtimiseen on silloin, kun ne tulevat esiin - tai voimme odottaa, kunnes niistä tulee hätätapaus. Voimme valita sen polun, minkä haluamme, mutta hetkessä toimiminen sallii meidän olla virrassa ja tuo meille enemmän vaihtoehtoja kuin kriisin odottelu.

Onko elämässäsi asioita, jotka tarvitsevat huomiotasi? Viivytteletkö jonkin asian kanssa? Mikä oppituntisi on? Odotatko "asian huolehtimista", kunnes siitä tulee hätätilanne? Pyydä apua asioiden hoitamiseen elämässäsi ja astu takaisin virtaan, joka sallii vaivattomuuden elämässäsi.

Indigot ja kristallit - "Normaalin" löytäminen


Joka viikko kuulen monista indigoaikuisista ja nuorista ihmisistä, jotka esittävät saman kysymyksen: "Miten luon "normaalin" elämän itselleni?" He haluavat tietää, mikä heidän paras polkunsa on ja mikä tekee heistä onnellisen. Ja he haluavat helpotusta siihen päättämättömyyteen ja hämmennykseen, mitä heillä on joka kerta, kun he katsovat elämänsä polkua ja ihmettelevät, mikä suunta on oikea heille. Vastaukseni on aina sama: indigot tulivat tänne luomaan uusia ja erilaisia tilaisuuksia itselleen ja heidän paras polkunsa on se, minkä he valitsevat. Se mikä tuo heille iloa ja yltäkylläisyyttä, on heille "normaalia".

Elämästä hämmentyminen on osa indigoenergiaa ja heidän suurin haasteensa on valjastaa omat energiansa luomaan elämä ja elämäntyyli, mikä tyydyttää heidän tarpeensa, ja sivuuttaa se, mitä toiset odottavat heidän tekevän. Indigot pärjäävät parhaiten luovassa, rajoittamattomassa ympäristössä, joten yritysmaailma ei tavallisesti ole heitä varten. Mutta rohkeutensa kerääminen ja itsevarmuuden rakentaminen tasolle, mikä salli heidän astua rohkeasti innovatiiviselle urapolulle, on haaste. Olisi avuksi, jos he saisivat kasvatuksen, joka innostaa heitä tekemään noita asioita - mutta monilla ei ole sellaista.

Minulta usein kysytään, miksi indigoilla on niin vaikeita lapsuuden kokemuksia, ja monet heistä - sekä aikuiset että nuoret indigot - kärsivät hyväksikäytöstä, laiminlyönnistä, tunnetraumoista ja hylkäämisestä. Se tuskin näyttää hyvältä alulta itsevarmuuden rakentamiseen ja innostaa vapaaseen ajatteluun. Mutta heidän on täytynyt oppia niistä energioista, mitä he tulivat muuttamaan, ja tämä on osa heidän haastettaan. Heillä on valintatilanne elämänkokemuksiensa osalta: he voivat käyttää niitä luodakseen paremman elämän itselleen tai he voivat vajota vihaan, epätoivoon ja masennukseen ja pysyä juuttuneena menneisyyteen.

Tälle sukupolvelle ei ole ennalta määrättyä "normaalia", koska he eivät pitäisi siitä kuitenkaan. Heidän pitäisi seurata sitä polkua, mikä tuo heille iloa ja yltäkylläisyyttä. Siitä tulee normaalia, mikä on heidän intohimonsa, ja he auttavat luomaan sitä toisillekin. Jokainen sukupolvi luo uusia tilaisuuksia ja vaihtoehtoja ja indigot ovat täällä siirtämässä meidät sen yli, mitä meidän "pitäisi" tehdä ollaksemme "normaaleja". Meidän on astuttava rohkeasti siihen, mikä parhaiten sopii intohimoomme, haluihimme ja lahjoihimme, ja tehtävä siitä mittari/vertauskohta omalle elämänpolullemme. Pian käsitys "normaalista" on menneisyyttä ja olemme olemisen energiassa - jokainen osallistuu lahjojensa mukaisesti ja indigot jotka työntävät tähän energiaan, ovat tehneet työnsä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!

http://www.phpbbserver.com/uusimaa/viewtopic.php?t=1296&mforum=uusimaa

tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #1 : 23.09.2008 20:19:47 »

Ainakaan haku-toiminnon mukaan juuri tätä Urielin kanavointia ei vielä ole täällä, mutta pahoittelen jos se jo on, mutta en löytänyt.  Grin

Juuri tänään ajattelin tämän tänne tuoda muistuttaakseni siitä, että meillä on niin yksinkertainen vastaus kaikkeen: valita valo. Juuri tällaisina aikoina. Nyt kysytään sitä, mihin uskomme ja miten pysymme keskuksessamme. Emmehän voi enää antaa valtaa vihalle, surkuttelulle, epätoivolle, kun olemme jo valon polulla?

Myötätunto, rakkaus, valo.

Muistakaa keitä me olemme!



 smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #2 : 24.09.2008 08:52:12 »

KIITOS Tigru  angel
 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 24.09.2008 11:44:49 »

niin mutta

korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole enää valoa ja pimeää, vastakkainasettelua, jakautumista. kummastakin voi saada tietoa ja valtaa (vähän kuin että Ardith lukee myös mustan raamatun).. se vaan on niin.. energiaahan kaikki vaan on, lopulta. niin, keho, seksi, rakkaus raha ja ydinvoima!

SILTÄ tasolta tätä palloa tulisi johtaa ja johdetaan. ei jossain 9d:ssa tai siitä yli, ole enää valoa ja pimeää ja taistelua, sieltä käsin katsoen se on pelkkä vitsi..

mitä alemmas tullaan, sitä todellisemmalta pimeä/valo tai erillisyys tai sen sellainen tuntuu. 3d:ssa keskimäärin koetaan surut, erot jne vaikka on ykseys.

hämäävää, eikö.
  Wink
« Viimeksi muokattu: 24.09.2008 11:48:19 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #4 : 24.09.2008 15:37:17 »

:Smiley Juu, ja jotenkin sellainen "synnytystuskamainen" olo(tila)  :Smiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: