Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: LIIKETTÄ JA NOPEUTUMISTA  (Luettu 3185 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 07.10.2008 17:24:12 »

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1373&mforum=uusimaa

Lokakuun ennuste
LIIKETTÄ JA NOPEUTUMISTA


Kirjoittanut Jose Stevens (thepowerpath.com)
Lokakuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Lokakuun pääteemat ovat liike ja nopeutuminen. Tässä kuussa kaikki liikkuu ylös, alas ja sivuttain. On kaaosta, hämmennystä, uskomattomia käänteitä, epärationaalisia päätöksiä ja tunteita, mitkä juoksevat nopeammin, kuin mieli pysyy tajuamaan. Kaikilla alueilla on uskomatonta tuottavuutta ja kasvu- ja nopeutumisspurtteja, mistä on joskus tuloksena katastrofi ja joskus uuden ja jännittävän seikkailun muodostuminen.

Kuva on se, että vesi on ollut suljettuna, jotta putkisto on voitu peruskorjata. Kun vesi laitetaan takaisin päälle, sitä tulee puuskittain. Tässä kuussa vesi on laitettu päälle ja kulkemaan vastakorjattuja putkia pitkin. Vaistonvarainen keskus on putkistonne, joka on käynyt läpi syvällisiä muutoksia ja päivityksiä. Vesi on sen kautta virtaava energianne. Kun se laitetaan päälle, alkuvirtaus on joskus täynnä ruostetta ja ilmaa. Teidän on oltava tässä kuussa tarkkana kärsimättömyyden, jääräpäisyyden ja sen vastustamisen kanssa, mitä ette ymmärrä.

Lokakuu ei ole älyperäinen kuukausi. Vaikka älyperäinen keskus on käytössä kuten aina, energialiikkeen käynnistää kuitenkin vaistonvarainen keskus, mitä seuraa liikkeen aikaansaavia tunteita. Niillä jotka ovat kiinni rationaalisuudessa, voi olla rankempaa tässä kuussa, koska on paljon sellaista, missä ei ole rationaalista järkeä. Tässä kohtaa suuri luottamus astuu kuvaan mukaan. Jos tiedät, että olet oikealla polulla, sinun on luotettava. Pidä katseesi päämäärässä ja luota hengen opastavan sinua. Älä yritä ymmärtää kaikkea mielelläsi. Yritä nauttia matkasta, myös näennäisistä kiertoteistä.

Aina kun tapahtuu intensiivistä liikettä ja nopeutumista, saatte draamaa. On tärkeää tiedostaa osallisuutenne suurempaan kuvaan, planeetan ajankohtaiseen uneen. Suuremmalle kuvalle ei ole kuitenkaan välttämätöntä ja sille on jopa haitallista, että ollaan aktiivisesti mukana sellaisessa draamassa, mitä ette halua elämäänne. Tässä on kyse vaikeasta tasapainosta tiedostaa oma paikkanne maailmanlaajuisessa yhteisössä ja samalla olla pelaamatta enää tuota peliä. Tässä kypsyyden on tultava mukaan ja haarukoitava uuteen suuntaan.

Kuva on se, että ollaan sameassa vedessä, missä pohjaa sekoitetaan ja paljon asioita tapahtuu pinnan alla. Jos kuitenkin nostatte päänne pinnan yläpuolelle, tunnette tyynen ja kauniin aallon kylpevän auringonvalossa. Tämän kuun tehtävänä on keskittää huomionne veden pinnan yläpuolelle, erityisesti silloin kun vesi tulee niin sameaksi, että on mahdotonta nähdä mitään. Voitte vain odottaa mudan asettuvan. Näin voitte tehdä oman osanne elämällä korkeammalla värähtelytasolla ja tämä on parasta palvelua, mitä voitte tänä aikana tarjota.

Yksi tapa pysyä keskittyneenä tyyneen pintaan on olla tarkkana siinä, kenen ja minkä kanssa vietätte aikaanne. Koska koko planeetta on siirtymässä korkeamman värähtelyn suuntaan, katsokaa mieluummin luontoon kuin toisiin ihmisiin itsenne innostamiseksi ja johtamiseksi sinne. Ihmiset päästävät viimeiseksi irti kiintymyksestään matalamman värähtelyn vanhoihin rakenteisiin ja järjestelmiin. On paljon potkimista, huutamista, jääräpäisyyttä, syyttelyä ja mielen valtavaa yritystä pyrkiä selvittämään asiat. Varokaa joutumista mielen ansaan. Ottakaa päivittäin aikaa ollaksenne lähellä luontoa, kauneutta ja niitä asioita, jotka innostavat teitä. Soittakaa musiikkia, tehkää taidetta, viettäkää aikaa pihallanne, eläinten kanssa ja etsikää kokemuksia, joita mieli ei hallitse.

Kuukauden nopeutuneen luonteen vuoksi kasvumahdollisuuksia on valtavasti. Joistakin teistä tuntuu kuin ravihevoselta, joka on viimeinkin päästetty pois portin takaa. Varmistakaa, että kanavoitte tämän energian oikeaan suuntaan. Olemme edelleen itsetuhoisessa ajassa, mikä voi vietellä teidät käsittelemään ylimääräisen energian tuhoavalla tavalla. Pitkää stimulaatio minimissä ja käsitelkää liikaenergia tuottavien tehtävien ja kehon liikuttamisen avulla. Saatatte tuntea myös intoa mennä jonnekin - ajelemaan tai minilomalle - vain maisemaa vaihtaaksenne. Tämä on usein hyvin hyödyllistä, erityisesti jos kamppailette jumissa olemisen tai liikkeen puuttumisen tunteen kanssa elämässänne. Se on myös hyödyllistä, jos olette levoton ja kyllästynyt nyky-ympäristöön eikä ole selvyyttä, mitä tehdä. Varmistakaa, että muutatte aktiivisesti jotain kotiympäristössänne, kun palatte, ja näin kunnioitatte siitä liikettä, minkä haluatte saada käyntiin. Muuten jokin voi mennä rikki tai muuttua itsestään tukemaan etsimäänne muutosta.

Kuukauden kaaos- ja hämmennyspuoli voi olla hyvin tunteellista. Tarkkailkaa reaktioitanne käänteisiin ja näennäisen epärationaaliseen käyttäytymiseen ja päätöksentekoon - omaanne ja toisten. On parasta vain tarkkailla ja olla tuomitsematta. Se mikä on ylhäällä yhtenä päivänä, menee alas seuraavana ja sitten taas ylös tai kenties kääntyy oikealle tai vasemmalle. Mikään ei liiku suoraviivaisesti tässä kuussa, joten on parasta oppia olemaan joustava ja kiintymätön.

Tarkkailkaa odotuksianne, erityisesti liittyen siihen, mitä toiset sanovat tai lupaavat. Kukaan ei voi luvata mitään tänä aikana. Älkää katsoko toisiin itsenne pelastamiseksi. Tämä on vastuun ottamisen ja omien valintojenne tekemisen aikaa. Teidän tehtävänne on nousta sameiden vesien yläpuolelle kokemaan rauhallisen ja kauniin aallon kylpemistä auringossa. Kukaan muu ei johdata teitä sinne, koska useimmat eivät edes tiedä sen olemassaolosta. He ovat liian kiireisiä yrittäessään selviytyä mudassa.

Sameuden draama on viettelevää, koska se antaa harhakuvan osallistumisesta, kun ponnistellaan asioiden laittamiseksi oikealle tolalle, kun taas yläpuolella kelluminen antaa harhakuvan osallistumattomuudesta ja laiskuudesta. Päinvastainen on totta. On tärkeämpää keskittyä tyyneyteen, korkeampaan värähtelyyn, auringonvaloon ja inspiraatioon. Kaikki tähän suuntaan keskitetty energia kallistaa vaa'an kieltä ja vetää toisia kohti valoa. Selkeys tulee myöhemmin. Tämä on aikaa luottaa polkuunne ja pysyä keskittyneenä valoon.

Lokakuu on todellista vuoristorata-ajelua, riemullista tai kamalaa tai molempia - oma valintanne!

HENKILÖKOHTAINEN KASVU JA HYVINVOINTI

Kuukauden liike- ja nopeutumisteema antaa teille tilaisuuden valtaviin hyppäyksiin ja tuloksiin henkilökohtaisessa kasvussa. Jos olette hartaasti veistäneet pois vanhoja malleja ja keskittyneet henkiseen kasvuun, voitte nähdä konkreettisia tuloksia tässä kuussa. Tulokset voivat ilmentyä tilaisuuksina, suurena yltäkylläisyytenä, uusina suhteina ja suurempana hyvinvoinnin tunteena. Voitte tuntea enemmän sitä, kuka olette perusolemuksen tasolla. Jatkakaa työtä ja pitäkää katseenne hengessä.

Toisaalta tämän kuukauden haasteena voi olla, että yritätte kasvaa aivan liian nopeasti ilman oikeaa tukijärjestelmää. Tämä voi saada teidät lipsahtamaan sisäiseen hämmennykseen, kaaokseen, masennukseen tai ahdistukseen. Varokaa haukkaamasta enemmän, kuin pystytte nielaisemaan, pyrkimästä valtaan mihin ette ehkä ole valmis ja tekemästä päätöksiä, jotka laittavat teidät suurempaan muutokseen, kuin minkä pystytte käsittelemään. Toisaalta, älkää antako pelkonne ja epäluulonne estää teitä siirtymästä eteenpäin, kun kaikki merkit ovat olemassa sen tekemiseksi.


SUHTEET


Varoituksena suhteiden osalta on varmistaa se, että ette etsi niitä asioiden korjaamiseksi elämässänne. Kehittäkää sen sijaan syvempi suhde itseenne, luontoon, eläimiin, henkiseen polkuunne. Tämä ei tarkoita erakoksi ryhtymistä tässä kuussa, vaan sen sijaan suhteiden laittamista perspektiiviin. On tärkeää olla yhteydessä yhteisöönne ja avoin uusille suhteille. Nopeutumisen ja liikkeen sekä korkeamman värähtelytason saavutusmahdollisuuden vuoksi teillä on mahdollisuus yhdistyä uusiin sopimuksiin ja viimeistellä vanhoja. Erityisesti ne jotka tekevät toisten auttamistyötä konsultoinnin tai parantamisen kautta voivat kokea tämän muutoksen. Se saattaa näyttää asiakaskuorman uudelleenjäsentelyltä tai yrityksessä työntekijöiden vaihtumiselta.

Tärkeintä suhteiden osalta tässä kuussa saattaa olla rajan asettaminen siihen aikaan, mikä vietetään matalammassa värähtelyssä olevien kanssa. Jos tiettyjen ihmisten lähellä ei tunnu hyvältä olla, teidän tehtävänne on päättää pysyä pois ja asettaa noita rajoja. Silloin kun karmalliset suhteet ovat ohi, yleensä se henkilö jonka kanssa tilit on saatu tasan, tarvitsee selkeän viestin loppuunsaattamisesta.


HENKILÖKOHTAINEN TERVEYS JA HYVINVOINTI

Kun vanha tunne- ja vaistonvarainen jäte liikkuu fyysisen järjestelmänne läpi, saatatte joutua nopeutuneeseen liikkeeseen kohti hyvinvointia. Prosessissa saattaa kuitenkin syntyä fyysistä draamaa tai parantumiskriisi. Usein oikopolku on jyrkkä ja petollinen. Jos huomaatte olevanne parantumiskriisissä, olkaa kärsivällisiä ja tietäkää, että hengellä on suurempi suunnitelma. Tämä on hyvä kuukausi tehdä myrkynpoistoa, tukea maksaa, munuaisia ja lisämunuaisia, syödä hyvin, levätä ja liikkua paljon.

Keholla on tapana sovittaa värähtelynsä tiheimpiin malleihin, mitä teillä on. Kun mallit siis muuttuvat, keho vapautuu "keksimään" itsensä uudelleen. Tämä prosessi voi aloittaa suurta liikettä, joka ehkä tuntuu tai on tuntumatta hyvältä tapahtuessaan. Tuntekaa oma tasapainonne - milloin levätään, milloin toimitaan, milloin ollaan toisten kanssa ja milloin ollaan yksin. Tuntekaa, mikä hoivaa teitä, ja pyrkikää harmoniaan.
KUMPPANUUDET, BISNEKSET, TALOUS

Kaikki yllämainitut alueet ovat vuoristoradassa tässä kuussa. Paras neuvo on olla kiintymättä lopputulokseen, olla joustava päivittäin, luottaa henkeen ja käyttää hyödyksi ne uudet tilaisuudet, joita avautuu, jos ne ovat harmoniassa hengen kanssa. On tärkeää katkaista se ajatteluprosessi, joka yhdistää syyn ja seurauksen ja joka katsoo menneisyyteen ymmärtääkseen nykyisiä malleja ja yrittääkseen ennustaa tulevaisuutta. Tällä hetkellä ei ole mitään ennustettavaa.

Koska olemme siirtymässä planeettana uuteen värähtelymalliin, kaikki tulevaisuuden aikomukset käyttävät uutta matriisia ilmentymiseensä. Lopulta vanhoissa malleissa ei ole riittävästi energiaa jäljellä minkään ilmentämiseksi ja kaikki vanhat järjestelmät ja rakenteet romahtavat. Tavallaan tämä on epävarmuuden aikaa, aikaa luottaa johonkin sellaiseen, mitä ette ole vielä kokeneet, luottaa siihen, että kun olette päästäneet irti otteestanne ja kiintymyksestänne vanhoihin rakenteisiin, niin maailmankaikkeuden luovuus alkaa automaattisesti luoda sitä, mitä seuraavaksi tulee. Keskittykää tyyneen mereen ja auringonpaisteeseen.


ILMASTO, SÄÄTILA JA YMPÄRISTÖ


Ilmasto ja säätila tukevat edelleen planeetan suurempaa muutossykliä. Etsikää dramaattisia ja ennakoimattomia säämalleja odottamattomilla alueilla. Saamme luultavasti jotain merkittävää liittyen meteoriaktiivisuuteen, veteen tai molempiin tässä kuussa tai seuraavassa. Tuli on edelleen "liittolaiselementti". Ympäristö itsessään on edelleen taka-alalla johtuen kollektiivipsyyken selviytymiskysymyksistä - kunnes saamme tapahtuman tai tapahtumasarjan, mikä tuo sen etualalle. Olemme hyvin lähellä sitä. Sillä välin katsokaa omaa ympäristöänne, siivotkaa roskat patikoidessanne, säästäkää vettä kotonanne ja sanokaa "hei" jokaiselle elävälle asialle pihallanne ainakin kerran viikossa.

POLITIIKKA JA MAAILMAN KYSYMYKSET

Muistakaa ylläpitää "en tiedä" -asennetta, pysyä ulkona draamasta, välttää tuomitsemista ja pysyä kiinnittymättä siihen, mitä kuulette tänään, koska se luultavasti muuttuu huomenna. Seuratkaa sydäntänne ja keskittykää valoon. Politiikan maailmannäyttämöllä lisääntyy monimutkaisuus, kaoottisuus, hämmennys, syyttely ja pelko. Samaan aikaan kun olette osa maapallon kollektiivia vain olemalla elossa tänä aikana, niin olette energeettisesti hyödyllisempiä pysymällä irti ja epäilevänä. Ilmaiskaa kantanne silloin, kun voitte - enemmän päivittäisillä teoillanne ja käytännöillänne kuin millään muulla tavalla.

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1373&mforum=uusimaa
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 08.10.2008 10:44:34 »

laitettu eteenpäin paitsi ei yhdelle karmasuhteelle. pitäiskö hänelle sanoa, sori karma on ohi=?? kun ei muuten näy peli loppuvan.

Aina kun tapahtuu intensiivistä liikettä ja nopeutumista, saatte draamaa. On tärkeää tiedostaa osallisuutenne suurempaan kuvaan, planeetan ajankohtaiseen uneen. Suuremmalle kuvalle ei ole kuitenkaan välttämätöntä ja sille on jopa haitallista, että ollaan aktiivisesti mukana sellaisessa draamassa, mitä ette halua elämäänne. Tässä on kyse vaikeasta tasapainosta tiedostaa oma paikkanne maailmanlaajuisessa yhteisössä ja samalla olla pelaamatta enää tuota peliä. Tässä kypsyyden on tultava mukaan ja haarukoitava uuteen suuntaan.

Kuva on se, että ollaan sameassa vedessä, missä pohjaa sekoitetaan ja paljon asioita tapahtuu pinnan alla. Jos kuitenkin nostatte päänne pinnan yläpuolelle, tunnette tyynen ja kauniin aallon kylpevän auringonvalossa. Tämän kuun tehtävänä on keskittää huomionne veden pinnan yläpuolelle, erityisesti silloin kun vesi tulee niin sameaksi, että on mahdotonta nähdä mitään. Voitte vain odottaa mudan asettuvan. Näin voitte tehdä oman osanne elämällä korkeammalla värähtelytasolla ja tämä on parasta palvelua, mitä voitte tänä aikana tarjota.

Yksi tapa pysyä keskittyneenä tyyneen pintaan on olla tarkkana siinä, kenen ja minkä kanssa vietätte aikaanne. Koska koko planeetta on siirtymässä korkeamman värähtelyn suuntaan, katsokaa mieluummin luontoon kuin toisiin ihmisiin itsenne innostamiseksi ja johtamiseksi sinne. Ihmiset päästävät viimeiseksi irti kiintymyksestään matalamman värähtelyn vanhoihin rakenteisiin ja järjestelmiin. On paljon potkimista, huutamista, jääräpäisyyttä, syyttelyä ja mielen valtavaa yritystä pyrkiä selvittämään asiat. Varokaa joutumista mielen ansaan. Ottakaa päivittäin aikaa ollaksenne lähellä luontoa, kauneutta ja niitä asioita, jotka innostavat teitä. Soittakaa musiikkia, tehkää taidetta, viettäkää aikaa pihallanne, eläinten kanssa ja etsikää kokemuksia, joita mieli ei hallitse.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 08.10.2008 10:46:40 »

tältäkin tuntui eilen, eli ei ihme että en nukkunut juuri laisinkaan. sukulaiset, lapsi, suhdetyhjiö ja bisnekset yhtäaikaa samassa pyörteessä. suomeksi, illalla menen klo 19 koisaan.

KUMPPANUUDET, BISNEKSET, TALOUS

Kaikki yllämainitut alueet ovat vuoristoradassa tässä kuussa. Paras neuvo on olla kiintymättä lopputulokseen, olla joustava päivittäin, luottaa henkeen ja käyttää hyödyksi ne uudet tilaisuudet, joita avautuu, jos ne ovat harmoniassa hengen kanssa. On tärkeää katkaista se ajatteluprosessi, joka yhdistää syyn ja seurauksen ja joka katsoo menneisyyteen ymmärtääkseen nykyisiä malleja ja yrittääkseen ennustaa tulevaisuutta. Tällä hetkellä ei ole mitään ennustettavaa.

Koska olemme siirtymässä planeettana uuteen värähtelymalliin, kaikki tulevaisuuden aikomukset käyttävät uutta matriisia ilmentymiseensä. Lopulta vanhoissa malleissa ei ole riittävästi energiaa jäljellä minkään ilmentämiseksi ja kaikki vanhat järjestelmät ja rakenteet romahtavat. Tavallaan tämä on epävarmuuden aikaa, aikaa luottaa johonkin sellaiseen, mitä ette ole vielä kokeneet, luottaa siihen, että kun olette päästäneet irti otteestanne ja kiintymyksestänne vanhoihin rakenteisiin, niin maailmankaikkeuden luovuus alkaa automaattisesti luoda sitä, mitä seuraavaksi tulee. Keskittykää tyyneen mereen ja auringonpaisteeseen.
« Viimeksi muokattu: 08.10.2008 10:58:52 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: