Thaimaalainen herkku, riisikääryleet:
Pari desiä lyhytjyväistä riisiä keitetään kookoskermassa, mukaan sekoitetaan pari banaania muusiksi. Mössön annetaan jäähtyä jonkin verran että sitä pystyy käsin muokkaamaan kakkuja, jotka kääritään esim. salaatinlehtiin (täällä käyttävät banaaninlehtiä, Suomessa joutunee käyttämään jotain muuta.)
Tarjoillaan lämpiminä.
Toinen variaatio kääryleistä on tarjoilla kookosriisibanaaniseos kookospähkinän puolikkaasta kunnolla viilennettynä, jolloin se käy eräänlaisesta sorbetista.
Maku on suomalaisellekin sopivalla tavalla mieto, toisin kuin esim. japanilaiset soijakakut. :
Toinen jälkiruoka mitä saattaisin suositella myös on tapioca-muussi, jos pitää perunan makuisista hedelmistä tai hedelmäisen perunan mausta, mutta mä en osaa toistaiseksi informoida miten se oikein valmistetaan.