Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vaalea nupullaan oleva ruusu unessa  (Luettu 3678 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
MinttuMari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 162


Profiili
« : 12.11.2008 23:45:03 »


Olin kaverini kanssa lenkkeilemässä, rupesi hämärtämään ja matkaa olisi ollut vielä jonkun verran ja ajattelimme oikaista matkaa. Oikaisimme jonkun talon kohdalta ja sisällä talossa tapasin erään tutun miehen, jonka kanssa juttelin hetken aikaa ja ystäväni meni sillä aikaa ulos.

Ulos mentyäni kaverini ojensi minulle yhden vaalean ruusun, se ei ollut täysin auennut, vaan vähän nupullaan. Unessa talon pihalla oli joku tapahtuma ja siellä oli ihmisiä joilla oli myös ruusut, mutta eriväriset, enimmäkseen punaisia ja vaaleanpunaisia. Eteemme tuotiin lista, jossa oli ryhmien nimiä osanottajina, emme kuitenkaan kirjoittaneet meitä listaan osallistujiksi.

Mistä kertoo vaalea ruusu? En muista oliko ruusu täysin valkoinen, mutta vaalea se oli.
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #1 : 13.11.2008 10:31:09 »

 Vaalea väri taitaa yleensä kertoa puhtaudesta ja viattomuudesta, jostain uudesta? Kukka joka on nupullaan voi symboloida jotain heräämässä olevaa asiaa, joka kohta työntyy myös tietoisuuteesi, alkaa kukkimaan ja tuottaa ehkä myös hedelmää myöhemmin.
 Ruusun itsessään voi liittää rakkauteen ja yleensäkin romanttisiin tunteisiin. Jos tältä kannalta miettii vaaleata ruusua, voisi se olla hyvin orastavien tunteiden merkki tai sen merkki että romanttisia tunteita ei ole.
tallennettu
MinttuMari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 162


Profiili
« Vastaus #2 : 18.11.2008 12:45:24 »

Hymmm saapi nähdä mitä uni tarkoittaa? Joissain unikirjoissa vaalea ruusu merkitsee surua ja huolta.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: