Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä paremmat transiitit, sitä huonommin menee  (Luettu 25832 kertaa)
0 jäsentä ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« : 18.11.2008 15:18:07 »

Herättelisin keskustelua tästä (tällä sivustolla) arkaluontoisesta aiheesta, eli astrologian toimivuudesta.
Joskus takavuosina tilasin parina vuonna Sepolta vuosihoroskoopit, enkä saanut niistä oikein mitään irti, asiat tuntuivat menevän ihan päinvastoin kuin mitä nin astrologisesti olisi 'pitänyt' mennä. Enkä nyt tarkoita sitä, että syyttäisin astrologiaa siitä, että en itse tee mitään asioiden eteen, vaan että transiitit ja elämän todellisetunnelmat olivat usein todella räikeässä ristiriidassa keskenään.

Tällä hetkellä on samanlaiset tunnelmat. Hyvin pitkän astrologisesti  raskaan jakson (vuosia) jälkeen pitäisi helpotusta olla näkyvissä, mutta asioihin, yleisiin tunnelmiin ei vain tule parannusta. Aina voida tietysti väittää, että 'pinnan alla' tapahtuu koko ajan eteenpäinmenoa, mutta onko tosiaan kaikkien nk. loistavien planeetta-asemien merkitys pinnanalaista, jollakin mystisellä tavalla meidän siäisessä maailmassamme tapahtuvaa, kun mitään konkreettista tapahdu?

En ole skeptikko, mutta en ole herkkäuskoinenkaan, yritän olla mahdollisimman rehellinen ja analyyttinen tässäkin asiassa. Ainoat asiat, joita monet astrologiatulkitsijat tuntuvat saavan kerta toisensa jälkeen 'toteutumaan' niin kuten astrologisissa kartoissa näkyy, ovat negatiiviset tapahtumat, ahdistus, paikallaanpysyvyys, tragediat...

Positiiviset transiitit eivät ainakaan minun elämässäni näytä toteutuvan.

Tiedän että tähän on patenttivastaus: "sinun pitää itse toimia niin, että positiiviselle on mahdollisuus tapahtua". Mutta ei kai tällä lauseella voi selittää ihan mitä tahansa?

tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #1 : 18.11.2008 20:14:24 »

Hyvä ja mielenkiintoinen aihe ja keskustelunavaus.

Olis kiinnostavaa tietää tarkemmin millaisia tr. sinulla on ollut ja millaisia vaikutuksia sillä oli/olisi pitänyt olla? kun ilman tuota tietoa on vaikea syvällisemmin kommentoida. Jos tosiaan pysytään ihan astrologiassa.

Mutta noin yleisesti mitä hitaampi planeetta yleensä sen voimakkaampi vaikutus ja vaikka vaikea  plutouranus tai neptunus tr. voi helposti jättää varjoonsa jonkun mukavamman pienen tr.

 saturnus voi olla todellinen kiusankappale, vaikka ei olekaan niin hidas kuin edellä mainitut... jne.

Laita tosiaan tarkempaa tietoa niin voidaan pähkäillä asiaa.
« Viimeksi muokattu: 18.11.2008 20:18:48 kirjoittanut Lizzy » tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #2 : 18.11.2008 21:08:19 »

Hei, mielenkiintoinen aihe koska olen itsekin tätä samaa toisinaan miettinyt.
Olenpa jopa ajatellut että mahtaako syntymäpäiväni tai -aikani olla sittenkään tarkka! (ei kai sentään...)
"Ennustukset" tuntuis järjestään menevän viikolla, kahdella pieleen... esim eikös se merkurius lopettanut perääntymisen aikoja sitten? Mulla on ollut täs viime viikkoina ollut enemmän kuin koskaan ongelmia tietokoneiden kans...

Tukeutuuko sitä sitten liikaa astrologiaan?
Jollain tavalla sitä elämäänsä haluaisi "selittää", hakea vastauksia tätä kautta vaikeisiin ja miksei hyviinkin aikoihin.

Tiedä sitten... jatkan kuitenkin täällä roikkumista!
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #3 : 18.11.2008 21:40:42 »

Kiitos vastauksista Smiley
Tämä on yksi tämän foorumin tärkeimmistä kysymyksistä, mutta jää usein vähemmälle huomiolle - samaan tapaan kuin selvänäkijäfoorumilla ei saa epäillä 'näkemyksiä' ;DD

Syntymäaikani: Hyvinkää 14.01.63 3.05 

Tällä hetkellä siis jupiterini pitäisi olla yhtymässä aurinkoon (?), muun muassa.

Kertokaas muuten miksi ko. yhtymä on joidenkin sivustojen mukaan ollut 'voimassa' jo kuukausia, tällä sivustolla se taas on noteerattu vasta marras-joulukuulle?

Vilpittömin mielin ja usein suuressa ahdingossa näitä asioita olen tutkiskellut, mutta vain harvoin ovat tulkinnat koskettaneet ja 'osuneet'. Toki hyvän transiitin etuna on se, että etukäteen se saattaa nostattaa mielialaa ja antaa toivoa, mutta pettymys on myös suuri jos mitään käännettä parempaan ei tapahdu tai käänne onkin pahempaan. Ja en niele selitykseksi sitä, että 'ikävä tapahtuma on meille hyväksi' jos transiitin pitäisi olla onnekas, sillä tuolla lauseella voi selitää jälleen kerran ihan mitä tahansa.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 18.11.2008 22:10:37 »

No itse en ainakaan ole kokenut Jupiteria miksikään Joulupukki-planeetaksi, mutta onhan sen transiiteilla ollut kuitenkin näkyvääkin merkitystä:

-sosiaalinen elämä voi vilkastua
-reissua mahdollisesti tiedossa
-koulun aloitukset ja lopetukset ajoittuvat monesti Jupiter-transiittien kohdalle
-voi tehdä suuria suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen

Lisäksi Jupiteriin liitetään esim. lakiasiat, kulttuuri, kirkko, ulkomaalaiset,hevoset, ehkäpä joukkueurheilukin! Onko mikään näistä teemoista ollut tapetilla Jupiter-transiittisi aikana?

Transiittien vaikutusta kannattaa tutka syntymäkartan ja oman elämänkerran avulla, jolloin saat aika konkreettisesti otteen siitä, miten mikäkin planeetta on vaikuttanut elämääsi.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lizzy
Vieras
« Vastaus #5 : 18.11.2008 22:14:16 »

Katsoin Rubiinitar tuota karttaasi ja huomasin, että sinulla on syntymäkartallasi sanoisinko aika ikävän oloinen T-risti joka muodostuu sinänsä hienoista planeetoista  kuu jupiter ja  venus

Sekä  venus että  kuu on kartallasi hurjan näköisesti aspektoitunut. neliöitä paljon ja hurja  kuu aspect_con pluto ja vielä  neitsyt...

Tr.  saturnus on mennyt sinun syntymä  kuu neitsyt ohi tämän vuoden aikana ja aktivoinut tämän T-ristin kartallasi kuten tr. planeetat yleensä tekevät syntymäkartan kuvioille.

Näin nopeasti katsottuna siis ainakin tuo tuntuisi olevan sen verran voimakas juttu, että edes tr. jupiter  aspect_con aurinko ei ole päässyt täyteen loistoonsa.

Tuo transiitin kestoaika riippuu tietääkseni orbista, jolla sitä katsoo ja siitä laittaako yhden tarkan ohituksen ajankohdan vai koko ajan jolloin ko. planeetta sahaa sen kohdan ohi. Siis jolloin ohituksia on monta ja laitetaan koko se aikaväli, jolla ne tapahtuu.

Edit: lisäys vielä... joka kerran siis kun joku tr. osuu sinun karttasi  kuu venus tai jupiter niin se aktivoi tämän T-ristin. Tämä voisi osaltaan selittää miksi et tunne näiden sinänsä ehkä mukavien transiittien vaikutusta samalla tavalla kuin mitä vaikka vuosihoroskoopissa voitaisiin sanoa. Kun tuo risti sävyttää sitä aika lailla...
« Viimeksi muokattu: 18.11.2008 22:20:48 kirjoittanut Lizzy » tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 18.11.2008 22:26:57 »

Hei!!

Vastasin jo äsken, mutta vastaukseni katosi jonnekin bittiavaruuteen...

Tarkemmin ehtimättä karttaan perehtyä, olen samoilla linjoilla Lillin kanssa.
Minäkään en pitäisi  jupiter aspect_con aurinko kovin lahjoja tarjoavana transiittina...
Ainakin omalla kohdallani Jupiter ei ole ollut mikään kovin mukava yllätys transiittina, vaikka muodostaakin ihan suotuisia aspekteja radixilla ( aspect_sex ja  aspect_tri ) .

Toisekseen on kovin suhteellista tuo yhtymän suotuisuus, sillä riippuen kahden taivaankappaleen välisestä kitkasta tai sen vähyydestä (jännitteet ja luonteiden toimivuus yhdessä) yhtymä voi olla erittäin jännitteinen transiitti ja siten Jupiter muutosta ja nopeita liikkeitä mukanaan tuovana pakottaa Auringon (minä) sopeutumaan muutoksiin oli siihen sitten halua tai ei...

Olisikohan jokin muu tekijä tässä transiitissa mukana myös? Esimerkiksi huoneet, joissa nämä taivaankappaleet ovat? Progressio- kartta? AP -kartta?
 -On myös otettava huomioon että vuosihoroskoopissa on esiteltynä vain transiitit, eikä ole otettu huomioon niiden huoneiden luonteita tms. taustaa..

tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 18.11.2008 22:30:54 »

Jupiter on minulle tuonut sosiaalista elämää tosi paljon, mutta työasioissa  buck2 ei kertakaikkiaan mitään vaikka sekstiiliä tekee MC:lle. Tai tilaisuuksia joo, yllin kyllin mutta mikään ei johda mihinkään. Vai onko sitä itse väärillä linjoilla kun tahtoo pysyvää ja jatkuvuutta, mutta elämä antaa lyhyitä sädetikkuja jotka sammuvat minuutin kuluttua.

Tässä olen kanssasi samoilla linjoilla... Kuten kirjoitin, ei minunkaan radixillani ole mitään ikäviä  jupiter aspekteja, mutta hankaluuksia se aiheuttaa silti.

Tässä kannattaakin sitten miettiä ajatusta, että radix kartta ei olekaan varsinaisesti elämän kartta vaan aina se kartta, johon meillä on jonain päivänä mahdollisuus päätyä.. Eli sinunkin kartallasi tuo  jupiter aspect_sex keskitaivas oliskin sitten se lopullinen huipennus jonain päivänä, kun kaikki särmät on hiottu ja kolhut koettu...?
tallennettu

rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #8 : 19.11.2008 00:20:48 »

Kiitos mielenkiintoisista kommenteista. Ei tämä aihe onneksi tabu siis olekaan, vivahteitahan astrologisiassa riittää, ja se juuri tekee aiheen mielenkiintoiseksi. Ja haastavaksi tulkitsijalle.

Siis t-risti aktivoituu JOKA KERTA kun joku transiitti osuu  kuu venus jupiter... buck2

Löytyisiköhän tuolta kartaltani mitään transiittia, joka voisi tuoda ihan vain puhtaasti miellyttävän kokemuksen, ilman t-ristimaustetta ?  uglystupid2 smitten

Nuo Lillin mainitsemat asiat ovat arkipäivää (kirkko ja lakiasiat vähemmän:) joten en osaa eritellä, ovatko olleet erityisesti nyt tapetilla.
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #9 : 19.11.2008 01:09:11 »

Lisään vielä: kiinnostaisi esim. nuo loppuviikon transiitit (20.11. eli torstaista eteenpäin). Ovatko nekin kaikki syntymäkarttani dumppaamia?  idiot2
tallennettu
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #10 : 19.11.2008 08:52:18 »

Löytyisiköhän tuolta kartaltani mitään transiittia, joka voisi tuoda ihan vain puhtaasti miellyttävän kokemuksen, ilman t-ristimaustetta ?  uglystupid2 smitten

Siitä pitänee lähteä, että  jupiter:in saati sitten jonkun jännitteisemmän planeetan kuten  saturnus:ksen,  mars:in tai  pluto:n yhtymät tuolle ristille eivät välttämättä ole kovin kivoja kokemuksia, koska ne aktivoivat opposition ja/tai neliön.

 jupiter :in sekstiilit tai trinit saattaava olla sitten suosiollisempia, koska ne aktivoivat parhaassa tapauksessa kaksi planeettaa tuosta rististä yhtä aikaa.  Mutta olen kyllä ihan samaa mieltä monen tänne kirjoittaneen kanssa: Eivät nekään ole mitään "lottovoittoaspekteja". Minulla ovat toimineet vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, että minulla on ollut joku tietty "projekti" menossa jo ennen transiittia. Silloin ne hedelmät on saatettu korjata jonkun  jupiter transiitin aikaan.
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #11 : 19.11.2008 11:44:05 »

Kiitos,

La Papessan kommenttiin:

todella pitkiä ja uuvuttavia 'projekteja' on ollut ja on menossa oikeastaan kaikilla elämänalueilla, eli ratkaisemattomat asiat ovt ikäänkuin painaneet musertavasti elämänvoimaa jo hyvin kauan. Tuon teorian mukaan  jupiter aspect_con aurinko tarkkana joulukuun alussa voisi siis toimia käännekohtana.

Kuten huomaamme niin toivo ei lopu niin kauan kun henki pihisee  uglystupid2

tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #12 : 19.11.2008 12:18:13 »

minulla on ihan HIEMAN sama siinä mielessä, että töissä yhä vaikeampia projekteja..  Cool Tongue

mutta muut projektit hieman hidastelleet 2v > kärsivällisyys menee kohta

miesprojektista haluan olla yhä hiljempaa (olin oikeassa siinä etten alkaisi antaa huvia oinaallekaan)- hyvä olo tosiaan tuntuu tulevan muualta

lapsen jutut sentäs kohenee  Cheesy

matkoille pääsen myös aina, eli siinä ei esteitä kuten esim Athalla

itse ratkon niin että meen regressioon, koska ei tähtitaivaalla pitäisi olla oikeutta tökkiä.. asioita..haluan tietää onko este jossain muualla..
tähtitaivaalla nimittäin tosi suotuisat kuviot loveen liittyen ?? ja myös noihin suunnitelmiin ihan ok; työn huone full; kaiken lisäksi Emelian karttatulkinnassakaan ei tullut ongelmaa esim projekteihin liittyen; romantiikassa piti olla edes jotain kevyttä; no mutta.
« Viimeksi muokattu: 19.11.2008 13:51:37 kirjoittanut ^^Cocijo^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 19.11.2008 20:25:24 »

rubiinitar
onhan sulla tuossa hetkellistä "nannaa" kun tr  mars yhtyy venukseesi ja molemmat planeetat tekevät sunvaikka mitä ainakin kartallasi

ja  jupiter.lla on pikkasen turhaan se joulupukin maine,
tai mikä ettei silloin kun säkki on täynnä tavaraa,
joka tuutista liikaa kaikkea,
ahistaa sekin jos nyt  saturnus:kin ahistaa,
tuo sinun  pluto kuu jo vaikuttaa siihen että "tuntuu että yleisiin tunnelmiin ei tule parannusta",on pakko tottua luopumisiin,päästää irti,
 askendentti/desc linja merkeillään vielä vahvistaa tätä,
ja  jupiter oppositiolla laajentaa tätä tuntemusta,että kaikki pitää kokea pohjamutia myöten,
toisaalta jos ja kun kultainen keskitie löytyy,
niin tämä voi olla hyvinkin "elämän rikkaus",
ehkä  jupiter aspect_opp kuu pluto tekee sen että elämän sykli on epätavallinen?
ettei 12 vuoden sykli ( jupiter) pidäkään paikkansa?
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #14 : 19.11.2008 21:34:55 »

Terve taas, nikki, vanha kamu ja gracias!  smitten
Tekevät kartallani vaikka mitä...!! Smiley)) Kuin siis katsoisi Kaunareita (kartalta) Grin No hyvä että edes kartalla...

Tottahan se on, että ei kärsimys lopulta ole pahaksi kellekään, mutta toivottomuus voi viedä voimat ja motivaation niin perusteellisesti, että valmistautuu vain aina pahimpaan, tottumuksesta, vaikka menisi paremminkin. Traumaattinen epäonni siis saattaa invalidisoida - mutta toisaalta: unohdetaanhan me akat synnytystuskatkin  :Smiley Nimim. 3 viiskiloista puskenut.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: