Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hevosia ja jyrkännne  (Luettu 3074 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Kati
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« : 23.11.2008 11:05:48 »

Näimpä taas mielenkiintoista unta. Huh

Ratsastin hevosella metsässä laukaten. Kauempana edelläni oli muita ratsastajia. Ajattelin että tätä ratsatusrataa vartenhan tässä on harjoiteltu.  Edellä oleva katosi näkyvistä.

Saavuin lumisen jyrkänteen reunalle. Jyrkänne oli lähes pystysuora, mutta silti edelliset ratsastajat olivat kavionjäljistä päätellen ratsastaneet rinteen alas, jyrkemmältä vasemmalta puolelta.  Aioin myös lähteä rinnettä alas kuitenkin oikealta puolelta, jolla oli hieman tasannettakin. En kuitenkaan uskaltanut ja hevoseni lähti rinnettä alas ensin. Puolivälistä missä pieni tasanne oli hevonen putosi. En nähnyt miten kävi, mutten kuitenkaan huolestunut.

Lähdin itse laskeutumaan rinnettä alas. Sain hyvin pidettyä kiinni, mutta jouduin tunkemaan käteni syvälle lumen sisään ja puristamaan sen kovaksi niin, että sain pidettyä siitä kovettuneesta kohdasta kiinni . Lumi oli sellaista suht vesipitoista, josta saa hyvin palloja ja se kovettuu hyvin. Puolivälissä rinnettä otteeni kuitenkin irtosi ja putosin. Minkään näköistä mielikuvaa putoamisesta ei kuitenkaan ole. Eikä siihen liity mitään pelon tai huolen tunnetta.

Mitähän mahtaa tarkoittaa?
tallennettu
Nomadi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 241



Profiili
« Vastaus #1 : 06.01.2009 12:20:13 »

Seksiuni! (hevonen, ratsastaminen)

Muut menee tunteiden varassa (vasen) sinä taas yrität järkeillä (oikea) mutta ei oikein taida sujua. Lumi, jota osaat muokata, viittaa estoihin, rajuimillaan seksiunessa aika kylmää ja frigidiäkin jopa.

Oiskohan hyvä vähän relata ja kuunnellla niitä tunteitakin.


tallennettu

Aurinko - Skorpioni // Kuu - Jousimies // AC - Vesimies
"Sit on my face and tell me that you love me."
Norna
Vieras
« Vastaus #2 : 06.01.2009 14:07:22 »

 Tulkitsisin hevosen tässä oman voimasi symboliksi, miten käsittelet omaa henkilökohtaista voimaasi ja miten pitelet "elämänohjaksia" käsissäsi. Seksuaalisuus on tietysti osa dynamiikkaamme, mutta tuskin ainoa merkityksellinen asia. Tuo vasen/oikea -tulkinta on minusta hyvä, päätit luottaa reittiin joka järjen valossa olisi paras ja antaa muiden mennä menojaan. Pelottavammalta vaikuttavaa tunnereittiä alas. 

 Vesi on tunne-elementti, olisikohan tässä lumi kuvaamassa tunteita jotka on ns kylmetetty joka vielä tukee tuota järkiteemaa? Kovetetut tunteet, konkretisointi jolla tarttua maailmaan, mutta ei se pidä.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: