Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 21.12. - TOINEN YLÖSNOUSEMUSAALTO  (Luettu 2525 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 16.12.2008 19:15:40 »


Aaviisuinen tiedottaa tässä aluksi ETTÄ laitan tähän ainoastaan kanavoinnin alun koska: ensinnäkin se ei mahdu yhtenä kappaleena JA toisekseen kanavointi on hyvin eityinen ja ainakin itselläni meni aikaa tunti jos toinenkin ....  angel Kiss ja kokemani voin kertoa että hyvin erityinen hyvin ainutlaatuinen ja hyvin vahva " maailmoja muuttava" on tämä .... olen katkaissut tekstin sellaiseen kohtaan johon asti ikäänkuin valmistellaan lukijaa siihen mitä tekstissä on tulossa. Huikea enenrgia on mukana tässä. Enpä nyt oikein löydä sanoja kertoakseni , mutta josjakun tunnet ETTÄ tämä on sinua varten niinklikkaa itsesi allaolevaan linkkiin ja  angel smitten t. Aaviisuinen


*******************************************************

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1784&mforum=uusimaa

21.12. - TOINEN YLÖSNOUSEMUSAALTO

Kuthumia kanavoinut Michelle Eloff (spiritlibrary.com)
3.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Kuthumi ja tulen rakkauden ja viisauden säteillä tervehtimään jokaista teitä tällä kertaa ja tuomaan teille uusien oivallusten, jumalaisen selkeyden, Jumalan pyhän tahdon läsnäolon ja ehdottoman rakkauden siunaukset. Tervehdys, rakkaat ystävät.

Ja sydämessämme on suuri ilo ja mielihyvä, kun saamme kokoontua teidän jokaisen kanssa tänä päivänä, kun pidämme teitä tiukasti Kristuksen sydämessä ja turvallisesti Jumalan kämmenillä.

Rakkaat valotyöntekijät, kun olemme tässä uuden, valaistuneen aikakauden syntymisen voimakkaassa energiassa, toivotamme teidät tervetulleiksi jumalaisen rakkauden, jumalaisen valon ja pyhien valaistumispolkujen korkeimpaan järjestykseen, mikä vie totuuden syvyyksiin, sydämen sisäisiin ulottuvuuksiin ja jumalaisen viisauden sisäisen lähteen ytimeen.

Olemme yhdessä yhtenä kokonaisuutena, yhtenä sydämenä, yhtenä valona, yhtenä rakkautena, yhtenä hengityksenä ja yhtenä ilmaisuna Äiti/Isä Jumalamme äänestä. Meidän ja teidän olemuksemme on yhtä ja se yhdistyy tänä nimenomaisena aikana siirtymään ajan ja avaruuden läpi, kun kuljemme tähän Luojamme ilmaisumuodon uuteen kokemukseen.

Toinen ylösnousemusaalto on uusi elämä, se on askel ylöspäin ylösnousemuksen kollektiivisilla tikapuilla ja jokainen teistä huomaa jalostavansa omaa elämäntarkoitustaan, näkökulmaansa ja ymmärrystä itsestään. Tässä koette kollektiivisen itsenne laajemman maailman syvemmät ulottuvuudet, siirrytte korkeamman älykkyytenne korkeampiin ulottuvuuksiin - sen jumalaisen älyn, mitä ilmaistaan sielunne jumaluuden kautta.

Toinen ylösnousemusaalto tuo elämäänne konkreettisemman kokemuksen ja ilmaisumuodon sisäisestä Isä Jumalasta ja Äiti Jumalattaresta. Maria Magdaleena on valmistellut energiaanne tätä päivää varten ja kokoonnumme yhteen virtaavan rakkauden, kuudennen maailmankaikkeuden kosmisten temppeleiden pyhässä sydänkammiossa ja syleilemme jokaista teitä sellaisina, kuin olette läsnä Luojamme jumalaisessa kartanossa.

Rakkaat ystävät, olette nyt valmiita huomaamaan Äiti/Isä Jumalan äänen pyhän soinnun korkeamman oktaavin. Tämä on aika, jolloin Jumalan sana ilmaistaan korkeammalla tasolla. Tällä tarkoitan sitä, että äänestä sisällänne tulee kovempi, Jumalan silmistä tulee kirkkaammat, Jumalan kehosta tulee vahvempi, ja kun koette suuremman ymmärryksen siitä, mitä elämän ilmaisu on, alatte käsittää, että monet tuhoavat mallit ja kokemukset, mitä teillä on ollut tähän saakka, ovat olleet välttämättömiä voidaksenne lähteä tälle matkanne seuraavalle tasolle.

Kun me kaikki siirrymme kollektiivisen itsemme korkeampiin ilmaisumuotoihin, kohtaamme uusia haasteita. Nämä haasteet ovat kuitenkin mahdollisuuksia, ne eivät ole heikentäviä kokemuksia, jotka ovat imemässä elämänvoimaa teistä. Tässä kohtaa astutte toiselle statustasolle ylösnousseena mestarina, jos voin kutsua sitä näin. Tällä ei ole ehdottomasti mitään tekemistä egon ruokkimisen kanssa ja se liittyy kokonaan sisäisen henkenne voimaannuttamiseen. Se on luontaisena sisällänne olevan Jumala- ja Jumalatarluonteen ilmaisemista, sen yhdistämistä ulkoisen maailman luonteeseen ja ilmaisun luomista tuosta kokemuksesta, kun nämä luonteet tekevät yhteistyötä ja uusi elämäntapa alkaa toteutua.

Tämä on kuin alusta aloittamista taas kerran. Kuitenkin tässä alussa teitä ei jätetä ilman tietoa, ilman voimaa, ilman viisautta. Tässä kohtaa siirrytte peruskoulutusvuosista korkeamman standardin mukaiseen "koulutukseen". Tässä monadinne tulee lähemmäs kuin koskaan aiemmin ja saatte ohjeita tältä osaltanne. Tästä tulee opettaja, se osanne joka kommunikoi tavallaan suoraan kanssanne. Pitäkää mielessä, että tämä ikään kuin vain kuvaus, mitä haluaisin käyttää, koska monadi toisinaan ohittaa korkeamman itsen ja kommunikoi suoraan kanssanne, samalla tavalla kuin Jumala saattaa joskus puhua suoraan teille eikä tule enkelien, arkkienkelien, mestareiden, jumalien, jumalattarien tms. kautta.

Teiltä vie aikaa tajuta tämä käsite. Kuitenkin kun alatte ymmärtää monia ulottuvuuksia tässä suuremmassa kokemusmaailmankaikkeudessa, ymmärrätte, että ne puolenne jotka ovat tähän saakka vältelleet teitä, astuvat nyt seuraanne. Miksi? Koska olette valmiita käsittelemään nämä puolet, teillä on kapasiteettia ymmärtää tätä kehittyneempää kieltä, kehittyneempää teknologiaa, mitä sielunne voi välittää teille. Tähän saakka teillä ei ole ollut kapasiteettia ymmärtää tätä teknologiaa.

Korkeampi älykkyys joka on ollut tähän saakka teistä loitolla, siirtyy sellaisiin ulottuvuuksiin, että teillä on kyky tietoisesti ymmärtää näitä valtavia käsitteitä - aivan samalla tavalla kuin tuhansia vuosia sitten ei ollut sanastossa samoja sanoja kuin nyt eikä tuolloin pystytty esittämään tiettyjä käsitteitä, koska niitä kuvaavia sanoja ei ollut. Nyt on aivan samoin. Voitte nyt tajuta nämä käsitteet, koska olette suorittaneet vihkimyksiä, jotka vaadittiin avaamaan nuo sisäiset ulottuvuudet, avaamaan nuo portit olemuksenne sisällä, mitkä voivat antaa pääsyn viisauden akaasisiin tiedostoihin.

Ja rakkaat ystävät, kuljette nyt Amentin eteiskäytävien läpi ja käytte läpi eräänlaisen kuoleman ja uudestisyntymän tässä korkeamman itsen tietoisuuden uudessa maailmassa. Tajuatte uuden käsityksen itsen älykkyydestä ja näette sen suorassa linjassa Isä/Äiti Jumalan korkeamman älykkyyden kanssa. Kun tämä ymmärrys, tuttuus asettuu sydämeen eikä se ole vain älyä, näette itse asiassa purkautuvan kokonaisen maailmallisen uutta tietoa, kokemusta ja vuorovaikutusta itsenne korkeampien puolien kanssa.

Kun monadi on vuorovaikutuksessa kanssanne niin suorasti, muutosta on odotettavissa. Jotkut teistä saattavat sanoa: "Voi herranen aika, Kuthumi, miten paljon vielä muutosta?" No, minulla on teille uutisia: on paljon lisää muutosta eikä se koskaan lopu. Muutos paljastaa teille sen, kuka olette, mistä teidät on tehty, ja tämän kautta Isä Jumalan ja Äiti Jumalattaren luovat puolet ilmaisevat itseään ja muoto voi laajentua, muoto voi yhdistyä lisää muodottomaan, ja älykkyys, sana joka syntyy tuosta älykkyydestä, voi myös löytää muodon. Sana ilman muotoa ei ole mitään, sillä se on vain muodoton olemus. Siitä on tultava jonkinlainen muoto tullakseen ilmaistuksi ja täysin koetuksi kaikissa ulottuvuuksissaan, kaikissa laaduissaan.

Tiedätte, että fyysinen itse on vain yksi puolenne monista. Tiedätte, että olette osa elementtejä, näkyvää ja näkymätöntä. Nyt siirrytte jaksoon, missä uudistatte ja kristallisoitte suhteenne Äiti/Isä Jumalaan täysin uudella tavalla. Tämä on henkilökohtainen ja erittäin syvällinen uudelleenyhdistymisprosessi. Uuden elämän lupaus ei rajoitu Utopian kokemisfantasiaan. Tämä ei tarkoita sitä, että se olisi erärealistinen fantasia. Nuo ihanteet toteutuvat, mutta ennen kuin kukaan voi asettua jonkinlaiseen Utopiaan, on oltava harmoniassa joidenkin erittäin tärkeiden itsen puolien kanssa. Tästä syystä tämä uusi aikakausi ennen tätä ylösnousemusaaltoa on vienyt teidät erittäin syvälle siinä, kuka olette. Tämä uusi maailma - tämä tuhoava, kaoottinen, projektiivinen, egoon perustuva ja pelon motivoima maailma ei enää motivoi teitä. Olette siirtyneet spiraalia pitkin objektiivisuuden tilaan, missä näette maailman ilmasta. Nyt kun teillä on korkeampi näkökulma, voitte nähdä enemmän itsestänne, ja se on tärkein osa tätä toista ylösnousemusaaltoa, rakkaat ystävät.

Tällä hetkellä 222 miljoonaa pikkuportaalia aktivoituu ympäri maailmaanne - puolet niistä aktivoituu Äiti Maan kehossa, toinen puoli kehon pinnalla. Kun nämä energiapyörteet kohtaavat, tämän uuden energian aallot räjähtävät - eivät luhistu, vaan sanon, että räjähtävät - tarkoituksesta Äiti Maan kehon eteeriseen kenttään. Tämä tunkeutuu planeetan jokaisen ihmisolennon magneettikenttään ja kaikkiin muihin elämän valtakuntiin. Tämä aalto vie kaiken tiellään tähän uuteen energiapohjaan. Kun kukin on yhdistetty tuohon verkkoon, on jokaisen yksilön valinta, kulkeeko hän tuon aaltovirtauksen mukana, ajaako hän tuolla aallolla uuteen maailmaan, tähän itsensä tiedostamisen uuteen ulottuvuuteen vai pysyykö hän niissä vanhoissa toimintamalleissa, mitä olen kuvannut aiemmin.

Ne jotka valitsevat jäävänsä vanhaan toimintamalliin, huomaavat että haasteet, esteet ja ego luovat sellaista intensiivisyyttä, että siitä tulee toisinaan sietämätöntä. Siitä tulee lähes sietämätöntä, koska Äiti Maan kehon energiakenttä säröilee. Tällä hetkellä hänen kehollaan on kuori - tämä on kuin jättiläismäinen rupi haavassa. Tämän toisen ylösnousemusaallon myötä hän päästää irti tästä ruvesta, jotta hän voi saada parantavaa balsamia, jotta hän voi avata tämän haavan kosmokselle ja saada sitä parannusta, mihin hän on nyt valmis, minkä hän ansaitsee ja minkä jokainen teistä ansaitsee.

Nämä haavat, jotka nyt avautuvat vastaanottamaan parannusta, ovat 133 miljoonan vuoden takaa maan aikaa. Tähän sisältyvät kaikki rinnakkaiset ja vaihtoehtoiset todellisuudet. Kun nämä olemassaolot tulevat yhteen, huomaatte, että monia kerroksia tulee pintaan. Tämä ei välttämättä merkitse sitä, että kohtaatte koko tämän ajan ratkaisemattomien ongelmien haasteita. Tämä merkitsee sitä, että tämän tietyn aikajakson kollektiivinen haava voi nyt parantua ja tämä haava liittyy voiman menettämiseen vallan väärinkäytön kautta - rahan, seksin, elementtinen manipuloinnin, luonnon (ihmisluonnon tai minkä tahansa muun luonnon osan) manipuloinnin ja hyväksikäytön kautta. Tästä syystä se liikkuu vaihtoehtoisten ja rinnakkaisten todellisuuksien läpi. Tämä merkitsee nopeutunutta muutosta sen tuhoavan tietoisuuden ulkopuolelle, mikä jätti ihmiset etäälle monadista aina Lemurian ja Atlantiksen ajasta saakka ja mikä menee vieläkin pidemmälle, jo loppuneisiin maailmoihin - maailmoihin, joista ette ole edes koskaan kuulleet.

Bootes- ja Kassiopeia-tähtijärjestelmän sekä Andromeda-galaksin energia liikkuu ympäröimään Äiti Maan kehoa. Näiden värähtelyjen tunkeutuminen Äiti Maan kehoon tuo mukanaan pyhiä puumerkkejä, kuten niitä kutsumme. Puumerkit ovat ainutlaatuisia energiavärähtelyjä, jotka ovat pyörteessä olevan kristallisinetin sisällä. Näissä pyörteissä on valoatomeita. Kun nämä energiat tulevat energiakenttäänne, ne alkavat aktivoida sitä, mitä on pidetty pimeydessä, joten kaikki alkaa taas liikkua. Mitä kirkkaampi valo on, sitä suuremmat mahdollisuudet teillä on ymmärtää oma tarkoituksenne ja siihen motivoivat tekijät. Silloin kun tiedätte, mikä teitä motivoi, tekonne, päätöksenne, ajatuksenne ja sananne selkeys voimaannuttaa teitä, teette tietoisia päätöksiä ja pystytte myös ymmärtämään toisten motiiveja. Kun voitte nähdä toisten motiivit, teillä on voimaa tehdä valintoja, mitkä tukevat kokonaisuuden suurempaa hyvää.

Tämä on erittäin hyvä uutinen niille teistä, jotka ovat päättäneet ottaa täyden vastuun elämänsä luomisesta, niille jotka ovat ottaneet täyden vastuun valita sen, mikä motivoi teitä, myös haastavimpien hetkienne kohdatessa. Teidän kaikkien on tärkeää käsittää, että sillä energialla minkä kanssa työskentelette 22.12. alkaen, on täysin erilainen puumerkki kuin sillä, minkä kanssa olette työskennelleet tähän saakka. Jumalatarenergia voimistuu. Tämä ei tarkoita sitä, että se on sinällään feminiinienergiaa, vaan se on sielun pyhän viisauden ääntä. Alitajunta käy läpi suurimman muodonmuutoksensa ja siirtyy tälle korkeammalle tasolle, mikä merkitsee sitä, että ne korkeamman älykkyyden olennot jotka värähtelevät sellaisilla tasoilla, millä alitajuntanne ei ole koskaan värähdellyt, voidaan nyt saavuttaa. Tämä merkitsee sitä, että teillä on suurempi mahdollisuus muuntaa alitajuntaan ankkuroituneet, heikentävät ja itseä sabotoivat ohjelmat, jotka ovat jatkuvasti ilmentyneet esteinä ja itsen lannistavina tapoina.

Nyt nämä itsen lannistavat tavat jäävät vanhaan toimintamalliin. On ehkä aikoja, jolloin nämä mallit ilmestyvät uudestaan esiin, mutta ne eivät estä teitä siirtymästä eteenpäin. Näitä tulee aina etualalle muistuttamaan teitä siitä, mistä olette tulleet, mitä olette saavuttaneet ja minne olette menossa. Teille kaikille on myös erittäin tärkeää ymmärtää yksi asia: se että siirrytte tähän korkeampaan kokemisulottuvuuteen, ei merkitse sitä, että omaksutte "itseoikeutetusti pyhempi kuin sinä" -asenteen. Tästä ei ole ehdottomasti kyse ylösnousemusaallossa eikä se ole se suunta, mihin olette matkalla vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Tämä on nöyryyden paikka, ja mitä enemmän siirrytte nöyryyden ulottuvuuksiin, sitä vähemmän on tilaa "itseoikeutetusti pyhempi kuin sinä" -asenteille, ja huomaatte, että ihmiset jotka omaksuvat tällaisen asenteen, näkevät alemmat alueensa erittäin nopeasti. Luotan siihen, että saatte kuvan tästä. Kyllä?

jatkuu kokonaisuutena linkissä http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1784&mforum=uusimaa
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: