Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voin tehdä muutamalle tarot pöydän tulevalle vuodelle  (Luettu 57400 kertaa)
0 jäsentä ja 33 vierasta katselee tätä aihetta.
Lizzy
Vieras
« Vastaus #45 : 01.01.2009 16:48:51 »

Neilikka, tämä yleiskatsauksen tekeminen olikin yllättävän vaikeaa, mutta yritetään.  laugh

Sinulla taitaa lähimenneisyydessä olla jotain sydänsuruja, mutta olet pahimman yli jo päässyt hyvinkin ja alkanut vuosi näyttää todella lupaavalta. Sinulla on energiaa ja tahtoa ja olet menneisyydessä tehnyt viisaita päätöksiä, jotka ovat apunasi. Sinulle tarjoutuu jokin hyvä työtilaisuus. Kohtalonomaisesti myös kohtaat miehen, jonka sanoisin hyvin mahdollisesti olevan tuleva aviomiehesi. Avioliitto ja yhteisen kodin perustaminen erittäin mahdollinen tulevana vuonna.

Kaiken taustalla on nämä sydänsurusi, joista haluat päästä eteenpäin ja pääsetkin. Loppuvuodesta saat tehdä pientä inventaariota ystäviesi suhteen, että kehen voi luottaa ja kehen ei. Mutta myötäinen kohtalon tuuli on apunasi koko vuoden ja pääset elämässä ison askeleen eteenpäin. Kaikkea hyvää siis alkaneelle vuodelle 2009!  Smiley
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #46 : 01.01.2009 17:05:12 »

eijar, sinulle oli vaikea katsoa kun kortit suorastaan hyppivät.  Shocked Grin

joku vanhempi, vaalea herkkä mies on sinusta kovasti kiinnostunut ja jonkinlaista kääntekevää tapaamista olisi luvassa. Tällä miehellä saattaa olla poika, joka aiheuttaa ensin ongelmia, mutta lopulta tilanne selviää.

Sinulla on taustalla raskaita velvollisuuksia, mutta näyttää että tuleva vuosi palkitsee sinut sekä rakkaudessa että talouden suhteen. Näkyy vakaa perusta ja ehkä tulevana vuonna teet kotiisi jotain parannuksia tai sitten muutat.

Mutta romantiikkaa on varmasti luvassa, sen verran vauhdikkaasti tuo maljojen kuningas nyt hyppäsi pakasta.  smitten

Tämän enempää eivät kortit nyt oikein suostuneet kertomaan. Oikein hyvää alkanutta vuotta.  Smiley
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #47 : 01.01.2009 17:18:52 »

limoviikuna,
vuotesi alkaa talousongelmien pohtimisella. Mutta luvassa on ensi kuussa neuvoja arvovaltaiselta ja viisaalta taholta, joten tuosta ei tule ongelmaa.

Keväälle näytetään jotain romanssia, ehkä sitoutumistakin, mutta vaikuttaisi että onni jää lyhyeksi. Paljastuu jotain valheita, jotka saavat sinut muuttamaan suuntaa radikaalisti ja vetäytymään joksikin aikaa yksinäisyyteen pohtimaan asioita. Loppuvuodesta haikeaakin muistelua ja joku sinulle tuttu rakas ihminen voi palata elämääsi.

Koko vuoden ilmassa on jokin loistava tilaisuus ja mahdollisuus työtä koskien. Toteutuisiko se syksyllä.
Päällisin puolin sinulla voi olla vuoden päästä sellainen olo, että oliko tämä nyt niin hieno vuosi, vaikka paljon hyvää mahtuukin. Mutta näkyy myös sydänsuruja ja yksinäisyyttä.

Mutta, sitten huomaatkin, että olet tehnyt vuoden aikana päätöksiä, jotka vaikuttavat koko loppuelämääsi. Eikä se ole mikään pieni asia.

Tällaista näkyy, toivottavasti menee edes sinnepäin. Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle.  Smiley
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #48 : 01.01.2009 17:36:11 »

Kaurisenergiaa  Smiley

Sinulla oli niin isoja kysymyksiä, että tein sinulle hieman erilaisen pöydän, jonka uskoin pystyvän vastaamaan niihin paremmin kuin pelkkä vuosiympyrä.

Ensinnäkin, näyttää siltä että Ravun kanssa todella menette naimisiin ja teille näkyy rakkautta ja onnellista sekä antoisaa perhe elämää. Paitsi perheen sisällä niin hyvät välit myös sukulaisiin ja sukupolvien välillä ylipäätään.

Mutta eipä sinun elämästäsi ihan tasaista tule vieläkään.  Wink

Jotain raskaita velvollisuuksia näkyy ja sinulle tarvetta pitää pääsi eikä antaa periksi. Lähitulevaisuudessa voi tulla jokin yllättävä shokki. Liittyykö sitten oikeuden päätökseen? En tiedä, mutta joka tapauksessa se on siunaus ja tekee sinusta vahvemman ihmisen. Toivota jokin muutos tervetulleeksi.
En osaa sen tarkemmin nähdä mistä on kyse.

Hurjan paljon onnea ja kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle 2009!  smitten
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #49 : 01.01.2009 17:49:05 »

rubiinitar,

onko sinulla kivualias avioero tai jokin ihmissuhteen päättyminen takana? Kun sellaista näytetään ja jotenkin se suru hidastaa tahtiasi.

Sanot, että et enää tiedä oletko edes elossa ja kaikki on sekavaa. Varmasti todella näin. Mutta tiedätkö tämä sekavuus toimii koko ajan sinun parhaaksesi. 

Yritä nyt vain hyväksyä asiat sellaisena kuin ne tulevat, ole kärsivällinen ja mene virran mukana niin jo lähitulevassa näytetään että sekä talous että tunnepuolella koittaa rikkaat ja onnelliset ajat.
Tulet saamaan apua vaikutusvaltaiselta taholta.

Tämä kaikki tapahtuu, jotta voisit kehittää taitojasi ja sinua tullaan vielä kadehtimaan näistä taidoistasi.
Voimia ja kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!  smitten
tallennettu
helena
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #50 : 01.01.2009 17:52:41 »

Wau miten hieno tarjous, kiitos! Toivon että pääsen mukaan onnellisten joukkoon. Elämäntilanteeni on hieman pysähtyneessä vaiheessa...ei kiinnosta mikään ja väsyttää kaikki?
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #51 : 01.01.2009 18:02:50 »

rovatar,
sinulla näyttää alkuvuosi vähän nihkeältä. Talouden kanssa ongelmia, sydänsuruja ja johan nyt kaikenlaista hiertoa ja vääntöä ihmissuhteissa. Mutta syyskuussa tilanne paranee huomattavasti. Lämpimiä tunteita on ilmassa ja talousongelmatkin selviävät hyvin. Loppuvuodesta varo tyrannimaista käytöstä toisissa tai vältä sellaista käytöstä itsessäsi.

Koko vuoden teema on sinulla erottaa oikea ja väärä, hyväksi olevat asiat niistä jotka ovat vahingoksi.
Työtarjousta on ilmassa, eli kyllä sinulle kaikin puolin vaikuttaisi hyvin tapahtumarikas vuosi olevan tulossa.
 Wink
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #52 : 01.01.2009 18:19:28 »

Gwen,
sinun vuosi alkaa arvioinnilla siitä kehen voit luottaa ja kehen et. Kilpailuhenkesi pääsee helmikuussa oikeuksiinsa. Hyvä aika neuvotteluille työtä koskien. Jonkin aika vaikeankin päätöksen eteen joudut keväällä. Päätöksen tekemiseen saat apua menneestä. Muistele jotain samankaltaista tilannetta menneisyydestä ratkaisu löytyy sieltä kautta.

Kesäkuu erottuu edukseen koko vuodesta. Näkyy voimaa, itsevarmuutta ja hyvää terveyttä.
Elokuu voi merkata tärkeän ihmissuhteen alkamista tai jotain uusia aloituksia joka tapauksessa. Sekin näkyy hyvänä kuukautena.

heti syyskuussa voi tuntua siltä että kaikki menee taas pieleen, mutta marraskuussa löydät oman tahtosi ja rohkeutesi etkä välitä siitä mitä muut ajattelevat.

Vuotta voi leimata jonkinlainen raskas velvollisuudentuntu, mutta kova työ palkitaan lopulta.

Onnea ja kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!  Smiley
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #53 : 01.01.2009 18:37:42 »

Adele, korteistakin huomaa, että miesasiat ovat nyt pinnalla.

vesimies tai kaksonen ei taida kumpikaan olla sellainen mies, jonka kanssa todella haluat olla. Jotain sellaista näkyy niin kuin vetäytyisit molempien luota pois. Mutta tämä siksi koska sinun täytyy tehdä päätös tuossa työasiassa. Mitään suoraa vastausta ei siihen tullut. Korostettiin että se on sinun päätös ja oma tahtosi ratkaisee.

Kesälle ei näy romantiikkaa erityisemmin, mutta elokuulle sellaista yleispositiivista oloa, hyvää terveyttä ja ehkä joku matkakin.

Syyskuussa sitten alkaa jälleen miesrintamalla tapahtua ja tällä kertaa tulee vastaan varteenotettavampi tapaus. Enpä hämmästyisi, jos selviäisi jossain vaiheessa syksyllä että olet raskaana ja loppuvuodelle näkyy äitiyteen liittyvä kortti ja kevään odottamista...  :Smiley

Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle.  smitten
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #54 : 01.01.2009 18:52:08 »

Kiitos  smitten  Oikeassa olet, olen kokenut pettymystä ja menetyksiä jo vuosia, viimeisimpinä menetin puolisoni (psyykkinen sairaus), äitini sekä ison osan omaisuuttani (dramaattinen onnettomuus). Myös muita perheenjäseniäni on kaatunut 'saappaat jalassa' kuin noiduttuina. Myös talousvaikeudet kuuluvat soppaan, eli jalat on viety alta totaalisesti ja moneen kertaan, kuin varmistaen että kaadun  Grin Grin

Olen oikeastaan viime ajat toivonut vain, että JOTAKIN myönteistä tapahtuisi, jotta saisin elämänuskosta ja toivosta kiinni. Olen perusterve ja vahva ihminen, mutta olen pelännyt, että huolet tuhoavat myös terveyteni.

Aiemmin olen myös menettänyt minulle hyvin rakkaan työn (jossa aiemmin menestyin), siirtynyt muihin hommiin ja nyttemmin menetin sitten mahdollisuuteni silläkin alalla, mieheni sairauden myötä. Joten jos mainitsemasi 'vaikutusvaltainen taho' tarkoittaa että minut olisi jälleen ikäänkuin aateloitu jatkamaan rakkaalla alallani, kenties uutta ja vanhaa yhdistäen,  niin se riittäisi mainiosti omanarvontuntoni palauttamiseen  Cheesy  Ja HUI kuinka paljon vahvempi olenkaan kaikkien musertavien kokemusteni jälkeen  Grin
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #55 : 01.01.2009 19:09:49 »

Memmy,
Rakkautta ja sitoutumista sinulle todella tulevalle vuodelle näkyy. Onnea kaikissa sydämen asioissa ja lämpimiä tunteita ihmissuhteissa.

Jotain päättäväisyyttä sinulta vaaditaan näin vuoden parina ekana kuukautena ja ehkä työneuvotteluissa saat todistella taitojasi.

Raha asiat eivät nousseet esille, tulkitsen että mitään dramaattista ei sillä alueella tule en usko että on mikään ongelma tulevana vuonna.

Jotenkin näkyy sellaista halua sinulla päästä näyttämään työelämässä taitojasi paremmin ja voi olla keskustelua käydään yrityksestä. Jonkinlainen perheyritys ehkä?

Hyvä vuosi vaikuttaa olevan tulossa sinulle.  Smiley
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #56 : 01.01.2009 19:31:35 »

Kaurisenergiaa  Smiley
Ensinnäkin, näyttää siltä että Ravun kanssa todella menette naimisiin ja teille näkyy rakkautta ja onnellista sekä antoisaa perhe elämää. Paitsi perheen sisällä niin hyvät välit myös sukulaisiin ja sukupolvien välillä ylipäätään.

Kiitos, tuo ilahdutti.

Kaurisenergiaa  Smiley
Jotain raskaita velvollisuuksia näkyy ja sinulle tarvetta pitää pääsi eikä antaa periksi. Lähitulevaisuudessa voi tulla jokin yllättävä shokki. Liittyykö sitten oikeuden päätökseen? En tiedä, mutta joka tapauksessa se on siunaus ja tekee sinusta vahvemman ihmisen. Toivota jokin muutos tervetulleeksi.
En osaa sen tarkemmin nähdä mistä on kyse.

Hmm. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Oikein hyvää alkanutta vuotta sullekin!  smitten
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Lizzy
Vieras
« Vastaus #57 : 01.01.2009 19:34:59 »

^^Ixpiyacoc^^

no heipä hei toinen  jousimies Smiley Enpä tiedä pystyykö sinulle näkemään, mutta kokeilen.

Tammikuu näyttää hyvältä, matka ja sellaista hyvää eteenpäinvievää voimaa.

Helmikuu sitten jo vähän nihkeämpi, jonkinlaista pidempää työpaussia ehkä on, koska miehet nousee keväälle ja kesälle niin voimakkaasti.

Lokakuulla sinua kannustetaan jättämään vanha rohkeasti taaksesi, marraskuussa tulee sitten uusi työtilaisuus ja saat laittaa taitosi käyttöön työn saralla. Joulukuu näyttää hieman hankalalta pidä terveydestäsi huolta.

Valitettavasti nousi sydänsurut vuoden teemaksi. Olehan nyt varovainen sen ravun kanssa. Yritä jotenkin selvittää ne miesjutut ja jättää lopullisesti taaksesi. Ei kaikkien kanssa ole tarkoitus olla pari tässä ihan konkreettisessa elämässä mitä elämme, vaikka sielutasolla olisi miten läheinen.

Mutta nauti matkoista ja pidä paussia töistä se tekee varmasti hyvää.  Smiley
« Viimeksi muokattu: 01.01.2009 19:53:41 kirjoittanut Lizzy » tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #58 : 01.01.2009 20:15:59 »

Hei taas, tämän päivän katsaukset oli tässä. Palailen taas kun ehdin. Yritän viikon loppuun vastata kaikille.

Mutta HUOM

Enää EI uusia kysymyksiä kiitos.  Smiley
tallennettu
Memmy
Vieras
« Vastaus #59 : 01.01.2009 21:03:14 »

Kiitos tosi paljon Lizzy  smitten
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: