Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unelmat toteen  (Luettu 38386 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #30 : 12.03.2009 23:16:19 »


no, kättelinpä miestä joka ainakin sai taloudelliset toiveensa toteen moninkerroin.. siinä sitten vertailin itseäni häneen; henkisestihän joku rahamies ei ole itseäni parempi ja raha on vain rahaa.. vai onko? joskus se tuntuu vain energialta, joskus sitä ikäänkuin joku muu määrää tai rajoittaa.. joskus joku sanoo, näin se käy.. tänään se oli niin..

aika..

se on se puskuri..
« Viimeksi muokattu: 12.03.2009 23:19:47 kirjoittanut ^Chakwaina^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Asterix
Vieras
« Vastaus #31 : 14.03.2009 22:47:19 »

Mitä eroa on toivomisen ja tekemisen välillä?

Kun toivot, niin siinähän toivot ja muut kannustaa.
Kun teet, niin sittenhän teet ja kyllä niitä vtuttaa.


 Wink

angel
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1236


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #32 : 15.03.2009 12:09:02 »

Joskus täytyy tyytyä toivomaan kun tekemisen mahdollisuutta ei ole. Täytyy toivoa että se tekemisen mahdollisuus tulisi.. Ainakin omalla kohdalla..
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #33 : 18.03.2009 14:38:25 »

yksi unelma kerrallaan.

onko toteutuneita unelmia kellään viime aikoina? millaisia?
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #34 : 18.03.2009 20:07:29 »

Unelmien toteutumista edesauttaa hyvä itsetuntemus. Koska sen pohjalta että tuntee itsensä, tuntee myös vahvuutensa ja osaa erottaa omat todelliset haaveensa niiden joukosta, jotka ovat ns. ulkopuolelta syötettyjä "vaatimuksia"..

Pitää kuunnella itseään. Olla realistinen tietyssä mielessä. Mutta uskaltaa ottaa riskejä, joita joutuu kenties ottamaan valitakseen sen suunnan mikä päällepäin voi tuntua mahdottomalta mutta sisimmässään tuntee että tämä on se juttu mikä on minua varten.

Unelmat tarvitsevat joskus aikaa toteutuakseen, voi viedä vuosia ennen kuin ihminen on "kypsä" sille tietylle unelmalle, joka odottaa toteutumistaan. Se vaatii pitkäjänteisyyttä ja luottamusta siihen, että kaikki tapahtuu aikanaan. Ei ole väärin unelmoida suuria, mutta niille suurille unelmille pitää antaa siivet, ei saa kahlita ja tarrautua niihin liikaa, koska se sitoo niihin pelkoa ja negatiivista energiaa.

Minä etenen askel askeleelta unelmaani valmistumisesta. Tänään oli tentti, sellainen tentti että kun se menee läpi, niin hups: ei ole enää ainuttakaan tenttiä enää jäljellä.  Grin Paitsi opinnäytetyöhön liittyvä kypsyysnäyte. Olen laatinut itselleni hieman aikatauluja; joka viikko teen jotain kouluun liittyvää tehtävää, pöytä tulee tehtävä tehtävältä tyhjemmäksi. Tämä vaatii minunlaiselta ihmiseltä suunnatonta keskittymiskykyä ja organisointia: en yleensä ole mikään suunnitelmallinen ihminen, mutta nyt kun haluan tosissaan saada kaiken tehtyä, ei auta kuin hoitaa homma kotiin, vaikka välillä tuntuukin että tässä ei jää aikaa muulle elämälle tarpeeksi. Muistutan vaan itseäni joka päivä siitä palkinnosta, mikä minua odottaa. Se on vapaus.  Smiley

Itseään tarvitsee kehua ja antaa positiivista palautetta pienistäkin asioista, jotka vievät eteen päin.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #35 : 31.03.2009 13:19:20 »

tähänKIN voi yllättäen liittyä energioiden puhdistus; mitä haluat, mistä se kumpuaa ja mitä vedät puoleesi.. mitä sinulla on jo ollut ja mitä sieluna nyt haluat.. älkää toimiko yksin, hakekaa seuraa joka tukee unelmia. eräs intuitiivinen henkilö pystyi näkemään aika suoraan monen vuoden suunnitelmani ja se oli aika taitavaa. sanoi heti, ethän sinä tätä aio tehdä vaan mikä on se toiveesi, ja että on suunnaton määrä mahiksia saada Universumista/enkeleiltä tukea, tuloja jne.. jep--
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #36 : 03.04.2009 16:00:26 »

USKOKAA JA LUOTTAKAA KORKEIMPAAN VISIOONNE
(Viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen pääseminen, osa 7)
 
Kanavoinut DL Zeta ( www.celestialvision.org)
Tammikuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kun saatte säännöllisesti henkisen opastuksen latauksia, saatatte huomata mieleenne tulvivan kuvia mahdollisuuksista, jotka näyttävät ylittävän nykyiset kykynne. Itse asiassa, on todennäköistä, että toimiminen joidenkin saamienne visioiden mukaisesti vaatii teitä tekemään "suuren luottamushyppäyksen" sisällänne. Tämä näyttää joskus kuin hyppäämiseltä kallionkielekkeeltä luottaen, että hengen rakastavat käsivarret tukevat teitä. Joka kerta päästessänne viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen huomaatte saavanne hämmästyttäviä visioita tulevaisuuden mahdollisuuksista, jotka voidaan toteuttaa vain astumalla antautumisen ja luottamuksen tilaan.
 
"Tunnettujen asioiden" riskeeraaminen
 
Saattaa näyttää siltä, että korkeimman visionne seuraaminen vaatii teitä usein ottamaan riskejä. Teitä saatetaan pyytää ottamaan riski nykyisen identiteetin, kauan ylläpidettyjen tukijärjestelmien, ihmissuhteiden, olemistapojen ja yleisesti ottaen "tunnettujen asioiden" mukavuuden menettämisestä.
 
On ymmärrettävää, jos tietoinen mielenne perääntyy tällaisista riskeistä. Sen tehtävänä on auttaa teitä suunnistamaan fyysisessä todellisuudessa. Sellaisen turvallisuuden ja mukavuuden riskeeraaminen, minkä eteen olette tehneet töitä, näyttää luultavasti huonolta neuvolta tietoisesta näkökulmasta. Tässä kohtaa teidän on käytävä keskustelu nykyisen identiteettinne kanssa - tietoisen mielenne/egonne asioiden nykyjärjestelijän kanssa.
 
Teidän täytyy selittää tälle itselle, miten henkisen opastuksenne seuraaminen on viisain, edullisin tapa suunnistaa fyysisessä todellisuudessa. Teidän täytyy selittää, miten harmonisoituminen korkeimman visionne kanssa antaa teidän toteuttaa henkisen tarkoituksenne lisätä ymmärrystä ja tulla "inkarnoituneeksi hengeksi" maan päälle. Teidän täytyy auttaa identiteettiänne ymmärtämään, että kun pääsette suurempaan harmoniaan henkisen opastuksenne kanssa, kaikki tarpeenne tyydytetään "hetkessä". Tapahtumat, ihmiset ja asiat tulevat elämäänne moitteettomalla ajoituksella. Elämä virtaa helposti ja vaivattomasti, kun sallitte todellisen ydinolemuksenne säteillä läpi. Silloin kun hyväksytte, että teillä on olemuksessanne monia puolia (katso tämän sarjan osa 6), kykenette näkemään, miten se "sinä" joka on lähemmin harmoniassa korkeamman itsenne kanssa, voi tulla tietoisen mielenne rakastavaksi oppaaksi ja opettajaksi.
 
Olkaa valmis ottamaan vastaan tuntematon
 
Miksi visioidenne seuraaminen tuntuu niin pelottavalle? Koska teitä pyydetään tutkimaan uusia alueita ja ottamaan uusi ja laajempi oppimiskurssi. Tämän tekemiseksi teidän on oltava valmis astumaan tuntemattomaan. Teidän on oltava valmis olemaan kaaostilassa. Puhumme enemmän kaaoksen tärkeästä roolista myöhemmin tässä sarjassa. Tällä erää riittää, kun tiedätte, että se osanne joka kaipaa järjestystä ja varmuutta, tuntee haasteeksi astumisen tuntemattomaan.
 
Korkeimman visionne seuraaminen tuntuu haasteelliselta siinä määrin, millä olette panostaneet fyysiseen olemassaoloon ainoana todellisuutenanne. Visiotanne seuratessa teitä pyydetään uskomaan itseenne, kykyynne vastaanottaa ja tulkita henkistä opastusta - sujuvuuteen ja ymmärrykseen vastaanottamienne latauksien tulkitsemisessa. Jos tunnette tarvetta harjoitella enemmän henkisen opastuksen kanssa työskentelemistä, palatkaa tämän sarjan osaan 5: henkinen telepatia on avain viidenteen ulottuvuuteen.
 
Tuleminen siihen tilaan sisällänne, missä löydätte rohkeutta seurata henkistä opastustanne, on siirtymäriitti, joka sallii teidän koetella koko henkistä ymmärrystänne. Se sallii teidän astua uudelle itseenne uskomisen tasolle. Se sallii teidän vahvistaa henkistä opastustanne, vahvistaa sitoutumistanne henkiseen tarkoitukseenne ja harmonisoitua olemuksenne jumalaisen olemuksen kanssa.
 
Olkaa valmiita kuuntelemaan ja ryhtymään toimeen
 
Ette ehkä ole 100%:sti varmoja siitä, että olette ymmärtäneet oikein henkisen opastuksen. Tärkeää tässä on valmiutenne kuunnella ja ryhtyä toimeen. Jos huomaatte itsellänne olevan vielä kysymyksiä, voitte muotoilla ne ja pyytää opastukseenne selkeyttä. Ottakaa ensimmäinen askel ja tiedätte intuitiivisesti, oletteko kuulleet oikein. Ollessanne halukas tämän prosessin aloittamiseen aloitatte korkeamman itsenne kanssa keskustelun, missä toimitte, sitten saatte lisää opastusta ja palautetta ja tämä antaa teidän hienovirittää toimintaanne.
 
Avautuminen tulevaisuuden visiolle
 
Hetkinä jolloin olette eniten harmoniassa korkeamman itsenne kanssa, saatte opastus- ja informaatiolatauksia. Yksi osa tietoisuuteenne ladatusta opastuksesta on kuvat tulevista todennäköisyyksistä.

 
On helppoa tunnistaa henkinen visio, koska se kohottaa teitä ja saa teidät innostumaan. Tietoinen mielenne tuntee ehkä pelkoa ja huolta tähän visioon liittyen, mutta toisella tasolla tunnette sen laajentavan ja innostavan teitä. Antakaa näiden visioiden tulla tietoisuuteenne ja olla omassa tilassaan. Välttäkää houkutusta ympäröidä ne ajatuksilla siitä, miten toteuttaisitte ne tai miten haastavaa, mahdotonta tai vaikeaa teidän olisi toimia niiden mukaan. Tietoinen mielenne haluaa aina tietää näistä visioistanne, mitä, milloin, missä, miten ja miksi. Sallikaa itsenne olla tietämättä vastauksia näihin kysymyksiin. Tämä on iso osa korkeimpaan visioonne luottamisessa.
 
Visioiden juurruttaminen tietoisuuteen
 
Kun sallitte jonkin vision olla tietoisuudessanne, näette sen alkavan juurtua. Alatte nähdä askelia, joita voitte ottaa sen toteuttamiseksi. Teidän ei alussa tarvitse tietää kaikkia askelia. Luultavasti ette tiedä. Luottakaa, että silloin kun saatte vision, se on jo energiakentässänne mahdollisena todellisuutena. Luottakaa, että silloin kun saatte vision jonkin "asian" olemisesta jo energeettisesti, vision ilmentämisresurssit ovat jo käytettävissä. Itse asiassa, jotta tuo visio ei ilmentyisi, se on estettävä ajatuksilla, uskomuksilla, asenteilla ja tunteilla. Jos nämä kaikki ovat puhtaita ja avoimia, saatte opastusta toimiin, joihin voitte ryhtyä saattaaksenne visionne fyysiseen todellisuuteen.
 
Ette ehkä ensin ymmärrä, miksi saatte jonkin vision. Esim. jos näette itsenne muuttavan uuteen kaupunkiin tai osallistuvan kurssille, ette ehkä tietoisesti ymmärrä miksi.
Kun otatte askelia saamienne visioiden tutkimiseksi, näette, miksi olette saaneet niitä ja miten ne voivat antaa teille tärkeää ymmärrystä, mitä tarvitsette edistyäksenne henkisesti. Koska ette ehkä täysin ymmärrä jonkin askeleen merkitystä ennen sen ottamista, teidän on opittava luottamaan ja uskomaan visoihinne.
 
Olkaa valmis ottamaan vastaan siirtymäriittejä
 
Askeleet joita teidän pyydetään ottamaan visioidenne oivaltamiseksi, saattavat vaatia teitä tekemään vaikeita ja tuskallisia päätöksiä. Saatatte nähdä itsenne lähtevän nykyisestä ammatistanne, lopettavan suhteen, muuttavan uuteen kaupunkiin tai muuten päästävän irti ajatuksista, asioista ja yhteyksistä. Joskus teitä pyydetään päästämään irti jostain entisestä puolestanne tai muuttamaan syvään juurtunutta tapaa.
 
Henkisessä oppimisessa ei ole aina kyse vallitsevan tilanteen ylläpitämisestä. Itse asiassa, kyse on usein entisen repimisestä alas ja siirtymisestä eteenpäin uudella tavalla. Kun astutte antautumisen tilaan, missä otatte vastaan ja sallitte kaiken, mitä henki pyytää teiltä, huomaatte monien ihanien ja kauniiden asioiden tulevan elämäänne. Muutoksessa ja kasvamisessa ei ole kyse asioiden "menettämisestä", vaan uusien osienne löytämisestä ja vastaanottamisesta. Näitä osia heijastavat ihmiset, tilanteet, paikat ja kokemukset fyysiseen todellisuuteenne.
 
Olkaa valmis "pyytämään" apua
 
Teitä pyydetään ehkä opettelemaan uusi taito tai laajentamaan näkemystänne siitä, minkä uskotte mahdolliseksi itsellenne omassa elämässänne. Älkää tuomitko itseänne, jos tunnette vastustusta ja epävarmuutta. Voitte aina pyytää oppailtanne ja korkeammalta itseltänne selkeyttämistä, apua ja lisäinformaatiota valmistelemaan tietä valmiustilaan. Tämän selkeyden ja avun etsimisessä ei ole mitään väärää. Jatkakaa tietoisuutenne valmistelemista ja tienne etsimistä, pyytäkää opastusta ja resursseja, joita tarvitsette lähteäksenne matkallenne, ja avautukaa vastaanottamaan niitä.
 
Annamme tässä askelia henkisen vision saamiseen
 
1) Ilmaiskaa aikomuksenne avautua henkenne tuomille visioille.
 
2) Menkää rauhalliseen, transsinomaiseen tilaan hengittämisen, meditoinnin, itsehypnoosin tai muiden tekniikoiden avulla.
 
3) Hiljentäkää mielenne, päästäkää irti kaikista ajatuksista ja pysykää valppaana kuuntelutilassa.
 
4) Antakaa kuvan muodostua mieleenne.
 
5) Kun näette tämän kuvan selvästi, kirjoittakaa se muistiin, sanokaa se nauhuriin tai hahmotelkaa se.
 
6) Asettukaa sallimisen tilaan. Sallikaa tämän kuvan olla tietoisuudessanne tietämättä, miten se ilmentyy.
 
7) Jos teillä on kysymyksiä tähän visioon liittyen, pyytäkää oppailtanne ja korkeammalta itseltänne selkeyttämistä. Älkää epäröikö muotoilla kysymyksiä oppaillenne ja korkeammalla itsellenne lisäinformaation ja opastuksen saamiseksi.
 
Cool Kun saatte opastusta, olkaa valmis toimimaan saamanne kuvan mukaisesti. Osa tätä on toimiminen moitteettomalla ajoituksella. Tämä saattaa tarkoittaa merkkien ja synkronismin seuraamista. Kun näette opastuksen harmonisoituvan ympäristönne kanssa, olkaa valmis toimimaan hetkessä.
 
9) Kun olette ryhtyneet toimeen, tarkkailkaa prosessin kehittymistä. Jos tarvitsette selkeytystä, kysykää oppailtanne jo ottamistanne askelista ja lisäaskelista.
 
10) Hyväksykää toimienne tulokset - mitä ne ovatkin - ja olkaa vakuuttuneita siitä, että kaikki mitä elämässänne tapahtuu, on tilaisuus laajentaa ymmärrystänne.
 
11) Kiittäkää oppaitanne ja korkeampaa itseänne opastuksesta ja informaatiosta.
 
12) Pysykää valppaan kuuntelun tilassa tarvittavien lisäaskelien varalta.
 
Osassa 8 puhumme askelista tunnevapauteen, mikä on portinvartijana viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen pääsemisessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2009 16:03:31 kirjoittanut ^^star^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
He|mi^
Astro-nauttija
****
Viestejä: 848



Profiili
« Vastaus #37 : 07.04.2009 19:26:30 »

lapsi smitten
tallennettu

Elämän tärkeimmät asiat näkee vain sydämellään.

http://www.namaste.fi/oivallus
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #38 : 15.04.2009 18:46:32 »

URIEL PARANTAA
 
Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 13.4.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Se että teillä on fyysinen keho, ei rajoita teitä. Fyysiset ja emotionaaliset tunteenne ja ajattelunne sisältävät vain suurempia elämänkokemuksia. Nämä kokemukset ovat äärettömiä. Ne ovat syy siihen, että sielunne kulkee elämästä toiseen pyrkien saamaan aistikokemuksia Jumalan määrittelemiseksi.
 
Totuus on, että luonnostaan etsimänne määritelmä on se, että te olette Jumala ja Jumala on te ja että kaikki asiat todellisuudessanne luodaan omalla havaintotavallanne. Sen mitä havaitsette ja mihin uskotte, on oltava. Olette keksineet havaintotapanne rajoittamaan ja määrittelemään sen, mikä on suurempi kuin te.
 
Se mitä ette ymmärrä, ei voi olla todellista - eikö näin ole? Ei, ei ole. Ymmärtäminen määrittelee hyvin pienen osan olemuksestanne. Tämä on fyysisen kolmannen ulottuvuuden näkökulma elämään.
 
Kun rajaton muutos jatkuu, alatte huomata muutosta maailmanne kielenkäytössä. Muutosta reagoinnissa. Muutosta tiettyjen asioiden ja käyttäytymistapojen sietokyvyssä. Muutosta vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Muutosta kohti suurempaa ykseyttä maan päällä. Se on kirjoitettuna Valonkirjaan ja nimenne on lueteltuna siinä. Jokaisella teistä on harmoninen osa suuremmasta ykseydestä.

Juhlikaa harhaanne
 
Elämä on oppimisen, kasvun, parantumisen ja transformaation juhlaa. Ja valitsemme juhlamme energian iloiseksi ja hauskaksi tai surulliseksi ja kaoottiseksi. Mitä voimme tehdä niinä aikoina, kun olemme onnettomia, tunnemme olevamme jumissa emmekä ole varmoja siitä, miten otamme seuraavan askeleen? Emme aloita juhlimista silloin, kun meillä on jotain mistä olla onnellinen - se alkaa silloin, kun ilmaisemme tahtonne haluamastamme todellisuudesta. Jokainen todellisuutenne puoli on harhaa, jonka voitte muuttaa koska tahansa muuttamalla ajatuksianne, uskomuksianne ja värähtelyjänne. Kuten laulamme lastenlorussa, "elämä on vain unta". Se on kokonaan harhaa ja lisäksi, se on kokonaan sellaista harhaa, jonka olette luoneet ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavallanne, ja te olette ainoa, jolla on voima muuttaa sitä.
 
Tämä on maailmankaikkeuden salaisuus, joka on piilossa paljaalta silmältä, ja heti kun löydämme sen, meillä on avain omaan voimaamme ja vapauteemme. Elämämme harha on silmukka, joka perustuu karmaamme ja uskomuksiimme. Harha pysyy samana niin kauan, kuin pysymme tuossa silmukassa. Mutta heti kun muutamme jotain muuttujaa - esim. muutamme ajatuksiamme, annamme anteeksi tai muutamme uskomuksiamme - muutamme energiaa ja harha muuttuu.
 
Miten oma energiasilmukkanne virtaa? Tiedätte sen siitä, mitä on todellisuudessanne. Mitä tunnette itsestänne, elämäntyylistänne, työstänne, ammattivalinnastanne ja taloudellisesta tilanteestanne? Onko teillä syytä juhlia vai tuntea surua, koska olette tyytymätön, onneton, yksinäinen ja voimaton?
 
Se mikä vaikuttaa joustamattomalta ja toivottomalta, on jatkuvasti muuttuvaa harhaa, joka muuttuu valintojemme mukaisesti. Se voimmeko nähdä elämän juhlana, riippuu niistä valintatilanteista, jotka sallimme itsemme nähdä osana omaa harhaamme. Kyllä, myös ne valintatilanteet, jotka ovat edessämme, ovat olemassa harhojemme kautta. Käytämme tietoista ja tiedostamatonta mieltä valitsemiseen sen perusteella, mitä tiedämme omista uskomuksistamme ja ajatuksistamme. Myöskään karmamme joka on matkamme alkutarkoitus, ei määrää valintojamme, vaikka se määrää joitain vaihtoehtojamme ja sitä, millaisia päätöksiä sallimme itsemme tehdä. Tämä pätee jokaiseen - tunnemme siis jonkun valitseman harhan siitä, mitä hänen todellisuudessaan on.
 
Sellaisen todellisuuden saaminen jota voitte juhlia, alkaa tahdonilmaisusta. Tämä sallii teidän sitten ilmentää ne valintatilanteet, jotka toteuttavat sen. Te valitsette, haluatteko juhlia elämäänne iloisena vai surullisena. Juhla ei ala siitä, kun meillä on jokin onnellinen tapahtuma, josta voimme tuntea ylpeyttä - se alkaa siitä aikomuksesta, minkä ilmaisemme omasta todellisuudestamme.
 
Silloin kun ymmärrämme, että voimme valita oman harhamme, meillä on pääsy moniin uusiin valintatilanteisiin, ja joka kerta kun pystymme kohottamaan värähtelyämme, erilaisia vaihtoehtoja tulee ulottuville. Ei ole mitään sääntöjä, ei mitään rangaistuksia tai mitään parempia valintoja. Jokainen tekemämme valinta heijastaa sitä, minkä uskomme mahdolliseksi itsellemme.
 
Miten haluat juhlia elämääsi? Mitä harhoja olet valinnut ja oletko tyytyväinen niihin? Muista, että voit aina valita toisin, ja halu muuttaa valintojasi on vahvistus siitä, että olet valmis johonkin erilaiseen, olet saattanut loppuun elämäsi yhden vaiheen ja olet valmis juhlimaan uutta voimaasi luodaksesi unelmiesi elämän.
« Viimeksi muokattu: 15.04.2009 18:51:58 kirjoittanut ^^star^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #39 : 27.04.2009 15:06:32 »

Before you can get anything different from this life, you must first do something different.

Before you can do anything different with your life, you must first know something different.

Before you can know anything different, you must first suspect and then confirm that it is your present level of understanding that has brought you what you now wish you could change.


Now let's reverse the order of these right ideas so that we can see how they work from the other way
around.

Until you know something different you cannot do anything different.

Until you do something different you will not get anything different.

And until you really get something different from your life you cannot know what you have missed and how much more there is to understand.


Here's the point. Trying to change what you get from life without first changing what you know about life is like putting on dry clothes over wet ones and then wondering why you keep shivering. You must
stop trying to change what you are getting for yourself and go to work on changing what you are giving to yourself.

It is vital for you to realize that life has not held back its riches from you. The truth be known, which it will be, you have been held back from real life by a false nature which thinks life is meant to be suffered through and that all there is to insulate it from a harsh world is what it can win and
possess for itself.

I now feel excited, enthusiastic, passionate, happy, joyful, appreciative, and abundant.  I am now sending out feelings of positive energy into the universe.

I am now sending out energy, thoughts, and feelings that resonate with what I want to be, to do, and to experience.

My energy frequencies are now in tune with what I want to attract into my life.
« Viimeksi muokattu: 29.04.2009 10:26:36 kirjoittanut ^^star^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #40 : 18.05.2009 18:49:17 »

taisin löytää unelmabisneksen.. ihmeellistä.. arvatkaa vaan tuliko henkilön kautta, jota aina autoin raha-asioissa.. tuli! ja vieläkin se puhuu uudesta bisneksestä kuin handlaisin sitä jo  Grin tai siis olihan ne entisetkin projektit sille hetkelle unelmia, mutta tämä se vasta on jotain.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #41 : 19.05.2009 13:57:03 »

Huomasin eilen, että (saamastani nurjasta palautteesta huolimatta) sarjakuvani on päässyt myyntiin ihan viralliseen kirjakauppaan ^_____________^
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #42 : 19.05.2009 17:41:33 »

Huomasin eilen, että (saamastani nurjasta palautteesta huolimatta) sarjakuvani on päässyt myyntiin ihan viralliseen kirjakauppaan ^_____________^

Cheesy Onneksi olkoon! Cheesy smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #43 : 19.05.2009 19:14:03 »

Kiitän! Ensipainos on loppuunmyyty ja kustantaja kuulemma harkitsee uuden painoksen ottamista. Kustantajan eka julkaisu sai toki parempaa palautetta, mutta ei päässyt myyntiin kirjakauppaan.

Niin ne asiat vaan järkkääntyy.

Ai niin! Ja minuahan tosiaan pyydettiin suunnitteilla oleville messuille luennoimaan henkimaailman asioista. Jännittävää! Toivottavasti saisin pitää yksityisluennon. Se tuntuisi enemmän omalle kuin paneelikeskustelu.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #44 : 19.05.2009 19:19:22 »

kiitän onnitteluista  Grin
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: