Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Painajainen koiranpentukaupasta. Väärällä nimellä myyty. Näkijöitä?  (Luettu 3828 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Biritha78
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 07.03.2009 11:39:26 »

Laitan tähän nyt taustoja asiasta. Pelottaa ja ahdistaa niin, että päätä särkee kokoajan=( Tässä kopiot viesteistäni. Osaako kukaan nähdä millainen huijauspiiri tässä mukana? Onko pennun alkuperäinen luovuttaja ja pennun "omistaja" yhteistyössä? Kuka oli se niin kutsuttu eläinsuojeluvalvoja? Saadaanko pitää pentu koska se on meille todella rakas ja olemme ottaneet täysin pahaa aavistamatta pennun. Minua stressaa tämä kun poliisitkaan ei voi mitään ottaa selville! Olaan hypätty poliisiasemalla asiasta 3 kertaa ja aina tullut ei oota.. Ja oikeusavustaja kielsi ottamasta nyt yhteyttä keneenkään, edes poliisiin paitsi jos on ihan pakko hälyyttää paikalle niin sitten.. Cry mä olen oikeasti ihan hermona. En meinaa jaksaa enää. Olemme hakemassa toista asuntoa, saadaanko sitäkään pikaisesti. osoite laitetaan salaiseksi sitten.


Meillä on nyt 3kk sekarotuinen pentu. Saimme sen eräältä ihmiseltä, joka halus äkkiä niistä pennuista eroon. Meille kertoi, että näiden pentujen emo, oli meinattu ampua nää pennut mahassa ja oli sitten ostanut sen pois 40eurolla ja oli synnyttäny ne pennut tällä ihmisellä.

Me varattiin tuo pentu ja haettiin. Kaikki meni hetken aikaa ok. Pentu tuli meille 8 viikkoisena. Parin viikon päästä sitä tuli kasvattajalta vaatimaan jotku huumehörhöt kun ei ollut enää pentuja, he halusivat ja uhkasivat tulla hakemaan meidän pennun.

No eipä tulleet. Silloin vasta (pari viikkoa myöhemmin) tehtiin sellainen itsetehty lappunen missä oli henkilö joka on luovuttanu meille pennun sen nimi, mun nimi, päivämäärä ja todistajat yms.

No nyt meni tähän asti ihan hyvin. Jouduin tosin häirinnän vuoksi muuttamaan muualle pennun kanssa, että pystyn olemaan.

Tänään tuli sitten tänne oven taakse sama mies vaatimaan pentua, kun se on HÄNEN koiransa sen isä ja on muka sopimuskin tehty, että ne luovutetaan ne pennut hänelle eikä niitä olis saanu muka antaa pois. Me ei teidetty MITÄÄÄN tästä.

Aloin miettimään, että mitä se riehumaan tulee ja monen viikon jäkeen? tarvii kai huumeisiin rahaa? On hakenut muutkin pennut pois omistajiltaan ja vaatiin nyt 350e että saavat koiran takas. Soitettiin kasvattajallekin että mitä tämä on.

Kasvattaja huusi ja itki ja sanoi että antakaa se nyt hetkeksi sille se pentu (miehelle) että hän maksaa sit sen 350e sille kun tulee kuun lopussa rahaa ja hän pelkää henkensä puolesta. Ei uskaltanut sanoa miehen nimeä.

Ei todellakaan suostuta antamaan huumepaikkaan missä eläintenpitokieltokin niinku olen kuullut. Tiedän tämän miehen naiskaverin, mutta en sen paremmin tunne.

Huomenna poliisilaitokselle ja pentu menee kaverille siksi aikaa. En uskallla jättää sitä kotiin enkä autoon yksin.

***********************************************************Olisi tai ei olisi viety koiraa, en olisi jaksanut enää taistella tästä.

Tässä siis mitä on tapahtunut oikeasti

- nainen, jolta pennun otimme valehteli meille, että hän on pelastanut kyseisen emon 40eurolla, koska se meinattiin ampua nämä pennut mahassa. Pennut syntyivät tämän naisen kotona.

- nainen halusi yhdestä syystä (joka hyvinkin yksityinen) antaa pennut äkkiä pois luovutusiässä.

- varasimme ko. urospennun ja haimme sen. Kysyin, että mitä maksaa. Ei maksanut mitään.

- siinä ei sitten papereita jostain syystä tehty eikä tullut mieleenkään.

- paperit tehtiin n. viikko myöhemmin sillä päivämäärällä.

- pentu ehti olla meillä 3kk ikään asti, kunnes jostain tuli riehumaan joku mies ovemme taakse 8 jälkeen illalla ja tahtoi pennun heti mukaansa, koska se on hänen ja hänen rotikallaan tehty. Huusi että on muka hakenut muualtakin ne pennut pois.

- emme antaneet pentua, vaan mieheni huusi ja pelotti sen tiehensä. Huusi tulevansa seuraavana päivänä poliisien kanssa. Luulimme sen olevan yksi huumehörhö joka meiltä aiemminkin yrittänyt viedä pentua ihan koska halusi pennun.

-eilen sitten soitti eläinsuojelija, jolle oli hänen kertomansa mukaan annettu toimeksianto hakea nämä pennut pois, koska näiden pentujen isä on 3 kertainen muotovalio ja nämä on laittomasti annettu pois.
eli pentujen emon "omistajalla" ja pentujen isän omistajalla olisi muka ollut sopimus, että pentuja ei saa luovuttaa minnekään vaan niitten piti olla vain sijoituksessa syntymäpaikassaan.

- keskustelimme siinä tovin ja sovimme, että tämä viimeksi tullut riehuja soittaa meille ja sovimme mitä tehdään pennun kanssa. Eläinsuojelija sanoi, että jos aletaan tappelemaan niin hän joutuu tulemaan paikalle ja tarkistaa meidän muutkin eläimet. Ei mitään, siitä vaan.

- saimme kuitenkin sovittua että pentu ei lähde mihinkään meiltä ja samana iltana menimme tekemään sopimukset ja antamaan rahan, joka vaadittiin. Mä olin ihan hermo piukassa ja sekoomispisteessä jutun takia. Ymmärsimme onneksi toisiamme, meitä oli molempia huijattu. Minua ja koirien omistajaa.

- Nyt on sopimuspaperit meillä ja pentu meillä. Mennään kuitenkin vielä tänään poliisille kyselemään onko oikeasti ko. henkilön toimesta otettu poliisiin yhteyttä ja onko oikeasti poliisit sanoneet, että pentu saadaan viedä meiltä jos emme suostu omistajan vaatimuksiin ja ONKO meillä oikeus vaatia korvauksia meiltä huijanneelta pentujen emon "omistajalta" joka tässä tapauksessa ei ole ollutkaan se omistaja.

Ehkä tehtiin tyhmästi, ehkä ei. Mutta en olisi jaksanut mitään poliisiruljanssia tähän enää tai muuta niinkuin eläinsuojeluihminen sanoi, että jos se vaatii pennun eikä anneta niin tulevat hakemaan poliisien kanssa.

Kai tästä voi tehdä rikosilmoituksen jos mikään asia ei pidäkään paikkaansa, mutta ei kai mun tarvitse sitten antaa tätä ihanaa pentua pois? Olen jo liian kiintynyt tähän.

********************************************************
Soittelin tästä eläinsuojeluasiasta myös heidi leyserille. Sanoi että se muka eläinsuojeluihmisen numero, ei ollut kenenkään hänen tietämänsä. Eikä heille kuulu nämä asiat. Koirasta maksettu 200e nyt ja loput sovittiin maksettavaksi kuun loppuun. Paperit tehty. Poliisil käyty ja huomen oikeusavustajal aika. Kennelliitto neuvoi että mahd pian pennusta maksettais loppuhinta ja sit pentu fix rekisteriin. Näin tehään. Koiralle myös laitetaan turvasiru rokotusten kans 12.3
********************************************************

ja tämänhetkinen tilanne:

Oikeusavustajalla käyty. Kävi ilmi, että pennun omistaja käyttää väärää nimeä eli on rikos sekin. Vaadimme nyt siltä takaisin 150e maksettavaksi tililleni 20.3 mennessä. Hän ei saa pitää meihin mitään yhteyttä, ei uhkailla eikä käydä meidän oven takana tai muuten tulee poliisiasia tai jos ei maksa niin mnee poliisille.

JA ARVAA PELKÄÄNKÖ MINÄ kun me asutaan ihan melkein vieressä=((( mietin että tartteeko tänäiltana soittaa poliisit.. vai ei. Mut tuskin ne uskaltaa mitää tehdä, kun oikea nimi ja osoite tiedossa yms.

Pentu jää silti meille kai, niin oikeusavustaja sanoi. Toivottavasti tää loppuu kohta!!!!=(
tallennettu
teanma
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #1 : 07.03.2009 12:23:21 »

Hei Biritha78!

En osaa mitään sanoa henkilöistä tai muusta, koska en ole selvännäkijä tai mikään sitä lähellä oleva, mutta kirjoitampa nyt sinulle.  Smiley

Okei, ensiksi alkusanat. Ikävä kyllä nämä sekarotuisten koirien huijauskaupat ja muut vilpit ovat käyneet todella yleisiksi Suomessa. Usein koiria myös salakuljetetaan laittomasti Suomeen ja myydään täällä halvemmalla, paperittomina, ilman mitään takuuta terveydestä, vanhemmista, suvusta, sisaruksista. Paperittoman koiran ostaminen on siis todella riskialtista. Miksei, paperillisenkin, mutta silloin tiedät 100% varmasti mitä olet ostamassa, mistä olet ostamassa, millaisesta suvusta jne. Ja kaupathan kannattaa aina tehdä SKL:n sopimuskaavakkeella. Tietysti näihin asioihin olisi kannattanut perehtyä siinä vaiheessa kun suunnittelee koiran ottoa.

Mutta niinhän se on, että virheitä tehdään, monenlaisissa asioissa. Ja virheistä opitaan! Smiley  Kun aiot joskus ottaa kenties toisen koiran, suosittelen ehdottomasti ottamaan koiran hyvältä, paperillisia koiria kasvattavalta kasvattajalta. Ja tutustumaan haluamasi rodun rotujärjestöön. Silloin, voin taata sinulle 100% varmuudella, että et joudu kärsimään tälläisestä helv*etistä kuin nyt, tämän paperittoman koiran kanssa.

Koirat on ihmisen parhaita ystäviä, joten ei mikään ihme, että niihin kiintyy hyvin nopeasti. Yhden pentueen kasvattaminen takana, ja voin sanoa että luopuminen oli todella vaikeaa. Niihin kiintyy. Todella nopeasti.

En yhtään ihmettele että sinua pelottaa, minuakin pelottaisi. Erittäin mutkikas tilanne. Teillä on siis jonkunlainen sopimus olemassa koirankaupasta? Silloin, jos se on hyvin laadittu sopimus (En tiedä, Suomen ainut ja paras ostosopimus löytyy SKL:ltä, mutta en tiedä näistä paperittomista...) Mielestäni olisi, hyvin törkeää jos pentu sinulta otettaisiin tässä vaiheessa pois. Ja sinun ei kuulukkaan antaa sitä noin vain pois, jos rakastat sitä sydämesi pohjasta, taistele viimeiseen asti. Pentuhan on jo kiintynyt teihin, ei ole pennun terveydelle hyväksi että sitä riepoteltaisiin paikasta toiseen.

Pennun kauppahinta on ollut ilmeisen pieni, kun verrataan paperillisiin ( 800-1500e) mutta paperittomathan on nyt yleisesti ottaen aina halvempia. En tiedä, kannattaako teidän ruveta vaatimaan mitään rahoja takaisin, jos olette maksaneet vain muutaman satkun. Silloin, uskoisin että tämä on nopeammin ohi. Sillä, voi olla että rahan takaisin saaminen kestää hyvin, hyvin pitkään. Itseähän siinä kiduttaa. Kehottaisin EHDOTTOMASTI tekemään rikosilmoituksen. Tämä ei ole läheskään Suomen ainoa tapaus. Sillä vain, rikosilmoituksen tekemällä, tälläiset huijaukset saadaan kuriin. Ei kannata pelätä pennun menettämistä, mutta tälläisissä huijaus tapauksissa pitäisi aina ehdottomasti puhua poliisille. Ikävä kyllä joissain kunnissa poliisit on aika kevythattuisia, mutta suosittelen silti rikosilmoituksen tekemistä, jos et ole sitä jo koko huijauksesta tehnyt. Kuuluuhan tälläisen ihmisen, joka on huijannut, ja aiheuttanut sinulle näin paljon kärsimystä, vastata teoistaan? Mutta ymmärtääkseni teillä on asia aika hyvin hoidossa, otettu härkääsarvista. Jatkakaa vain samaa linjaa!

Hyvä, teillä on oikeusavustaja, sen pitäisi auttaa asiaa paljon. En tiedä oliko minusta mitään apua, mutta toivottavasti.  angel

En voi muuta sanoa, kuin että paljon voimia tilanteen kanssa  smitten ja toivottavasti viisastuit nyt, että seuraavalla kerralla ostat koiran kunnon kasvattajalta.  Smiley
tallennettu

we will never die
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: