Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suomi-neito ja Pluto?  (Luettu 4966 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« : 18.05.2009 08:38:29 »


Eikös Suomen nataalikartalla ole kohtapuoleen melko tarkka transitoivan
Pluton oppositio itsensä kaa. Onko edessä "hårda tider"?
tallennettu
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #1 : 18.05.2009 15:51:10 »


Eikös Suomen nataalikartalla ole kohtapuoleen melko tarkka transitoivan
Pluton oppositio itsensä kaa. Onko edessä "hårda tider"?

Suomen syntymäkartalla on  tosiaan retro- pluto 4'53   rapu :a. Että kyllä, jotain plutoonista on odotettavissa. Mutta koska näkisin  pluto :n  olevan mundaaniastrologiassa vallan rakenteisiin osittain jopa salaperäisesti vaikuttava planeetta, kyseessä voivat olla jopa sellaiset muutokset, joita ns. tavalliset kansalaiset eivät huomaa.

USA:n kartalla, joka on jännällä tavalla käänteinen Suomen karttaan nähden (esim.  aurinko- ja nousumerkit saattavat olla käänteiset, samoin  pluto -merkki sitä ihan varmasti on), ei  pluto aspect_opp pluto samoissa merkeissä  ja ilmeisesti huoneissa kuin Suomella nyt vuonna 1936 edustanut mitään hirveää katastroofia. Mutta pluto aspect_opp pluto oli aivan tarkka Berliinin olympialaisten aikaan, joka muistetaan mm. siitä, kuinka Yhdysvaltain musta juoksija Jesse Owens rökitti "herrakansan" edustajia. Tässähän on nähty paljonkin 1. ja 7. huoneen teemoihin liittyvää symboliikkaa.

Ruotsin kartalla, jolle tulee sama  aurinko ja  askendentti kuin Suomen, on  pluto 12'39   harka:ää. Ruotsin nataalille tuli siis  pluto  aspect_opp pluto aivan loppuvuodesta 1988. Siellä tuo oli Palmen murhatutkimuksen kuuminta aikaa, monen virkamiehen ja poliitikon urakinhan tyssäsi tutkinnan hitauteen. Mellan svenskit tuskin kuitenkaan mitenkään erityisemmin huomasivat elämänsä miksikään muuttuneen tuolloin.

Mutta muutakin plutoaktiviteettia on kartalla viime aikoina ollut: Suomen nataalinousu tulee 15.30 synnyinajalla (äänestystuloksen julkaistamisen tarkkaa aikaa en ole löytänyt mistään, mutta tämä on eduskunnan äänestyskäytännön tuntien hyvä arvaus)  26'35 kaksoset:ia. Viime vuosina, 15.30 syntymäajan mukaan 2006 on ollut tällainen oppositio melko tarkkana. Ja  joka tapauksessa pluto on pörrännyt viime aikoina tarkkaan  merkurius / kuunsolmu -yhtymällä (1'15 ja 1'50). Pistäisin esim. Lex Nokian ja YLE:n rahoitusesityksen  ihan tämän transiitin piikkiin.
tallennettu
Ikuinen Trikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


aur vaaka, kuu kauris, asc leijona


Profiili
« Vastaus #2 : 19.05.2009 14:29:02 »

Terppa.

Tällaista vähän googlettelin:

Stalinin aloitteesta solmivat Neuvostoliitto ja Saksa laajan etupiirijakoon perustuvan keskinäisen sopimuksen helmikuun loppupuolella 1936. Tämä erittäin salaisena pysynyt sopimus sisälsi laajan taloudellisen yhteistyön lisäksi sotilas- ja aluepoliittiset tavoitteet. Niiden mukaisesti molemmat valtiot pyrkisivät toisiaan tukien palauttamaan kaikki niiltä 1. Maailmansodassa riistetyt alueet emämaittensa yhteyteen. Neuvostoliiton kohdalla tämän ei katsottu koskevan itsenäistynyttä Suomea (laskettiin kuuluvaksi Skandinaviaan/Kirj.) eikä myöskään Baltian maita. Viimeksimainitut joutuisivat kuitenkin sallimaan Neuvostoliiton tukikohtia alueellaan sen turvallisuuden takaamiseksi. http://www.promerit.net/talvisota2.phtml

Näinköhän kuitenkin olisivat kepulit Stalin ja Hitler jo tuolloin sopineet(salaisesti), että Suomi kuuluisi Venäjälle. Kuka tietää. Huh, toivottavasti ei jossain kabineteissa Suomea taas pompotella. Salaiset valtaan liittyvät muutokset, joo-o..

Aika mielenkiintoinen läppä sanoisin.

tallennettu

"Totuus on poluton maa." -J.Krishnamurti
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #3 : 20.05.2009 11:53:07 »

on   12'39   harka :ää. Ruotsin nataalille tuli siis  pluto  aspect_opp  pluto     aivan loppuvuodesta 1988. Siellä tuo oli Palmen murhatutkimuksen kuuminta aikaa, monen virkamiehen ja poliitikon urakinhan tyssäsi

Eli tässä oli siis tuo Menkar kiintotähti 13´ harka osoittamassa että korkea politiikko putosi....

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #4 : 22.05.2009 14:32:07 »

Näinköhän kuitenkin olisivat kepulit Stalin ja Hitler jo tuolloin sopineet(salaisesti), että Suomi kuuluisi Venäjälle. Kuka tietää. Huh, toivottavasti ei jossain kabineteissa Suomea taas pompotella. Salaiset valtaan liittyvät muutokset, joo-o..

Pointti on se, että Suomen kartalla ei ollut 1936 mitään kovin merkittäviä  transitoivan pluto :n aspekteja. Eli vaikka jotain sovittiin jo 1936, niin se ei silloin varsinaisesti Suomen osalta mitenkään liittynyt  pluto:n liikkeisiin.   Wink Neuvostoliiton tai Natsi-Saksan karttoja toki voisin tässä yhteydessä tutkiskella.

Toinen asia sitten ovat sitten kuuluisan Molotov-Ribbertropp -sopimuksen - jossa siis tosiaan määriteltiin Suomi Neuvostoliiton etupiiriksi - aspektit. Se allekirjoitettiin  tiettävästi Moskovassa 24.elokuuta 1939 aamuyön tunteina. Tein kartan kokeeksi 02:00, ja sille tuli (retro)  jupiter MC:lle ja  saturnusvenus/ aurinkokuu suurkolmio. Nuo ovat niin arkkityyppinen menestysaspekteja mundaaniastrologiassa ja varsinkin sotaonnea haettaessa, että saattaisin jopa uskoa Berliinistä annetun ohjeet viivyttää allekirjoitusta mahdollisimman suotuisan kartan aikaansaamiseksi.  Natsijohdonhan tiedetään oikeasti sijoittaneen esim. sotilasoperaatioita astrologin avulla. Mutta tietysti  kartalle tulee myöd myös    pluto (rapu) -  saturnus ( perääntyvä aivan harka :n ja  oinas :aan rajalla)  - marskauris) -  kuunsolmu ( skorpioni, matkalla vaakaan) suurristi, joka oli vielä tarkempana kartalla 2. maailmansodan alkaessa viikkoa myöhemmin.

Syntriassa Suomen  karttaan ystävämme  pluto transitoi 1939 lähellä Suomen klo 15.30 6.12.1917 kartan IC:tä - ja pysyttelikin sitten itse asiassa mundaaniastrologiassa maata ja maaomaisuutta kuvaavassa 4. huoneessa koko sodan ajan.  pluto myös opposioi tuolloin Suomen syntymäkartan  venus :sta, joka - jännää kyllä - edustaa mundaaniastrologiassa myös sotaonnea. Suomihan oli ainoa Neuvostoliiton etupiiriin jäänyt alue, jota se ei pystynyt miehittämään, joten vaikka oppositio vaati veronsa. Toinen mielenkiintoinen  pluto -aspekti muodostuu Suomen nataali-(retro) pluto :n ja sopimuksen  jupiter :in ja  keskitaivas :aan välille. Ehkäpä Stalininkin olisi kannattanut vähän katsella karttoja ennen hyökkäystä Suomeen. Ainakin ne ajatukset voitonparaatista Oulussa joulupäivänä olisivat karsisseet nopeasti. Cheesy
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 12.08.2010 19:58:44 »

Suomen lehdet kirjoittelevat, että hyvin menee ja talouslähtee kasvuun. Kauppalehti juuri kirjoitti, että USA:n pörssit vetivät kovimmat koukaukset moniin kuukausiin. Onko Suomen tilanne todella parempi kuin muiden maiden, vai onko Suomi Jousimies-auringollaan nyt vähän turhan positiivinen tilanteeseen nähden? Miten Suomi muka voisi vetäistä potteja itselleen, jos maailman suurimmat valtiot ovat pahassa velkakierteessä ja budjetit alijäämäisiä?

Pluto on nyt taas tarkassa yhtymässä Suomen kartan Merkurius-Noususolmuyhtymän kanssa 7.huoneessa. Muutosta ja karsiutumista kauppakumppaneissa ja diileissä? Kun Pluto lähtee taas 8.huoneeseen, niin usein tästä transiitista on sanottu, että velat voivat kasvaa todella paljon.

Suomen Jupiterille on hyvät asetelmat meneillään, joka tekee hyvää kulmaa nataali Venukseen. Voisi olla, että rahavirtaa voisi olla jonkin verran ja suhteet ulkomaille voisivat parantua (Venus yhtymässä MC:hen).

Tässä vielä Suomen kartta, jos jollekulle herää ajatuksia siitä.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: