Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kalle Ahola  (Luettu 2837 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« : 15.06.2009 16:23:11 »

Näin plutoniaanisena ihmisenä kiinnostaisi tietää Kallen kartasta. Onko joku tsekannut? Epäilen, että hänelläkin on vahva skorpioni/pluto vaikutus. Siis todella vahva... Hänen sanoituksensa ovat aina iskeneet minulle kaikessa dramaattisuudessaan. Myöskin musiikki jota hän tekee on syvällistä ja tunteikasta. Ja hänen oma presensensähän on synkkä ja mystinen hahmo, kuten myös esim. -94 tehdyssä elokuvassa kissan kuolema, jossa hän esitti pääosaa.
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #1 : 19.06.2009 10:20:41 »

Olipa hämmentävää!
Ilman tarkkaa syntymäkellonaikaa tehty kartta näyttäisi, että hänellä on hyvin anti-plutoninen kartta! Ei planeettoja skorpionissa tai pluton aspekteja persoonallisiin planeettoihin, paitsi auringolle kolmio..
Sen sijaan, hänellä on hyvin uraaninen kartta. Veskaria ja uranusta löytyy suhteellisen paljon. Onko näin, että uranuksella saattaa olla samankaltaisia vaikutuksia ihmisen presenssiin kuin plutolla, tietyssä mielessä siis. Hänen sanoituksensahan ovat hyvin kieroutuneita ja monessa biisissä on viitteitä kinkyihin ihmissuhteisiin, jotka olisin kuvitellut olevan pluton aluetta. Ja uranushan antaa persoonaan sähköä ja karismaa... Shocked

Tai sitten huonesijoitteluiden kautta löytyy sitä plutoa...  tai nousevamerkki skorpioni.

tallennettu

Aurinko vaaka 10.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: