Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sormus  (Luettu 10089 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kati
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« : 22.06.2009 15:21:25 »

Täällä on varmaan ennenkin ollut unia sormuksista. Mutta mitähän mahtaa tarkoittaa, kun vihkisormus meni unessani poikki yhdestä kohtaa ja kun heilutin kättä niin se vain helisi sormessani. Yksi timanteista oli tipahtanut ,kun katkeamiskohta oli juuri reunimmaisen timantin jälkeen. Huh
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 05.07.2009 18:49:47 »

Jaa-a, mahtaisiko olla ihan suoraan symbolinen uni siitä, että avioliitto on tulossa päätökseen? Sormuksestahan puuttuu timantti, jonka takia sormus on mennyt poikki ja sanotaan, että timantit ovat ikuisia. Nehän kestävät mitä vaan ja kaikkein kovimmat leikkurit on tehty aina timantista.

Dreammood'sin unisanakirja sanoo näin:

Sormus
Sormus sormessasi kertoo sitoutumisestasi suhteeseen tai uudesta pyrkimyksestä. Uni kertoo myös uskollisuudestasi omille ajatuksillesi, vastuillesi ja uskomuksillesi.
Rikkoontunut sormus varoittaa hyökkäykestä uskollisuuttasi vastaan. Se lupaa pettymyksiä ja eroa.
Jos kadotat sormuksesi tai joku varastaa, menetät jonkin ja jonkun, joka on sinulle läheinen.
Jos saat sormuksen kertoo uni, että huolesi ja epäilyksesi rakastajaasi kohtan loppuvat. Tulet tietoiseksi häntn todellisesta luonteestaan ja sydämestään ja hän  pyhittää itsensä sinulle.

Timantti
timantit unessa ovat kokonaisen Itsesi symboli. Saatat saadan selkeyden asioihin, jotka ovat olleet vielä hämän peitossa ja epävarmoja. Uni saattaa myös kertoa, että olet luonteeltasi muuttumaton ja myöntymätön. Vaihtoehtoisesti uni on turhamaisuuden ja omahyväisyyden symboli. Saatat erottaa itsesi muista.
tallennettu
Kati
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #2 : 27.08.2009 13:42:28 »

Kiitos vastauksesta. Erohommaa itsekin vahvasti mietin, koska se on ollut harkinnan alla jo vuoden verran. Itseäni häiritsee unessa se, että en ollut milläänlailla huolissani sormuksen putoamisesta tai sormessa pysymisestä. Eli onko tässä tarkoitus vielä nitkutella eteenpäin koska sormus ei tipahtanut?
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 27.08.2009 15:30:56 »

Ei tuo minusta ehkä tuosta kertoisi, vaan enemmänkin siitä juuri, että kituutetaan erotilanteessa, mutta ei päästetä lopulta irti ja tehdä sitä päätöstä (irtoaminen).
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: