Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Osaisiko kukaan tulkita karttaani?  (Luettu 2675 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Emia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 24.06.2009 10:09:06 »

Hei!

Osaisiko kukaan tulkita karttaani, kun elämä ahdistaa ja parisuhde takkuilee? Onko helpotusta näkyvissä? Synt.6.3.1972 klo 8.30 Lahti. Pyydän ystävällisesti apua. Kiitos!!
Emia
tallennettu
LYV
Vieras
« Vastaus #1 : 24.06.2009 16:39:38 »

Voin yrittää parhaani tulkita sun karttaa...

Sun ihmissuhteet ja niiden haasteet:

 kuu skorpioni 6 huoneessa = Sun tunteet ovat syvät ja intensiiviset, mustasukkaisuus ja omistushalu on tässä eniten vaarana. Tämä on vielä terveyden ja hoivaamisen huoneessa, eli sun ihmissuhteet saattavat vaikuttaa voimakkaan emotionaalisesti suhun ja sä paljastat tunteesi hyvin harvoille. Tunne-elämä tässä mielessä saattaa olla terveysriski.
Lainaus

Kuu skorpioni

Olet pohjimmiltasi herkästi haavoittuva ja paljastat tunteesi vain harvoille. Sinulla on alitajuinen tarve suojella kiihkeästi sitä, mikä on sinulle rakasta, ja vähäinenkin epävarmuus tällä alueella saa sinut puolustuskannalle ja herättää mustasukkaisuutta ja ahdistusta. Pidät luottamusta erittäin tärkeänä ihmissuhteissasi ja olet valmis sitoutumaan vasta, kun tunnet olosi täysin turvalliseksi. Kun niin käy, ajattelet, että tällainen suhde on tarkoitettu kestämään koko elämän ajan. Kypsyessäsi henkisesti opit suhtautumaan rennommin ihmissuhteisiin. Sitä edeltää kuitenkin suuri menetys, jonka seurauksena emotionaaliset arvosi muuttuvat sikäli, ettei turvallisuudentunteesi ole pelkästään toisen ihmisen varassa.

Kuu 6 huone

Olet erittäin avulias ja haluat tuntea olevasi korvaamaton. Vaistoat hyvin muiden fyysiset tarpeet ja haalit yleensä itsellesi paljon töitä sekä työpaikalla että kotona. Muut alkavat käyttää sinua hyväkseen, jos et pidä varaasi. Et vastaa mielelläsi kieltävästi, koska olet riippuvainen muiden suopeudesta. Ehkä tuhlaat myös liian paljon aikaa arkisiin askareisiin etkä ehdi tarkastella elämääsi laajemmasta näkökulmasta. Reagoit erittäin herkästi siihen, mitä työpaikallasi tapahtuu, ja ajattelet liikaa muiden tunteita. Opettele ottamaan huomioon omat tarpeesi ja aseta raja muiden ihmisten tarpeiden tyydyttämiselle.


 kuu aspect_opp mars = Tämä on aika riitaisa aspekti. Tässä on fyysisyys ja emotionaalisuus vastakkaisilla puolilla. Tähän voi viitata pahoinpitely ja moni muukin asia ja kun mars on vielä 12 huoneessa... Oletko kenties joskus joutunut laitokseen, sairaalaan, ylipäätään suljettuun tilaan joko henkisestä tai fyysisestä väkivallasta johtuen?

Lainaus
Kuu oppositio mars

sinulla on taipumus menettää helposti malttisi - varsinkin kotona. Naiset, joihin tämä aspekti vaikuttaa, tuntevat usein vetoa miehiin, jotka ilmaisevat tunteensa intohimoisesti ja kiihkeästi. Se saattaa johtua siitä että nainen, joka ei ole lapsuudessaan tottunut rauhalliseen ilmapiiriin, provosoi alitajuisesti miestä ja voi luoda jännittyneen tunnelman kriittisyydellään ja huonotuulisuudellaan.

Mars 12 huone

Monet elämäsi ongelmat ovat peräisin mielikuvitusmaailmastasi. Moni murheesi ja pelkosi juontuu varhaisista veljeen tai isään liittyvistä järkyttävistä kokemuksista. Sinulla on erittäin vilkas mielikuvitus, ja saatat tosiaan tuntea, että epämääräiset voimat uhkaavat sinua. Pidä varasi, ettet pahenna tilannetta ryhtymällä käyttämään huumeita, alkoholia tai lääkkeitä, sillä reagoit hyvin herkästi niiden vaikutukseen. Naisiin tämä aspekti vaikuttaa siten, että heillä on miessuhteissa epärealistisia odotuksia, ja he joutuvat kokemaan pettymyksiä. He odottavat, että rakkaussuhde on pyhä liitto, johon ei kuulu fyysisiä haluja. Salaiset suhteet, joissa he toivovat tämän haaveen toteutuvan, aiheuttavat hämmennystä ja sekasortoa. Tämän aspektin vaikutus on myönteisin silloin, jos etsit ymmärtämystä, mutta silloinkin jalat on pidettävä tukevasti maassa. Muiden hyväksi tehty työ ravitsee sieluasi.


 kuu aspect_opp saturnus = Olet ehkä yrittänyt pitää tunteesi kurissa tai jotenkin erillään ja saatat ehkä näyttää ulkopuolisille, että kaikki on ok, vaikka olisikin erittäin ilmiselvää ettei ole. Saturnus on sulla kaksosissa, mikä saattaa viitata oppimisvaikeuksiin lapsena. Saturnus 12 huoneessa saattaa viitata kahlitsemista henkisissä asioissa, kuten esim. uskonnosta saattaa olla ikäviä kokemuksia.

 saturnus aspect_con askendentti = Saatat ilmetä jotenkin aika vakavana ihmisenä, etkä ehkä puhu kovinkaan paljon. Ajan myötä opit varmasti ottamaan iisimmin itsesi suhteen ja muiden ihmisten. Sinua on myös ehkä vaikea lähestyä. Olet varmasti aika ankara myös itsellesi.


Pistän tässä myöhemmin tulee lisää.... Tässä on nyt vaan muutama, mitkä iski silmään. Mutta näen tässä jo sen, että sulla on vaikeita asioita, joita joudut ja olet joutunut käymään läpi. Voit esittää tässä enemmän kysymyksiä ja jos viitsit kertoa enemmän sun taustasta niin saisin enemmän irti.
Voit myös lähettää yksityisviestiä, jos et täällä halua keskutella.





« Viimeksi muokattu: 24.06.2009 16:44:10 kirjoittanut LadyYellowViolet » tallennettu
LYV
Vieras
« Vastaus #2 : 25.06.2009 12:11:10 »

Vielä tähän lisään, että sun transiitit näyttää tunnepuolen ahdistuksia (eikä niinkään pieniä), mutta nekin menee ohi koska transiitit ovat (onneksi) muuttuvia. Transitoiva  neptunus aspect_squ kuu on sulla meneillään ja mikä vielä...  pluto aspect_squ pluto, mikä saattaa olla rankka, mutta sekin menee ohi vuoden lopussa. Mitä  pluto aspect_squ pluto oikeastaan tekee on, että se tuo muutoksia, eikä välttämättä oikein parhaimmalla tavalla, mutta muutokset ovat välttämättömiä. Riippuen aina miten otat asiat eri elämän vaiheessa, nimittäin nämä vaiheet liittyvät yleensä kasvuun ja ne eivät välttämättä tapahdu niinkään helpolla tavalla.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: