Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: mars ja elämäntehtävä  (Luettu 14649 kertaa)
0 jäsentä ja 13 vierasta katselee tätä aihetta.
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #15 : 01.08.2009 10:49:53 »

Tuosta  mars vielä...

Minulla  mars kun on huoneessa 6. niin astro-Seppo on näin tulkinnut:

-Kuudennen huoneen Mars suuntaa energiansa konkreettiseen tekemiseen. Asioiden pilkkomiseen pieniin osasiin ja mahdollisuutta niistä uuden kokonaisuuden luomiseen. Neitsyen ehdottomuus ja Merkuriuksen kommunikointi ja viestintä tuovat tälle huoneasemalle ehdottoman pyrkimyksen suuntautua etsimään totuutta huoneen kärjen maan osoittaman laadun ja elementin mukaisesti.

Esim. työssäni teen myös pieniä yksityiskohtia; eri palasia nivo yhteen ja siitä syntyy työn kokonaisuus.

Vesielementissä eli  kalat:ssa se vielä kertoo että: Hyväksyminen ja anteeksiantaminen on sekä Kaloissa olevan Marsin aseman pääteemoja elämän haasteina. Palkinnoksi tästä haasteesta selviydyttyään yksilö saa kyvyn yhdistää toiminta ja emotionaalinen herkkyys.
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #16 : 02.08.2009 09:14:40 »

Yritin vastata ja lainata tekstiä tähän ja ehkä vähän kertoa mielipiteitänikin, mutta nyt tökkii nämä sivut siihen malliin, että antaa olla.
Kun kolmeen kertaan häviää kaikki, niin  mars  jousimies meni hermot!  tickedoff

tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #17 : 02.08.2009 10:37:56 »

Minulla  mars on  vesimies huoneessa 8. Sepon tulkinnasta olen alleviiivannut muutaman kohdan jotka pätevät minuun niin hyvin :

"Vesimiehen merkissä sijaitessaan Mars painottaa kaiken toiminnan omaehtoisuutta, yksilöllisyyttä ja vapautta. Haluat ehdottomasti tehdä asiat omalla tavallasi kyselemättä ympäristön hyväksymisiä."

"Sinulla sitä riittää mielikuvitusta löytääksesi aivan ainutlaatuiset ratkaisumallit muiden mielestä täysin ratkaisemattomiin tilanteisiin."

"Mars 8. huoneessa saa sinut jatkuvasti miettimään tekemistesi tarkoitusta. Sinulla on aina perusteltu syy toimia, niin kuin toimit ja tästä syystä sinun tekemiisi ratkaisuihin on hyvin vaikea puuttua......Sinä et halua tehdä mitään puolinaisesti ja jos jostain syystä joudut tekemään jotain vasten tahtoasi niin viha ja vastenmielisyys on käsin kosketeltavaa. Kaikki muutostilanteet kiehtovat sinun mieltäsi ja siksi sinun täytyykin saada perusteellisesti uudistaa elämääsi aina silloin tällöin. Työpaikat tai asunnot eivät paljon paina kun sinulla alkaa hitsaamaan. Usko vain suosiolla, että sinun on terveellisempää olla vaikka työttömänä kuin tehdä sellaista työtä joka ei sinua kiinnosta"

SIIS NIIN TOTTA  Grin!

Itsehillintä on tosin jo niin kehittynyt, että asia ei ole ollut "ongelma" aikoihin ja vilkas mielikuvitus auttaa uudistamaan elämää kiinostavalla tavalla ilman suurempia rytinöitä  angel
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #18 : 02.08.2009 12:47:21 »


Mars
Materia painaa henkeä, mutta toisaalta materia tarvitsee hengen työntämään itsensä liikkeelle. Kreikkalaisessa mytologiassa Marsia vastaa sodan jumala Ares, joka sodan syttyessä riensi taistelukentille aiheuttaakseen mahdollisimman paljon sekasortoa ja verenvuodatusta molemmille osapuolille. Tarunhohtoinen kuva menestyvästä sotasankarista saa mytologian kautta iskun vasten kasvoja. Tarina haluaa selvästi osoittaa, miten sota tai taistelu niin valtioiden kuin yksittäisten ihmistenkin välillä aina aiheuttaa turhaa verenvuodatusta ja tuskaa kaikille osallisille. Samalla tavoin haluaa hermeettinen filosofia osoittaa Marsin symbolilla, ettei minkään tekemisen motiivi (liikkeelle paneva voima) voi olla materiaalisen edun tavoittelu ja siitä taisteleminen. Kuitenkin juuri Mars edustaa konkreettista toimintaa, kykyä aloittaa asioita omassa elämässään ja puolustaa itseään. Miten tämä on mahdollista, ellei saa taistella oikeuksiensa puolesta? Luonneanalyysi valottaa Marsin vaikutusta sinun kartallasi asioiden aloittamisen ja itsesi puolustamisen näkökulmasta.

Kaksoset
Luonto on upeimmillaan ja valmistautuu siirtymään kesäaikaan Kaksosten aikana. Kukat kukkivat ja tuoksuvat tuhansissa väreissä ja koko ajan syntyy jotakin uutta entisten lisäksi. Näin se tuntuu olevan Kaksosenergialla, joka ei turhan pitkäksi aikaa malta pysähtyä samoihin maisemiin. Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Kaksosenergiasi kautta osaat kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti. Kaksosenergian tehtävänä onkin luoda uusia näköaloja uteliaisuuden ohjaamana ja antaa muiden viedä päätökseen ne asiat, jotka eivät jaksa itseä enää kiinnostaa.

10 .huone
URAN JA AMMATIN HUONE kertoo kyvystäsi tuntea tarkoin omat voimavarasi ja ottaa vain niitä vastaavia tehtäviä hoitaaksesi. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua jolle helposti lastaat suurempia tavoitteita kuin mihin voimasi riittävät.

Tuossa on paljon totta-uudistumisen tarve-mutta mielestani koko kartan summa kuitenkin patee ja juuri  aurinko MC:lla ja  kuu  vesimies ja  aurinko  aspect_con  uranus ja nousuneitsyt
kuitenkin luovat oman leimansa ainakin omaan karttaani.
Kaikki ei ole mustavalkoista vai puolustanko luonnettani?
tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #19 : 04.08.2009 09:58:04 »

Nikki

Kiitos kattavasta analyysista jälleen kerran Smiley  Mulla on väljä  mars aspect_tri IC, miten tuon sitten tulkitsisi. Yöunien uhraamisesta puhuin lähinnä kuvannollisesti, mutta olen valmis tekemään kovasti töitä ja normiunista uhraan helposti 2-3 tuntia, jos tekemistä on paljon.

Mulla on stellium  jousimies :ssä ja 10. ja 11. huoneissa. Kuitenkin  askendentti mars kauris , jotka tuovat tekemisiini paljon kaurismaisuutta, olen "normi"-Jousimiestä huomattavasti harkitsevaisempi ja pessimistisempi tapaus, en luota onneen vaan tarkkaan suunnitteluun ja riskien kartoittamiseen. Jousimies on sieluni, käyttäytymiseni vapaalla ja tuttavien seurassa, Kauris on työminä ja omatuntoni. Vapaalla olen hassu ja hupsu hölmöilijä (Jousimies), töissä teen hommia tasan niin kauan, kunnes olen tulokseen täysin tyytyväinen ja ettei virheitä tarvitse jälkikäteen korjailla (Kauris).

Ja periaatteeni on etukäteen suunnitella päiväohjelma, tosissaan joka päivälle vaikka yksi asia, kunhan vain saa vietyä hommaa eteenpäin. Jos tekee liikaa hommia, niin sitten pidän yhden välipäivän hyvällä omallatunnolla Smiley  Jos liian vähän, alan tuntemaan syyllisyyttä ja alan stressaamaan, että nyt kaikki hommat roikkuu. Tyypillinen  mars kauris ! Smiley

 mars aspect_squ saturnus on kova aspekti, sen olen oppinut. Ko. aspekti vaatii täydellisyyttä ja kurinalaisuutta, ei anna rauhaa ennen kuin vastuu on hoidettu huolellisesti läpi! Ongelma on se, että jos homma ei suju, niin sitten tuntuu siltä, etten ole riittävän hyvä. Onnistuessa tunnen hetken mielihyvää ja heti olenkin suuntaamassa seuraavaan projektiin.  mars saturnus -aspekti pitää huolen, että jatkuvasti on joku projekti työn alla, olkoot sitten töissä, koulutyö tai vaikka vaatehuoneen siivous kotona. Kunhan on jotain puuhaa. Samalla vaadin itseltäni paljon, haluan olla täydellinen ja onnistua. Pärjäänkin koulussa hyvin enkä ole elämässä joutunut vaikeuksiin suunnitelmallisuuden ansiosta. Toisaalta välillä haluaisin osata "päästää irti", elää vähän rennommin, henkinen kantti joutuu välillä tosi koville. Stressaan aivan mielettömän helposti keskeneräisistä tai tekemättömistä töistä sekä siitä, jos en pidä omaa työpanostani/tulosta riittävän hyvänä.

 mars aspect_squ saturnus -aspekti vaatii vastapainoksi myös riittävästi rentoutumista, töistä irroittautumista sekä harrastustoimintaa. Tiedän sen, että välillä ruoskin itseäni ihan äärirajoille ja mies sanoi, ettei hän kestä katsella, kun välillä rääkkään itseäni ja olen itseni pahin tuomari.. Mutta minkäs tälle voit tehdä Huh 

 mars aspect_squ pluto tuo kyllä vahvaa tahtoa, samoin  mars puoli- aspect_squ aurinko ja sitä "läpi harmaasta kivestä" -periaatetta. Parhaimmillaan, kun tuo  mars pluto -impulssi lähtee liikkeelle, niin painan raivolla läpi vaikeuksista. Huonoimmillaan siinä sivussa sitten jyrään muidenkin yli, tosin iän mittaan olen kehittynyt enempi ryhmätyöskentelijäksi, kiritän ja kannustan siinä sivussa työkavereita kuin kilpavalmentaja Grin Töissä kuuntelen kyllä muiden mielipiteet, mutta mitään pompoteltavaa sorttia en ole ( pluto aspect_squ mars sekä  uranus keskitaivas :n päällä!). Enempi pidän itseäni kuitenkin sooloilijana, jolloin saan itse vaikuttaa täysin lopputulokseen. Nuo ovat varsin aggressiivisia aspekteja ja olenkin ajoittain aika päällejyräävää sorttia - ja olen kuullut, että jotkut ihmiset ovat varautuneita mun seurassa.. :Smiley

Unohdin aikaisemmassa viestissä sanoa, että mulla on myös  mars aspect_tri chiron - osaako kukaan tuota tulkita, kun mulle Chiron aspekteineen on jäänyt aika tuntemattomaksi Huh
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Lizzy
Vieras
« Vastaus #20 : 10.08.2009 11:19:56 »

Tämähän on jännä aihe. Joskaan en minäkään ehkä marsia ihan elämäntehtävään liittäisi, enemmän siihen elämän energiaan, se mistä saa voimia.

Minulla on Mc  vesimies ja  mars kauris

Mars on 7. ja 8.huoneen rajalla, monet ohjelmat tulkitsevat sen 8.huoneen puolelle.
aspekteista niin mars on väljässä  aspect_squ pluto

ja täytyy sanoa, että yhdessä tuon 8.huoneen tematiikan kanssa minä käyn joskus todella syvissä vesissä kun tuntuu, ettei jaksa enää ja sitten yhtäkkiä saan jostain voimaa ja nousen sieltä. Tämä taas yksi syy siihen miksi  skorpioni tuntuu kuvaavan energioitani. Sitten taas kun on noustu ylös niin aletaan kaurismaisesti, järjestelmällisesti töihin.

Sikäli tuo huonesijainti on hyvä, koska muuten asc. rapuni ja mars kauriini välillä voisi olla jyrkkä ristiriita kun rapu reagoi herkästi ja mars kauris taas yrittää koota itsensä nopeasti. Tuo 8.huone antaa sijaa pohdiskella syvällisesti niitä tunteita, jotka herättävät tarpeen toimia ja toimia vasta sitten.

 vesimies voisi kuvata tarvetta tehdä jotain sellaista, joka auttaisi ihmisiä ja parantaisi oloja.
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #21 : 10.08.2009 12:07:54 »

 Kokeillaanpas täälläkin, eli Mars on minulla Leijonassa, sen dynaaminen voima on jokseenkin ylpeätä, paikoitellen dramaattista, mutta kai kuitenkin sydämestä tulevaa (hope so  :Smiley ) Se sijaitsee 11. huoneessa, ihmisten ja yhteisöjen parissa ja sen energia kohdistuu siis sosiaaliseen kanssakäymiseen. Mä en ole kovin sinut vielä Marsini kanssa vaikka se onkin muuten tuttu kartalta ( aurinko  oinas).
 
 Jos  aurinko kuvaa sydämen toivetta niin  mars kartalla kertoisi millaisin eväin sitä lähdetään tavoittelemaan ja mitkä ovat hankaluudet sekä voimat matkalla? Lähinnä pomppaa silmiin  aurinko (9. huone)  aspect_squ  mars, joten ylpeys voi käydä ehkä lankeemuksen eellä mutta toisaalta se voisi kertoa myös intohimoisesta suhtautumisesta asiaan ja joskus ajattelemattomista impulsiivisista teoista  :Smiley. Joten tässä kai tulee esille yksi tärkeimpiä oppeja elämäntehtävän kannalta, hillitsemällä sinne voi päästä, mutta tämän aspektin tuomat nopeat käännökset ja nimenomaan luovuttaminen esteiden ilmaantuessa on kyllä hankala. Pitkäjännitteisyyttä, sinnikyyttä, sitkeyttä, huh, siinä mulla isoja paloja purtavaksi  Grin. Olen ajoittain kyllä aikamoinen tuuliviiri ja taon turhan monta rautaa samanaikaisesti, hajotan energiaa keskittämisen sijasta. Pöh ja höh.
tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #22 : 10.08.2009 16:02:19 »

En nyt ihan sisäistä tätä juttua...  idiot2

Mun mars on skorpioni 12.huoneessa ja  keskitaivas  vaaka
 mars on siis omassa merkisään, korostaa seksuaalisuuden merkitystä?
Ja 12. huone, jutut pyörii enemmänkin alitajunnassa.
Miten se voi elämäntehtävä tai energianlähde?
Vaakako tässä tasapainottaa koko juttua, estää heittäytymästä pornotähdeksi tai muuten kieroutuneeksi seksikoneeksi?  Cheesy




 
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #23 : 12.08.2009 11:11:46 »

  skorpioni ei aina tarkoita välttämättä seksuaalisuutta, skorpioniin yhdistetään myös psykologia, syväluotaava ajattelu, tunteiden intensiivisyys ja myös erilaiset valtakysymykset sekä pakkomielteet. Mars Skorpionissa korostaa tietysti seksuaalisuutta mutta myös noita muita skorpionin edustamia alueita ja millaista tuo elämänenergia ja asioita aikaansaava voima kartalla on.
 12. huoneessa Mars on vähän kuin pinnan alla vaikuttamassa, ei niin esillä persoonassa kuin vaikka 1. huoneessa. Usein 12. huoneen Mars ymmärtääkseni tahtoo toimia vähän kuin kulisseissa.

 Täällä on Marsista 12. huoneessa http://www.astrologyweekly.com/learn-astrology/mars-in-12th-house.php
tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #24 : 13.08.2009 15:00:00 »

En nyt ihan sisäistä tätä juttua...  idiot2

Mun mars on skorpioni 12.huoneessa ja  keskitaivas  vaaka
 mars on siis omassa merkisään, korostaa seksuaalisuuden merkitystä?
Ja 12. huone, jutut pyörii enemmänkin alitajunnassa.
Miten se voi elämäntehtävä tai energianlähde?
Vaakako tässä tasapainottaa koko juttua, estää heittäytymästä pornotähdeksi tai muuten kieroutuneeksi seksikoneeksi?  Cheesy


Jos en ole väärin tulkinnut, niin seksuaalienergia on myös parantavaa energiaa (luin yhdestä kanavoinnista) ja kenties sinulla olisikin tarkoitus oppia kuuntelemaan niitä alitajunnasta tulevia viestejä (intuitio) ja löytää sitä kautta itsellesi mielekästä tekemistä tai käyttää sitä osana työtäsi?

Ja ainahan niitä seksuaaliterapeutteja tarvitaan tai kannustaa muita löytämään tasapainoisen kumppannuussuhteen tmv?

Seksuaaliterapeutti, hmm... itse asiassa sehän taitaisi sopia!
Mulla kun on 10. huoneessa  uranus ja  kuu myöskin  skorpioni :ssa
Uranus haluaa tehdä jotain erikoista tai uranuurtavaa ja kuu toisi herkkyyttä mitä terapeutti varmasti tarvitsee.
Kiitos Kaulakoru!

Kuka haluaa tulla ensimmäisenä vastaaanotolle?  Wink

  skorpioni ei aina tarkoita välttämättä seksuaalisuutta, skorpioniin yhdistetään myös psykologia, syväluotaava ajattelu, tunteiden intensiivisyys ja myös erilaiset valtakysymykset sekä pakkomielteet. Mars Skorpionissa korostaa tietysti seksuaalisuutta mutta myös noita muita skorpionin edustamia alueita ja millaista tuo elämänenergia ja asioita aikaansaava voima kartalla on.
 12. huoneessa Mars on vähän kuin pinnan alla vaikuttamassa, ei niin esillä persoonassa kuin vaikka 1. huoneessa. Usein 12. huoneen Mars ymmärtääkseni tahtoo toimia vähän kuin kulisseissa.

 Täällä on Marsista 12. huoneessa http://www.astrologyweekly.com/learn-astrology/mars-in-12th-house.php
Kiitos tästä, tuo 12. huone on jäänyt mulle vähän hämärän peittoon,  skorpioninkin olen paremmin sisäistänyt.
Tuo pinnanalla olo pitänee paikkansa, nuo asiat harvakseltaan pulpahtelee pintaan ja silloin ehkä varsin voimakkaina. Tuohon liittyen, onko se sitten  mars vai  kuu joka tuo muhun mustasukkaisuutta ja sitä en hevillä näytä vaan se kytee siellä pinnanalla. Taitaa olla  kuu
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #25 : 13.08.2009 22:18:15 »

Mun tehtäväni tässä elämässä on varmaankin olla seikkailija,sillä mars kyhjöttää mulla jousimiehessä! 2funny uglystupid2 Grin Cheesy
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Hannari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76


Gingerbread.


Profiili
« Vastaus #26 : 14.08.2009 14:30:45 »

Itselläni on mars kalat ja 11.huoneessa.
mars aspect_sex venus, myöskin kartaltani löytyy.
Mitähän se mahtaisi tarkoittaa, olisi varmasti mielenkiintoista tietää Cool
tallennettu

askendentti rapu
aurinko kalat 10.huone
kuu vesimies 9.huone
merkurius kalat 10.huone
venus kauris 8.huone
mars kalat 11.huone
Hopealohikäärme
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371


Säh!


Profiili
« Vastaus #27 : 18.08.2009 10:45:55 »

Miulla on  mars  rapu.ssa 7. huoneessa.

Plus:
mars aspect_con merkurius

Elämäntehtäväni taitaa siis liittyä ihmissuhteisiin... mikä ettei.

Tässä vielä tietoisku:

With Mars in the Seventh House you are likely to exert your energy and initiative in active co-operation with others as associates or in partnerships of some kind. You can be aggressive and forceful in intimate relationships, or you may marry someone with this natural temperament. An early marriage is possible and your energy and passion will ensure a happy, demonstrative and rewarding sex-life. You are likely to gain popularity, social success, money or property through your marriage partner. With this placing of Mars it is important to be restrained in all dealings with associates, business partners and the opposite sex. If your aggressive nature becomes dominant there is danger of trouble and loss through public opposition, unpopularity, damaged relationships, female enmity or litigation.
« Viimeksi muokattu: 18.08.2009 10:49:45 kirjoittanut Hopealohikäärme » tallennettu

1.  saturnus 14.8% (10. huone)
2.  merkurius 13.8% (6. huone)
3.  pluto 11.6% (8. huone)

1.  rapu 14.4% (DC)
2.  kaksoset 13.5%
3.  jousimies 11.5% (MC)
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: