Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kirjomaasälpä  (Luettu 4549 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
mammamma
Vieras
« : 04.08.2009 22:29:37 »

Tervehdys taas pitkästä aikaa Smiley Enpä löytänyt kirjomaasälvästä muita kuin geologisia selityksiä, joten pakko turvautua teidän tietovarastoihin - minkälaista energiaa em. kivi välittää?

Löysin korun, johon on käytetty kirjomaasälpää, ja olen sitä "mieltä", että erään ystäväni pitää tuo koru saada itsellensä. En kertakaikkiaan saanut laskettua enää sitä käsistäni!
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1 : 13.08.2009 15:20:07 »

Maasälvät ovat hienoja kiviä, niiden voimaa harvemmin kantaja edes hoksaa. Ne vahvasti maadottavat, samalla kuitenkin aukaisten luovuuden ja herkkyyden kanavia. Kirjomaasävästä kun puhut, tarkoita varmasti sen sitä yleisempää muotoa... eli maasälpä on punaisena versiona (kalimaasälpä), jolloin punainen sinällään aktivoi voimakkaammin, kuin valkoinen plagioklaasi  Wink jota myös saa kirjona...

Mutta kirjomaasälvässä oleva savukvartsi antaa alitajuntaa potkua. Mitä tummemmat ovat kirjot kivessä, sitä voimallisempi se on. Jos tiedossa on hankalia asioita tai uskallusta vaativaa toimintaa melkein mustan sävyiset kirjot suositeltavia.
Näiden yhteistyö on saumatonta ja tehokasta... suosittele vain jättämään koru (kivi) pois yöksi  :Smiley Ettei tule turhan syvältä ja turhan vilkaana...
tallennettu
inkivääri
Vieras
« Vastaus #2 : 13.08.2009 17:21:52 »

Onko Islannin maasälpä jotenkin erilainen kuin suomalaiset maasälvät? Se on aika vaalea, läpikuultava.
Siis, miten se energioiltaan poikkeaa?  angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #3 : 19.08.2009 11:15:34 »

Hei, Tuliheppa!
Uskoisin tässä kohtaa, että olet saanut käsiisi Islannin sälvän. Sitä myydään harhaanjohtavasti joskus maasälpänä  Huh
Mutta linkistä näet kuvia ja tiedät silloin, onko kyse samasta kivestä.
http://www.kiviopas.fi/opetus/mineraal/kalsiitti.htm

Kyseessä on aivan eri kivi, kuin maasälvät yleensä ja silloin myös ominaisuudet ovat erilaiset  angel Eli Islannin sälpä on puhdasta kalsiittia CaCO3.  smitten
Kalsiitit ovat sielullisen hyvinvoinnin nostattajia. Ne rauhoittavat ja pehmentävät mielen reiskettä, muistuttaen ihmisen rajallisuudesta lempeästi... oikeita riippumatto kavereita silloin, kun "ekä pitäisikin" tehdä jotakin muuta  Grin Sopivat työnarkomaaneille ja burnout henkilöille (varsinkin siinä rajalla heiluville!)
tallennettu
inkivääri
Vieras
« Vastaus #4 : 19.08.2009 18:56:37 »

Kiitos Kiteelle  angel
Kyllä se varmastikin on Islannin sälpä, ei kauhean läpinäkyvä, mutta kuitenkin läpikuultava, samea. Ja jos sen on tarkoitus pitää omistaja pois liiasta kiltteydestä työn suhteen, niin osui ihan oikeaan osoitteeseen. Vuoden se on minulla ollut ja kyllä työtahti on kiitettävästi vähentynyt ja viisaus astunut mukaan kuvioihin. Kuuntelen ensin itseäni, sitten on muitten vuoro.
Vaikka kivi ei ole sinänsä kaunis, niin jokin siinä viehättää ja näin siitä untakin. Kiintoisa murkula.

 angel
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: