Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Neitsyt(N) ja skorpioni(M)! Onko mahdollisuuksia?  (Luettu 6124 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Liljah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« : 31.01.2006 14:57:10 »

Kertokaa ihmeessä, kuinka skorpionimiehen kansssa saisi sukset luistamaan!
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 31.01.2006 15:01:43 »

Heips! Ihan vain aurinkomerkkitasoa ajatellen olettaisin suksienne luistavan hyvinkin sopuisasti samaan suuntaan. Vesi-elementin Neitsyt ja maa-elementin Skorpioni kun omaavat luontaisesti ymmärrystä toistensa ominaisuuksia kohtaan. Kokonaan toinen asia sitten onkin, mitä muu karttanne teistä ja yhteensopivuudestanne kertoo.

Mutta näillä tiedoilla, ei muuta kuin yhdessä suksimaan!  Cheesy Ja toivottavasti joku samanlaiset merkit omaavan pariskunnan toinen osapuolikin löytyy tänne kertomaan kokemuksiaan.
tallennettu

Liljah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« Vastaus #2 : 31.01.2006 15:08:26 »

Helou vaan! Itse olen neitsyt osapuoli idiot2 ja tiedän kyllä kuuman huuman skorpionin kanssa, mutta siinähän se onkin, että kuinka saada se huuma jatkumaan!?!=) Oletko itse jompi kumpi merkeistä?
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 31.01.2006 20:59:55 »

Ei, en ole kumpikaan vaan tällainen tappavan tasainen Härkä-immeinen ei niin kovin tasaisessa liitossa Jellonakuninkaan kanssa.  Smiley

Kaivoin esiin vanhan, koiranpureskelman (oikeasti) opuksen nimeltä Rakkauden tähtitaivas, kirjoittanut Jonathan Sternfield. Siinä sanotaan seuraavasti:
" Neitsyt tuo sitä hallitsevan planeetan, Merkuriuksen vilkkautta tähän suhteeseen. Skorpioni ja Neitsyt ovat varsin omalaatuinen pariskunta; heidän välisensä erot toimivat hienosti toistensa vastapainona ja tuntuvat täydentävän toisiaan juuri oikeassa suhteessa. Molemmat tuntevat syvästi, ovat tarkkoja raha-asioissa ja pitävät rauhallisesta kotielämästä ja tämä antaa heidän romanssilleen vakavuutta ja arvokkuutta. Vaikka Skorpionin kiihkeä intohimo saattaa tuntua pidättyväisemmästä Neitsyestä aivan ylenpalttiselta, hänen vilkas mielikuvituksensa sopii oivallisesti yhteen Neitsyen älyllisyyden ja analyyttisuuden kanssa. Ajan myötä Skorpionin on opittava hyväksymään Neitsyen pakonomainen järjestyksentarve ja Neitsyen siedettävä Skorpionin helposti kiehahtavaa luontoa. Jos he vain tahtovat pitää kiinni toisistaan, suhteella on erinomaiset mahdollisuudet onnistua."

Näin sanoo siis kirja... Muistuttaisin kuitenkin vieläkin, että tässä siis puhutaan asioista vain yleistyksinä Aurinkomerkkitasolla, joka ei vielä kerro kovinkaan kattavasti yhteensopivuudesta. Wink
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: