Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 138
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: massakaukoparannus  (Luettu 900799 kertaa)
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta.
kukka¤
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 62


Profiili
« Vastaus #945 : 16.11.2010 22:40:47 »

Ilmottaudun "uuten" mukaan,vaikka tuntuukin että olen tuppautunut saamaan lähetyksiä ilmottautumattakin smitten
tallennettu
m.magia
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 453



Profiili
« Vastaus #946 : 16.11.2010 22:41:55 »

Mukana taas; minä ja testiksi kolme muuta läheistä, sekä koira.

Viime kerralla en ehtinyt rentoutumaan ollenkaan ja suurimmat tuntemukset jäivät sillä kertaa kokematta. Vyöhyketerapiassa tuli puheeksi että mahtaako olla ongelmaa poskionteloissa ja juuri siellähän sinun antama hoitosi yleensä voimakkaimmin tuntuu (muuten eivät ole oireilleet lainkaan). Jännä juttu.  Wink
tallennettu

aurinko merkurius kauris - kuu mars vaaka - askendentti rapu - venus saturnus pluto skorpioni - neptunus uranus jupiter jousimies - keskitaivas vesimies
Mija
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #947 : 17.11.2010 01:15:55 »

Olisin mukana minakin huomenna. Tyynta tai myrskyisaa, kaikki saat tulevat aikanaan...
tallennettu
Aurora Borealis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 163



Profiili
« Vastaus #948 : 17.11.2010 16:03:36 »

Hei Sami, kiitos viestistä! Tarkoitus on ottaa yhteyttä ja jatkaa hoitoja. Kiva, kun pääsee tänään massaan mukaan! Laitahan lisäkseni pojalle ja äitillekin poweria!

Terv. M
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #949 : 17.11.2010 20:13:44 »

 smiley6600 mie ja son mukana  Smiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
hevosmies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 217



Profiili
« Vastaus #950 : 17.11.2010 20:29:32 »

Ja aloitetaan!

Lopetinpa juuri. Hyvin potki taas! Vettä päälle ja palautteita on edelleen todella kivaa lukea. Kiitos kaikille. Palataan.

Samu
« Viimeksi muokattu: 17.11.2010 21:02:30 kirjoittanut hevosmies » tallennettu

Älä palvo ketään. Paitsi omaa Sisintäsi.
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1173



Profiili
« Vastaus #951 : 17.11.2010 21:54:06 »


  Kiitos Sami virtauksista,--kyllä toimi.  smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #952 : 17.11.2010 22:46:42 »

Kiitos Samu virratuksesta, aaltoili vahvasti ja taas nukahdin kesken-kaiken, mutta vain hetkeksi.
 
Iloa ja Valoa myös Sinulle  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Tätsä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #953 : 18.11.2010 00:09:59 »

Olin muissa hommissa hoidon aikaan, kursseilemassa vähäsen.
Mukavasti koko porukka heittäytyi aivan hulvattomasti nauraa rätkättämään vähän puol kasin jälkeen Grin Hassuva. Se on sitä iloa ja onnea se.
Kiitos  smitten
tallennettu

Worrying is using your imagination to create something you don't want.
-Abraham-
annu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 171


Profiili
« Vastaus #954 : 18.11.2010 10:57:27 »

Kiitos, virtaa tuli voimakkaasti
tallennettu
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #955 : 18.11.2010 14:30:16 »

Kiitos Sami smitten
Virtaa tuli ja välillä näin valkoista valoa, tyttäreni nukahti hoidon aikana. Meillä molemmilla on nyt flunssa.
tallennettu
susanna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 110



Profiili
« Vastaus #956 : 18.11.2010 18:36:14 »

Kiitos Smiley. Mulla kyllä meni jotenkin ohi vaikka makasin rentona sohvalla. Ehkä mun omat kanavat ei ollut auki tai jotain  Undecided
tallennettu
m.magia
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 453



Profiili
« Vastaus #957 : 18.11.2010 18:47:42 »

Täällä koko porukkaa rupesi kummasti ramasemaan puoli kasin maissa. Pitkästä aikaa sain nukuttua sikeästi melkein koko yön. Kiitos taas tästä!
tallennettu

aurinko merkurius kauris - kuu mars vaaka - askendentti rapu - venus saturnus pluto skorpioni - neptunus uranus jupiter jousimies - keskitaivas vesimies
hevosmies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 217



Profiili
« Vastaus #958 : 20.11.2010 13:52:53 »

Terve taas!

Kiitos hauskoista palautteista!

Olen nyt aloittanut selvyyden vuoksi maksullisen Yhteiskaukohoito-palvelun, alkaa ensi keskiviikkona. Lisätietoja nettisivuillani. Seuraava Massakaukoparannus (siis tämän juuri lukemasi ketjun avulla tapahtuva) menee sitten joulukuun alkupäiville, ilmoitan myöhemmin tarkan ajan.

Ai niin, lopeta murehtiminen. Sinulla on jo kaikki, mitä tarvitset. Otat vaan käyttöön iloiten.

Ja valkeus tuli!

terveisin Sami-tonttu
tallennettu

Älä palvo ketään. Paitsi omaa Sisintäsi.
hevosmies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 217



Profiili
« Vastaus #959 : 26.11.2010 13:10:53 »

Hei taas!

Seuraava sessio onkin jo ma 29.11. klo 19.30.

Liimailin tähän joitain tekstejäni. Ei mitään uutta, sitä samaa. Yksinkertaisuutta:

Joitain kirjoituksiani Astron foorumilla, alkaen 090909:

Ja tänne kanssa vinkkinä: LUKEKAA TÄMÄ KIRJA: Echart Tolle: Uusi maa. Elämän tarkoituksen oivaltaminen. Avartaa kummasti. Ja liittykää avaamaani massakaukoparannus-topiciin. Nyt lähtee! Ja kyllä tähän pystyy kuka tahansa. Siis parantamiseen.

Moi! Erääseen rosvopoliisileffaan oli upotettu syvin totuus pelosta, palautan sen aina itsellenikin mieleen: Älä pelkää, koska pelko aiheuttaa epäröintiä ja epäröinti saa pahimmat pelkosi toteutumaan. Siis pelko pois, koska jos annat ajattelulla pelonkohteelle voimaa, se tulee lähemmäksi. En tietenkään tarkoita sitä että jos pelkäät nyt kuolemaa, tulet kuolemaan pian. Eiei! Pelko rajoittaa kaunista ja ilontäyteiseksi tarkoitettua elämääsi. Ihmisen on tarkoitus olla terve ja onnellinen, eriasteiset pelot estävät sitä. Harmoniaa emme saavuta ikinä, paitsi sitten kun valaistumme kokonaan, mutta harmonian ja onnen etsiminen on tehtävämme. Ja toisten auttaminen.

Ego on se, joka pelkää ja aiheuttaa epätasapainoa. Saadaksesi kosketuksen sisimpääsi mene kaverin luokse katsomaan leikkivää koiran tai kissapentua. Tai vauvaa. Elät juuri siinä hetkessä, kun seuraat suurta viattomuutta ja sisäisen kauneuden ilmentymää. Se mitä tunnet sillä hetkellä (yhteys kaikkien ja kaiken kanssa) on se mitä tavoittelemme. Etsi ja löydät kirjallisutta, joka auttaa näkemään elämän syvimmän olemuksen.

Etsi valaistumisen tiellä olevia ihmisiä. Kuuntele kehosi tuntemuksia uusia asioita kohdatessasi. Keho on sielumme kulkuväline, se on aina oikeassa. Ego käyttää mieltä ja ajatuksia kommunikointiin. Pelle Miljoonahan sen totesi jo vuonna 1980: olemme matkalla tuntemattomaan, seikkailu on alussa, KAIKKI ovat mukana.

                                                         x

Hei! Sinulle on avautumassa kyky (tai sehän on ollut koko ajan) muihin hommiin kuin mitä nyt teet. Pääasia on se, ettet pelkää näitä ilmiöitä. Voit ystävällisesti pyytää hieman lisäaikaa, jos et ole vielä valmis vastaanottamaan kaikkia yliaistillisia asioita. Maailma ja ihmiskunta kehittyy, yhä enemmän tulee "tietäjiä". Konsultoi jotain kauan meediona/shamaanina/tietäjänä ollutta henkilöä. Voit ottaa lahjan käyttöön satasella tai lykätä hieman tai dumpata. Suosittelen käyttöönottoa. Voin antaa yksityisviestinä muutaman henkilön nimen, joilta voi kysyä. Pelko pois.

                                                         X

Ns. riivaajat eivät ole pahoja laadultaan vain koska ovat pahoja, vaan ovat väärään paikkaan joutuneita/jääneitä sieluja, joilla on häiriintynyt olo, koska eivät ole päässeet eteenpäin. Häiriintynyt olo aiheuttaa häiritsevää käyttäytymistä "kummittelun" muodossa. "Demoneita" (huono sana) ei ole kuin egossa, pahuus ei tule meihin ulkopuolelta, se on meidän egossamme ja pulpahtaa ulos jos ei pysty kontrolloimaan sitä.

"Kummitusten" eli eksyneiden/tarrautuneiden sielujen eteenpäin lähettäminen tehdään päätäväisesti kehottamalla heitä menemään VALOON. Valo on se kaikkien ymmärtämä pimeyden vastakohta, uskomusjärjestelmästä riippumatta.

Uskokoon ken haluaa, en halua tästä sen kummempaa väittelyä. Vastasin vain kysymykseen

                                                         X

Tänään muuten seisoin kadulla odottamassa vaimoani hevosnaista. Näin yli 60-vuotiaan ylipainoisen naisen tulevan kohti kärsivä ilme kasvoillaan. Juolahti mieleen, että hän tarvitsee apua ja annoin parantavan energian tulla minuun ja kohdistin sen katseella häneen. Käteni kuumenivat takin taskussa. 10 sekuntia parantamisen alkamisesta nainen pysähtyi eteeni ja kaivoi muovipussiaan. Jatkoin. Kävelin sitten naisen vieressä olevalle parkkimittarille ja huomasin että hän otti jotain lääkettä ja vettä päälle. Kysyin tuliko huono olo, hän vastasi kyllä. Helpottaako nyt? Toivottavasti, sanoi nainen ja lähti eteenpäin. Eli meni ilmeiseen tarpeeseen. Lupa hoitaa? Kyllä, näin tuskan ja eihän muille rukoillessakaan kysytä heiltä lupaa. Saanko muuten tehdä esirukouksen sinulle? No et kun pelottaa. Ei nyt kun on vähän kiire tässä... Kaukoparannus ja esirukous on sama asia, eri nimellä ja "tekniikalla". Mulla ei muuten ole tekniikkaa, mä vaan otan vastaan. Hyviä vointeja kaikille!

Jos näet ihmisen kaatuneena kadulla, menet apuun. Jos joku vieressäsi horjahtaa, otat kiinni. Et kysy lupaa. Jos näet että kohta ihmiseen sattuu, yrität estää sen. Näin tein kyseisen naisen kohdalla. Miettikää nyt vähän pidemmälle. Ja välittämäni korkea energia on tietenkin niin viisas että se menee perille jos se saa mennä. Jos joku ihminen on niin kiinni sairauksissaan että niistä on tullut osa identiteettiä eikä niistä osata  pyytää vapautusta, ei hoito varmaankaan toimi. Tai jos esim. tulevan vakuutuskorvauslääkärintarkastuksen takia "pitää" olla vielä kipeä, ei hoito toimi.

Pyydättekö itse aina lupaa, kun toivotte (ts. rukoilette) jollekin ihmiselle parempaa oloa? Minun intuitiivisella auttamisellani nyt sattuu olemaan taustalla eli etualalla voimakas parantava energia, jota nöyränä ihmettelen ja käytän koko ajan. Käyttäminen on tietysti tyly sana, elän sitä ja olen siinä.

Se tapahtuu, minkä pitää tapahtua. Ko. nainen sai, ehkä, hetkellisesti apua, loppu on hänen ja korkeamman kädessä.

                                                        X

TÄRKEIN ASIA: pienten lasten äitinä osaat varmasti jättää edellisen viestin cannabiskäyttöneuvon omaan arvottomaan arvoonsa. Unohda se neuvo. Se on viimeinen asia jota tarvitset tuossa ahdistuksen tilassasi. Ainoa hyvä neuvon yhteydessä oli ohje mennä metsään. Metsä ymmärtää aina, siellä on myös helpompi päästä yhteyteen sisäisen itsensä (sielu/henki) kanssa.

Henkimaailma on olemassa. Olemme kaikki ensisijaisesti henkiä, aina, toissijaisesti fyysisiä olentoja. Minua on auttaneet oppaat aina, vaikka en sitä ole tajunnutkaan. Kävin joskus meedion luona n. 7v sitten ja kanavoinnissa asia tuli selväksi. Kun olet kerran saanut meedion kautta tiedon henkimaailman olemassaolosta, luota siihen tietoon, ei se ole miksikään muuttunut.

Yksi hyvä "todiste" henkimaailman olemassaolosta on tämän henkimaailman ilmiöitä-palstan alla oleva aloittamani massakaukoparannus-topic. Eihän tällaista voi tehdä ilman korkeampia, näkymättömiä energioita ja apulaisia.

Voimia ja sielullista ymmärrystä sinulle. Jos tunnet tarvetta lisäkeskusteluun, laita yksityisviesti.
terveisin hevosmies

                                                        X

Ippuskaa ja Sashaa kiinosti tietää mitä tämä on. No eihän se ole mikään salaisuus, kukaan ei vaan ole sitä julkisesti kysynyt  . Ekan kerran tunsin energian tulevan käsistäni eräällä kurssilla 1988, meillä oli amerikkalainen healer opettajana ja tehtiin harjoituksia. Sitten olin aina välillä kosketuksissa näihin näkymättömiin asioihin opiskellessani taidekorkeakoulussa. 2003 jälkeen rupesin sitten kurssiintumaan: mm Reiki I ja II, navajoterapia, shamaanikurssi ja pari muuta hoitokurssia. Hoidin ihmisiä ja eläimiä. N. vuosi sitten lopetin Reikisymbolien käytön, ei vaan tuntunut enää tarpeelliselta. Rupesin etsimään jotain muuta, korkeampaa tahoa. Luin kesällä Eric Pearlin The Reconnection, paranna muut, paranna itsesi-kirjan. Ennen kuin sain sen käsiini, sanoin ääneen "haluan olla parantaja". Luin kirjan, ja ihmiset alkoivat parantumaan ihan käsiin. Kaikki aikaisemmat omat tuntemukseni satakertaistuivat. Jotain ihan muuta.

Joten tämä on varmaankin sitä mille Eric Pearl on antanut nimen Reconnective Healing. En voi sitä nimeä käyttää, kun en ole käynyt seminaaria. Kysyinkin sitä Reconnection ihmisiltä Jenkeistä, kuvailin kaikki ihmeet ja kummat, tuoksut, äänet, valopallot ja värit mitä ihmiset oli kokeneet heti kun jatkoin hoitoja kirjan luettuani. Olivat samaa mieltä että "obviously you are carrying these wonderful frequencies, but you have to attend the seminar to call yourself R.H. practitioner."
Ok, enpä kerkeä seminaariin ulkomaille. Teen töitä ja kerron asiakkaille mistä on kysymys, jos tieto tuntuu heistä tärkeältä. Minusta tällä hetkellä tärkeintä on, että homma potkii kuin varsa, niinkuin olette huomanneet silloin kun olette pystyneet keskittymään kunnolla tuntemuksiin.

Ja lähi- eli kontaktihoidoissa tuntemukset on joskus vielä voimakkaampia kuin kaukossa. Ihmiset kuumenevat, sätkivät, kokevat em. juttuja, leijuvat, näkevät henkiolentoja. Minä en halua enkä pysty ohjaamaan energiaa, se menee tosiaan aina oikeaan paikkaan. Esim. aloitan jaloista, päässä suhisee samantien. Pidän käsiä pään lähellä, maha kurluttaa jne.

Tänään oli mukana 23 ihmistä foorumilta ja 6 muualta. Toimii. Aikas kivaa.

Kesällä harjoittelin myös seitsemän muun parantajan kanssa lähettämällä kaukoa heille ja pyysin palautetta. Monet heistä sanoi että ainahan sinä olet parantaja ollut.

Että näin. Jengi kuntoon! Ja muuten, keittiöfilosofin maineesta huolimatta (erään foorumilaisen mielipide) Eckhart Tollen kirja Uusi Maa, elämän tarkoituksen löytäminen on suositeltavaa luettavaa.
Kolahtaa tai ei, samaa mieltä tai ei, lukekaa se.

Huomenna jatketaan. Pipo silmille ja kännykät kiinni, sähköä ilmassa! Terve! hevosmies

                                                      X

Matkustin eilen kaukohoidon aikana kauas. Selvitin nimittäin universumin ja kaikkeuden salaisuuden, nyt tiedän mitä on kaiken ympärillä.   Näin jättimäisen vihertävän silmän, se oli niin iso että näin vain pupillin, iiriksen ja vähän valkuaista. Verisuonet näkyivät tosi kauniisti punaisina salamoina. No sitten sukelsin pupillista sisään ja se musta reikä osoittautui avaruudeksi. Näin kymmeniä galakseja, syöksyin miljoonaa eteenpäin, kunnes saavuin meidän galaksiimme ja siitä aurinkokuntaamme ja vihdoin maahan.

Eli asustelemme silmän sisällä olevassa kaikkeudessa. Aika hieno kuva ja vertauskuva ja siis ehdoton totuus kun sen kerran näin ja koin. Ja nyt kun se on melkein painettuna tekstinä, se on totuus. Hei, printatkaa tämä teksti niin se muuttuu painetuksi Totuudeksi!

                                                    X

Tämä kaukoparannus on pyhää informaatiota. Me olemme kaikki pyhiä.

                                                    X

Rovatar ja Aviomies olivat vähän säikähtäneet lähetyksen voimakkuutta. Se voi tuntua (olen kirjoittanut aikaisemminkin) PAINEENA, KIHELMÖNTINÄ, AALTOILUNA, MAGNEETTISENA PULSSINA, KYLMÄNÄ, KUUMANA TAI JOPA KOSTEANA. Myös PYÖRRE, HUIMAUS, TÄRINÄ, JÄSENTEN NYTKÄHTELY TAI MUUT KEHON LIIKKEET ovat mahdollisia. Ja vielä: maha saattaa kurluttaa, syljen eritys lisääntyä, hengitys voi syventyä tai häipyä lähes olemattomaksi tai muuttua ulospäinpuhaltavaksi. Kaikkia näitä on koettu. Eilen kontaktihoidossa asiakkaan sisäänpäin kääntynyt jalka korjasi itsensä paikalleen. Lantio vääntyi ja kääntyi, alaselkä painui syvälle notkolle, lonkkanivel työskenteli itsekseen. Todistimme ihmeen.

Jotta saisitte tästä mahdollisimman paljon irti, ANTAKAA PARANEMISELLE LUPA TULLA, ANTAKAA SEN TAPAHTUA, OTTAKAA SE ILOITEN VASTAAN. Sanokaa itsellenne että nyt riittää tämän vaivan kanssa eläminen ja rentoutukaa vastaanottamaan, samalla tavalla kuin ottaisitte aurinkoa. Muuta ei tarvita. Kysy nyt itseltäsi: olenko valmis vastaanottamaan muutoksen elämässäni ja pyydä oikeaa kättäsi värähtämään myöntymisen merkiksi. Minä voin tarjota kanavan helpotukseen, sinun tulee tehdä oma osasi ja päästää vanhat kuonat pois. Me teemme tämän yhdessä, sinä, minä ja pyhä informaatio, joka yhdistää sinut takaisin kotiisi eli alkulähteeseen. Voit itse antaa sille minkä tahansa nimen. Se on kaikkein korkein.

                                                     X

Eikä tähän tarvitse USKOA. Mutta täytyy HALUTA parantumista.

                                                     X
tallennettu

Älä palvo ketään. Paitsi omaa Sisintäsi.
Sivuja: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 138
  Tulostusversio  
 
Siirry: