Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: mitä?  (Luettu 3197 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
pikku pirre
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 25.10.2009 14:54:49 »

Eräässä käymässäni keskustelussa kun elämäni oli aivan solmussa ja itsetuhoiset ajatukset mielessä
muuan henkilö sanoi että jos asia jää tässä elämässä selvittämättä seuraa se mukana seuraavaan elämään.
Tuli mieleeni mitä olen tehnyt edellisissä elämissäni väärin,olenko ollut huono ihminen silloin kun nyt tässä elämässä menee päin per.....että?
Vai mikä näillä jatkuvilla epäonnistumisilla on tarkoitus?Olenko tosiaan ansainnut kaiken mitä niskaani on ladeltu,haukuttu,kiusattu?
Olenko ollut niin kamala ihminen ennen ja jättänyt pahaa oloa taakseni että nyt kärsin siitä?
Anteeksi jos viesti on sekava mutta kun tuntuu että vaikka olisin kuinka kiltti tahansa itse saan vaan pas....niskaan. Cry
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 03.11.2009 21:22:44 »

niin ja lisäksi pitäisi kai muistaa, että on jumalainen olento ja sisässä on voima muuttaa kaikki ja päästää irti kaikki vaikeus.  Cool kaikki "muut ihmiset" ja "ongelmat" lienevät saman jumaluuden osasia, "haasteita" < en kestä tuota sanaa  Grin , joista pääsee irti luomalla tilanteen mielessään pois..

kas kun itselläni ei ole vainoajia, tauottomia ongelmavyyhtejä tms (no oli ehkä vielä 2005> irtipäästäminen).. on vain valintoja hyvän ja toisen hyvän välillä, siitäkin voi tehdä pulman.. jos pitää.  angel

ala keskittyä hyviin asioihin, hyvään seuraan, innostaviin tapahtumiin, matkoihin jne.. niin ja esim www.valovoimala.fi voisi auttaa asioiden selvittämisessä lopullisesti..
« Viimeksi muokattu: 03.11.2009 21:28:50 kirjoittanut ^Wise Star^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: