Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Apua kuvioiden tulkintaan omalla syntymäkartalla ^^  (Luettu 4726 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« : 25.11.2009 03:40:32 »

Eli tuolla toisessa aiheessa oli puhetta, että kenties voisin saada apua oman karttani tulkintaan. Tällä hetkellä eniten minua askarruttavat kuviot kartallani. Toki tajuan mikä niiden yleiskuvaus on, mutta en osaa suhteuttaa niitä omaan karttaani, eli kuinka planeetat ja niiden sijainnit vaikuttavat kuvioiden sanomaan? Eli käsittääkseni tuolta kartalta löytyy suuri risti, mystinen suorakaide, kirjekuori, kultainen kolmio ja haasteellinen kolmio, sanokaas jos jotain muutakin löytyy. ^^ Haluaisin tajuta paremmin noiden kuvioiden haasteet ja mahdollisuudet, jotka eivät ny ihan itselleni aukea =D Toisaalta haluaisin myös tietää kuinka muu kartta vaikuttaa näiden kuvioiden tulkintaan.

Elikkäs apua kaivataan, kun ei itse oikein tajua ^^
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #1 : 26.11.2009 22:05:10 »

Hmm, onko tämä minun kysymys sitten tyhmä ja niin selvä, että kukaan ei jaksa vastailla minulle XD Ehkä lähden vaan nurkkaan häpeämään ^^
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #2 : 26.11.2009 22:12:21 »

Ei ole tyhmä kysymys, mutta ainakaan itse en osaa tulkita noita erityiskuvioita lainkaan Undecided  Ehkä joitakin perusjuttuja osaisin tulkita, mutta en noita kuvioita - ehkä voisin vilaista sitten, kun löytyy hiukkasen aikaa...

Mutta vastaus oli aika turha :Smiley
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #3 : 27.11.2009 10:54:04 »

Hii, no toivotaan, että joku osaisi auttaa ^^
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #4 : 27.11.2009 11:14:54 »

Itsekkään en osaa noita erityiskuvioita tulkita. Auttaisiko jos katsot tuolta omasta astrosta sen selostuksen missä kuvaillaan mitä ne mahdollisesti tarkoittaa?
tallennettu
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #5 : 27.11.2009 11:22:21 »

No voisinpa laittaa vaikka copy-pastella nuo kuvaukset, itsestäni kuitenkin tuntuu, että minun pitäisi paremmin ymmärtää miten ne vaikuttavat juuri minun kartallani, eli sinänsä ymmärrän tuon perustulkinnan, mutta en tarkemmin miten oma kartta toimii suhteessa noihin.

Mystinen suorakaide

Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli riidoissa. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä. Sinä sen sijaan voit paljastaa tähän kuvioon liittyvän alkemiallisen salaisuuden, jolloin sinä ja sinun menestymisesi elämässä tulevat olemaan monille muille suunnatonta kateutta herättävä mysteeri. Mysteerin avaimet löytynevät kahdesta oppositiosta, joiden tulkinnat löydät heti tämän tekstin perästä. Kun olet saanut oppositiot hallintaan niin kolmiot ja sekstiilit kyllä pysyvät liikkeellä ihan itsestään.

Kirjekuori

Kun edellä mainittu mystinen suorakaide saa yhdelle kolmiosivulleen kaksi kolmiota (ns. kultainen kolmio) ja toiselle kolmiosivulleen vielä kaksi sekstiiliä niin silloin omistat kaiken muun lisäksi tämän kirjekuori kuvion, jota pidän hyvin taiteellisena ja kaikkea luovuutta pursuavana sisäisenä ilon lähteenä. Kirjekuori on eräänlainen kosminen stipendi, jonka turvin voit lähteä kehittämään henkisiä kykyjäsi kaikille haluamillesi alueille. Luvallista on kaikki mikä kiinnostaa ja jollain ihmeen konstilla tulet aina selviämään juuri sinne minne kulloinkin olet pyrkimässä. Olosuhteet tai taloudelliset esteet eivät ole sinulle edes tekosyy jättää joku sinua kiinnostava asia kokeilematta. Sinun on itse testattava mihin kaikkialle tällä stipendillä pääsee, sillä minulla ei ole kykyä hehkuttaa riittävän pitkälle edessäsi olevia mahdollisuuksia. Seuraavat kolmioja sekstiilitulkinnat antavat toivottavasti sinulle joitakin vinkkejä luovuutesi suuntaamiseksi oikeille alueille.

Kultainen kolmio

Kartallesi rakentuva tasasivuinen kolmio on yksi toivotuimmista kuvioista astrologisella kartalla, sillä se kertoo kolmesta tai useammasta keskenään suuressa harmoniassa olevasta planeetasta, joiden valmiudet yhdistämällä muutat kullaksi kaiken mihin satut koskemaan. Omistushalu on yksi pahimmista vihollisistasi etenkin ihmissuhteiden alueella, sillä tämä kuvio takaa täyden oikeuden säilyttää riippumattomuutesi kaikissa olosuhteissa. Koska et tarvitse muiden apua onnistuaksesi kaikessa mihin ryhdyt, tuntee sinuun ihastunut ihminen itsensä erittäin turvattomaksi ja pyrkii siksi sitomaan sinun voimasi omalla avuttomuudellaan. Sinulle on naurettavan helppoa pitää toista ihmistä pystyssä ja sen lisäksi elää itsekin jopa siedettävää elämää. Sisällesi useiden elämien aikana kehittyneet valmiudet ja mahdollisuudet etsivät kuitenkin jatkuvasti kasvavalla paineella uusia ilmentymismuotoja eikä mikään saa sinua lopulta pidettyä aisoissa. Ennemmin tai myöhemmin saat sellaisen heureka elämyksen jostain asiasta ettei siinä yksi avo- tai avioliittokaan paljoa paina. Jos elämäsi siis maistuu puulta niin kysymyksessä ei ole mikään muu kuin tukahdutettu valmius jatkuvaan etenemiseen ja menestymiseen elämässäsi. Seuraavat aspektitulkinnat valottavat tämän kultaisen kolmion eri olemuspuolia, joten ota niistä ajoissa onkeesi.

Suuri risti

Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään neljä planeettaa ovat kaikki keskenään neliö-aspektissa ja vielä pareittain oppositiossa niin silloin olet suorittamassa todella suurta tehtävää tämän elämäsi aikana. Joskus tällaisessa tilanteessa tulee miettineeksi, että mikä ihme saa haukkaamaan näin ison palasen yhdellä kertaa, mutta mitä ilmeisimmin sinulla on tässä elämässä valmiudet tämän urakan hoitamiseen. Ehdoton päätehtäväsi on keskittyä vain ja ainoastaan oman elämäsi hoitamiseen ja järjestämiseen. Edellisten elämiesi aikana olet reilusti liian kanssa uppoutunut muiden asioiden hoitamiseen, jolloin oma henkinen ja sielullinen kasvusi on päässyt hetkeksi pysähtymään ihan totaalisesti. Moisesta kimpaantuneena olet sitten ennen tätä syntymääsi päättänyt käyttää niin monta elämää kuin tarve vaatii päästäksesi jälleen itsesi herraksi. Jos tämä viesti menee jakeluun niin sinulla on hyvät mahdollisuudet hoitaa ongelma pois päiväjärjestyksestä suhteellisen nopeassa tahdissa. Edellytyksenä on ehdottoman itsenäisyyden ja horjumattoman itsekkään asenteen omaksuminen kaikkien kohtaamiesi asioiden ja ihmisten kanssa. Vasta silloin, kun ajattelet aina ensiksi itseäsi ja ainoastaan seuraat mitä muille tapahtuu ja miltä heistä tuntuu, tulet kohoamaan elämääsi rasittavien vastoinkäymisten ja ongelmien yläpuolelle. Mitä enemmän huolehdit muiden asioista ja tunteista, sitä hankalammaksi elämäsi tulee muodostumaan kunnes et enää kerta kaikkiaan jaksa vaan sinun on pakko antaa periksi. Mahdollisesti kohtaamasi onnettomuudet, tragediat ja sairaudet ovat luonnon antamia viestejä siitä että et riittävästi ota itseäsi huomioon. Seuraavat yksittäiset aspektit ovat suuren ristisi osatekijöitä. Nämä tulkinnat on syytä lukea tarkkaan, koska niiden sisältämien ohjeiden avulla voit rakentaa elämällesi niin vankan pohjan ettei sitä pysty mikään mahti maailmassa horjuttamaan. Tämä on ollut suurten ja vaikutusvaltaisten ihmisten aspekti kautta aikojen. Käytä sinä tätä voimaa viisaasti ja ota paikkasi maailmassa.

Haasteellinen kolmio Näytä kartalla

Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle pienen kolmion, jonka sivut muodostuvat kvinkunssi, neliö ja kolmioaspekteista. Tämä kuvio sisältää vähintään kaksi kulmaa, jotka molemmat haastavat sinut tutkimaan jokapäiväisessä elämässäsi ilmeneviä vaikeuksia aivan uudesta näkökulmasta käsin. Sinulla on taipumus vaatia itseltäsi liikaa neliöaspektin osoittamalla elämänalueella, joka puolestaan helposti vaikeuttaa tärkeiden päätösten tekemistä kvinkunssi aspektin kuvaamalla alueella elämässäsi. kolmion kuvaama helppous ja toimivuus on tällä kertaa näiden haasteellisten kulmien takana. Kulminaatioiden laadusta johtuen tätä kokonaisuutta saattaa olla vaikea hahmottaa ensilukemisella, mutta muutaman tavauskerran jälkeen asiat varmasti valkenevat melkein kuin vahingossa. Jos saat tämän kuvion haasteet edes osittaiseen hallintaasi niin elämä on auki edessäsi koko ajan haastavana ja jännittävänä, mutta samalla aurinkoisena ja ehdottoman mielenkiintoisena. Myös etenemismahdollisuutesi tässä elämässä ovat todella upeat näistä muutamasta haasteesta selvitessäsi. Motiivia ainakin pitäisi olla; Elämäsi helpottuu huomattavasti ja saavutuksetkin alkavat pikkuhiljaa näkyä.
« Viimeksi muokattu: 27.11.2009 11:58:57 kirjoittanut In » tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #6 : 27.11.2009 11:28:53 »

Niin ja sitten se, että kun tavallaan sain sen käsityksen, että nuo kuviot liittyvät toisiinsa, mutta niiden hahmottaminen on erittäin vaikeaa, ainakin minulle. Tai sitten niitä on liian monta, ja yhdeltä kertaa on vähän turhan vaikea keskittyä kaikkiin. Sillä eikö ne planeetat ja merkit jotka ovat osa näitä kuvioita vaikuta siihen tulkintaan? =/ Tai kartta noin muuten? Ehheh, onpas tyhmä olo xD Tulee vähän sellanen fiilis, että taidan mennä nurkkaan häpeämään ^^
« Viimeksi muokattu: 27.11.2009 11:47:58 kirjoittanut In » tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: