Sivuja: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 42
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: pieni kokeilu ;P  (Luettu 346193 kertaa)
0 jäsentä ja 12 vierasta katselee tätä aihetta.
Sonya
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #450 : 21.11.2010 16:27:38 »

Lainaus
Katsellaan..  Smiley
Täällä on tällainen maasto, mikä on kokonaan siirappia ja siinä on kiinni miekkoja. Ne yrittävät vetää itseään ylös, mutta siirappi vain venyy. Kulman takaa, piilosta, tulee joku joka osoittaa, täysin hievahtamatta osoittaa niihin kohtiin mitä voisi yrittää vältellä. Jos ne ovat itsessä, ne on pakko kohdata, vaikka se olisi joku muu, joka omista haluistaan niitä esille toisi, silti, jos ne ovat itsessä, ne pitää kohdata. Ne eivät katoa mihinkään vaikka niitä peittelisi. Voit kuvitella että tuo osoittaja olisi vihollisesi, joka haluaisi tuhota kaiken hienon sinulta nyt, mutta ei, joka tapauksessa hän ei osoita mitään muuta kuin jotain sellaista mitä sinussa jo on. Ne miekat lopulta ympäröivät sinut ja tajuavat sen ilman tuota osoittajaakin. En nyt tiedä oliko yhtään selventävä  Grin mutta tälläinen mielikuva nousi nyt.  Smiley

Kiitos! Smiley

Ehkä tämä nyt jotain vähän selventi tai ei välttämättä selventänyt, vaan kertoo nykyisen tilanteeni. Pitää yrittää keksiä tapa ratkaista asiat! Smiley Kiitos vielä!
tallennettu

(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider04.gif)
Ave^^
Vieras
« Vastaus #451 : 21.11.2010 17:53:16 »

No nostetaan ravullekin.  Grin
Nostan ravun kohdalta leijonaa, tulta taustalta. Vähän tulisempi rapu kuin ravut yleensä. Tämä mies on vähän sellainenkin, ettei pelkää rikkoa asioita. Hänelle sopii hyvin sellainen tulinainen ripauksella maata. Mutta kilpailijoita kyllä näyttää riittävän tässä, nousee monta naista. Hän ottaa sen naisen jolla on ripaus maata, sellainen viesti tuli..
tallennettu
Jannanne
Vieras
« Vastaus #452 : 21.11.2010 18:22:46 »

Laitan sinulle yv:tæ
tallennettu
Memmy
Vieras
« Vastaus #453 : 21.11.2010 23:52:57 »

Hei Ave!

Katsotko minullekin kahdesta härkämiehestä.. Tumma ja vaalea... Kun täällä on nyt vahvasti yllä mieskuviot...  Grin
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #454 : 22.11.2010 14:22:49 »

Näetkö muutoksia parisuhteelleni tai perhe-elämälleni tämän tai ensi vuoden aikana?


Nostellaan..  Smiley
Univormu päällä ja vihko kädessä.. Opiskelee jotain alaa millä on status.. Kuvittelee tavallaan jo olevansa se vaikka vasta opiskelee, tai ehkä vain uudelleenkouluttautuu. Ei mikään itsensäkorostajatyyppi kuitenkaan, onhan sitä lupa nauttiakin siitä mitä on saavuttanut. Kuitenkin, tällä henkilöllä voi olla itsetunto-ongelmia.
Nainen, joka kasvattaa jotain. Pitkä prosessi, ja antaa sille kaikkensa, ja hyvin näyttää kasvavan. Smiley Näistä molemmista korteista henkii hyvät tilanteet, taustalta jostain pinnan alta epävarmuus, mutta sellainen epävarmuus joka on jo näennäisesti väistynyt kun henkilö on huomannut mihin hyvään pisteeseen hän on saapunut, mutta joka ei kuitenkaan ole poissa vaikka hän niin luulisi.
Näen tässä ihan hyvän suhteen, hyvän suhteen, molemmat sopivat toisilleen, jakavat maailmankatsomukset. Hmm.. en itseasiassa näe muutosta suhteeseen tai perheeseen, vaan näen muutoksen elämään, uusi toteuttamistapa, uusi rytmi, uusi tapa elää.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #455 : 23.11.2010 16:56:33 »

Miltä kevääni näyttää, onko tulossa isoja muutoksia vaiko meneekö elämä samaa rataa? Kiitos!

Nostellaan..  Cheesy
Vene odottaa. Se on valmisteltu sinne, jokin suunnitelma siihen liittyy, nyt on hetki jolloin koko ajan odottaa milloin pääsee näistä velvollisuuksista ja pääsee sinne veneelle. Muista silti nauttia joka hetkestä kun elät, voit joskus jopa muistella tätäkin hetkeä ja toivoa että olisit nauttinut siitä enemmän, ja vielä tärkeämpi ehkä, jos nyt liikaa hosut, et ehdi nauttimaan siitä mistä todella halusit nauttia, eli siitä kun pääset vihdoin sinne, koska olet stressin jälkimainingeissa. Kuitenkin tässä aistin jotain pelkoa ehkä, en tiedä mitä se on, mutta jotain että et tiedäkään haluatko tuolle veneelle vai et. Sekin on vain yksi velvollisuus minkä ajattelet että sinun pitää täyttää, kuljet elämää vain asekeleelta toiselle, pysähtymättä lainkaan ajattelemaan mihin kuljet ja miksi olet tässä nyt. Se on ihan kaunis se vene, todella, mutta haluatko itse sitä oikeasti? Ehkä haluat sisimmässäsi jotain muuta. Sinulla on aina mahdollisuus muuttaa elämän kulku ja pysähtyä, aina mahdollisuus miettiä uudelleen. Jos haluat sinne veneelle, niin muista nauttia siitä täysillä.  Wink
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #456 : 23.11.2010 17:16:35 »

Hei Ave, mikäli vielä teet tarot-tulkintaa tässä osiossa, haluaisin tietää mihin suuntaan taideharrastukseni on menossa ja tietysti ihmissuhteet kiinnostavat näin sinkkuna.

Teen minä vielä..  Smiley
Taideharrastuksesta nostin varsin vahvan oloisen henkilön, omalla voimallaan hän puskee läpi ja luo. Voimaa se ehkä juuri tarvitsee, taiteen tekeminenkin kun on aina sidoksissa omiin tunteisiin, mutta ei silti saa luovuttaa. Luovuttaminen ei ole tälle henkilölle vaihtoehto, sillä hmm.. hänellä on joku jolle hän haluaa todistaa kykenevänsä, pystyvänsä siihen.. Vähän ehkä liikaakin hän ajattelee sitä kuin itse muita asioita.. Aika kovapäinen. Naisia nyt nousee.. jollain tavalla merkittävä juttu.. ehkä kannattaisi kohdistaa homma suoraan naisille? En oikein osaa sanoa miksi noita naisia nousee tuolta noinkin pakottavasti.  Grin
Ihmissuhteet.. Täältä nousee semmoinen pahvimies, pahvinainen, seinään ikuistettu suhde, seinän takana, lasin alla, se on esillä sitten kymmenien vuosien päästä kun sitä katsotaan, mutta ei nyt, se on kertomus, ei todellinen, eloton.. suoraan en osaa sanoa mitä se tarkoittaa, sillä voi olla monia selitystapoja, ainoastaan tuo tunne nousi. Ehkä joku mennyt esimerkiksi vanhempiesi suhde, jota katsot yhä jollain tapaa omassa elämässäsi?
tallennettu
susanna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 110



Profiili
« Vastaus #457 : 24.11.2010 16:14:13 »

Heip Ave. Mitäpä sanoisit minun (myös leijona) ja leijona-mieheni suhteesta?  Smiley
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #458 : 26.11.2010 12:45:03 »

Hei Ave,
 
Mullekin voisit katsoa jos ehdit/viitsit ja jos vielä nostelet kortteja:

Miltä tulevaisuus näyttää, olen ollut nyt n. kuukauden työttömänä, näkyykö uutta työtä edessäpäin? Tiedän että paljon aikaa ei ole vielä kulunut ja olen kärsimätön, mutta olen sellainen ihminen joka ei osaa vaan olla kotona Smiley

Kiitos jo etukäteen!

Katsellaan..  Smiley
Tässä kortissa hahmo tähtää suoraan nuolella lintua, lintu on kaukana, mutta nuolen tähdätty lentoreitti ei voisi olla suorempi. Hänellä on selvä missio mihin tähdätä. Se kaikki tapahtuu tämän edessä olevan naisen selän takana, hänen julkisivunsa takana. Hänen ajatuksensa ovat siellä, vaikka hän tässä muodollisesti juttelee. Hän haluaisi olla siellä, vapaa, eikä joutua tässä velvollisuudessa olemaan, mutta ehkä, jollain tapaa, hän kuitenkin nauttii juuri tästä tilanteesta, että hän tietää että hänellä on jotain omaa ja välillä saa levähtää kun ei tarvitse olla oma itsensä, vaan vain hoitaa ne asiat mitä pitää. Silloin hänellä on paljon enemmän voimaa ja mahdollisuus tähdätä tuohon lintuun suoraan, muuten hän voisi mennä sekaisin siitä onko hän sittenkään kyvykäs nuolen ampuja vai ei, ja tähtäysteho heikkenisi. Velvollisuudet ja askareet pitävät mielen sellaisessa terässä, että hän turhia ajattelematta pääsee suoraan tarttumaan jouseen ja toimimaan.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #459 : 26.11.2010 12:59:51 »

Tervehdys Ave Smiley

Jos suinkin jaksaisit katsoa minulle selvennystä tähän mieltäni paljon askarruttavaan ihmissuhde asiaan olisin iki onnellinen :Smiley

 Tunnen ihmeellistä vetoa ja hyvänolon tunnetta erästä varattua kahden tyttölapsen äitiä kohtaa smitten Oikeastaan kukaan ystäväni ei ymmärrä minua ja pitävät todennäköisesti minua idioottina joten en juurikaan ole asiasta heille maininnut idiot2 Olen jättänyt järjellisen ajattelun pois ja mennyt asian kanssa periatteessa tunteella ja päivä kerrallaan :Smiley Tunteeni häntä kohtaan on vaan joka kerta kun olemme tekemisissä aivan käsittämättömän hyvä ja rauhallinen.

 Cheesy Nyt vaan jotenkin tämä tunteeni alkaa vaihtua todelliseen ihastumiseen tai jopa rakastumiseen smitten Tunne toisaalta pelottaa kun en ole aivan varma tämän ihmisen todellisesta mielihalusta ja siitä olenko hänelle vain jännä leikkikaveri Sad Toisaalta uskon että hän minusta pitää oikeasti, mutta järki ja tunne saattaa nyt sekoittua mielessäni Cheesy

Miltä tämä tilanne näyttää ja kannattaisiko minun haudata tunteeni ja vetäytyä tilanteesta ajoissa vai jatkaa tunteen mukaan päivä kerrallaan???

Kaunis kiitos etukäteen Ave Smiley

Hei, sanon näin alkuun että kun lapsiakin on mukana, niin varsin monimutkaisessa kentässä liikut, jossa ei ole enää sitä kahta vaihtoehtoa, että hän joko pitää minusta oikeasti tai leikkii, se ei enää edes ole se ydinkysymys tuollaisessa tilanteessa, vaan se on paljon paljon monimutkaisempaa. Itse sanoisin, että kun poistat sen kysymyksen mielestäsi että leikkiikö hän vai ei, pääset huomaamaan niitä muita kysymyksiä, joihin on paljon tärkeämpi saada vastauksia.
Mutta katsotaan korteista..  Smiley
Tässä kortissa on tälläinen prinssi, jolla on linna pilvissä, kaunis paikka, oikea unelma. Rikas paikka myös, tämä on ehkä ainut paikka missä prinssi pystyy olemaan rikas, maan päälle palattuaan hänellä ei ole mitään näitä mukanaan, hän on ihan tavallinen, hukkuu joukkoon. Nyt nostan naisen, joka asuu tuolla pilvissä, se onkin se syy miksi prinssi alunperin rakensi linnansa sinne. Tuo paikka on tuon naisen koti, hän on asunut siellä paljon pidempään. Prinssi on muovannut olonsa mahdollisimman hyvin niin että hän olisi osa sitä, se on hänen päämääränsä johon hän suurella voimalla pyrkii. Ehkäpä jopa unohtaen kaiken muun. Mutta hän ei ole asunut täällä yhtä pitkään, eikä hän voi korvata sitä mitenkään. Se on vain fakta joka ei muutu, ja jos sitä epätoivoisesti yrittää jollain hämätä, se ei onnistu, se vain vie voimia. Hän on uusi tulokas naisen omassa maassa.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #460 : 26.11.2010 13:09:29 »

Kokeillaas taas tälläkin puolella. Tummahiuksinen, silmälasipäinen naikkonen. Saanko jonkin sortin yhteyden häneen? Samassa tapahtumassa käydään ja sen "jälkipeleissä" istutaan välillä samassa pöydässä, pitäisi vain mennä juttelemaan enemmän... näetkös mitään? kiitos Smiley

Katsellaan..  Smiley
Reissu, johonkin tässä ollaan menossa, maantieteellisesti jonnekin vähän kauemmas, joku muutaman päivän homma tai jotain sinne päin. Tuo nainen on siellä sitten mukana, tai ainakin tuo nainen lähtee sinne. Hmm.. näen tässä aika hyvän naisen oikeastaan, nostan tätä kuitenkin sinulle, ja tuo nainen nousee useampaan kertaan, että kyllä sinun elämäsi siihen jotenkin risteää vielä.  Smiley Sanoisin, että tuo nainen ehkä haluaa että lähtisit sinne mukaan, mutta ei uskalla jostain syystä kysyä. Sinä taas jotenkin emmit että et haluaisi lähteä sinne? No, mikään merkittävä asia tuo matka ei periaatteessa ole, sillä tästä tuntuisi syntyvän jotain joka tapauksessa.  Smiley
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #461 : 26.11.2010 13:18:17 »

Hei Ave, olen aikeissa ryhtyä katselemaan uusia mahdollisuuksia työmarkkinoilla. Löydänkö sieltä minulle sopivaa työtä vai onko jäätävä vanhaan, entä tilanne siellä? Työni ei ole motivoivaa. t. Heart

Nostellaan..  Smiley
Synkkiä pilviä.. Voisin sanoa, että paikoilleen jääminen ainakin voisi synkentää sinut pikku hiljaa, kannattaa lähteä vielä kun on energiaa millä lähteä. Tärkeintä on että säilyttää elämäninnostuksensa, jonka voi menettää niin ettei huomaakaan ja lopulta istuu jossain synkässä nurkassa niin ettei haluakaan siitä mihinkään lähteä. Innostuksella ja positiivisellä energialla löydät varmasti jotain mikä sinulle sopii, voi ehkä tarkoittaa monien mahdollisuuksien kokeilemista ennen kuin se oikea löytyy. Sanoisin että sekin silti antaa sinulle paljon enemmän kuin nykyinen hetki. Tässä tuntuu tulevan se viesti, että innostuksestaan ei kannata luopua.
tallennettu
Heart
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #462 : 26.11.2010 14:17:34 »

Nostellaan..  Smiley
Synkkiä pilviä.. Voisin sanoa, että paikoilleen jääminen ainakin voisi synkentää sinut pikku hiljaa, kannattaa lähteä vielä kun on energiaa millä lähteä. Tärkeintä on että säilyttää elämäninnostuksensa, jonka voi menettää niin ettei huomaakaan ja lopulta istuu jossain synkässä nurkassa niin ettei haluakaan siitä mihinkään lähteä. Innostuksella ja positiivisellä energialla löydät varmasti jotain mikä sinulle sopii, voi ehkä tarkoittaa monien mahdollisuuksien kokeilemista ennen kuin se oikea löytyy. Sanoisin että sekin silti antaa sinulle paljon enemmän kuin nykyinen hetki. Tässä tuntuu tulevan se viesti, että innostuksestaan ei kannata luopua.
[/quote]

Hei, kiitokset. Katson vuodenvaihteen jälkeen onko mitään parannusta tullut/tulossa. Jos ei, niin sitten lähden etsimään. Entä uusi asunto joka on otettavissa nyt, miltä se näyttää? t. Heart
tallennettu
Exx
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #463 : 27.11.2010 22:57:00 »

Kiitos Ave Wink

Aika loistavasti osuva "näkemminen" Smiley Allussa aivan selvä totuus mutta tuo tulkintasi loppu oli jotain jota en ymmätänyt Shocked voi olla että olen vain niin idiootti ettei aukene Wink Viitsitko valaista uudelleen

hän on asunut siellä paljon pidempään. Prinssi on muovannut olonsa mahdollisimman hyvin niin että hän olisi osa sitä, se on hänen päämääränsä johon hän suurella voimalla pyrkii. Ehkäpä jopa unohtaen kaiken muun. Mutta hän ei ole asunut täällä yhtä pitkään, eikä hän voi korvata sitä mitenkään. Se on vain fakta joka ei muutu, ja jos sitä epätoivoisesti yrittää jollain hämätä, se ei onnistu, se vain vie voimia. Hän on uusi tulokas naisen omassa maassa.

Lähinnä kolme viimeistä riviä Smiley

Kiitos Ave olet pätevä Wink   
tallennettu
minävaan
Vieras
« Vastaus #464 : 29.11.2010 16:55:40 »

Moikka Ave  Smiley
Olisin kysellyt korteilta ja sinulta että miten tulen selviämään tuoreesta erosta ja kannattaako minun jatkaa opiskeluja  Huh
Kiitos että jaksat tehdä tällaista ilman rahastusta  smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 42
  Tulostusversio  
 
Siirry: