Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ley Line ja energiat  (Luettu 3371 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mandragora
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18


Profiili
« : 29.01.2010 15:16:07 »

Yhdentasoinen olemassaolo on näkemyksenä kuin maailman katsominen kaksiulotteisten lasien läpi, jossa nyt sentään on jo se toinen enemmän. Haluaisinkin nyt virittää keskustelua siitä, minkälaisiin teorioihin tai näkemyksiin/kokemuksiin olette törmänneet näiden Ley line tai muiden energiavirtausten/kenttien tiimoilta?

Ley-linjat wikipedian pelkistämänä:

"Ley-linjoiksi kutsutaan väitettyjä kilometrien mittaisia suoria linjoja lähinnä Keski- ja Länsi-Euroopan maastossa erilaisten muinaisjäännösten välillä.
Linjoihin liitetyistä muinaisjäännöksistä suuri osa on megaliittikulttuurin aikaisia, mutta joukossa on myös paljon nuorempia kohteita, kuten keskiaikaisia kirkkoja ja maatiloja. Usein kirkot kuitenkin tehtiin tarkoituksella aikaisempien pakanallisten palvontapaikkojen päälle.

Linjoista on kehitelty paljon näennäistieteellisiä oppeja. Joidenkin mukaan linjat ovat yliluonnollisten voimien kanavia, jotka muinaisihminen merkitsi rakennelmin. Jotkut väittävät ley-linjoja voitavan havaita taikavarvulla tai heilurilla. Linjojen väitetään risteilevän kaikkialla maapallon pinnalla, ja on jopa väitetty, että ne olisivat Atlantiksen asukkaiden aikaansaannosta. Tällaiset käsitykset ley-linjoista muistuttavat käsityksiä vesisuonista ja eräitä New Age-liikkeen tunnetuksi tuomia käsityksiä energiavirroista, jotka pohjautuvat vanhaan kiinalaiseen ympäristöoppiin fengshuihin."
tallennettu
Nebulosa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #1 : 29.01.2010 17:40:36 »

Eiköhän ne ihan luonnon omia energiavirtoja ole. Planeettaamme kiertää kaksi erilaista päälinjaa; Hartmann- ja Currylinjat, ja lisäksi on monia muita paikallislinjoja mm. vesisuonisäteily. Hartmannlinjat ovat ihmisille negatiivisia. Kahden voimakkaan Hartmannlinjan risteyksessä jatkuva asuminen on tappavaa.  Sen sijaan Currylinjat saattavat olla positiivisia, ja olen jopa ajatellut, että leylinjat saattaisivat olla voimakkaita Currylinjoja.

Itselläni 'taikavarpu' taipuu käsissäni, ja päälinjat löytyvät, tosin metsässä ne voi nähdä jopa paljain silmin puuston kasvusta, mutta nk. leylinjoja en ole päässyt tutkimaan. Oletan, että sellaisten linjojen risteyskohdissa voi tapahtua voimallisia parantumisia. Muinaiset hiidet olivat juuri noita risteyskohtia, ja niitä pidettiin pyhinä.

« Viimeksi muokattu: 29.01.2010 17:43:32 kirjoittanut Nebulosa » tallennettu

panta rhei - kaikki virtaa
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: