Sivuja: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 671935 kertaa)
0 jäsentä ja 15 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #705 : 19.01.2010 11:50:20 »

ODOTTAKAA ODOTTAMATONTA VUONNA 2010
 
Emmanuelia kanavoinut Langa ( www.emmanuelmessages.com)
15.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys: Olen saanut monia sähköposteja lukijoilta, jotka ovat kysyneet, miksi et ole vielä puhunut vuodesta 2012.
 
Rakkaat maan veljet ja sisaret, me korkeammista ulottuvuuksista todistamme suuressa ilossa uuden Gaian syntymistä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun koko planeetta yrittää kopioida itsensä korkeammalle olemassaolotasolle aurinkokunnassanne. Kopioituminen on ensimmäinen askel Gaian ylösnousemusprosessissa ja vaikka se ei ole vielä valmis, uskomme sen tulevan loppuun pian. Toinen askel on näiden kahden planeetan eroaminen. Tätä askelta voitaisiin verrata solujakautumiseen. Solujen tapauksessa prosessi on mitoosi ja alkuperäinen solu jakautuu kahteen uuteen soluun, jotka ovat identtisiä alkuperäiseen verrattuna. Gaian tapauksessa prosessi on enemmän kuin meioosi, missä prosessissa luotavat solut eivät ole identtisiä alkuperäisen solun kanssa. Teidän tiheydessänne tämä pätee erityisesti naiskehoon.
 
Koko planeetan kopioituminen vie noin yhdeksän vuotta, kun taas eroaminen tapahtuu sekunnin murto-osassa. Galaktisen syklin lopussa Gaialla on hyvin lyhyt jakso, jonka aikana eroamisen on tapahduttava. Kun tämä prosessi on valmis, uusi Gaia on viidennessä tiheydessä, kun taas vanha Gaia jää kolmanteen tiheyteen. Tästä syystä on niin paljon hämmennystä siitä, mitä vuonna 2012 tapahtuu. Jotkut yksilöt sanovat katastrofi, jotkut sanovat ylösnousemus ja toiset sanovat, ettei mitään tapahdu. Ja he kaikki ovat oikeassa.
 
Vuotta 2012 ei voida ymmärtää, jos katsotaan vain kolmannen ulottuvuuden näkökulmasta, koska kyse on itse asiassa moniulotteisesta/galaktisesta järjestäytymisestä, mikä tapahtuu kaikilla tietoisuustasoilla, mistä leviää elektronien, protonien jne. virta, niiden keskinäisestä sähköstaattisesta repulsiosta johtuen. Virtauksen koko määrä on ääretön vektorikentän joka kohdassa ja sen ilmentyminen/tulos määräytyy tietoisuuden nettovirtauksesta vektorikentän tietyllä alueella.
 
Tämä merkitsee sitä, että samasta tapahtumasta on monia eri lopputuloksia. Kaikki riippuu tietoisuutenne värähtelynopeudesta eli jokainen yksilö kokee erilaisen lopputuloksen.
 
Jotkut kokevat katastrofin, jotkut kokevat ylösnousemuksen ja toiset eivät koe yhtään mitään. Kaksi yksilöä kokee saman lopputuloksen vain silloin, kun heidän tietoisuutensa värähtelee samalla nopeudella, koska kahden yksilön keskittäessä tajuntansa tietoisuuden energiaspektrin samaan osaan, heistä tulee samanaikaisia eikä heitä enää erota ajan ja paikan harha.
 
Tämän käsitteen ymmärtämiseksi teidän täytyy ensin ymmärtää, että te olette moniulotteinen olento, joka elää samanaikaisesti tuhansilla päällekkäisillä olemassaolon tasoilla.
 
Monet teistä pystyvät aistimaan tämän, mutta monet ajattelevat, että heillä on vain yksi "pääitse" (se joka lukee tällä hetkellä) ja kaikki "toiset itset" ovat vähemmän todellisia. Todellisuudessa tietoisuutenne on samanarvoisesti jakautuneena kaikkiin osiinne, mikä tekee niistä kaikista "pääitsen".
 
Jokaisella päätöksellänne ohjaatte tietoisuutenne yhteen tuhansista itseistä. Tämän tapahtuessa ette tunne mitään, mutta olette kirjaimellisesti siirtyneet toiseen maailmaan. Kaikki näyttää samalta kuin kymmenen minuuttia sitten - elätte edelleen samassa talossa, olette naimisissa saman ihmisen kanssa, työskentelette samassa paikassa jne. - mutta värähtelynäkökulmasta kaikki asiat ovat täysin uusia, koska elätte nyt uudessa maailmassa.
 
Luoja loi päällekkäisten maailmankaikkeuksien mallin tarkoituksenaan rikastaa sielukokemustanne. Nyt on vapaa tahtonne päättää, mikä itsenne osallistuu vuoden 2012 muutokseen täysin tiedostaen.
 
Esim. teillä ja naapurillanne ei ole sama kokemus. Kumpikin teistä jatkaa elämistä eri maapallolla. Kaikki ne joilla ei ole sama värähtelynopeus kuin teillä, yksinkertaisesti häviävät todellisuudestanne. Siksi useimmat viime aikoina tehdyt "massaennusteet" eivät tapahdu, koska ennuste tehdään tietyssä vektorikentän pisteessä, missä ennustajan tajunta yhdistyy hänen tietoisuuteensa, mutta sekunnin päästä hän ja mikä tärkeintä te, olette siirtäneet tietoisuutenne toiseen itseen ja nyt elätte rinnakkaisella aikajanalla, missä tuota ennustettua lopputulosta ei tapahdu.
 
Tietoisuutenne määrittelee, millä aikajanalla olette tällä hetkellä, ja uskomuksenne kiinnittävät tietoisuutenne aikajanan tiettyyn osaan.
 
Jos uskotte, että vuosi 2012 merkitsee jonkinlaista loppua ihmiskunnalle, niin koette jonkinlaisen loppumisen. Toisaalta, jos uskotte, että vuonna 2012 alkaa ylösnousemuksen sadonkorjuu, niin koette jonkinlaisen alkamisen.
 
Muistakaa, että ajattelumallinne luo tuntemuksia, tuntemuksenne luovat tunteita ja tunteenne luovat todellisuutenne.
 
Kysymys: Olet maininnut monta kertaa, että meidän on jätettävä pelko taakse, ja eräs lukija Australiasta kysyy, miten pelko korvataan rakkaudella.
 
Rakkaus on lahja tuolta puolen ja se on olemassa kaksinaisuuden tuolla puolen. Ei ole mitään tapaa korvata yhtä toisella - tämä on ymmärrettävä syvällisesti. Pelko ja rakkaus eivät ole kaksi eri asiaa, ne ovat saman energian eri laatuja. Pelko on rakkauden negatiivinen puoli. Jos perusenergian korkeimmat värähtelyt eivät virtaa energiakenttänne läpi, tuosta energiasta tulee pelkoa. Jos taajuusasteikon korkeamman osan sallitaan virrata, pelko häviää ja rakkaus jää.
 
Sen ainoana tarkoituksena, että ajatusta pelon ja rakkauden erillisyydestä on juurrutettu kollektiiviseen mieleen kautta aikain, on ollut ihmisten orjuuttaminen, koska yksilö ei voi taantua orjuuteen, jos hän ymmärtää, että pelko ja rakkaus ovat samaa energiaa ja kaikki riippuu siitä, mihin asteikon osaan hän keskittää huomionsa. Koska silloin kun kaksi yksilöä keskittyy energia-asteikon samaan osaan, he eivät ole enää erillisiä - he ovat yhtä. Rakkausvärähtelyt auttavat teitä sulautumaan yhteen toisten kanssa.
 
Kysymys: Olet maininnut, että DNA:tamme aktivoidaan niiden korkealla värähtelevien energiasäteiden avulla, joita virtaa maan päälle, ja eräs lukija Ranskasta haluaisi tietää, miten monta 12 DNA-säikeestä voidaan aktivoida ihmistietoisuuden nykytasolla.
 
Kolmannen tiheyden ihmisillä on mahdollisuus aktivoida lukemattomia DNA-säikeitä. Ihmisevoluution nykytasolla on kuitenkin 144 pääsäiettä, jotka täytyy aktivoida koko ihmispotentiaalinne herättämiseksi. Suuri jumalainen johtaja ja Karmaherrojen neuvosto ovat säätäneet tarvittavien säikeiden määrän 144:ään tässä kehitysvaiheessa. Näiden 144 säikeen lisäksi on tällä hetkellä käytettävissä 144000 "galaktisen" DNA-säikeen "päivityspaketti".
 
Kysymys: Eräs lukija Venäjältä kysyy: mitä pidemmällä olen henkisellä polulla, sitä epävarmemmalta tuntuu - mitä teen väärin?
 
Et tee mitään väärin, voit vain aistia, ettei todellista varmuutta ole olemassa. Varmuus merkitsee vain tyytyväisyyttä todellisuutenne olosuhteisiin. Kyse on vain mieleenne iskostetusta ihanteesta, mikä huijaa teidät pelkäämään tuntematonta. Jäädessänne tunnettuun ei tapahdu kasvua. Kun astutte tuntemattomaan ja hyväksytte epävarmuuden, ottaisitte kvanttihypyn ovien avaamisessa aitoon itseenne ja osaanne Jumalan suunnitelmassa.
 
Rakkaat maan veljet ja sisaret, elätte hämmästyttäviä aikoja!
 
Maan päälle virtaavat energiat lisääntyvät merkittävästi jokaisen uuden päivän myötä, vastasyntyneiden vauvojen DNA:ssa on geneettistä informaatiota, mitä ei ole koskaan ennen nähty maan päällä, ja tiedemiehenne voivat vahvistaa uuden aktiivisen DNA-säikeen olemassaolon monissa vastasyntyneissä. Taivaanne on täynnä "valoja", joita näkevät tuhannet päivittäin. Kollektiivitietoisuus luo uusia yhteyksiä sellaisten yksilöiden välille, jotka kuuluvat samaan sieluryhmään - heidän välillään olevasta fyysisestä etäisyydestä huolimatta. Telepaattiset kyvyt ovat nyt melkein kaikkien ulottuvilla. Energiakehonne alkaa muistaa mahdollisuutensa ja aktivoi automaattiset parantumiskykynsä.
 
Useammat ja useammat ymmärtävät, että heillä on täytettävä elämänsopimus, ja he muuttavat asenteitaan elämää kohtaan, mikä muuttaa sitä maailmaa, missä he elävät. Monet, monet ovat poistuneet ehdollistumisestaan ja voivat nähdä täydellisen vapauden vain muutaman askeleen päässä. Kollektiivinne enemmistö on pudottamassa kaikki menneisyyden kiinteät ajatukset ja uusi toimintamalli syntyy.
 
Ajatus erillisyydestä kollektiivinne yksilöiden välillä häviää nopeammin, kuin voitte kuvitella. Sielut ovat alkaneet muistaa, että erillisyys on olemassa vain pinnalla ja syvällä te, me olemme kaikki yhtä. Rajallisuuden sykli on tulossa loppuun.
 
Todella hämmästyttäviä aikoja ihmiskunnalle!
 
Mutta uudet mahdollisuudet tuovat uusia vastuita. Vain katsokaa ympärillenne - mitä tahansa olette tehneet, nyt näyttää siltä, ettei se riitä. On aika tuoda esiin jotain uutta, uusi alku matkalla. Olette valmistautuneet monien elämien ajan tätä hetkeä varten - älkää hukatko sitä.
 
On tulevaisuutenne tarkoituksellisen kanssaluomisen aika. Täysin uuden todellisuuden kanssaluomisen salaisuutena on vain hajottaa suuret tavoitteet sarjaksi pieniä tavoitteita. Jokaisen pikkusaavutuksen myötä perimmäinen tavoite tulee lähemmäs. Olkaa toimiva henkilö - vain toimintaan suuntautuvat yksilöt saavat asiat tapahtumaan. Älkää odottako huomiseen. Tänään on hyvä päivä aloittaa.
 
Aloittakaa luottamalla itseenne, mahdollisuuksiinne, yhteyteenne Kaiken olevaisen kanssa ja täysin korvaamattomaan osaanne Jumalan suunnitelmassa. Kun luotatte itseenne koko sydämestä, tietoisuutenne opastaa teitä elämään, mikä on kunnioitettavaa ja merkityksellistä!
 
Olen Emmanuel.
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
epona
Vieras
« Vastaus #706 : 19.01.2010 19:51:15 »

Hey! Cheesy

Entä jos pistettäis pieni kysely pystyyn:

Miten Sinä olet valmistautunut vuoteen 2012?

tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #707 : 19.01.2010 20:51:41 »

Hyvä kysymys!  Wink

Minä ainakin aion jäädä eläkkeelle! Rauhallisesti otan vastaan mitä tuleman pitää.  :Smiley
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 839


Profiili
« Vastaus #708 : 19.01.2010 22:52:30 »

Miten Sinä olet valmistautunut vuoteen 2012?

Heh, eipä ole vielä suunnitelmia sinne asti. laugh  Ja jos ajattelee että maailma menee uusiksi niin ehkä parempikin ettei ole turhan tarkkoja suunnitelmia Wink  (huom. en edelleenkään tiedä mitä 2012 tapahtuu, asiaa on mukava spekuloida)
tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 839


Profiili
« Vastaus #709 : 20.01.2010 02:16:24 »

Joillain näkyy olevan hyvinkin suuria suunnitelmia Cool / crazy2  Meinaavat mennä asumaan jonnekin hylättyyn ydinohjussiiloon. buck2

2012 Startling New Secrets Pt.8/9, alkaen kohdasta noin 5:20
http://www.youtube.com/watch?v=t1BZ2SHk_9M

Olihan tuo ihan katsottava dokumentti muutenkin.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #710 : 20.01.2010 15:17:07 »

siinäpä siirtoa henkimaailmaan.. outoa että jossain on yhtaikaa onnellisia kyliä, puutarhoja, aurinkorantoja jne.. viinitiloja, ymv.


Haitissa jälleen voimakas maanjäristys

Maanjäristyksessä loukkaantui neljännesmiljoona ihmistä. Kuva: LehtikuvaPort-au-Prince

Julkaistu: 20.01. klo: 00:56
Päivitetty: 20.01. klo: 13:40
Haitia on ravistellut voimakas jälkijäristys. Sen voimakkuudeksi mitattiin amerikkalaisilla havaintoasemilla 6,1 richteriä.

Järistyksen keskus oli 60 kilometriä länteen pääkaupungista Port-au-Princestä.

Varhain aamulla paikallista aikaa sattuneen järistyksen mahdollisesti aiheuttamista tuhoista ei ole vielä tietoa.

Haitia viikko sitten ravistellut tuhoisa maanjäristys oli voimakkuudeltaan 7 richteriä.

Kansainväliset pelastusryhmät ovat toistaiseksi löytäneet raunioista hengissä 121 ihmistä. Asiasta kertoo YK.

Vielä tänään raunioista löytyi hengissä 25-vuotias nainen.

Naisen kerrotaan olevan tajuissaan ja hyvässä kunnossa. Hän myös selvisi koettelemuksestaan ilman ruokaa ja vettä.

Järistyksessä sai eri arvioiden mukaan surmansa jopa 200 000 ihmistä.

Lisäksi miljoona ihmistä on jäänyt kodittomaksi. Päivitetyt luvut ilmoitti Haitin väestönsuojeluministeriö tiedotteessaan.

Ministeriön mukaan maa tarvitsee kipeästi väliaikaismajoja, vettä, ruokaa, lääkkeitä ja kriisityöntekijöitä. Väestönsuojeluministeriön mukaan pääkaupunki Port-au-Princen alueen rakennuksista puolet on tuhoutunut.

Lyhyt huomautus Haitista. Haitilla tällä viikolla tapahtunut suuri maanjäristys sai aikaan monumentaalista sydämen avautumista planeetalla. Sen aikaansaama tuska, kärsimys ja traaginen menetys avasi sydäntämme ja muutti planeettaa ja työnsi sitä sydäntilaan, mistä se nyt tulee toimimaan. Nämä kauniit sielut, jotka suostuivat sielutasolla osaksi tätä kokemusta, ovat palvelleet tätä planeettaa näkymättömillä tavoilla hyvin pitkään. Koska monien heidän oli sielutasolla aika lähteä, he suostuivat osallistumaan tavalla, joka palvelisi planeettaa ja veisi sen uudelle ja korkeammalle tasolle.

Haitista tulee hyvin pyhä paikka, kuten on jo tullut, ja tämä tapahtuma muistetaan hyvin pitkään. Se oli osa uutta alkuamme ja osa, joka muuttaa myös uuden maailmamme värähtelyä ja suuntaa. Nämä urheat ja uskomattoman rakastavat ja kalliit sielut ovat antaneet tälle planeetalle enemmän, kuin voisimme koskaan tietää. He ovat auttaneet planeetan muuttamisessa uuteen olemistapaan, mihin kuuluu toimiminen sydämestä. Se kunnioitus ja arvostus, mitä tunnen heitä ja monia muita mukana olleita sieluja kohtaan, ylittää kaikki sanat.

Rakkaudella ja kiitollisuudella, K
« Viimeksi muokattu: 20.01.2010 15:20:59 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Veskari-83
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 289


Inner peace is found through passion


Profiili
« Vastaus #711 : 20.01.2010 16:53:42 »

Niin se Haiti, ja "onnettomuus" http://www.godlikeproductions.com/forum1/message963814/pg1
tallennettu

aurinko vesimies (4. huone)
nousu vaaka
venus vesimies (5.huone)
kuu oinas (8.huone)
Kuunsolmu rapu (10.huone)

"Esiinnyt naismaailmassa itsevarmana ja haluttuna miehenä, jota ei kuka tahansa nappaa mukaansa ja etsit koko ajan naista, joka mitään kyselemättä vain ottaisi sinut.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #712 : 20.01.2010 19:13:54 »

tää on kova, myös heh  Grin seksiä, intohimoa, luomista, mitä vain

Profetia vuodesta 2012
 
Sen kera pyydämme teitä ottamaan seuraavan askeleen, sillä se nyt edessänne. Vuonna 2010 tapahtuu valtava energiamuutos tällä planeetalla. Jokainen teistä on osana sitä jollain tavalla. Ei ole ketään, joka ei tunne tätä. Oma psyykenne muuttuu ja sopeutuu niin, että voitte sisältää enemmän omaa valoanne kuin koskaan ennen.
 
Kehonne seksuaalienergia alkaa virrata lähes välittömästi kymmenen kertaa sen, mitä on virrannut ennen. Niillä jotka tuntevat tämän energian epämukavaksi - ne joilla on menneisyyden arpikudosta ja myös ne jotka ovat työskennelleet sen kanssa, mutta se on jäänyt epämukavaksi - on suurimpia vaikeuksia tässä siirtymässä. Nämä ovat aikoja, jolloin te kaikki voitte parantajina ja opettajina olla auttamassa energian asettamisessa ja pitää tosia kädestä. Monet teistä epäröivät tämän tekemistä ja sanovat: "En tiedä riittävästi. En ole opiskellut tätä. Kuka minä olen auttamaan toista ihmistä?" Sitä tulitte tänne tekemään ja siksi olette palanneet maan päälle monta kertaa.
 
Joskus olette palanneet myös oppituntienne loppuunsaattamisen jälkeen tänne, ollaksenne auttamassa paljastuvien ihmeiden kanssa. Pitäkää tuo voima, sillä se on lahjanne. Ylläpitkää sen energia, kuka todella olette, älkääkä pelätkö sitä, mitä näette tuolla jossain varjoina. Nämä haasteet ovat teille vain tilaisuuksia loistaa valoanne enemmän kuin koskaan ennen. Tämän vuoksi pystytte nauttimaan kaikesta vuotta 2012 ympäröivästä energiasta. Tanssikaa negatiivisuuden keskellä ja pitkää sen kanssa hauskaa. Sitten toivomme, että teette siitä todellista itsellenne, koska rakkaat ystävät, kysytte meiltä jatkuvasti, mitä tapahtuu vuonna 2012.
 
Palautamme sen nyt ja kysymme teiltä, mitä tapahtuu vuonna 2012. Teillä on avaimet eikä teillä ole mitään rajoituksia. Verho poistetaan kirjaimellisesti lyhyeksi ajaksi, jotta jokainen teistä siirtyisi luoviin kykyihinsä. Tämä tapahtuu seuraavien kolmen vuoden kuluessa ja sitä varten valmistaudutte tällä hetkellä. Nauttikaa tästä kyydistä. Etsikää nuo intohimopalaset, joissa voitte palvella. Etsikää se, mitä tulitte tänne tekemään, ja siirtykää siihen suuntaan. Älkää tuomitko lopputulosta. Älkää tuomitko sitä, kuunnellaanko teidän viestiänne tai onnistutteko. Olkaa vain riittävän vastuullisia itsellenne seurataksenne sitä, mitä on sydämessänne, ja se antaa henkenne säteillä läpi. Seuratkaa sydäntänne, siirtykää siihen suuntaan ja sekoittakaa se energiaan, mitä te tiedätte olevanne.
 
Nyt on uusia mahdollisuuksia ja kerromme teille, ettei ole unelmia, jotka eivät voi toteutua. Tästä maaplaneetasta tulee hurjan jännittävä paikka seuraavien vuosien aikana, sillä jokainen teistä paljastaa omat suurimmat kykynsä luojina maaplaneetalla. Ainoa pala jonka opitte tasapainottamaan, on sen mukana tuleva vastuu.

tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #713 : 20.01.2010 20:53:46 »

Tuo Haitin katastrofi kyllä herättää!

Olen seurannut ihmeissäni miehenikin reaktiota. Hän on niin valmis auttamaan Haitia, etten ole ennen kuullut, lähettelee rahoja ja sanoo, että nyt kaikki muut avustuspyynnöt roskiin. Meillä pärjätään, mutta tuolla ollaan todellisessa hädässä.

Olen samaa mieltä.  smitten smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
epona
Vieras
« Vastaus #714 : 21.01.2010 14:48:07 »

Niin tuolla valmistautumisella tarkoitinkin lähinnä henkilökohtaista asennoitumista tulevaan muutokseen. Voisihan sen kysymyksen luonnehtia yksinkertaisesti niinkin, että "miten tietoinen olet ympärilläsi tapahtuvasta ja miten sopeudut nykyajan maailmanmenoon?"

Olen itse jonkun verran lukenut henkistä kirjallisuutta, tutustunut meditaatioon, käynyt joogakursseilla, muuttanut elämänasennetta yms. Tietysti osallistuminen erilaisille ritriiteille on myös avannut uusia näkökulmia.

Mutta mitään sen suurempaa elämänmuutosta en mielestäni ole saanut aikaan - vaikka tietoisuus onkin lisääntynyt. En enää koe, että tieto lisää tuskaa tai pelkoa - ehkä turhaituneisuutta ajoittain.

--- --- ---


Mitä tulee tuohon Haitin maanjäristykseen ja spekulaatioihin siitä, minkä sen on aiheuttanut niin olen sitä mieltä, ettei sillä ole väliä. Miksi olisi? Se on tapahtunutta ja riippumatta siitä aiheuttiko sen Nasan ydinpommiharjoitukset vai äiti maa (ja oikeastaan - eikö se ole kuitenkin yksi ja sama asia?) on sadat tuhannet ihmiset menettäneet henkensä.
Se oli tai on edelleen tragedia.

Enkeleitä sinne.

---

Tuosta Bella Luzin kopioidusta kanavoinnista.

Lainaus
Verho poistetaan kirjaimellisesti lyhyeksi ajaksi, jotta jokainen teistä siirtyisi luoviin kykyihinsä. Tämä tapahtuu seuraavien kolmen vuoden kuluessa ja sitä varten valmistaudutte tällä hetkellä. Nauttikaa tästä kyydistä. Etsikää nuo intohimopalaset, joissa voitte palvella. Etsikää se, mitä tulitte tänne tekemään, ja siirtykää siihen suuntaan. Älkää tuomitko lopputulosta. Älkää tuomitko sitä, kuunnellaanko teidän viestiänne tai onnistutteko. Olkaa vain riittävän vastuullisia itsellenne seurataksenne sitä, mitä on sydämessänne, ja se antaa henkenne säteillä läpi. Seuratkaa sydäntänne, siirtykää siihen suuntaan ja sekoittakaa se energiaan, mitä te tiedätte olevanne.

Ensinäkkin - poistetaan hyvin lyheksi ajaksi?
Niinkö?  Shocked Mitähän sillä tarkoitetaan?

Tuo vastuunottaminen on kyllä yksi asia, joka on jollain tasolla kolahtanut myös minuun henkilökohtaisesti. Tuntuu, että siitä toilotetaan nyt kaikkialla. Hienoa, että se tuossa yhdistetään oman sydämen äänen kuunteluun... Kun se puetaan niin sana vastuukin kuulostaa jo erittäin paljon kevyemmältä.  Smiley

/A

tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #715 : 22.01.2010 11:41:53 »

Haiti siirtää kodittomaksi jääneet uusiin kyliin

Ulkoministeri Hillary Clintonin mukaan Yhdysvallat sitoutuu pitkäaikaisesti Haitin jälleenrakentamiseen. Kuva: LehtikuvaWashington

Julkaistu: 22.01. klo: 03:18
Päivitetty: 22.01. klo: 09:15
Haitin hallitus sanoo aloittavansa suuroperaation satojentuhansien kodittomiksi jääneiden siirtämiseksi pääkaupungista Port-au-Princestä. Vajaat puoli miljoonaa ihmistä on tarkoitus siirtää väliaikaismajoitukseen pääkaupungin ulkopuolelle perustettaviin kyliin.

Hallitus sanoo hankkivansa kolmisenkymmentä bussia, jotka kuljettavat ihmisiä maan etelä- ja pohjoispuolelle. Jokaiseen kylään suunnitellaan sijoitettavan 10 000 ihmistä.

Tuhoutuneessa Port-au-Princessä kodittomat ovat joutuneet elämään kaduilla jätevuorien ja mätänevien ruumiiden hajun keskellä.

Pelastusryhmät eivät ole lopettaneet järistyksen raunioiden haravointia, vaikka uusia ihmepelastumisia ei eilisen mittaan tullut tietoon.

Parisenkymmentä ranskalaisperheiden adoptoimaa orpolasta on määrä lennättää Haitista myöhemmin päivällä.

Yhdysvaltain ulkoministerin Hillary Clintonin mukaan hän ja EU:n ulkoministeri Catherine Ashton ovat sopineet USA:n ja EU:n pitkäaikaisesta sitoutumisesta Haitin jälleenrakentamiseksi.

Myös Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto IMF aikovat kantaa kortensa kekoon Haitin auttamiseksi.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #716 : 22.01.2010 11:51:44 »

ajattelin siirtyä lähemmäs Maata ja Aurinkoa, jos nuo malttaisivat pysyä aloillaan.  Smiley
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #717 : 26.01.2010 10:12:43 »

**ilmentäminen kuulema nopeutuu alkaen maalis-kesä 2010  smitten jos nyt on henkisesti jossain pisteessä  Cheesy

LUETTELO VUOTEEN 2012 JOHTAVISTA MUUTOKSISTA
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina (Catherine Marie) (www.shakinaspeaks.com )
Tammikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikille valonkantajille.
 
Sinisen säteen olennot ovat indigojen tapaan ultraherkkien ja empaattisten sielujen ryhmä, jotka ovat tulleet monilta ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisten geneettistä koodia ja kohottamaan Jumaltietoisuutta Gaialla. He ovat valotyöntekijän kadonnut säde.
 
Shekinah, hepreankielinen sana "valokielellä", on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadotettu puoli, mikä on Jumalan ilmentymä ylösnousemusprosessissa. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien puolien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.
 
******
Seuraavissa valovaiheissa yhdistytte ydinolemukseenne ja maailmankaikkeus tukee nyt todellista olemistapaanne. Kun saavutatte vuoden 2012 kosmisen asteleman, heräätte horroksessa oleville, henkisille taidoillenne ja kyvyillenne ja kaikki aistinne korostuvat. Tämä vuoden 2012 galaktinen ydinasetelma on vasta alkua aidon suunnitelmanne elämälle.
 
Kristus-kehonne
Pystytte elämään mukavammin maakehossanne. Maakehonne pystyy kantamaan enemmän todellista olemustanne, kun valomääränne lisääntyy. Se tekee teille mahdolliseksi ruumiillistaa suuremman osan Jumalaa muodossa - ylösnousemuksen. Tämä valoprosessi on Kristuksen tie Maria Magdaleenan kautta, mikä on ollut teiltä piilossa. Nämä kadonneet opetukset Kristuksesta paljastuvat.
 
Maakehonne on pyhä tähtiportti
Työskentelette pyhän jumalaisen suunnitelmanne mukaisesti ja yhdistytte valon kosmisiin ja planetaarisiin voimiin saadaksenne tukea ja tietoa. Tämä tekee teille mahdolliseksi työskentelemisen jumalaisen korkeamman taajuuden kaikkien sieluolentojen kanssa, voimakkaan pyhän parantumisen ja sopusoinnun tuomiseksi Gaialle. Tämä herääminen tapahtuu massiivisessa laajuudessa, mikä osoittaa teille, miten luomisen ykseys toimii ja mihin sielut ovat yhdessä todella kykeneviä.
 
Olette Jumalia, jotka ovat palanneet aktivoimaan pyramideja ja pyhiä paikkoja.
Monet teistä ovat olleet täällä aiemmin ja luoneet niitä pyhiä temppeleitä ja pyramideja ja työskennelleet niiden kanssa, jotka olivat Jumalan instrumentteja parantamiseen, kulkemiseen ulottuvuuden ja tilan läpi ja yhteyden ylläpitämiseen pyhän sukulinjanne kanssa. Tästä syystä monet teistä tuntevat vetoa pyhille paikoille ja pyörteisiin, kokeakseen energioita, joita on toisissa ulottuvuuksissa. Olette osa näiden pyhien paikkojen ja pyramidien uudelleenaktivointia ja myös aistitte ja aktivoitte uusia, joita tulee esiin.
 
Oletteko valmiita olemaan sitä, kuka tulitte tänne olemaan?
 
Luettelo vuoteen 2012 johtavista muutoksista
 
* Äkilliset heräämiset. Olennot jotka eivät ole olleet tällä polulla, heräävät tähtisukulinjalleen.
 
* Muutokset henkisessä työssänne. Hiotte taitojanne ja ydinolemuksenne uusia taitoja tulee pintaan ja ne ottavat etusijan. Monet sinisen säteen parantajat vetäytyvät ja tuntevat vetoa uuteen tapaan.
 
* Työtehtävät, ammatit ja pitkäaikaiset suhteet päättyvät tai muuttuvat dramaattisesti ja uusia alkaa.
 
* Sairauden ja uupumuksen tunne - erityisesti auringon- ja kuunpimennysten ja kosmisten asetelmien energiatulvan aikana, kun kehonne taajuus jalostuu.
 
* Ette tunne oloanne mukavaksi vanhoissa energioissa, kehoissa ja tilanteissa. Ette enää pysty sietämään matalammalla värähteleviä energioita. Maailmankaikkeus hoitaa tämän monissa tapauksissa puolestanne. Jos pakotatte tahdollanne, kehonne ja terveytenne kärsii.
 
* Kehonne ja olemuksenne toimii nyt korkeammalla taajuudella, joten se mikä toimi ennen, ei toimi enää. Löydätte uusia tapoja tukea korkealle virittynyttä pyhää kulkuneuvoanne, mikä jatkaa muuttumistaan.
 
* Ruokavaliomuutoksia auttamaan valon lisääntymistä kehossanne ja olemuksessanne.
 
* Uusia tapoja ja oppaita auttamaan yhdistymisessä henkenne kanssa. Nämä ovat osa sielulinjaanne, mikä voimaannuttaa ja laajentaa teitä.
 
* Tunne irtautumisesta Jumalasta ja oppaistanne. Se tapa millä saatte jumalaista opastusta ja sisäistä tietoa, on muuttunut. Olette itse asiassa mestaritasolla. Tietäkää, että olette säätöjaksossa, missä yhteydestänne tulee vielä voimakkaampi. <<<
 
* Nopeampaa ilmentämistä kera pysähdystaukojen, jotka näyttävät pitävän teitä odotuskannalla. Sitten energia vaihtuu mystisesti.
 
* Kummallisia kehomuutoksia ja -tapahtumia, kun saatte uutta näkemystä ja korkeampia visioita. Tämä voi tuntua pään paineena. Tunne siitä, että pää on energeettisessä ruuvipuristimessa ja sitten vapautuu yhtäkkiä, kertoo teille, että verhoimplanttejanne poistetaan.
 
* Herääminen väsyneenä. Korkeampi itsenne ja oppaanne työstävät kehoanne. Olkaa hyvin ystävällinen itsellenne tuona päivänä.
 
* Ajoittaista superherkkyyttä energioille ja värähtelyille.

* Unettomat yöt. Ne kosmisten taajuuksien voimaryöpyt, jotka kohtaavat maan energiat, aiheuttavat levottomuutta. Kosmisen valolähteen jumalaisina ankkureina tasapainotatte ja sopeutatte energiakenttäänne.

 
* Äänitaajuusvärähtelyistä tulee voimakas menetelmä parantavaan transformaatioon, kommunikointiin ja astumiseen pyhiin ulottuvuuksiin.
 
* Sydämen laajentuminen ja herääminen.
 
* Suurempi tunteellisuus, kera tunnevapautusten.

* Toisten tapaaminen samasta sukulinjasta. Tulette ulos pitkästä yksinolemisen talviunestanne ja palaatte hitaasti maailmaan, kun tapahtuu pyhän energian ryhmäankkurointia tunteaksenne olevanne elävämpi ja enemmän turvassa.
 

* Eläimet ja elävät olennot toimivat kollektiivisesti ja yksilöinä mittarina siitä, mitä maailmassanne oikeastaan tapahtuu. Seuratkaa niiden merkkejä. Alkakaa kommunikoida niiden kanssa, koska tämä kyky on luontaisena sisällänne.
 
* Tunnette vetoa kristalleihin ja kristalliolentoihin ja työskentelette niiden kanssa. Kristalleissa on koodattuna informaatiota jaettavaksi kanssanne ja ne auttavat teitä taajuutenne tasapainottamisessa ja maadoittamisessa.
 
* Suuri paluu Jumalattareen ja kiinnostus pyhästä jumalaisesta feminiinisyydestä.
 
* Tilaisuuksia jotka eivät ole olleet aiemmin ulottuvillanne, esittäytyy taianomaisesti.
 

* Alatte tuntea enemmän onnellisuutta, kun koette enemmän aitoa olemustanne. Se tuntuu kuin kauan kadoksissa olleen ystävän kotiinpaluulta. Sinisen säteen ja ultraherkkien on ollut suljettava osiaan, etteivät energiat pakahduttaisi heitä. Tämä onnellinen muutos tuo lisää avoimuutta ja vastaanottavuutta.
 
Mitä voitte tehdä saattaaksenne vuoden 2012 uudet energiataajuudet elämässänne tasapainoon ja harmoniaan? Käyttäkää pyhiä työkalujanne, lahjojanne hengeltä, jotka teillä jo nyt on.
 
Superherkkyytenne lahja
Rakkaat valonkantajat, superherkkyydellenne on syy. Aito ihminen on herkkä ja empaattinen olento, joka on harmoniassa ja pyhässä yhteydessä luonnon, tuulen, veden, maan, kasvien, puiden, eläinten, toisten ihmisten, kosmoksen ja tähtien kanssa. Tämä on "alkuperäinen jumalainen mallinne", luomisen alkuperäinen jumalainen aikomus. Kerran näin oli, kun monia, ytimeltään galaktisia tähtisiemeniä tuli maan päälle.
 
Teillä valonkantajina on tämä voimallisesti koodattuna sielusäteeseenne, mikä aktivoi alkuperäisen jumalaisen suunnitelmanne. Teidän ei ehkä ole aina mukavaa olla tällainen täällä Gaian päällä, mutta tämä on muuttumassa. Ultraherkkyytenne on intuitiivista, empaattista tietämystänne, mikä on aitoa sielualkuperäänne ja opastaa teitä tulevissa muutoksissa. Ehdotamme, että alatte työskennellä pyhän jumalaisen mallinne ja kehonne kanssa ja kunnioitatte tätä jumalaista piirrettä, josta tulee korvaamaton teille tulevaisuudessa.
 
Laajentumisen, jatkuvan muutoksen, transformaation ja kehittymisen lahjat
Teidät on ohjelmoitu laajentumaan, koska näin maailmankaikkeus toimii jatkuvasti ja runsaasti. Siksi ette pidä niistä nimikkeistä ja rajoituksista, joita löytyy järjestäytyneistä uskonnoista. Teistä tuntuu, että se ottaa pois pyhän voimanne. Tiedätte jo, miten toimia maailmankaikkeuden ja luomisen kanssa.
 
* Päästäkää irti matalammista energioista ja ajattelumuodoista.
 
* Kun teillä on epäilyksen aikoja, kun varmistatte aidon olemuksenne uutta perustaa ja maailmanne järjestelmät käyvät läpi monia muutoksia, etsikää totuutta luonnosta. Se alkaa puhua teille entistä kovempaa ja selkeämmin.
 
* Tuntekaa kehossanne enemmän pyhän jumalaisen feminiinisyyden tavalla. Ollessanne tietoisempana kehossanne tiedätte, mikä on aitoa jumalaista opastusta ja mikä harhaa.
 
* Saatatte tarvita enemmän lepoa ja mineraaleja, jotka auttavat kehoanne tulemaan valoksi. LEPOA tarvitaan niiden aikojen välillä, kun tähtiportit tuovat energiaryöppyjä. Sallikaa itsenne levätä, vaikkei näyttäisikään siltä, että olette tehneet paljon työtä ulkoisessa maailmassa. Olette pyhällä valopolulla, mitä tarvitsee kunnioittaa.
 
* Leikkikää enemmän, pitäkää hauskaa ja nauttikaa. Liikkuminen, rytmit, musiikki ja tanssi ovat erityisen hyödyllisiä. Sininen säde on ollut uuttera henkisessä työssään ja on hauskanpidon aika.
 
* Työskennelkää ja leikkikää deeva- ja keijuvaltakuntien, vesihenkien ja kasvilääkinnän kanssa. Olette tässä yhdessä ja niillä on paljon jaettavaa kanssanne.
 
* On aika rakentaa ja uudistaa suhde niiden elämän enkelien kanssa, jotka tunnetaan elementteinä ja neljänä suuntana. Alatte herätä tähän pyhään suhteeseen ja sisäiseen kutsuun.
 
* Harmonisoitukaa Jumalan tahdon kanssa. Tämä vapauttaa teidät täysin ja tuo elämäänne ehdotonta korkeinta hyvää ilman yrittämisen tarvetta.
 
* Työskennelkää kehoelementaalienne, fyysisen kulkuneuvonne terveysapulaisten, kanssa.
 
* Sallikaa itsenne olla luova, koska se auttaa teitä olemaan virrassa ja Luojan pyhissä rytmeissä.
 
* Puhdistukaa kaikista tarpeettomista ja vanhentuneista energioista. Se näyttämö millä olette nyt, näyttää tämän kaikin tavoin ja elämän muodoin: vapauttakaa itsenne!
 
Maailmassanne tapahtuu muutosta ja jatkuvaa uudelleenjärjestelyä, kunnes tilanne asettuu. Saattaa näyttää kaaokselta, kunnes tapahtuu uudelleenjärjestäytyminen. Olette ankkureita myrskyssä ja kyllä, olette valmiita ja valmistautuneita, koska sielunne on ollut valmiina ajan alusta saakka. Harmonisoitumalla päivittäin Lähteen/Luojan "jumalaisen järjestyksen" virtaan ja rytmeihin, elätte sujuvaa ja helppoa elämää nyt ja tulevaisuudessa.
 
Tuomme jatkossakin päivityksiä ja muinaisia pyhiä teknologioita, kun olette valmiita vastaanottamaan niitä. Olemme veljiänne ja sisarianne valossa.
 
"Olen yhtä kanssanne, elätte sydämessäni. Hyväilen sieluanne elämän jokaisella sykkeellä." - Jumalataräitinne Shekina
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.



« Viimeksi muokattu: 26.01.2010 16:19:36 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #718 : 02.02.2010 10:29:26 »

eilen olin luomassa valoportaalia (Pohjoismaat Baltia Venäjä). en tiennytkään että niitä voi luoda käyttäen ihmisiä "välineenä". hauskaa sinänsä kun on lukenut lukuisia kanavointeja aiheesta. näihin Stargateihin liittyy villejä teorioita, mm mitä tapahtuu Lähi-Idässä ja ketkä näitä on hallinnoineet.

vahvistui tuo planeettatehtäväfiilis.. ohjaajalla henkisiä kykyjä. saatiin samalla energiakuvio, joka turvaa kotia+unta.. tämä portaali oli yksi vastaavasta 25:sta kuulema joita luodaan tuonne korkeammalle tasolle.. energia tuntui voimakkaana.. samalla oli mahdollista saada oppaaseen yhteys, no sekin tuntui energiana, ei vielä sanoina.

kuulin jotain menneistä elämistäni; se voi olla niin tai ei..  Grin

sitten mielenkiintoinen harjoitus siitä, miten tänä vuonna asiat tapahtuu nyt-hetkessä. vedä energia menneestä ja tulevasta ja pyydä asiat nyt. kuulin esimerkkejä, miten asia toimii esim kun saatava toimitila, auto tms.

luonnonvoimia ja vaikeita tilanteita vastaan taisteluun voi pyytää apua,
ja sitäkin saada.

ah, taas olisi henkinen tilaisuus illalla, pitäiskö harrastaa - yksi viehko nuori germaanimies.. Kiss .. ja huomenna.. sitten Virkavapaata  Smiley
« Viimeksi muokattu: 02.02.2010 10:57:00 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #719 : 02.02.2010 21:51:23 »

VALOA VARTEN SYÖMINEN JA TÄHTIPORTIKSI TULEMINEN
 
Yhdeksän valkosiipistä kollektiivitietoisuutta kanavoinut Magenta Pixie (lightworkers.org)
Julkaistu 1.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Join vähän aikaa sitten juuri puristettua porkkana- ja omenamehua. Juotuani sitä saatoin tuntea elävän elinvoiman sisälläni ja tunsin ikään kuin kommunikoivani porkkanan ja omenan kanssa. Kuulostaa typerältä, tiedän, mutta voivatko Yhdeksän mahdollisesti puhua tästä kokemuksesta?
 
"Kun te ihmiset nielette ruuan, siitä tulee osanne, siitä tulee yhtä kanssanne ja kehonne käyttää kaiken, mitä se sisältää. Biologisesta näkökulmasta kehonne käyttää sen, minkä tunnette vitamiineina, mineraaleina ja ravintoaineina, ja se käyttää nämä kehonne elättämiseen. Henkisestä näkökulmasta keho uppoutuu ruuan henkiseen voimaan ja käyttää tämän kehon ravitsemiseksi.
 
Monet ruoka-aineet maan päällä sisällä ainoastaan huonolaatuisia ravintoaineita, mutta niissä ei ole myöskään henkistä voimaa. Ne jotka ymmärtävät, miten ravita kehoa henkienergialla muuten kuin nielemällä ruokaa, pysyvät tasapainossa myös syödessään huonolaatuista ruokaa. Kuitenkin valtaosaa ylösnousevista olennoista, jotka kulkevat tiedossa, ymmärryksessä ja viisaudessa, on johdatettu, ja heitä johdatetaan löytöretkille liittyen syömäänne ruokaan.
 
Päästäksenne suurimpaan määrään henkienergiaa, mitä tarvitaan tänä aikana paljon, kun sovittaudutte nouseviin taajuuksiin planeetallanne ja sen ulkopuolella, eniten henkienergiaa sisältävien ruoka-aineiden kuluttaminen ja henkienergioihin pääseminen muilla keinoin ovat tie eteenpäin, sillä kun harmonisoidutte, teette juuri sitä - harmonisoidutte! Harmonisoidutte kaikkien asioiden kanssa ja tunnette luonnostaan vetoa kohti kaikkea, mikä harmonisoi, ja tähän sisältyy ruokanne.
 
Monien teistä on siirryttävä fyysiseen korjaamiseen ja parantumiseen ja paljon henkienergiaa sisältävät ruoka-aineet työskentelevät kehonne kanssa tämän tekemiseksi. Henkienergia on elämänvoimaa - se on elävää ja se ylläpitää tietoisuutta ja kyllä tosiaankin, sen kanssa voi kommunikoida. Tunsit ikään kuin kommunikoivasi porkkanan ja omenan kanssa, kun nielit niiden mehua, koska tätä juuri teit tai on oikeampi sanoa, että kommunikoit porkkanan ja omenan sisällä olevan DNA:n kanssa.
 
Elävien ruoka-aineiden DNA:ssa on viestejä. DNA tulee yhdeksi oman DNA:nne kanssa, saaden aikaan heräämistä ja muistamista. Ruoka-aineiden on oltava raakoja, jotta DNA tulisi yhdeksi oman DNA:nne kanssa. Ruuan kuumentaminen tuhoaa elämänvoimaa, vaikka tietty määrä ravintoaineita, vitamiineja ja mineraaleja säilyy. Kun syötte kuumennettua ja keitettyä ruokaa elätätte kehoanne vaihtelevassa määrin riippuen ruuan laadusta, mutta saadaksenne viestit ruoka-aineiden DNA:sta, se on kulutettava raakana.
 
Sellaiset maapallon ruoka-aineet kuin hedelmät, vihannekset ja tietyssä määrin juurekset sisältävät taajuuskoodeja ja valoavaimia. Kun aurinkonne aktivoi nämä taajuuskoodit, ruoka-aineista tulee tähtiportteja. Kun kulutatte näitä ruoka-aineita, niin sisällätte nämä taajuuskoodit ja valoavaimet ja teistä itsestänne tulee tähtiportti. "Matkustaminen" sellaisena, kuin me tunnemme sen, todellinen "matkustaminen" tulee silloin mahdolliseksi.
 
On monia, jotka pystyvät luomaan omia taajuuskoodejaan ja valoavaimiaan, niin kuin maan ruoka-aineet tekevät. Kuitenkin kulutettaessa myös maapallon ruoka-aineita, ihminen siirtyy siihen nopeampaan kehitystahtiin, mitä tapahtuu nyt planeetallanne. On niitä, jotka tietävät, että koodeja kasvatetaan teille ja niitä voidaan välittää teille herättämään, muuttamaan ja kohottamaan teidät ylösnousemuskokemukseen. He tietävät, että jos tämä tapahtuu, he menettävät kontrollin, mikä heillä on ollut tuhansia vuosia planeetallanne. Siksi he pyrkivät ehkäisemään tätä laajentumista ja kasvua peukaloimalla geneettisesti ruoka-aineita ja laittamalla tiettyjä kemikaaleja ruokaan, mikä tekee vastakkaista luonnonmukaisille ruoka-aineille. Nämä ruoka-aineet sukevat valoavaimianne ja vahingoittavat taajuuskoodejanne. Näitä ruoka-aineita on kaikkialla ja monet kuluttavat niitä.
 
Tästä syystä kerromme teille, miten tärkeää on tällä hetkellä seurata sydäntänne kuluttamanne ruuan osalta. Ylösnousevan sielun olisi viisasta oppia niistä ruoka-aineista, jotka on suunniteltu sulkemaan teidät, ja niistä jotka antavat teille valoavaimia ja oikeita taajuuskoodeja, jotka herättävät teitä. Jokaisella teistä on kyky havaita, mikä ruoka on mitäkin - informaatio totuudesta loistaa kirkkaana planeetallanne ja on monia eläviä mestareita, jotka jakavat vapaasti tätä tietoa. Jokaisella teistä on oppaita, jotka johtavat teitä niiden ruoka-aineiden luo, jotka sisältävät tarvitsemianne taajuusavaimia, ja pois niistä ruoka-aineista, jotka on suunniteltu sulkemaan teitä. Teidän on vain kysyttävä.
 
Ruoka-aineita jotka sisältävät valoavaimia, on planeetallanne runsaasti. Niitä on riittävästi jokaiselle teistä. Niitä on monia ja monenlaisia ja niitä on maapallon joka kolkassa. Omia taajuusavaimia ja valokoodeja voi myös kasvattaa omassa puutarhassaan tai kotinsa nurkassa. Näitä koodeja sisältävät ruoka-aineet ovat eläviä - ne elävät ja niitä on teille kuluttamista ja yhdistymistä varten.
 
Puhumme tässä lähinnä kasvipohjaisista ruoka-aineista. Jos päätetään syödä eläimen lihaa, niin ainoastaan ne eläimet jotka ovat kuluttaneet valoavaimia ja taajuuskoodeja ruuassaan, sisältävät tarvitsemianne koodeja. Muistakaa, että kuumennettaessa nämä koodit tuhoutuvat. Kasviruoka-aineet välittävät suoraan koodinsa teille, kun teistä tulee yhtä niiden DNA:n kanssa. Herkät sielut, kuten tämän kysymyksen esittänyt, tuntevat elämänvoiman, kun he kuluttavat eläviä ruoka-aineita."
 
Syön paljon roskaruokaa, kuten kakkuja, pasteijoita, suklaata ja perunalastuja, mutta syön myös paljon hedelmiä ja vihanneksia. Hyvä ruoka varmasti mitätöi huonon ja voin sallia itseni hemmottelua silloin tällöin, jos päätän, ettei se aiheuta minulle vahinkoa?
 
"Jokaisella teistä on vapaa tahto ja valinta. Jokaisella teistä on vapaa tahto syödä, mitä haluatte. Voimme vain muistuttaa teitä niistä ruoka-aineista, jotka ne ovat tarkoituksella suunnitelleet sulkemaan teitä, jotka eivät halua kehittymistänne ja ylösnousemustanne. Ei ole mitään ruokaa, mikä mitätöi jonkin muun - kaikki ruoka kulutetaan ja käytetään. Jos ruoka saa aikaan myrkkyjä sisälle, niin keho tekee kovasti työtä niiden poistamiseksi. Jos kehoa on ravittu, sillä on enemmän energiaresursseja myrkkyjen käsittelemiseen.
 
Kun planeettanne energia nousee korkeammalle ja korkeammalle, sopiakseen yhteen sen kanssa pitäisi kulkea harmoniassa kaikkien asioiden kanssa. Ylösnousevat sielut jotka ovat harmoniassa, eivät yksinkertaisesti halua ruoka-aineita, jotka on suunniteltu sulkemaan teidät. Heidät johdatetaan tilanteisiin, missä tieto, tunne, intuitio, näkemys ja viisaus on heidän omaansa. Nämä taajuudet johtavat heidät pois kaikesta, mikä ei ole harmoniassa, ja he tuntevat vetoa kaikkia asioita kohtaan, jotka auttavat, tukevat, opastavat ja parantavat.
 
Jokainen teistä tietysti haluaa "hemmottelua", kuten sitä kutsut, ja olemme korkeammissa ulottuvuuksissa iloisia, silloin kun sallitte itsellenne sitä. Itse asiassa sen joka halua totuutta, laajentumista ja ylösnousemusta, pitäisi tutkia sitä havaintotapaa, mitä pidetään hemmotteluna.
 
Voidaan syödä tiettyä ruokaa tai sortua tiettyyn toimintaan ja päättää, ettei se aiheuta vahinkoa. Voi hyvin olla, että tuon yksilön tietoisuus on sellaisella tasolla, ettei vahinkoa aiheudu. Kuitenkin muistutamme teitä taas siitä, että tietyt ruoka-aineet ja toiminnot on suunniteltu tarkoituksellisesti sulkemaan teidät. Tietoisuutta on käytetty tarkoituksena sulkea teidät. Pysyäkseen harmoniassa ylösnousemustaajuuksien kanssa, viisas sielu tuntisi automaattisesti vetoa poispäin näistä ruoka-aineista ja toiminnoista. Jokaisella teistä on korkeimman valon ja rakkauden oppaita, jotka ovat täällä johdattamassa teitä pois siitä, mikä ei ole harmoniassa - teidän on vain pyydettävä.
 
Näemme, että monet teistä seuraavat ylösnousemuspolkua. Näemme, ettei näitä muutoksia elämässänne, unelmissanne, ajatuksissanne, teoissanne, syömässänne ruuassa ja juomissanne nesteissä tehdä yhdessä yössä. Teidän näkökulmastanne kyse on matkasta eikä sitä tuomita, kun ehkä eksytään polulta, koska tuo eksyminen sisältää arvokkaan oppitunnin, mikä nopeuttaa liikkumista eteenpäin. Näemme, että kuluttamanne ruoka-aineet ja nesteet ovat hyvin tarpeellinen osa evoluutiotanne, terveyttänne, henkistä kasvuanne ja ylösnousemustanne. Näemme, että monet teistä kuluttavat eläviä valoruoka-aineita ja tulevat yhdeksi maapallon ruoka-aineiden DNA:n kanssa ja tulevat tähtiporteiksi, mikä mahdollistaa taajuuden kohoamisen ja aidon kosmisen kulkemisen. Näemme, että monet teistä syövät valoa, syövät valon vuoksi, kun teistä itsestänne tulee valoa.
 
Olemme Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: