Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto neliö Mars x 2 ?  (Luettu 4419 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
leppme
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 11.02.2006 11:05:45 »

Hei,

Osaisiko joku tarkentaa , että mitähän mahtaa tarkoittaa, kun kartallani on Pluto neliö Mars ajalla 9.1.06-12.4.06 ja nyt alkoi sama kuvio Pluto neliö Mars uudestaan 11.2.06-16.5.06.  Syntymäaikani on 3.2.53 klo 18.05 Lammi.

Terveisin
Merja
tallennettu
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #1 : 11.02.2006 12:39:30 »

Hei,

hermosi eivät välttämättä ole kaikkein parhaimmassa kunnossa. Pinna palaa helposti ... Muutoksia tapahtuu niillä alueilla voimalla, mihin suuntaat energiaasi turhaan. Ne projektit, jotka eivät oikeasti palvele sinua jäävät nyt pois ja muutosta tapahtuu varmasti. (Haasteita ja vaikeuksia, jos on paljon tällaisia "turhia" kohteita matkassa).

Tulet varmasti tarkastelemaan sitä miten aktiivinen toimintasi on suunnattu, ole valmis muutoksiin.. älä syyllistä itseäsi, jos jotkut asiat eivät etenekään niinkuin olit suunnitellut..

Miessuhteissa saattaa näkyä myös muutospainetta, varoituksena ... väkivaltaisuutta voi näkyä tämän tr. aikana... joka kestää ja kestää, niinkö Pluto aina Smiley.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
leppme
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #2 : 11.02.2006 20:26:40 »

Kiitos Hansuli. Muutoksia taitaa tulla joka rintamalla. Onko rasittavin aika se jolloin nämä kaksi kuviota ovat yhtä aikaa päällä?
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 11.02.2006 20:58:41 »

Transiitit tulevat usein usean kerran sarjoissa ja erityisesti Plutolla on tapana kulkea junnaamassa edestakaisin aika kauan... Ohituksia saattaa tulla joskus jopa kymmenen..

Astrologian Käsikirjassa Juhani Nummela selittää sivulla 213 transiitin toistumista mielestäni todella selkeästii (kyse siis Jupiterin, Uranuksen, Saturnuksen, Neptunuksen ja Pluton transiiteista, joilla on tapana toistua useita kertoja) kriisien kautta: 1 ohitus/ kriisi saa jonkin asian, pulman, hankaluuden tai suunnitelman liikkeelle tai esille. Se alkaa vaivata. Kriisien 1 ja 2 välillä tapahtuu asian kypsyttely. Kriisi 2 tuo saman asian voimalla pintaan ja siihen saattaa tulla ratkaisu jo nyt, mutta yleensä kuitenkin vasta kriisi 3 eli lopullinen ohitus poistaa mahdollisen ongelman tai asian tai toteuttaa suunnitelman.


Näin ollen ensimmäisen kohtaamisen aikana esiin nousseet asiat tulevat toisen kohtaamisen aikaan uudestaan tapetille ja niitä käydään lävitse kunnes "tilanne on ohi"... Pluton kyseessä ollen transiitin / "kriisin" sisältö saattaa välillä vaihtuakin, jos transiitti toistuu useamman vuoden ajalla, silloin Aurigonpaluu -kartan huoneetkin ehtivät vaihtua..

Osoitteessa www.astro.com voit käydä sivulla astrodienst special laskemassa 3 vuodeksi transiittikalenterin, josta pystyy katsomaan montako kertaa ko. transiitti toistuu. Kannattaa katsoa myös vuosia taakse päin ja tarkistaa ettei transiitti ole ollut aktiivinen jo aikaisemmin, vaikkei varsinaista transiittikohtaamista olekaan tapahtunut.. Se saattaa avata myös transiitin sisältöä..

Syy, miksi näyttää siltä että kuvio on tuplana päällä johtuu siitä että Pluto vaihtaa yht'äkkiä suuntaa.. Tällöin avautuvan transiitin vaikutus ei ole vielä päättynyt, mutta sulkeutuva on jo alkanut tai päin vastoin.. todellisuudessa sama transiitti on kysymyksessä ja se on "päällä" koko ajan... tulkinnallisesti onkin siis kyse tavallaan hienosäädöstä, kun  transiitti on samaan aikaan sekä avautuva että sulkeutuva voidaan tulkinnassa painottaa transiitin molempia ominaisuuksia..

Seuraavassa Sepon tietopaketista lainattua:

"Avautuva neliö

Aloitusta tehdessäsi olit ehkä selvillä siitä, mitä halusit ja mihin olit pyrkimässä. Niiltä osin kun olet antanut muiden ihmisten tai yhteiskunnallisten normien vetää sinua pois valitsemastasi suunnasta, koet selviä vastoinkäymisiä, sairauksia ja jopa tapaturmia merkiksi asioista, jotka eivät kuulu sinulle. Tämä jakso tietoisesti kohdattuna antaa mahdollisuuden vapautua tarpeettomista velvollisuuksista voidaksesi vielä suunnata energiasi aiemmin valitsemaasi päämäärään. Usein pelkkä tietoisuus vastoinkäymisten ja väsymyksen syystä toteuttaa tarpeellisen muutoksen.

Sulkeutuva neliö

Meille jokaiselle on annettu tietty energiamäärä käytettäväksi yhdellä planeettakierroksella. Mikäli väsymyksestä, sairauksista ja vastoinkäymisistä huolimatta jääräpäisesti olemme tähän asti kantaneet vastuuta enemmästä kuin mihin voimamme riittävät, auttaa luonto nyt vapautumaan niistä. Eikä siinä kysellä sinun halukkuuttasi luopumiseen. Tähän kohtaan sopii vertaus hevosmiehestä ja hevosesta. Jos hevosmies asettaa rekeen liian suuren kuorman matkalle lähdettäessä, eikä suostu vähentämään sitä vaikka hevonen selvästi väsyy ja kompuroi liian suuren kuorman edessä, niin jossain vaiheessa (sulkeutuva neliö) vaihtoehtona on vain purkaa koko kuorma tai ainakin suurin osa siitä, jotta edes hevonen selviäisi kotiin saakka. Elämässä sinä olet sekä hevonen että hevosmies matkan alkaessa. Jos kuitenkin vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi riittävät, ottaa luonto loputtomassa armossaan hevosmiehen roolin ja purkaa kuormasi tarvittavan pieneksi, jotta jaksaisit edes itse perille. Siitä on kysymys sulkeutuvassa neliössä ja taaskaan elämästäsi ei poistu mitään muuta kuin tarpeeton painolasti, vaikka sitä olisikin vaikea juuri tällä hetkellä ymmärtää. "


Cool
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: