Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: -  (Luettu 6252 kertaa)
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
tuonen joutsen
Astro-nauttija
****
Viestejä: 998


aamunsäde


Profiili
-
« : 05.04.2010 11:48:24 »

-
« Viimeksi muokattu: 08.10.2012 19:58:28 kirjoittanut tuonen joutsen » tallennettu

Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 05.04.2010 13:55:05 »

Olisikohan sinulla antaa equal -huonejärjestelmällä tehtyä karttaa? Voisi antaa hieman enemmän vihjeitä kuin tuo placidus heittää noin suuriksi nuo 6. ja 12.huoneet...
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 05.04.2010 15:18:59 »

No kyllähän tosissaan tuostakin saa jotain vihiä tosissaan, kun ASC on niin alkuasteilla. Smiley

MC Kauriissa = vakituinen, kunnioitettu, "hyvä" ammatti. Vakituinen rahantulo, työ jossa voi edetä ylemmäs, mikäli tahtoo.

Stellium Neitsyessä = terveys, hyvinvointi, palveleminen, tarkkuus, osaaminen, laaja tietovarasto, jota hyödynnetään pienissä käytännön tehtävissä. Pientä touhuamista, järjestelyä, organisointia.

6.huoneen Uranus = itsenäinen työ perusasia? Oma yritys? Liikkuva työaika voi olla tärkeä. Töissä yllätyksellisyyttä niin konkreettisesti kuin muutenkin uraan liittyen - uran vaihtoa kesken kaiken, pientä yllytyshulluutta, jännittävyyttä kaivataan uralle.

Noususolmu on Leijonassa, voisi viitata lapsiin, luovuuteen, oman itsensä esille tuomiseen - "minulla on sanottavaa ja kerrottavaa"?

Muuten kyllä suosittelisin tutustumaan noihin neitsyt-kala -teemoihin, sillä varmasti jostain sieltä alueelta se työ tulee löytymään. Auttamista varmasti jollain tasolla - oli sitten kaupan kassalla tai eläinten hoitajana tai buddhana luolassa, niin jotain sinne suuntaan varmasti. Wink
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 05.04.2010 17:30:55 »

 :merkurius:rx   kalataspect_sex vesta (työasteroidinakin tunnettu, fokus ,sydän)
yodin kärjeksi  pluto vaaka
sydäverelläkö (kannaksi  oinasmars energia) kirjoittamista?
Kirjoitamisen rikkaus?
Aiheesta avioliiton karikot, patriarkaalinen järjestelmä?
 merkurius rx  kalat aspect_tri  juno rapu karttasi tarkimpia aspekteja,
intuitiivista sanojen "liittoa"?
Hallisevat sanat, kahlitsevat sanat, merkitys?
Tai musiikin? ( kalatneptunus/ jupiter)
Samaahan täydentää  jupiter kuu vai täydentääkö?
Ja se yodin "kanta- mars" siinä kimpassa.
Yksityiskohtien runsaus, rönsyily, villiviini ei taho lakastua vaikka yöpakkaset jo yllättää  crazy2

10 huone on tyhjä.
Se uralla päteminen, näyttäminen what ever ei olekaan tärkeetä.
Mielenkiintoista olisi tietää milloin  saturnus rx on kääntynyt progella eteneväksi,
jolloin  tapahtuu Mannisen mukaan ns.yhteiskuntaan liittyminen?
Ehkä se ajankohta selittäisi sitten tuota työkuviota kaikkinensa, koskapa MC on kauris ja  saturnus hallitsee sitä.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 05.04.2010 18:25:06 »

Totta mooses, epävirallisella puolella.
En jättäisi sinulle Kelan asumistukihakemusta kovin luottavaisin mielin, sori vaan. Wink

Oon usein miettinyt,että miksi ihmisillä on hinku ja tarve muokata suuria 6 ja 12 huoneita pienemmiksi jollain toisella karttasysteemillä. Entä jos ne ovat olennaista tuon ihmisen kartan tulkinnalle?
Valon määrän vaikutus elämään ja olemiseen juuri noilla ihmisillä?
Niin kaamosajan kuin yöttömän yönkin.
Olen myös pohtinut, josko näillä ihmisillä on samaaniperintöä,
parantajaa luonnostaan.
Tee samaanirumpu ja ala rummuttaa?
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #5 : 05.04.2010 21:07:49 »

Minä käytän mielelläni Placidusta jos huoneet eivät sillä nyt aivan kokonaan häviä. Placiduksella tuo 6. huoneesi kärki osuu myös Leijonan merkkiin, mikä noususolmun kanssa mielestäni korostaisi sitä teemaa. Voisit parhaiten löytää sen noususolmun viitoittaman tiesi juuri työn kautta. Kun Kauris-MC:n hallitsija on siellä kuutosessa myös, niin kyllä minullekin tuli mieleen jonkinlainen lasten tai taiteen parissa tehtävä työ, siten että toimit siinä asiantuntijana tai "vanhemman"/kokeneemman roolissa (Kauris). Koska Merkuriuksesi Kaloissa ja 12. huoneessa on vielä tuota Saturnusta vastapäätä, niin ehkä mielesi kokemukset samoin kuin se kalamaisista "syvyyksistä" ammentava kommunikaatiokykysi voisivat jollain tapaa olla avuksi tuossa työssä. Auttaisit kenties lapsia, jotka kaipaavat tunne-elämän rohkaisua (tarkka jupiter aspect_con kuu:si kuutosessa) esimerkiksi taideterapian tms. keinoin?

Tuli kartastasi mieleen siskoni, jolla myös kuu-Jupiter-yhtymä ja nousumerkki Leijonassa. Hänellä 6. huone Kauriissa ja MC Kaloissa, hän on lasten toimintaterapeutti.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 20.04.2010 20:20:25 »

Älä huoli,
mullakin on vissiin lopun elämääni progekartalla "perääntyvät miehet", huom. positiviinen suhtautuminen ja monikko  Grin
eli  proge mars retroaa... neliössä vielä aurinkooni just nyt..
pitäskin katsoa miten syntymä-retro-Venuksen laita mahtaa harmaahapsisella olla...josko se sitten alkais edetä vastavuoroisesti..
tallennettu
T
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53


Profiili
« Vastaus #7 : 22.04.2010 16:30:41 »

En ole mikään ekspertti, mutta autan myös mielelläni Smiley

Ensinnäkin sanoisin näin, että olen aika paljon samaa mieltä muiden kanssa. Toisekseen sinä sanoit, että sinulla on sellainen tunne, että sinulla olisi parantajan kykyjä. Sinulla on neptunus 8.huone, mikä viittaa siihen, että sinulla on jonkinlaisia kykyjä. En usko sinun olevan mikään selvännäkijä mutta parantaja voisit kyllä olla (  neptunus  aspect_tri  venus ja  neptunus  aspect_squ  merkurius = ei sanallista)

Mutta nyt sitten asiaan. Sanon sen vain, minkä näen:

AC:si on Kaksonen. Sillä periaatteella tarvitsisit ammatin, jossa voi koko ajan kehittyä ja oppia lisää. Olet varmaan kiinnostunut aika monistakin asioista ja olet varmaankin nopea oppimaan. Tällä perusteella sanoisin, että sanat on hallussa ja voit jopa olla hyvä puhuja ja/tai kirjoittaja.
Merkurius on on kaloissa perääntyvänä, jolloin merkuriuksen neg. puolet voivat nousta herkimmin esille (ja niistäkin vain osa eikä välttämättä ollenkaan). Kuitenkin se on 11.huoneessa, mikä viittaa muistaakseni ystäviin, toiveisiin ja erilaisiin kerhoihin ja suuriin yhteisöihin/ryhmiin/joukkoihin.

2.huoneesi on kaksosessa ja tyhjä. Onko sinulle tärkeää rikkaus, suuret tulot? Ajattelisin itse sen tarkoittavan, että palkkasi voi olla joko erityisen hyvä tai "huono", jos sellaista onkaan... Kalat viittaisi minusta samaan mutta se voi myös viitata laiskuuteen (mer.perääntyvä), jolloin et ehkä koskaan menekään töihin. Tai sitten sinulle sopii paremmin työ, jota voi toteuttaa kotonaan/vapaa-ajallaan???

6.huone alkaa leijonasta. Sinulle on siis leijona-teemat tärkeitä työssäsi. Monet ovat jo maininneet lapset, mutta se voi myös tarkoittaa esillä oloa. Haluat työn, jossa päteet, ja josta sinua kunnioitetaan. Esimerkiksi työtoverisi kehuvat sinua ja pyytävät sinulta apua tarvittaessa, koska tietävät, että osaat.
Pluto 6.huoneessa tarkoittaa sitä (+ se on komerossa), että sinun täytyy löytää ammatti, johon voit hullaantua, joka on melkeinpä sinulle pakkomielle.
Kannattaa kuitenkin myös tarkastella muidenkin planeettojen teemoja, koska ne kertovat siitä, millainen olet itse töissäsi, miten teet työtä ja millainen työympäristö sinä haluat/tarvitset/millaisessa työympäristössä teet töitä. Kuu voisi viitata kotiin (+ sulla IC Rapu). Mars aktiivisuuteen. Työ, jossa olet aktiivinen ja ei varmaankaan jaksottainen. Siihen liitetään myös urheilu. Jupiter kertoo opiskelusta ja laajentumisesta?? vai miten sen nyt vois paremmin sanoa?. Kuitenkin tästä taas tulisi mieleen työ, jossa voi kehittää itseään mutta ehkä myös muita?? esim. opettaja.
Saturnus kertoo "vanhemmista" esim. isästäsi. Onkohan isäsi työnarkomaani tai menestyvä?? Se myös viittaa masennukseen. Eräällä tuttavallani on Uranus ja Saturnus 6.huoneessa ja hän kärsii pahasta masennuksesta. Jaahas.. sinulla on kans tuo uranus 6.huoneessa. Ajattelisin, että työ, joka ei ole mikään ihan tavallinen, toisaalta sekin voisi viitata siihen, että sinulle sopisi opettajan ura. Vesimiehelle on tärkeää kommunikointi ja samaa ajattelisin urankuksenkin edustavan. Tarvitset myös vapautta, joten tiukat aikataulut eivät sinulle ehkä sovi. Toisaalta tuo Saturnus viittaisi siihen, että nimenomaan tarkat aikataulut olisivat kuin tehdyt sinulle! Ja niin, toimisit hyvänä mallina töissäsi. Malli, pomo, johtaja tai johtajan apulainen. Siis tolla mallilla tarkoitan, että olet mallina muille työntekijöille Cheesy tai sitten lapsille Smiley
Tuo kuun yläsolmu 6.huoneessa voisi tarkoittaa sitä, että sinulla on joko/sekä terveytesi suhteen ongelmia tai/ja työhön liittyviä. Esim. just ettet tiedä, mikä olisi sinulle sopiva ammatti. Se on sinun kohtalosi kuitenkin, joten sinun täytyy löytää itse se oikea tie, jonka jälkeen tiedät, mikä työ on sinulle se oikea. Ehkä työsi ei olekaan mikään tavallinen vaan sellainen, että sinulla on kohtalokas vaikutus ihmisiin, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa töissäsi. Mutta suoraan sanottuna, en osaa sanoa, mitä se merkitsee XD tässä on vaan arveluja. Mut jotain merkittävää. Nyt sinä olet 12.huoneessa, piilossa muilta, ja sinun täytyy tulla esille.... ehkä lopetan tähän Cheesy
Vielä sen verran sanoisin, että leijona on auringon hallitsija ja se on puolestaan 12.huoneessa. Se tosiaan voi olla sinulle vaikeaa löytää se oikea ammatti itsellesi ja oivaltaa, että millaisessa työympäristössä viihdyt parhaiten, mikä on sinulle tärkeintä. Kehottaisin sinua tutkimaan kaiken tarkimmin auringon tekemiä aspekteja. Ne antavat sinulle luultavasti kaikein parhaiten tietoa ja vihjeitä. Mitä itse näkisin näin on:
Aurinko oppositio Kuu: sinulla on ristiriitoja tunteidesi kanssa. Tää ei ole ehkä parhaimmalla tavalla sanottu, mutta sinun voi olla vaikeaa välillä tiedostaa,ymmärtää tunteitasi. (ai niin! kuu 6.huoneessa voi myös tarkoittaa sitä, että työ tuo sinulle turvaa Smiley )
Aurinko sekstiili Kheiron: osaatko kenties itse parantaa itseäsi? oletko itse tiesi näyttäjä?
Aurinko oppositio jupiter: Onko sinun vaikeaa "laajentua". Tiedät kyllä kaiken, mikä itseesi liittyy, mutta pitäisikö sinun yrittää oppia enemmän ympäristöstäsi??
Aurinko oppositio mars: Et kye käyttämään energiaasi hyväksesi tai sitten toisinaan osaat ja toisinaan et ollenkaan. Sinut on "tukahdettu" (oppositio kuukin vois tarkoittaa sitä)
Aurinko yhtymä merkurius: kyllä se aivokoppa pelittää!! Grin sinun ehkä tosiaankin kannattaisi harkita kirjailijaksi tai esim. kolumnin kirjottajaksi!!

Tässä näitä minun veikkauksiani. En tiedä, pitääkö mikään näistä paikkansa, mutta toivottavasti kykenin edes hieman auttaa sinua Smiley
Sisimpäni sanoo, että sinulla on pitkä tie edessäsi, ja voi kestää vielä pitkään, ennen kuin löydät vastauksia. Voit kyllä saada niitä, mutta sinun täytyy ne itse oivaltaa Smiley Sinun täytyy tulla ensin komerosta ulos.

Tässä se sitten oli. Odotan innolla ajatuksiasi kommenteistani, vaikka olisitkin sitten täysin eri mieltä ja sanoisit, että mönkään meni ja pahasti Grin

Sittenkin vielä yksi asia. Jos sinulla on esim. mielenterveysongelmia (esim. masennusta) tai jotain, sanoisin, että välttämiskeino ja parantumiskeino on se, että tiedostat sisinpäsi. Sinun pitäisi sukeltaa tiedostamattomalle puolellesi, jotta voisit löytää keinon parantua. Se, mitä tosissasi tunnet ja ajattelet alitajunnassasi, on se, mikä ratkaisee. Esim. jos alitajunnassasi olet optimisti ja uskot itseesi ja voit hyvin jne, voit myös oikeastikin vallan mainiosti. Joku voisi sanoa, etteikö se ole niin kaikkien kohdalla? Minäpä sanon, ettei ole, mutta erityisesti sinun kohdallasi se on niin.

Toivottavasti tämä auttoi sinua!  smitten
tallennettu
T
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53


Profiili
« Vastaus #8 : 22.04.2010 16:36:22 »

Unohdin pari juttua!

Vaaka komerossa 6.huoneessa viittaa siihen, että ihmissuhteet työpaikalla ovat sinulle tärkeitä, vaikket sitä tiedostaisikaan (ainakaan vielä).

Unohdin käsitellä 10.huonetta!. Se tosiaan on kauriissa eli omassa kodissaan ja tyhjä. Saturnus on 6.huoneessa, joten sinulle on varmasti paljon tärkeämpää se työ itsessään ja työympäristö kuin menestys. Kauris tosiaan viittaa stabilisuuteen, siis pysyvyyteen, ajattelisin myös sen tarkoittavan sitä, että ehkä kuitenkin tavoittelet hyvää palkkaa?? ja eikö se tarkoittanut myös julkisia sektoreita ja yrityksiä??

8.huone yleensä kertoo enemminkin perintöasioista, joten en sitä lähde tulkkaamaan Smiley

Mutta tässä kaikki tällä kertaa. Cheesy

Toivottavasti auttoi edes hieman!!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: