Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Aurani  (Luettu 4650 kertaa)
0 jäsentä ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« : 11.04.2010 14:45:29 »

taas täällä kyselemässä viisaammilta.

mitä näette tässä?

mies joka koitti tätä messuilla tulkita ei mielestäni sitä osannut...

kuva jäi kiinnikki vielä paperiin ja vähä jouduin photoshoppaan että saa selvää. itteni otin pois...

kiitoksia vaa etukätee.
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 11.04.2010 16:10:12 »

Tässä hieman poimintoja muista ketjuista auran väreihin liittyen ja mitä aurassasi ainakin on;

---
Magenta

Magenta on painovärimaailman puhdas peruspunainen, mutta auran värinä hyvin harvinainen. Magenta on ympäristönsä outolintu ja kapinallinen. Hän näkee ja kokee elämän aivan toisin kuin kukaan muu - eikä hän myöskään suostu kulkemaan toisten tallaamia jalan jälkiä.

Magenta nauttii herättämästään hämmingistä ja ravistelee mielellään läheistensä luutuneita käsityksiä. Villi irokeesikampaus tai hurjat lävistykset voivat olla magentan ilmaisumuotoja - mutta vain silloin, jos kukaan muu ei niitä käytä. Moottoripyöräjengissä magenta todennäköisesti pukeutuisi jakkupukuun. Hänen tehtävänsä kun on olla rohkeasti, räväkästi erilainen.

Villin elämäntyylinsä vuoksi magenta viihtyy parhaiten suurissa kaupungeissa, missä heidän erilaisuutensa ei pistä niin paljon silmään. Kyse ei ole siitä, että magentalle merkitsisi toisten ihmisten mielipide vaan se, että suuressa joukossa hän kokee suurempaa vapautta toteuttaa erilaisuuttaan.

Magenta ei kuitenkaan ole kovin syvällinen ajatusmaailmaltaan - häntä kiinnostaa elämän omituisuus, mutta ei mistään filosofisesta tai henkisestä näkökulmasta, vaan lähinnä fyysisen kokemisen kautta. Luonnonsuojelukaan ei magentaa erityisesti inspiroi, kaupungin syke on enemmän häntä varten.

---
Punainen

Punainen on voimakkaasti fyysinen auran väri. Punainen haluaa ilmaista itseään kehonsa avulla ja on hyvin sensuelli. Punainen elää tässä hetkessä, innostuu herkästi uusista asioista ja ottaa rohkeasti vastaan elämän antamia haasteita luottaen itseensä ja omiin kykyihinsä.

Punaisen ihmisen todellisuus on fyysistä ja hän haluaa itse päästä konkreettisesti vaikuttamaan ympäristöönsä. Punainen uskoo vai sen minkä itse näkee. Hän ei ajattele abstraktisti, vaan todellisuus on hänelle juuri sitä miltä se näyttää., maistaa, tuoksuu tai tuntuu. Pohdiskelu ja spekulointi on punaisen ihmisen mielestä usein täyttä turhuutta ja ajan hukkaa. Miksi turhaan pohtia ikuisuutta, kun meillä on tämä hetki elettävänä ja koettavana?

Punainen haluaa todisteet ennen kuin uskoo jonkin asian olemassaoloon. Vain se on relevanttia, millä on fyysinen olomuoto. Vastaavasti punainen osaa myös täysin siemauksin nauttia elämän fyysisistä iloista. Hänelle elämä on konkreettista kokemista, ei mikään illuusio, eikä hän yritä paeta todellisuutta mihinkään  mielikuvitusmaailmaan.
-----

Oranssi ihminen etsii jännitystä elämäänsä ja uskaltaa ottaa isojakin riskejä. Vaaran tunne on hänelle eteenpäin vievä, kiihottava voima ja hän haastaa mielellään koko ympäristönsä etsimään omia rajojaan.

Oman elämän asettaminen vaaraan on sellainen adrenaliiniruiske oranssille ihmiselle, että oikeastaan vasta äärimmäiset kokemukset kuolemaa uhmaten saavat hänet tuntemaan tyydytystä ja onnistumista. Oranssi ihminen hyppää huikaisevia benji-hyppyjä, valloittaa vuorten huippuja ja rakastaa ääriolosuhteiden tuomia haasteita.

Oranssi ihminen elää täysillä vasta silloin, kun haasteet ovat riittävän suuret. Kaikki muu elämä on hänelle vain pasiivista olemassoloa - ja vasta seuraavan haasteen löytäminen saa veren taas kiertämään hänen suonissaan

---

Kaikkein tärkeintä, eli tuota vaaleanpunaista en löytänyt, mutta se kai viittaa suureen avautuneeseen sydänchakraan ja rakkaudellisuuteen ja lempeyteen. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #2 : 11.04.2010 16:37:34 »

jooh  Smiley

tässä pään päällä oli todella vaaleen sinistä, sen sisällä jopa valkosta. liittyykös ne jotenkin henkisyyteen vai oonko ny ihan hakoteillä...
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 11.04.2010 21:07:37 »

Pään ympärille keskittynyt aura kertoo ihmisestä, joka ajattelee enemmän kuin tekee käsillään. Parhaimmillaan tämä ajattelu on syvällistä ja tiedostavaa, pahimmillaan neuroottista harhailua ja pelkotiloja. Kyse on vain energian keskittymisestä ja siitä mihin sitä käyttää.
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #4 : 11.04.2010 21:32:52 »

tää oli semmone että istuttii, tosta vyötäröstä ylöspäin kuvattiin.
jotain se kaveri sano että oikee ja vasen on tasapainossa. siitä en tiedä mitä se tarkottaa.

näytän ihan joltain minnihiireltä jolla on ylimääräsiä korvia.  Grin
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #5 : 11.04.2010 23:20:43 »

Vaikka kuva otetaan istualtaan (Kirlian-kuvauksessa kuva otetaan seisoeltaan) niin aura näkyy silti joko enemmän pään tai vartalon puolelle "kääntyneenä". Sinulla on aika tasainen mutta kuitenkin enemmän pään puolella oleva aura.

Oikea ja vasen ovat tasapainossa, koska aura on asettunut tasaisesti molemmille puolille kehoasi Smiley

Minäkin sain omaan aurakuvaani aikoinaan ihan kauhean huonon tulkinnan! Piti itse ottaa selvää että mitä se kuva meinaa.
tallennettu
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #6 : 11.04.2010 23:25:52 »

Minkä hintaisia nuo kuvaukset yleensä muuten ovat?
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #7 : 12.04.2010 08:10:46 »

15€ oli tä ja oli myös 25€ hintasia.olis varmaan pitäny olla vähemmän nuuka ja ostaa se kalliimpi johon tuli kirjallinen tulkinta mukaan
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
ancelica
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 294



Profiili
« Vastaus #8 : 12.04.2010 13:14:42 »

Vaaleansininen on hyvin henkinen väri, yksi parhaista. Kuten myös jos siinä on hohtavaa valkoista.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: