Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluton siirtyminen huoneeseen 12  (Luettu 4252 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Solenna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 27.04.2010 18:01:52 »

Mieltäni on jo jonkin aikaa askarruttanut, mitä tuo tullessaan pluton siirtyminen huoneeseen 12. Tällä hetkellä pluto näyttäisi olevan noin asteen päässä huoneen kärjestä. Ensimmäinen kärjen ohitus tapahtuu vasta ensi vuoden alussa. Voikohan vaikutus tuntua jo esim. nyt, ja miten tuo siirtyminen vaikuttaa? Onko kellään tietoa? kokemuksia?
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 27.04.2010 19:19:38 »

Pluto through the 12th house- This transit can either be for better or worse. At worst, powerful and deadly enemies can enter into one's life, long term incarceration and imprisonment, diseases that are long lasting and/or permanent, isolation. The person, at this time, may have an intense desire to be alone, or this can be forced upon one, through circumstances. There can be restriction and confinement, mentally or physically.

In sublimating this energy, meditation, metaphysical pursuits, psychic empowerment exercises and other forms of occult study application should be consistently worked on. This is a good time to develop intuitive powers and psychic energy.

Secrets at this time are of unusual importance. One may be involved in research, or some kind of secret activities.

http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Trpluto.html
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #2 : 28.04.2010 07:31:42 »

Ei se välttämättä tuo mitään pahaa Smiley Mua joskus vähän itseäni ärsyttää se että joistain transiiteista kuvaillaan ihan kammottavia ja kun ne on omalle osunut niin kaikki on mennyt kuin vettä vain.
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 28.04.2010 07:41:11 »

Ei se välttämättä tuo mitään pahaa Smiley Mua joskus vähän itseäni ärsyttää se että joistain transiiteista kuvaillaan ihan kammottavia ja kun ne on omalle osunut niin kaikki on mennyt kuin vettä vain.

Nuo "meni kuin vettä vain" transiitit ovat varmaan sitten osuneet huoneisiin, jotka eivät jotenkin ole oleellisia kartallasi tai eivät ole osuneet erityisen kinkkisiin planeetta-asetelmiin? Smiley Itse olen huomannut, että esimerkiksi nyt kun menee Uranus ja Jupiter sekä Neptunus 12.huoneessa ja eivät osu planeettoihin, niin ne antavat sellaista pientä lisäsäväystä ja fiilistä elämään ja ehkä ohjaavat alitajuntaisia prosesseja, mutta eivät kyllä ole aiheuttaneet mitään varsinaisia tapahtumia. Mutta sitten heti jos planeetta osuu selkeästi oman kartan kipupisteisiin tai muihin planeettoihin, niin se alkaa näkyä jo sitten käytännön tasolla.

Plutosta puhuessa usein liittyy kipua, koska Plutoon liittyy vahvasti muutos ja muutos harvoin tulee täysin kivuttomasti. Toki omalla asenteella on paljon väliä.

Olisinkin kiinnostunut näkemään Solennan karttaa tarkemmin, jotta voisi antaa vähän tarkemmin analyysin! Eli jos voisit liittää karttasi liitteenä tähän ketjuun, niin voisi sanoa tarkemmin että millaisia mahdollisia kuvioita Pluto voi kartallasi laukaista. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 29.04.2010 19:52:17 »

Varsinaisesti sinullahan ei Solenna mikään persoonallinen planeetta osu tuonne 12.huoneeseen, mutta muutoksia se voi silti enteillä. Uskoisin, että enemmänkin olet kokenut Pluton kovempaa puolta kun Pluto on tehnyt neliötä Plutollesi nataalikartalla sekä myös samalla neliötä Saturnukseen ja aikaisemmin myös Marsiin. Burn out?

12.huoneessa transitioidessaan Pluto nostaa tietoisuuteemme sellaisia asioita, joita olemme halunneet piilottaa. Eli ne persoonallisuutemme puolet, joita emme halua hyväksyä tai jotka olemme haudanneet jonnekin kauas, nousevat pintaan. Tämän vuoksi Plutosta 12.huoneessa sanotaan, että henkilö ei pelkää sen jälkeen mitään, koska on kohdannut itsensä ja oman "roskakorinsa" perin pohjin. Näin voi hyvin käydä. Toinen vaihtoehto on, että ihminen käy niin pohjamudissa, että alkaa pelkäämään itseään. Sitähän ei todellakaan kannata tehdä, mutta joillekin käy niinkin - en usko, että sinun kohdallasi. Ihmiset, joiden kanssa on selvittämättömiä asioita, voivat yhtäkkiä ilmaantua takaisin elämään selvitystä vaatimaan tai voit itse tehdä myös näin ihmisille. Lapsuuden epävarmuudet voivat nousta esiin helposti tänä aikana ja voit kokea myös tapahtumia, jotka nostavat esiin vanhoja tunteita ja vanhoja karmallisiakin asioita tietoisuuteen, joita ei ole vielä tässä elämässä käsitelty. Koska sinulla on 12.huone Saturnuksen merkissä, voi olla, että sinä voit joutua käsittelemään asioita liittyen auktoriteetteihin elämässäsi, esimerkiksi isääsi tai äitiisi.

Varsinainen muodonmuutos tulee tapahtumaan kun Pluto kaartaa 12.huoneen läpi ja viilettää Askendanttisi ohi. Tällöin voi tosissaan ulkoinen ulkomuoto muuttua, mutta myös henkinen asenne itseä ja elämää kohtaan voi muuttua radikaalistikin. Koska sinulla on Deskendentillä Noususolmu, voi olla, että joudut kohtaamaan karmallisia läksyjä, joiden kautta sitten voit nousta tänne noususolmun osoittamalle kasvun tielle yhä paremmin. Venuksen ollessa 1.huoneessasi, voit joutua intensiivisiin ihmissuhteisiin Pluton koskettaessa Venusta ja myös oma mielikuvasi ihmissuhteista voi muuttua ja moni ihmissuhde voi lentää roskakoppaan (ja varmasti syystäkin, koska Pluto-koulun käynyt ihminen näkee asioiden luihin ja ytimiin ja asiat valkenevat uudella tavalla). Mutta näihin on kuitenkin vielä aikaa jonkin verran - ensin 12.huoneen jutut ja sitten ehkä n. 7 vuoden kuluttua nämä muut vielä sitten, joka tulee olemaan ehkä vielä mielenkiintoisempaa aikaa kuin tuo 12.huoneen aika ja silloin varsinkin alkaa konkreettisesti ehkä tapahtua elämässä jotain - tuo 12.huoneen aika voi olla vielä sellaista sisäistä pohdintaa enemmän kuin konkreettista tapahtumaa elämän näyttämöllä. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: