Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kookosöljy  (Luettu 34347 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #15 : 29.07.2010 22:50:27 »

Luontaistuote kaupasta varmimmin,joskin muualtakin voi saada.
Tuttava hoitaa sillä ihottumia tipauttamalla muutaman tipan 100%Neroli öljyä sekaan.Toinen käyttää punoittaviin poskiinsa tyyliin,ensin kookos oljyä,päälle laimentamatonta Nerolia hiukan punoittaviin kohtiin.Neroli on kallis,mutta riittoisa.
Kun olen tressautunut,otan Nerolia hiukan pullon suusta sormella,ja pyyhkäisen sitä nenän alle tuoksuksi,joka rentouttaa...Käytän samalla tavalla sitä, saadakseni unen,jos ajatukset kiertävät ja on herättävä aikaisin....  Wink
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #16 : 31.07.2010 19:03:32 »

Kun nyt Kookoksesta puhutaan, niin olen löytänyt terveyden -ja kauneudenlähteen
100% luonnollisesta Kookosmaidosta, paremminkin vedestä.

Se on todellakin kuin mehua.
HUOM! Paksumpi valkoinen kermamainen Kookosmaito on eri asia.

Sen terveellisyys lähentelee äidinmaitoa ja on terveellisempää kuin banaani
ja appelsiinimehu ja on kolestrolivapaata.

Sillä onnistuu diettikin.

Valitettavasti en löytänyt informaatiota suomeksi,
mutta tässä enkuksi.

http://www.living-foods.com/articles/coconutwater.html
Ainoa este käytölle on jos ei tykkää Kookoksen mausta, mutta mie rakastan sitä! smitten

Sitä voi käyttää myös ruoanlaitossa tai käyttää kuin mitä tahansa mehua.
Täkäläinen 100% Kookosmehu puolenlitran tetrassa maksaa 1,50 €,
litra 2,20 €.

Iho ja hiukset voi hyvin ja energiaa riittää!
Se on erittäin suosittu urheilujuoma.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #17 : 31.07.2010 19:10:19 »

Linkki myöskin Kookosveteen, enkuksi.

http://www.wisegeek.com/what-is-coconut-juice.htm
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #18 : 31.07.2010 23:58:20 »

Tota noin-miten se muka laihduttaa, kun se on niin hirvittavan rasvaista?
Menin ja ostin myos purkin ja todella ei ainakaan tassa tuotteessa kookoksen etova haju ollut-hyvin mietoa ainoastaan ja jopa nielaisin taman rasvan-katsotaan tuloksia.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #19 : 01.08.2010 01:13:01 »

Kookosvesi on mehumaista, siis vettä ja saadaan nuorista, vielä vihreistä Kookoksista.
Se sisältää rasvaa 0,1 g/100 ml, mutta sisältää hurjasti muuta ravintoa.

Se tekee kylläiseksi ja energiseksi.
Urheilijat käyttää sitä paljon sen sisältämien ravinteiden vuoksi
ja korvaamaan ns. palautusjuomat.

Urheilupiireistä miekin annoin itseni asiasta sivistää,
mutta en itsekään tiedä siitä vielä kaikkea.

Sitä on käytetty hätätilassa tiputuksessa loukkaantuneille sotilaille,
jotka tarvitsevat veriplasmaa. Sotatantereille kun veriplasmaa ei aina nopeasti saada.
Sen rakenne muistuttaa ihmisen veriplasmaa.

Itselläni mustelmataipumus hävisi tuon käytön myötä. Dunno why. idiot2

Mitä vanhemmaksi Kookos tulee, sen ruskeammaksi kuori muuttuu
ja sen kovemmaksi se sisältö, josta saadaan Kookosmaitoa (kuten sanottua jo,
se on ihan eri juttu) ja Kookoksen lihaa, sitä valkoista pähkinämäistä juttua.

Noista linkeistäni asia tulee kyllä ilmi, kun vain viittii lukea ne. Wink

Väännän vielä rautalangasta, että
Kookosvesi on eriasia kuin Kookosmaito/kerma ja Kookosrasva.
Jos sitä Kookosrasvaa tai kermaa vetelet, niin enpä tuohon laihduttavaan
vaikutukseen usko. 2funny

Kookosvesi on jonninverran ohuempaa tavaraa kuin applesiinimehu.
Vastaa koostumukseltaan veteen sekoitettua marjamehua.
Myydään ihan samalla tavalla tetroissa kuin muitakin mehuja.
« Viimeksi muokattu: 01.08.2010 01:18:20 kirjoittanut Tavallinen Telluksen Tallaaja, Universaalinen Uniikki Ihme » tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #20 : 01.08.2010 02:42:55 »

Jotain löysin sentään suomeksikin Kookosvedestä;

http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ruohonjuuri-blogi/362010-kookosvesi/


Tätä merkkiä itsekin käytän ja siitä myös perusteellista tietoa alla,
kun kelaa sivua alas.

http://www.viidakkotohtori.fi/kookosvesi-luomu-naturelle-p-818.html
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #21 : 01.08.2010 02:57:04 »

Sanovat, että Kookosvesi puhdistaa tehokkaasti elimistöä ja sillä voi pitää loistavia
puhdistuskuureja ja ajattelin tuossa Maanantaina aloittaa kokeilun.

Siis niin, että pelkkää Kookosvettä ja mineraalivettä,
eikä mitään kiinteää ruokaa ja katson, mitä tapahtuu.

Tähän asti olen vetänyt ihan janojuomana, ruoan kanssa ja liikunnan jälkeen,
ehkä noin litra, puolitoista päivässä.

Kieltämättä aineenvaihduntani on nopeutunut, mutta en ole myöskään
kovin nälkäinen, mutta en myöskään niin väsynyt, joten siitäkö laihtuminen? Huh

Yksi syistä, miksi annoin itseni myöskin aloittaa Kookosveden käytön
on se, että olen totaalisen nollatoleranssin laktoosikko
ja huoli luustosta ja kemiallisten kalsium-valmisteiden myrkyt huolettaa.

Kookosvesi sisältää runsaasti kalsiumia.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #22 : 01.08.2010 03:15:35 »

Tässä perusfaktaa Kookosta. En jaksa suomentaa. Käyttäkää Google-kääntäjää.


All parts of the coconut palm, except perhaps for the roots, are useful, and the trees have a comparatively high yield (up to 75 "nuts" per year); it therefore has significant economic value. Indeed, the name for the coconut palm in Sanskrit is kalpa vriksha, which translates as "the tree which provides all the necessities of life". Uses of the various parts of the palm include:

   1. The white, fleshy part of the seed is edible and used fresh or dried (desiccated) in cooking;
   2. The cavity is filled with "coconut water" containing sugars which are used as a refreshing drink, and in the making of the gelatinous dessert Nata de Coco. Mature fruits have significantly less liquid than young coconuts. Coconut water is sterile until the coconut is opened (unless the coconut is spoiled);
   3. Coconut milk (which is approximately 17% fat) is made by processing grated coconut with hot water or hot milk which extracts the oil and aromatic compounds from the fiber;
   4. Coconut cream is what rises to the top when coconut milk is refrigerated and left to set;
   5. The leftover fiber from coconut milk production is used as livestock feed;
   6. The sap derived from incising the flower clusters of the coconut form a drink known as "toddy" or, in the Philippines, tuba;
   7. Apical buds of adult plants are edible and are known as "palm-cabbage" (though harvest of this kills the tree);
   8. The interior of the growing tip is called heart-of-palm and is considered a rare delicacy. Harvesting this also kills the tree. Hearts of palm are normally eaten in salads; such a salad is sometimes called "millionaire's salad".
   9. The coir (the fiber from the husk of the coconut) is used in ropes, mats, brushes, caulking boats and as stuffing fibre; it is also used extensively in horticulture for making potting compost;
  10. Copra is the dried meat of the seed which is the source of coconut oil;
  11. The trunks provide building timbers;
  12. The leaves provide materials for baskets and roofing thatch;
  13. The husk and shells can be used for fuel and are a good source of charcoal;
  14. Hawaiians hollowed the trunk to form a drum, a container, or even small canoes.
  15. The wood can be used for specialized construction (notably in Manila's Coconut Palace).
  16. Coconut water is nearly identical to blood plasma and is known to have been used in emergency cases as an intravenous hydration fluid, when there is a lack of standard IV fluid. Researchers report that coconut water is high in potassium, chloride, and calcium, and might be indicated in situations calling for increases in these electrolytes.

tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #23 : 01.08.2010 12:08:46 »

“Coconut oil has been used as cooking oil for thousands of years. Popular cookbooks advertised it at the end of the 19th century. Then came the anti-saturated fat campaign and the promotion of polyunsaturated fats, such as flaxseed, canola, soybean, safflower, corn, and other seed and nut oils plus their partially hydrogenated counterparts (margarine, “I can’t believe it’s not butter”, etc.) as the way to go. Indeed, saturated fats have been supposedly linked to high cholesterol and heart disease, multiple sclerosis and other bad health conditions (when the true culprit is trans fats)…Nearly all commercial foods, including bread, crackers, chips, dips, many candies, zero cholesterol coffee creamers, mayonnaise,bottled salad dressings, many pastries and ice creams, most dietetic (for weight loss or diabetes) “foods”, many cereals, and nearly all crunchy snacks contain either polyunsaturated or partially hydrogenated fats known as trans fats. These foods are often advertised as healthy “all vegetarian,” “no-cholesterol” foods, but the chemical manipulation of these ‘fats’ make them anything BUT healthy.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #24 : 01.08.2010 15:00:58 »

Sä puhut taas KookosÖLJYSTÄ ja I agree, minkä tekstin olet lainannut,
mutta KookosVESI on se pelkkä vesi, jonka saat, kun otat vihreän Kookoksen,
leikkaat siihen reiän tai sen lakin pois ja isket pillin siihen ja juot.

Sä et ole koskaan Israelissa ja matkoillasi moista kokeillut? Huh

Tämä sama VESI/MEHU on vain nyt purkitetta ilman sen kummempia jalostuksia. Smiley

KookosVESI siis EI OLE RASVAA, EI ÖLJYÄ, EIKÄ EDES MAITOMAISTA TAI KERMAMAISTA,
vaan VETTÄ/MEHUA.

!00% Kookosveden koostumus on applesiinimehua jonnin verran ohuempaa.


« Viimeksi muokattu: 01.08.2010 15:05:26 kirjoittanut Tavallinen Telluksen Tallaaja, Universaalinen Uniikki Ihme » tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #25 : 01.08.2010 15:15:38 »

Siis tajuaako kaikki, että laitoin tämän KookosÖLJY-topicin sivuraiteille
ja laitoin käyttövinkkinä KookosVEDEN, joka on eri asia? crazy2
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #26 : 01.08.2010 15:30:54 »

Väänän tähän nyt RAUTALANGASTA, että kaikille on selvää.

KookosVESI on NUOREN Kookoksen luonnollinen neste, joka on Kookoksen sisällä.
(kovenee iän myötä Kookoslihaksi)

KookosMAITO saadaan VANHEMMASTA Kookoksesta puristamalla kovettunutta
sisältöä, eli Kookoksen lihaa, jolloin maitomainen neste saadaan aikaiseksi

KookosÖLJY eli KookosRASVA saadaan KUIVATUSTA Kookoksesta, eli KOPRASTA erittämällä.

KookosKERMAA saadaan, kun Kookoksen pressattua MAITOA ja RASVAA sekoitetaan.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #27 : 01.08.2010 15:41:23 »

KookosVESI on veden väristä, vain pienen aavistuksen sameaa.
Sen maku on hyvin samantyyppinen kuin Koivun mahla,
toki Kookoksen maun ja hajun erottaa, vaikka se ei ole kovin voimakas.
Esim. sekoitettuna applesiinimehuun tai ananasmehuun, maku ja haju katoaa kokonaan.

KookosMAITO ja KERMA valkoista. Kookoksen maku ja haju on voimakas.

KookosÖLJY vaalean öljyn väristä. Kookoksen haju on hyvin ellon rasvainen,
tuttu myös kosmetiikasta.

KookosRASVA (kovettunut) on helmen valkoista. Kookoksen haju on hyvin ellon rasvainen,
tuttu myös kosmetiikasta.

« Viimeksi muokattu: 01.08.2010 15:43:38 kirjoittanut Tavallinen Telluksen Tallaaja, Universaalinen Uniikki Ihme » tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #28 : 01.08.2010 17:49:26 »

OK,varmaan kaikki taalla tajusi tuon eron, olen vain nyt kiinnostunut tasta rasvasta, kun en ole sita aikaisemmin kokeillut, ja olen juonnut seka kookos vetta etta maitoa ja varmasti ovat hyvia tuotteita,
taallahan niita saa ihan tavallisista ruokakaupoista.
Minahan olen luonnontuotteitten kayttaja jo pitkaan, mutta jostain syysta tama rasva on jaanyt pimennolle.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #29 : 01.08.2010 17:56:37 »

 Smiley
Kookosrasva ja öljy ovat loistavia ulkoisessa käytössä iholle -sisäisestä en tiedä.

Juu, täällä Kookosvettä/mehua saa kanssa tavallisesta ruokakaupasta
-Suomessa en tiedä, saako vain luontaistuotekaupoista. Huh

Ilmeisesti tuo hehkutus Kookosveden puolesta alkanut näiden viimeaikaisten
tutkimusten vuoksi, joita on tehnyt esim. Itävaltalainen lastenlääkäri Antonio Martins.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: