Äänestys
Kysymys: Mikä seuraavista on mielestäsi kiehtovin kaikista?
Aurinko - 1 (1.8%)
Kuu - 7 (12.5%)
Merkurius - 1 (1.8%)
Venus - 6 (10.7%)
Tellus - 1 (1.8%)
Mars - 3 (5.4%)
Jupiter - 4 (7.1%)
Saturnus - 5 (8.9%)
Uranus - 5 (8.9%)
Neptunus - 6 (10.7%)
Pluto - 9 (16.1%)
Chiron - 3 (5.4%)
Ceres - 0 (0%)
Juno - 0 (0%)
Pallas - 0 (0%)
Joku muu, mikä? - 5 (8.9%)
Äänestäjiä yhteensä: 48

Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kiehtovin planeetta/taivaankappale mielestäsi?  (Luettu 13420 kertaa)
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
Mirjam
Vieras
« Vastaus #15 : 15.02.2006 23:54:39 »

Sirius'fani' ilmoittauttuu!  angel
Kaunis kuin mikä...lohduttava..puhutteleva...yms
tallennettu
Usvametsä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 188



Profiili
« Vastaus #16 : 19.02.2006 18:20:42 »

Pluto  pluto

Lainattua tekstiä Aumanet-sivuilta

" 40 - 50 ikävuoden välillä alkaakin tulla kosmisten planeettojen haasteelliset oppositio ja neliö aspektit, samalla kun on Pluton sekstiili, joka antaa näkymättömän takaa, läpi eri tasojen käyttöön jo aikaisemmissa elämissä hankitut valmiudet.

 Jos näitä Pluton valmiuksia ei ota käyttöön nyt hyvän sään aikana on edessä 60 vuotiaana neliö, jolloin ne on otettava käyttöön. Niin tässä kuin kaikessa muussakin, missä Pluto on mukana toimintaa ja muutosta voidaan käyttää tuhon ja kaaoksen aikaansaamiseen tai entisen poistamiseen, että uutta ja parempaa pääsisi syntymään tilalle..

 Niin sanottu "viidenkympin" kriisi on sitten tulosta taantumasta, joka seuraa siitä jos henkinen kehitys ei saa tilaa vaan yksilö kynsin hampain pitää kiinni jostakin, mihin on emotionaalisesti takertunut. Sielun ymmärrys ei pääse kehittymään, vaan sen hento oras hukkuu tunnekehon myllerrysten alle.


 Ylpeys, kateus, kauna ja tyhjänpäiväinen itsensä tärkeäksi tekeminen saa elämän taakan painamaan hartiat kasaan ja sydämen lyttyyn. tämä ajaa ihmisen yleensä hillittömään punnerrukseen ennen lopullista romahdusta.

Pluto on kaiken uudistamisen ja uusiutumisen symboli, se voi palvella ja rakentaa, tai käyttää tuhoavaa tapaa muuttaa ja uudistaa asioita.
Pluto liitetään sielun kiertoon, kuolemaan ja jälleensyntymisen mahdollisuuteen, kuin myös maan alla, pimeässä asuvaan vampyyriin, joka uusii elämän mahdollisuuden juomalla toisten elämännesteen, veren

Pluto ja Merkurius toimivat yhdessä myös astrologisella kartalla ja niiden väliset aspektit ovatkin merkittäviä osviittoja antavia siitä, minkälainen kyky henkilöllä on hakea parantavaa tietoa meille kaikille yhteisestä kollektiiviseta alitajunnasta.
Pluton ja merkuriuksen yhtymä on yleensä merkki henkilön mahdollisuuksista toimia todellisena toisten auttajana ja näkijänä, joka sujuvasti kulkee eri tasojen läpi joko tietoiseti tai tiedostamatta.
Yksilön omasta henkisestä kehityksetä on kiinni, kyttääkö hän kykyään tuhoavasti ja itsekkäästi vai pyyteettömästi.
Jos Pluto on kartalla Vesikolmion merkeissä, Rapu, Skorpion tai Kalat on sen vaikutus okkulttista herkkyyttä lisäävä. Henkilön tunnemaailma on rikas ja voimakas, sen hallitseminen voi olla vaikeaa ja johtaa siihen, että yksilö pyrkii kombensoimaan omaa kaottisuuttaan hallitsemalla toisia. Rapuun Pluto on tullut 1919, Skorpioniin 1983 ja Kaloihin se tulee 2044 ( noin)
Tulikolmiossa Oinas, Leijona ja Jousimies ( jossa Pluto on nyt) Pluto saa voimaa ja liikkuvuutta. Tämä voima tarvitaan usein yksilön oman sielunkierron vaiheen takia. Ne henkilöt, joilla Pluto on Tuli merkeissä, elävät elämän joka voi sisältää paljon muutoksia ja vaikeitakin luopumisia. Ehkä tätä havainnollistaa se, että neljäkymmentä luvun lopulta viisikymmentä luvulle Pluto on ollut Leijonassa ja nyt se on Jousimiehessä. Ihmiskunta ei varmasti koskaan ole kokenut niin suuria muutoksia kuin maailmansotien jälkeisen teollistumisen ja nousun aikana ja nyt ollaan jokin aika eletty teknologian kehityksessä samanlaista vaihetta
Ilma elementti antaa Plutolle keveyttä, siinä on yhdessä ikäänkuin puun latva ja juuret, mutta tietoisuuden runko puuttuu. Kaksosilla, joiden hallitsija merkurius on, voi sitä kautta olla hyvinkin toimiva suhde Plutoon mutta se voi jäädä irralliseksi ja pahimmillaan kaottiseksi jos kartalta muuten puuttuu maaelementti. Vaaka ( 1970 -83) ja Vesimies( 2024- 44)ovat sijainniltaan keveitä suhteessa Plutoon ja näinollen on oletettavaa, että myös aika ongelmattomia.
Maa merkeissä Pluton voi liittää kaikenlaisiin juuriin, sukuun Härässä , asioiden ja sairauksien tutkimiseen ja perusteelliseen selvittämiseen Neitsyessä sekä koko meidän ihmiskunnan olemassaolon perustaan, kulttuuriin ja sitä kautta saavutettuun muutokseen ja tietoon Kauriissa .
Tammikuun lopulla 2008 Pluto siirtyy Jousimiehestä Kauriiseen ja jos astrologian perusteella jotain haluaa ennustaa, pitäisi sen olla aikaa, joka ravistelee meidän käsityksiä ihmiskunnasta ja voimme rajustikkin joutua muuttamaan mielipiteitämme. Valtataistelu voi myös nousta tuhoavaksi niin voimakkaasti, että uusia teitä on etsittävä.
Pluton aspektit persoonallisiin planeettoihin vaikuttavat henkilön persoonaan ja nostavat kyseisen persoonallisen planeetan merkitystä voimakkaasti aspektin symboliikan mukaisesti.
Pluton aspektit sosiaalisiin planeettoihin, Jupiter ja Saturnus kuvaavat enemmänkin sitä yhteiskunnallista viitekehystä, jossa yksilö elää ja toimii.
Pluton aspektit kosmisiin planeettoihin kuvaavat maapallon kehitysvaihetta suhteessa ympäröivään maailmankaikkeuteen ja näiden aspektien vaikutusta on vaikea nähdä yksilön tasolla, jos edellisiä aspekteja ei kartalla ole.
Pluton aspektit asteroidien kanssa ovat merkityksellisiä elämänkokemusten aukaisijoita ja auttavat ymmärtämään mitä hankalaltakin tuntuvat vastoinkäymiset meille tahtovat opettaa. Jos kartalla on Pluton aspekteja asteroideille, niitä kannattaa tutkia ajatuksen kanssa. Näitä aspekteja tarvitsemme, että kehitymme ja täytämme kohtalomme."


Hui.....  Undecided
« Viimeksi muokattu: 19.02.2006 19:31:44 kirjoittanut Usvametsä » tallennettu

Nousumerkki - Skorpioni , Aurinko -Vaa´assa, Kuu -Jousimiehessä, Mars Skorpion
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #17 : 19.02.2006 19:25:47 »

Kheiron  chiron. Sen symboliikka puhuttelee minua voimakkaasti. Lisäksi se on kartallani erittäin aspektoitunut.
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #18 : 20.02.2006 16:31:55 »

Plutoa veikkasinkin kaikista kiehtovimmaksi. Se on niin synkähkö ja ehdoton, salaperäinen  Smiley
tallennettu
on se niin väärin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #19 : 23.02.2006 13:55:44 »

hyvä sua usvametsä..
tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #20 : 23.02.2006 20:36:09 »

Hei!

Saturnus tietenkin! Onhan se Master of Reality, lempeä ja viisas ja ennen kaikkea kärsivällinen... 2funny
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #21 : 24.02.2006 19:50:05 »

Sanoisin että ehdottomasti oma Telluksemme. Tämä jos mikä on niin monimutkainen planeetta, että en tiedä kuka tästä saa selvää...  Shocked
tallennettu
tonde
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 101


Profiili
« Vastaus #22 : 01.03.2006 09:31:27 »

Hei!

Saturnus tietenkin! Onhan se Master of Reality, lempeä ja viisas ja ennen kaikkea kärsivällinen... 2funny

Näin juuri!
Vaikka todellisuuden kiehtovuus Saturnuksen kera onkin sitten toinen juttu?
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: