Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Haittaa kuolleen natsin kypärästä?  (Luettu 10884 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
noitatäti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118


Profiili
« : 06.07.2010 02:17:28 »

Meillä on jonkin verran vanhoja esineitä. Talomme on iso ja wanha. Antiikki ym. sijaitsee eri puolella kuin asuinhuoneemme.

Muutamina kesäisinä öinä olen laitellut uusia verhoja jne. sinne toiselle puolelle. Yksi esine häiritsee siellä. Se on saksalaissotilaan ruostunut kypärä, jossa on luodinreikäkin. Kypärä on löytynyt luiden mukana pellosta.

Ymmärrän järjellä, ettei tuollaisen esineen ole tarkoituskaan olla huippumiellyttävä. Mutta se on kuitenkin osa elettyä elämää ja historiaa, ja varmaan kantajakin jo kaukana... Miksi siitä sitten tulee huono tunne, ja voiko esineestä olla haittaa? Miten menettelisitte vastaavan kapistuksen kanssa?


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 06.07.2010 14:31:46 »

Esineethän keräävät mukanaan energiaa, samoin kuin paikat. Minua esimerkiksi ei saisi kirveelläkään keskitysleireihin tai Hiroshiman atomipommin tuhoamalle alueelle, koska molempiin on jäänyt aivan karmeat energiat.

Koska kypärän entinen omistaja on kuollut kypärä päässä ja kuollut vieläpä sodassa, tässä on mukana kaksi erittäin negatiivista energiaa. Ensiksikin kuolema on suurimmalle osalle ihmisistä pelottava asia ja sodassa kuolemanpelko on läsnä aina. Lisäksi sota on kaikkien negatiivisten energioiden huippupiikki, koska se pitää sisällään niin kamalia asioita - toisen tappaminen on henkisesti kaikkein suurin rikos, teki sen sitten tarkoituksella, käskystä tai tahattomasti. Tähän voidaan lisätä vielä se, että vainajan jäännökset ovat unohtuneet metsikköön kauan kotimaasta, eikä hän ole saanut kunnon hautajaisia. Joitakin vainajia tämä asia kismittää.

Kypärälle voi tehdä puhdistuksen, jos se auttaisi asiaa. Ensiksikin suosittelen hiljentymään kypärän entisen omistajan kunniaksi, siunaamaan hänet (ihan pelkkä pienikin rukous ja kiitos riittävät. Vainajaa voi myös kehua urheudesta) ja polttamaan vaikka kynttilää hänen kunniakseen. Kypärän voi puhdistaa energisesti kuvittelemalla sen ympärille valkoisen valon, joka ajaa kaiken mustan energian kypärästä pois. Kuvittele, miten koko kypärä muuttuu valkoiseksi. Myös violetti valo puhdistaa. Kypärää voi puhdistaa pitämällä sitä suitsukkeen savun alla ja/tai liottamalla sitä merisuolavedessä (suola puhdistaa).

Kypärää voi pitää myös auringonvalossa, sekin auttaa. Jos yhdistää nämä kaikki, luulisi kypärän puhdistuvan ainakin osittain. Puhdistusrituaaleja voi toistaa ja samoin vainajaa voi kunnioittaa useammankin kerran. Voit myös pyytää Korkeimpia Energioita puhdistamaan kypärän.

Ystäväni asuu samanlaisessa ikivanhassa talossa, joka on täynnä antiikkia. Jokunen vuosi sitten hän löysi ukkinsa sodasta ottaman Natsi-sormuksen (vainajalta ryöstetty). Ystäväni ei pitänyt ollenkaan sormuksesta sen energian vuoksi vaan lahjoitti sen eteenpäin.
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2 : 06.07.2010 15:10:17 »

Paikkojen ja esineiden energioita voi todellakin puhdistaa, mutta itse hankkiutuisin kuitenkin eroon tuosta kypärästä...
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #3 : 06.07.2010 15:30:50 »

Tekisin aivan samalla tavalla-eroon ja nopeasti!
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #4 : 06.07.2010 16:05:38 »

Jos esine on paha ja siitä täytyy päästä eroon, niin miksi ihmeessä antaa sitä eteenpäin - pistää kiertoon jollekulle joka ei tiedä näistä asioista yhtikäs mitään? Miksei vaikka mieluummin haudata jonnekin metsään kunnioittaen ja tehdä ne rituaalit siinä hautapaikalla? Tai antaa museoon...?! Itse en usko minkään esineen voivan olla sinällään pahan, mutta en pitäisi esillä mitään kalmistojäännettä oli kuolema sitten missä olosuhteissa hyvänsä tapahtunut, tuntuisi...ikävältä. Tosin tämä tuntuu minusta enempi taikauskolta.
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
noitatäti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118


Profiili
« Vastaus #5 : 07.07.2010 01:32:58 »

Kiitos hienoista vastauksista! Paljon ajattelemista!

Atha kirjoitti taas kerran asiaa. En ole muuten koskaan ajatellut, että kyseinen sotilas olisi ollut erityisen urhea. Tappoi käskyjen perusteella kuin robotti (tätäkään en voi varmaksi tietää) ja kaatui venäläisluotiin pienen pellon reunalla pikkukahakassa (tämä ilmeistä). Kuoli kumminkin kaukana kotoaan, nuori mies.

Toinen maailmansota oli kyllä ihmiskunnan historian mädimpiä aikoja.

Rakkauden valo ja Diamond, tätä olen harkinnut. Ja ElectricSun, jos jostakin syystä kypärän pidän, kokeilen varmaan useankinlaisia puhdisteluja.

Rohana muistutti, että eteenpäin antamisessa on tiettyä vastuuta. Uskon, että on ihmisiä, joilla on luonnostaan hyvä suojaus. Usein nämä eivät halua tai saa yhteyttä henkimaailmaan. Energiat ovat sillä tavoin kunnossa, ettei mikään ylimääräinen pommita, eikä sellaisia mietitä. Missään tapauksessa en kuitenkaan laittaisi vahinkoa kiertämään, saati ottaisi euroakaan rahaa tuollaisesta esineestä.

Kuulostelen nyt seuraavat kolme yötä, mikä olisi vainajan oma toivomus. Jos häntä nyt tuollainen taakse jäänyt juttu enää kiinnostaa.

Mutta siivoilin taas illalla siellä päin taloa, ja yhtään ei tee mieli mennä siihen huoneeseen.


tallennettu
Soile
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 238



Profiili
« Vastaus #6 : 07.07.2010 05:53:06 »

Yöh, minäkin taitaisin hävittää. Tai sitten hautaisin sen maahan, poteropuoli alaspäin ja istuttaisin siihen jonkun kasvin / kukan pienen puun. Siinäpähän saisi päästellä energioitaan uutta puskien  Smiley
tallennettu

aurinko vesimies  askendentti jousimies
kuu skorpioni  mars jousimies
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 07.07.2010 10:59:44 »

Tuota, haluaisin tuoda oman näkökantani asiaan.  Huh

Esineillä voi olla oma energiansa, mutta tiedämmekö varmaan minkälainen se energia on.

Maailmansodissa taistelleet ja kuolleet ihmiset eivät olleet sen pahempia kuin mekään. He olivat uhreja. Oli vallanpitäjiä ja uhreja ja jotkut kamppailivat veitsenterällä. Vallanpitäjätkin uskoivat omaan 'hyväänsä'.

Ymmärtäisin, että olemme vielä niin raakileita ihmisiksi, että emme voi elää vielä rauhassa ilman sotia (uutiset). Jotakin tiivistyy ja purkautuu sotien kautta. Maailmansodat olivat myös noita järkyttäviä kollektiivisia ihmismielen purkautumia, joissa oli kauheasti 'pahaa ahdistusta'.

Joten jos katsomme tästä näkökulmasta, ihmiskunnan silmät avautuivat monessa asiassa ja puhdistuminen alkoi. Jos ajattelemme vaikka natseja, jotka useimmat olivat vain aikansa uhreja, he tekivät tässä kamalassa työssä osansa.

Minä ehdottaisin, että myötäeläisit tämänkin sotilaan elämää, ei se ole ollut läpeensä pahaa. Kiittäisit siitä tehtävästä, mitä hän kosmisesti suoritti ja siunaisit hänet mielessäsi. Jo silläkin esineen energia muuttuu. Voihan sen vaikka haudata sitten.  Wink
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Asterix
Vieras
« Vastaus #8 : 07.07.2010 11:50:49 »

Tämä koko ketju tekee mut tosi surulliseksi. Cry

Komppaan Esmiraldaa.

Ihmiset luovat ihan itse ne "negatiiviset" energiat esineisiin, joiden ajattelevat
kuuluvan jollekin "pahalle", siis toisin sanoen itseään huonommalle/alempiarvoiselle ihmiselle
ja nostaa itsensä sillä ko. henkilön yläpuolelle "kaikessa hyvyydessä ja viattomuudessa".

Jos et tiedä, mitä tehdä sille, niin lähetä se mulle. Ehkä sen kypärän entinen
omistaja, ja mitä todenäköisemmin kuoli se päässään, haluaisi sen haudattavaksi
omaan isänmaahan. Mulla ei ole pitkä matka tuohon naapuriin.
Voihan se olla itävaltalainenkin sotilas Saksan hallinnon alla. Cry

Voin maksaa lähetyskulut. Rahaahan en moisesta "pahasta" halunnut.

Jos kiinnostuit, YV:nä lähemmät tiedot.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #9 : 07.07.2010 16:35:52 »

Jotkin selvänäkijät käyttävät esineitä tulkinnoissaan tavalla tai toisella, joten kyllä esineissäkin on oma energiansa Smiley Toiset ovat niille herkempiä kuin toiset - vähän sama asia kuin se, että musiikkien eri genret värähtelevät tietyltä taajuudelta. Toinen kestää toisenlaista musiikkia ja toinen toisenlaista. Se ei silti tarkoita, etteikö musiikissakaan ole energiaa, jos on kaikkiruokainen musiikille Smiley

Näin ajatteleepi Ma Cheesy
tallennettu
noitatäti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118


Profiili
« Vastaus #10 : 07.07.2010 19:37:39 »

Kiitos kommenteista taas!

Viime yönä ei kyllä tullut mitään viestiä. Tuli mieleen, että ehkä tyyppi on kiinnostunut vanhasta kypärästään yhtä vähän kuin minä poisheittämistäni kengistä.

Kyllä siinä kypärässä hieman ikävää energiaa on. Arvaisin kuitenkin, että se energia liittyy kurjiin hetkiin. Mitään varsinaista rauhatonta henkeä kypärässä ei ole kiinni, johan se kummitus olisi havaittu vuosien varrella.

Pointtini oli se, että sota ja tappaminen on aina negatiivista (kuten Kaarinakin kirjoitti). Mies miestä vastaan on sodassa tietysti pelin henki, mutta miehittäjät aiheuttivat kyllä siviiliväestöllekin kauheuksia.

Esmiralda, en muuten väittänyt, että saksalaiset sotilaat olisivat sen pahempia kuin muutkaan. Itse asiassa he käyttäytyivät täällä siviilejä kohtaan inhimillisemmin kuin venäläiset (molemmat rintamat menivät täältä yli). Suomalaiset olisivat kyenneet vastaaviin inhottavuuksiin, jos olisivat sieltä poteroistaan päässeet kauemmas (natsistinen Suur-Suomi Uralille asti oli tavoitteena!).

Selkälokki ja Sasha, käypiä ideoita molemmat. Tosin kypärä on teknisesti ukkoni, koska hän sen löysi. On sekin vaihtoehto, että saa kiikuttaa sen äitivainaansa mökille, jos ei halua kypärästä luopua.
 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #11 : 07.07.2010 20:06:50 »

Kyseinen sielu saattanee olla siirtynyt jo seuraavaan elämään, sillä aika usein sodassa kuolleet (olivatpa he sitten siviilejä tai sotilaita) haluavat palata pian takaisin maanpäälliseen elämään jatkamaan oppiläksyjään. Smiley

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #12 : 10.07.2010 20:48:54 »

Tokihan kaikki sotaan liittyvä tuo kaikille tavallisillekin ihmisille kurjan tunteen, jos jotenkin saa siitä muistutuksia. Joten jos sota ei tunnu omalta jutulta niin miksi ihmeessä siitä pitää itsellään ns. näkyviä muistoja tuollaisen esineen turvin? Kyse ei siis tarvitse olla natseista tai muustakaan kansallisuuteen liittyvästä tunnejutusta vaan pelkästään sotiemme kauhuista ja niiden luomista alitajuisen tunteen muistoista.

Niinpä. Ihan vain tämän takia itsekin suosittelin siitä luopumista. En millään muotoa sen takia, että olisin tuominnut tuon kypärän omistajan tai yhtään ketään muutakaan pahaksi.  Wink smitten
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #13 : 11.07.2010 08:51:09 »

Sama taalla, en todella tuomitse ketaan jonkun esineen vuoksi-vaan juuri uskon, etta sodassa kuolleen energiat eivat voi olla erityisen harmoonisia.
Esineethan keraavat energioita-olkoon esimerkkina isani kello, joka pysahtyi hanen kuollessaan ja kello EI toiminut sen jalkeen.
Miksi emme hankkisi kauniita esineita joista meille jaa hyva tunne?
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #14 : 11.07.2010 13:20:18 »

Esineethän keräävät mukanaan energiaa, samoin kuin paikat. Minua esimerkiksi ei saisi kirveelläkään keskitysleireihin tai Hiroshiman atomipommin tuhoamalle alueelle, koska molempiin on jäänyt aivan karmeat energiat.

Koska kypärän entinen omistaja on kuollut kypärä päässä ja kuollut vieläpä sodassa, tässä on mukana kaksi erittäin negatiivista energiaa. Ensiksikin kuolema on suurimmalle osalle ihmisistä pelottava asia ja sodassa kuolemanpelko on läsnä aina. Lisäksi sota on kaikkien negatiivisten energioiden huippupiikki, koska se pitää sisällään niin kamalia asioita - toisen tappaminen on henkisesti kaikkein suurin rikos, teki sen sitten tarkoituksella, käskystä tai tahattomasti.

Tästä tuli mieleen kertoa oma havaintoni, joka voi olla täyttä humpuukiakin,
että (tuntemani ja mun vuorovaikutuksessa olevat) ihmiset,
jotka asuvat nuorissa valtioissa, ovat herkempiä lähimenneisyyden kauheuksien energioille
ja heidän tuntemuksissaan (joka ilmenee puheena/kirjoituksena) on edelleen vallitsevana
hyvät ja pahat ihmiset ja ne kokemansa pahat tuottavat ajatuksen tasolla edelleen
negatiivisia energioita.

Sota on niin kamala asia kokea, että niiden jälkienergioita käsitellään useampi seuraava sukupolvi.

Kun valtiolla on ikää, tarkoittaa se myöskin enemmän sotia ja enemmän kansallista kokemusta
niiden energioiden käsittelyssä ~ pitkä historia ~ ja sen viimeisen sodan/katasrtofin energioiden
käsittely on helpompaa, koska se on tuttua, jolloin ne kauheuksien energiat saavat
vapauden muuttua ~ vapauden mennä rauhaan.

Tämä tosin ei tarkoita sitä, että vanhemman valtion kansa olisi jotenkin paatuneempaa
-esim. Itävaltalaisten sydämissä on erittäin syvä haava, sanoisin että kansallinen trauma
viime sodista.
Ensinnäkin jossittelu, mitä jos olisimme tukeneet Hitleriä hänen muissa kiinnostuksissaan,
sitten pakkoalistuminen natsiSaksan alle, koska toinen vaihtoehto oli valita,
että Saksa hyökkää tähän lilliputtimaahan Hitlerin katkeruudella entstä kotimaataan kohtaan.

Sitten se pakko-armeija ja käskystä oman ystävän, naapurin tai jopa sukulaisen lähettäminen
keskitysleirille tai teloitettavaksi tai tekemässä sitä itse.
Kuvitelkaa itsenne moiseen tilanteeseen. Jos ette noudata käskyä,
niin sinua ylimmät eivät tapa/kiduta sinua, vaan perhettäsi ja läheisiäsi ja sinä katsot sitä.

Moni unohtaa, kiitos amerikkalaisen elokuvateollisuuden, että todellisuudessa
koko 2. maailmansota ei ollut helppoa natseillekaan.

Itse heräsin miettimään asiaa Suomessa asuessani, jossa on kova ryssä-viha edelleen.
Hyvä ystäväni on kotoisin Pietarista ja vierailin usein hänen kanssaan siellä
tavaten hänen perhettään ja ystäviän ja saaden uusia ystäviä.

Myös venäläisen mielessä on sota Suomen kanssa, miten suomalaiset sotilaat
tappoivat heidän isiään, lähettivät suomalaisille vankileireille, jotka olivat ihan samanvertaisia
saksalaisten keskityxsleirien kanssa, mutta toki pienempiä
ja kuinka suomalaissotilaat tunkeutuivat siviilikoteihin ja pahoinpitlivät ja raiskasivat
äitejä ja tyttäriä.

Sota on sotaa ja näiltä sodan lieveilmiöitä mikään kansa tai valtio kykene välttämään.
Sota ja sen kauheudet kovettavat ja joka kansakuntaan -myöskin armeijaan-
mahtuu kaikenlaisia ihmisiä, joista osa ei toimi hyvän puolesta, eivät ole niitä puhtoisia
maansa puolustajia.

Mikään valtion armeija tai kansa ei moisia tunnusta itsestään, mutta silti sitä tapahtuu
ja raportoija on aina se vastapuoli, jota voi syyttää valehtelusta ja tietojen vääristelystä.
Sekin on sitä sodan käyntiä.


Mun uusi asunto sijaitsee paikalla, jonka pihalla teloitettiin monta kymmentä tuhatta
Juutalaista. Luotien jäljet talon ulkoseinissä on edelleen nähtävissä.
Silti paikassa on rauha, vaikka muisto säilyy.
Rakastuin idylliseen taloon ja asuntoon välittömästi ja mulla oli tunne, että tänne minä kuulun. smitten

Toivotan rauhaa paikan hengille, joita varmasti siellä riittää tungokseksi asti.
Onhan talo n. 1000 vuotta vanha ja sen pihalla seisoo Wienin vanhin kirkko,
joten pihamaalla ja talon alla ja kellarissa ja katakombeissa on paljon hautoja.
Onhan niitä haudattu ja kadotettu sinne vielä viime vuosikymenillä,
kylmänsodan aikaan, jolloin katosi paljon ihmisiä, joita löydetään nykyisin kellariremonttien aikaan. Smiley

Toivotan kaikki Rooman ajan, Unkari-Itävallan ajan ja natsi-ajan henget ja energiat,
kuten kaikki muutkin siltä väliltä ja aikaisemmin, olemaan rauhassa (kanssani). Smiley
Millä puolella soti, mulle ei ole väliä. Kaikki ovat samanarvoisia ja kaikilla on oma tuskansa
ja surunsa asiasta. Smiley

tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: