Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mihin meditointi, horoskoopit yms. johtavat.  (Luettu 45202 kertaa)
0 jäsentä ja 14 vierasta katselee tätä aihetta.
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1017


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #15 : 10.09.2010 11:10:15 »

Minä en ole perehtynyt meditaatioon enkä muuhunkaan henkimaailman juttuihin.

Otsikossa mainittiin kuitenkin myös horoskoopit..  Astrologiahan ei ole mikään uskonto, eikä sitä voi käyttää ennustamiseen.  On kumminkin ihan totta, miten eri planeettoja edustavat symbolit vaikuttavat meihin jokaiseen joka päivä.  Astrologia on faktaa, jota pitää ihmetellä ja kummastella joka päivä.  Ei siihen tarvitse uskoa, asiat vaan on niin.

Filosofisemman kulman asioihin saa, jos alkaa miettimään, miksi kaikki planeetat ovat olleet juuri noin juuri minun syntymähetkellä?  Kuka ne on järjestänyt siihen malliin, että minä olisin juuri sellainen kuin olen?  Miksi joku ihminen tuntuu rakkaalta ja tutulta heti ensinäkemältä?  Miksi hänen syntymähetkellään planeetat on olleet sellaisessa järjestyksessä, että hänestä on tullut sellainen kuin on?  Kysymyksiä on loputtomasti.

En minäkään aluksi "uskonut" horoskooppeihin tai astrologiaan, koska en ole tyypillinen aurinkomerkkini edustaja.  Silti menin kurssille, huomasin, miksi olen sellainen kuin olen ja nälkä on kasvanut syödessä.

En näkisi, että astrologia johtaa paholaisen polulle.  Ennemminkin parempaan itsetuntemukseen ja itselleen armollisena olemiseen.  Smiley
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 839


Profiili
« Vastaus #16 : 10.09.2010 17:13:13 »

--
Meditaatiota ei tämän vuoksi suositella mielenterveyden ongelmista kärsiville!

Siinäpä jotain jonka toivoisin kaikkien henkisten asian/vaihtoehtoväen esitelmöitsijöiden ottavan huomioon! Usein vetävät esitelmän yhteydessä jonkin meditaation ja puhuvat vielä siihen malliin kuinka hyväksi se on. En muista kohdalleni sattuneen ainuttakaan joka olisi huomauttanut ettei se välttämättä sovi kaikille. Tietysti jokaisella on vastuu omista tekemisistään jne, mutta olisi se ihan ystävällistä sanoa tuostakin asiasta.

Meni vähän ohi aiheen. :Smiley

Minusta powerade on ollut koko ajan ihan asiallinen. Aloitukseen olisi toki voinut laittaa lyhyesti suomeksi artikkelin sisällöstä. En jaksa sitä lukea. *yawn*
tallennettu
powerade
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #17 : 10.09.2010 21:04:04 »

Kiitos samoin Ebenia!  smitten

Niin... ehkä tämä nyt meni liikaa kiistelyyn kun otin Raamatun ja Jeesuksen mukaan.

Mutta tulin tänne varoittamaan niitä jotka harrastavat meditointia, en tuomitsemaan.

Omien kokemusteni perusteella Väitän, että ainakin nämät harjoitukset(http://meditation-techniques.net/)  antavat kehosi askel askeleelta kohti demonisia voimia.

Muiden vastaavia kokemuksia löytyy myös kun etsii.

Eipä muuta. En lähde tästä enempää vänkäämään. Jos tämä varoitus jotakin auttoi niin hyvä!

Hyvää jatkoa kaikille!

tallennettu
Witch-83
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 173


Kaapistaan ja mielen kahleistaan vapautuva "noita"


Profiili
« Vastaus #18 : 10.09.2010 22:03:10 »

Vaikka ketjun aloittaja lopettikin keskustelun, niin itse haluaisin heitellä tähän ketjuun muuteman kysymyksen joita minussa heräsi.

Itsehän en ole meditoinnu, siksi siihen asiaan en voi kovasti kantaa edes ottaa, mutta kiinnostus siitä on kova. Mä näen, että meditointi voisi tehdä minulle hyvää, koska olen hirveän hyper-aktiivinen tuolla pääkoppani sisällä. Ajatus laukkaa tuhatta ja sataa ja olen vähä rauhaton ihminen. Oppisin meditoinnilla hiljentymään ja kuuntelemaan sitä tärkeintä, eli sitä sisintäni. Joten miten se voisi olla niin kamala asia? Miten se aiheuttaisi demonit minun kimppuuni? Miksi aina olisi pahuus kimpussa? Eikö yhteyksiä ja energioita voi tulla rakkaudesta valosta jos niihin uskoo?

Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa... Grin

Mutta, mutta... on hyvä silti varoitella muita ihmisiä, jotka vasta alkavat tutustumaan näihin asioihin. MUTTA... varoitella voi monella eri tapaa. Rakentavasti tai tuhoavasti. Netti on täynnä kiihkoilua siitä kuinka meediot keskustelee pahuuden kanssa, koska raamattu sanoo että kuolleiden kanssa ei tule keskustella... Mä en vaan ymmärrä mistä tälläinen kumpuaa?  idiot2
tallennettu

Paljon elämältä oon saannut ja paljon myös menettänyt, siksi elämän tarkoitusta ja vastauksia etsin kaikkeen.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #19 : 11.09.2010 09:00:19 »

eipä lukenut powerade vastaustani, kun edelleen jankuttaa samaa.  knuppel2  ei ole mitään demoneja sisälläsi luonnostaan, ellet ala kutsua alempia olentoja. halusin sanoa että vaikka olen harjoittanut ties mitä - milloin itseä huvittaa, ei gurun määräämänä - taikaa, ajatuksen voimaa ja meditaatiota, ei ole KOSKAAN tapahtunut mitään kummitusmaista, "demonista", pelottavaa. jos jotain asiasta tietää, niin "demonit" tulevat ihan toista kautta, ei meditaatiosta. eli kyse on todella vain siitä, kutsuuko niitä.

pitää ymmärtää enkelihierarkian luonne, ennen kuin alkaa puhua. tänään tuleekin itselleni enkelivierailu - niitä kivoja enkeleitä. niitä, jotka kuuluvat samaan porukkaan kuin Jeesus ja Kristusvoima.

powerade on selvästi pelästynyt kundalinivoimaa tms, eikä ole saanut selitystä. kuten sanottu tietyssä kristillisessä mystiikassa meditaatio kuuluu asiaan. Cool


http://christusinnobis.blogspot.com/2008/01/meditaation-siunattu-sakramentti.html

Meditaation siunattu sakramentti
Huomioita

Kirkon sisällä Jumalan kansa, opetuslapset, Pyhät, mystikot ja muut kertoivat meille meditaatiosta ja kontemplaatiosta, mutta suurimmaksi osaksi kirkko joko vähät välitti siitä tai vainosi noita yksilöitä. Siitä ei mainita perususkomustemme joukossa.

Meditaation pitäisi olla kirkon sakramentti ja mainittuna uskontunnustuksessa.

Meditaatio on yksi tapa:

    * Rakastaa Jumalaa koko sydämestämme, mielestämme, voimastamme ja sielustamme.
    * Valmistaa itsemme rakastamaan toisia koko sydämestämme, mielestämme, voimastamme ja sielustamme.
    * Seurata ensimmäistä ja toista käskyä.

Toinen tapa on tulla eläväksi meditaatioksi. Jeesuksen on täytynyt kokea syvää iloa parantaessaan ja opettaessaan muita! Meditaatiossa me luovutamme kesyttömän itsemme, vailla älyämme, kultivoitua mieltä ja sen egoa, Lohduttajalle.

Hyveemme voidaan tehdä vahvemmiksi ja antaa muille.

Kun kaksi tai useampi ihminen meditoi yhdessä sopusoinnussa, kukin hyötyy enemmän kuin yksin meditoidessa.

Kesytön itsemme joka vapauttaa endorfiineja ja muita hormoneja, on jotain mitä meidän pitäisi ymmärtää ja hyödyntää Jumalan palvelukseen.

Sana "Amen" on pyhä sana.

    "Jeesus rukouksessa on Jeesus elämässä... hengittämässä, syömässä, kävelemässä... yhteydessä Jumalan kanssa, yhteydessä luomakunnan kanssa. Jeesus on kävelevä rukous. Sitä meidänkin on tarkoitus olla: käveleviä rukouksia, parantamassa ja muuttamassa maailmaa." - Isä Richard Maxwell

Meditaatio on kristillistä johtuen meditoivan henkilön uskosta. Sama yhteys Jeesuksen kanssa, jonka löydämme jumalanpalveluksessa, voi myös yhdistää meidät Jumalaan meditaatiossa. Kristityt voivat pitää meditaatiota palvonnan muotona, joka on keskittynyt rakkauteen.
Edgar Cayce neuvoo valmistautumaan meditaatioon rukoilemalla niin, että syntyy oikea tunne kanssamme olevien Kristuksen ja Jumalan suojeluksesta ja voimasta. Kun avaudut meditaatiossasi, ympäröi ensin itsesi ajatuksella, rukouksella, toiveella, että Jeesus, kuten lupauksissaan, ohjaa sinua etsinnässäsi. "Kristus teissä, kirkkauden toivo" on todellisuutta meditoijalle.
Mantran tarkoitus on kolminkertainen:

   1. Se auttaa hallitsemaan häiriöitä. Mieli tarvitsee keskittymispisteen johon uppoutua niin, että voi olla välittämättä häiriöistä.
   2. Se johtaa yksinkertaisuuden tilaan.
   3. Kristitylle mantra on uskon ilmaus Kristukseen, joka elää sydämessämme.

(Esim. Kyrie Eleison, Maranata, Jeesus Kristus...)

« Viimeksi muokattu: 11.09.2010 09:06:02 kirjoittanut ~Bellatrice~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #20 : 11.09.2010 09:13:29 »

Kundalini too is depicted as an animal serpent coiled into three and a half circles, with its tail in its mouth, and spiralling around the central axis (sacrum or sacred bone) at the base of the spine. The awakening of this serpent demon or Jinn (Sakti) and manifestation of its powers as it ascends through the spinal chakras to unite above the crown of the head with Siva, the so called pure consiousness pervading the whole universe, is a primary aim of the practise of Kundalini Yoga.

**ahaa, nyt ymmärrän mikä tässä tekstissä pelottaa. Miksi pitää ottaa sanat niin kirjaimellisesti?
Tätä voimaa on kutsuttu jostain syystä "demoniksi" koska se on ihmisessä oleva voima, seksuaalis-henkinen voima jota voi käyttää eri tarkoituksiin, hyvään tai pahaan. Voit aina valita mihin voimasi käytät, koska on vapaa tahto. Niinhän Diane Cooperkin selittää eläinten kohtelun; Jumala tai enkelit eivät voi suoraan estää eläinten huonoa kohtelua, ellei tarpeeksi moni ihminen valitse vastustavansa kiusaamista. Eli toistan, ihmisen ei ole pakko ohjata energiaansa hyvään, se on latenttina olemassa, raaka ihminen voi tehdä pahaakin, ellei ala kehittyä. Siksi on olemassa uskonnot ja rangaistukset, että ihmisiä ohjailtaisiin hyvään. Mutta se on valitettavasti historiassa kääntynyt niin, että kirkko on ottanut valtaa ja pelotellut ihmisiä.

Kristillisyydessä ei tunneta chakroja; jokainen parantajakin tietää että on chakrat, niitä on jopa 13 tai enemmän.

Itämailla tosiaan kutsutaan kundalinivoimaa nimillä, jotka saattavat pelottaa kristittyjä!  Grin
kristityt on opetettu pelkäämään "demonia", joka on langennut enkeli. Itämailla taas näitä Jumaluuden vastavoimia ei korosteta. Itämailla tähdätään valaistumiseen ja jälleensyntymien lopettamiseen; newagessa taas ylösnousemukseen, mutta uskotaan taivaisiin auttajiin (Mestarit, kuten Jeesus, Kuthumi, Maria, Buddha jne). Tuossa on pieni ero; ylösnousemuksessa pidetään maapalloa ja paratiisia maan päällä mahdollisena, itämailla periaatteessa bliss-tila on silloin kun ei olla jälleensyntymässä. Näitä kahta ajattelua voi miettiä. Itse ajattelen niin, että vaikka tulisi maapallon ylösnousemus ja korkeampi ulottuvuus, silti voi olla palaamatta maan päälle ja jäädä tilaan lähemmäs Jumaluutta - vapaan tahdon mukaan. Eli aina luodaan uusi universumi ja sen olennot, mutta välillä ollaan tilassa jossa ei ole muuta kuin Jumaluus.

Onhan noissa oppirakennelmissa jonkinlainen ero.  angel

Kristillisyydessä varmasti pelätään myös muiden planeettojen ja galaksien elämää, kun taas
niissäkin on positiivista/negatiivista.

« Viimeksi muokattu: 11.09.2010 09:29:41 kirjoittanut ~Bellatrice~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #21 : 11.09.2010 09:30:57 »

jos hiemankin tutustuu itämaiseen ajatteluun tai tapaa mestarin, voi huomata että meininki on täysin erilaista kuin kristillisissä lahkoissa. sama, jos tapaa energiahoitajia. vanhat uskonnot pitävät kynsin hampain kiinni ihmisistä.. kirkot tyhjenevät. on maallisuus, tai sitten on yksilöiden oma usko/valaistunut ajattelu..  Smiley että mitäs kirkkouskovat sanoisivat näistä..

Ihmiset, jotka ylösnousevat ensimmäistä kertaa 5D:hen lopullisessa ylösnousemuksessa, ovat hyvin tietoisessa yhteydessä korkeampaan itseensä ja heillä on tilaisuus valita, mihin 5D:ssä he haluavat mennä seuraavana oppimisen ja kasvamisen askeleenaan. He pysyvät jälkeenpäin 5D:ssä eivätkä tule takaisin kolmanteen/neljänteen ulottuvuuteen maan päälle. 5D on ulottuvuus, joka tarjoaa valittavaksi sekä fyysisiä planetaarisia kokemuksia että ei-fyysisiä kokemuksia. On siis eroa siinä, mitä kokevat ne valotyöntekijät, jotka ylösnousevat ”takaisin kotiin”, mutta jäävät myös 3D-maapallolle fyysisesti auttamaan ylösnousemuksessa, ja ne ihmiset, jotka ylösnousevat 5D:hen ensimmäistä kertaa lopullisessa massaylösnousemuksessa ja jäävät sinne.

”Kultaisen ajan” alkaminen on mahdollista 3D-maapallolla myös niille, jotka eivät valitse ylösnousemusta. Jos ihmiset oppivat niistä henkisistä opetuksista ja siitä korkeamman ulottuvuuden viisaudesta, joita tarjotaan ylösnousemuksen valmisteluvuosien aikana, he voivat käyttää tuota tietoa tehdäkseen maapallosta paljon paremman paikan elää. Olla valitsematta ylösnousemus on täysin käypä valinta ja se tehdään sekä korkeamman itsen että tietoisen mielen tasolla.
« Viimeksi muokattu: 11.09.2010 09:35:08 kirjoittanut ~Bellatrice~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
powerade
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #22 : 11.09.2010 13:52:04 »

Kirjoittanut: ~Bellatrice~

**Tämä nyt on pelkkää puppua. Ihminen on jumalan osa joten Jumaluus on sisällä. Jos kokee että ITSENSÄ sisällä "riehuu" joku, niin ihminen tarvitsee silloin terapiaa. Jos et kutsu mitään negatiivista voimaa - joista niistäkin on keskustelua että ovatko todellisia  - alempia olentoja tms, ei SISÄLLÄ ole mitään negatiivista.

Sitähän tässä yritän sanoa että ne chakrat juuri ovat portti Negatiivisille olennoille vaikka kuinka hymyssä suin meditoit ja tunnet "jumalaisen energian" sisälläsi.

Voit Bellatrice kirjoittaa vaikka seitsemän sivullista 5D ulottuvuuksista, korkeammasta tietoisuudesta, itämaisista mestareista jne. Kaikkeen tuohon itsekin uskoin joskus.
tallennettu
powerade
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #23 : 12.09.2010 14:18:07 »

Suosittelen että luette tämän koko jutun vielä ajatuksen kans läpi.

http://www.christian-mommies.com/special-features/bible-studies/the-great-subtle-lie-of-contemplative-spirituality/

Siinä nainen kertoo rehellisesti oman tarinan.




tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #24 : 12.09.2010 15:51:58 »

Mun mielestä
Oman varjopuolen tunteminen ja hyväksyminen-rakastaminenkin on kai se ainut tie just mulle tasapainoon.
Helpoiten se onnistuu meditoimalla. Voisinhan tietty "vetää lärvit" ja alkaa sitä toteuttamaan, mut istuen rauhassa paikoillaan, keskittyneenä ja tyynenä, on ne omat varjot helpoin-ja turvallisin tapa kohdata.
Kaikki ei toimi kaikille  smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #25 : 12.09.2010 15:58:11 »

Powerade, sinulla on vahva uskosi, muilla on omansa. Annetaan kaikkien uskoa kuten haluaa, omalla tavallaan tai olla uskomatta.  smitten Jeesuskin sanoi: Älkää tuomitko, jottei teitä tuomittaisi. Wink
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #26 : 12.09.2010 16:12:44 »

Woe, woe taisin tulla liian myöhään tänne kommentoimaan...  :Smiley
tallennettu
powerade
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #27 : 12.09.2010 16:45:49 »

Mistä voit olla varma, että tarina on rehellinen? Tämä kyseinen nainenhan nimenomaan painotti, ettei yhtä ihmistä pitäisi koskaan uskoa...miksi siis häntä pitäisi, hänkin on vain yksi ihminen...?

Carmen
-----------------------------

-Koska olen kokenut itse samoja asioita kuin hän
-Se rehellisyys vaan paistaa läpi
-Kaikki muut samankaltaiset tarinat jotka löytyvät netistä

Suosittelen raamatun lukemista.
Sama nainen myös sanoi:
"Don’t just believe contemplative spirituality is wrong simply because of my testimony or anyone else’s, pray and ask God to reveal His Truth to you about this matter."

Ja hei... miettikää nyt: kundalini, käärme joka on sisälläsi ja se herätetään.  Undecided
tallennettu
Casperiina
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 688



Profiili
« Vastaus #28 : 12.09.2010 17:10:43 »

Miksi ihmisellä on tarve uskoa hyvään ja pahaan?

Itse uskon, että ihminen luo itse omat demoninsa. Vaalitaan pelkoja kun ei uskalleta kohdata niitä. Ei tarvitse tehdä ongelmia sinne, missä niitä ei ole.

Aika mielenkiintoinen tämä psykologia tämän ajatusmallin takana, että meissä jokaisessa olisi 7 porttia helvetin otuksille ja kantaisimme vielä yhtä ilkeää sellaista mukanamme. Ja sitten ollaan pelko ahterissa, ettei vain herätetä sitä lieroa.  angel
tallennettu

aurinko venus merkurius neptunus kauris 5. huone
askendentti leijona
kuu jupiter vesimies 6.huone aspect_opp askendentti
uranus saturnus jousimies 4.huone
mars skorpioni 4.huone
pluto skorpioni 3.huone aspect_opp keskitaivas
chiron 10.huone
powerade
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #29 : 12.09.2010 18:57:11 »

- (If i were the devil... >> http://bible.org/article/biblical-meditation

- http://www.youtube.com/watch?v=GbMLDPT_CKU

- http://www.thetruelight.net/booksections/articles/bookarticle15.htm  (mitä chakrat ovat?)

- http://www.facebook.com/topic.php?uid=2722820852&topic=5376  (kohta 25 eritoten)

- http://www.scribd.com/doc/26067625/Contemplative-Prayer-Gateway-to-Demon-Possession-3

- http://truthspeaker.wordpress.com/2010/01/20/urgent-kundalini-warning-from-andrew-strom/
  (^Kundalinista jälleen. Lue myös kommentit sivun alhaalta)
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: