Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella  (Luettu 62334 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 247


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #90 : 20.11.2010 21:18:05 »

Ratkaisulle kiitos-tulkinta, kartta näkyy sivulla 6:

Mielenkiintoinen kartta, heti ensinäkemältä. Todella paljon hässäkkää, jos lähtee planeettojen välisiä aspekteja katsomaan, on paljon kolmioita ja neliöitä. Siitä tuli mieleen, että ehkä persoonassasi on tietynlaista haastavuutta, mutta myös jotain ainutlaatuista vetovoimaa, sitten kun lähelle asti pääsee. Elämä on saattanut myös koetella sinua aika epäreilustikin aika ajoin, mutta olet joka kerta selviytynyt lujan uskon avulla.

 askendentti jousimiehessä,  aurinko neitsyessä,  kuu härässä,  venus ravussa ja  merkurius vaa'assa, kaikista näistä tulee mieleen, että ehkä ihmiset alussa näkevät sinut tosi räväkkänä, jousimiesmäisenä, mutta olet lopulta paljon pehmeämpi ja diplomaattisempi (neitsyt, rapu ja vaaka) ihmissuhteissasi, kuin ensivaikutelma antaa ymmärtää.

Merkurius vaa'assa saa sinut varmasti ajattelemaan tarkkaan mitä sanot, ja miten ennen kuin avaat suusi. Toisaalta, tähän tuli mielenkiintoisia aspekteja, yksi kolmio ja kolmen eri planeetan kanssa neliötä, kolmio on  jupiter :n kanssa ja neliöitä saturnukselle, neptunukselle, uranukselle ja chironille. Olisiko viestintäsi ja kommunikointisi välillä hyvin häilyvää? Eli joskus hyvinkin hienovaraista, toisinaan taas sillä liiallisella silkkihansikkain käsittelyllä ja jahkailulla voi vain saada haittaa aikaan? Silkka arvaus, en niin hyvin vielä osaa kaikkia aspekteja tulkita, varsinkin kun yhteen kohtaan tulee noin paljon vaikkapa neliötä joka suunnalta...

Nousumerkkiin eli jousimieheen sinulla liittyy jupiter-planeetta. Mielenkiintoista kartallasi on, että se sijaitsee suoraan vastapäätä  askendentti :ia eli DC:llä, ns. laskuakselilla. Ja jupiter on kaksosissa, mikä on jousimiehen vastamerkki. Varmasti harmonisoi ja tasapainoittaa jousimiehen menevyyttä ja ajoittaista lennokkuutta. Tosin työkuvioissa jousimies-kaksos-jupiter -tyyppinen edustus voi vähän tuoda levottomuutta, vaikeaa jäädä yhtä asiaa pitkäksi aikaa tekemään. 6. huone eli työn ja velvollisuuksien huone on aika pieni sinulla muutenkin, eli töissä taitaa sitä liikkuvuutta ja vaihtelunkaipuuta piisata? Kommentoi ihmeessä, jos menee täysin väärin...  laugh

Venuksen sijainti 8. huoneessa kertoo, että rakkauselämäsi on useimmiten suotuisaa. Sen merkitys sinulle on myös tärkeä, koska venus on ravussa, perinteisen pesänrakentajan ja kodinhengettären merkissä.  Wink Mutta venus ravussa voi tietää myös vaikeuksia, varsinkin jos rakkaudessa tulee alamäkiä. Suuttuneena saatat pitää mykkäkoulua tai mököttää pitkiä aikoja, joskus saatetaan ottaa vanhoja riitojakin esiin, koska tiedät juuri, mikä kohta viiltää pahiten, jos haluat satuttaa henkisesti puolisoasi. Mutta kun asiat on hyvin, venusrapu huomioi hyvin partneriaan ja vastavuoroisesti vaatii aika paljon huomiota itselleenkin. Keskustelukanavat kannattaa tähän tyyppiin pitää kunnossa, ja mieluiten ei tv:tä tai muita häiriötekijöitä silloin taustalla  Grin

1. huoneessa on jännästi kolme aika erilaista planeettaa, siellä on saturnus, uranus ja neptunus. Sinulla saattaa olla piileviä luovia kykyjä, joista et itsekään ole aivan tietoinen. Lisäksi nuo kaikki kolme planeettaa antavat ehkä juuri sitä ristiriitaista ensivaikutelmaa sinusta muille ihmisille, joista aiemminkin kirjoitin. Saturnus ja uranus -tutustuminen uusiin ihmisiin ei aina välttämättä ole sinullekaan ollut niin helppoa ja luontevaa joka ikisessä tilanteessa.

Pluton sijainti kartallasi skorpionin merkissä ja 10 huoneessa eli uran ja ammatin huoneessa, sosiaalisen ulkoisen statuksen ja vastuiden huoneessa, sillä on selkeä viesti. Piti vähän lukea kirjoista, että sain kiinni tästä. Ensinnäkin, se tuo tiettyä särmää olemukseesi, samoin pluto skorpionissa voi tuoda jotain kohtalokkaita muutoksia kohdallesi elämän aikana, tai lähipiirin ihmisten kautta. Lisäksi pluto saa oppositio-aspektin kuu-härältä ja kolmio-aspektin chiron-ravulta. Alitajuisesti saatat vaistota, jos asiat ovat menossa pieleen, tai jos olet tekemässä väärän ratkaisun jossain asiassa. Saatat nähdä varsinkin negatiivisista asioista enneunia etukäteen? Lisäksi tämä toisaalta voi pitääkin sinut erossa vaikeuksista, tuo chironin kolmio voi joskus tuoda ulkopuolisen pelastuksen kuin sattumana tiellesi, jos muuten olet ollut menossa kohti "väärää" lopputulosta. Välillä tämä voi johtaa siihenkin, että turvaudut vaikeuksissa turhan herkästi toisten "suojelevaan" apuun, ns. johdatukseen.

Sinun kartallasi suurien huonekokojen perusteella tulee minun mielestäni raha ja varallisuus jotenkin keskeiseen rooliin. 2. ja 8. huone ovat molemmat laajoja, joko rahan merkitys on sinulle todella tärkeä tai sitten olet ikään kuin luonnostaan perinyt/ tottunut kotiolojen myötä siihen, että sitä on. Jos näin ei ole, ehkä teet tietoisesti töitä varallisuuden kasvattamisen suhteen, tai saatat rikastua puolisosi kautta. Aurinkoneitsyenä olet varmasti kaikesta kulutuksestakin aika tarkka, et mielelläsi lainaa kenellekään, etkä kauan katsele perusteetonta tuhlaamista hyvällä.

Sitten voisin vielä sanoa, että tuo  mars oinaassa tuo vauhtia kuvioihin, mutta aina pyrähdysmäisinä pätkinä. Pluto ja aurinko tekevät siihen kolmiota, joten hyvinä aikoina tuo toimeliaisuus on voimavara, huonoina aikoina taas saattaa johtaa keskittymiskyvyn puutteeseen ja joka suuntaan poukkoilemiseen, ilman että mikään oikein tulee valmiiksi.

Mielenkiintoista kartassasi on myös se, että 12. huone, tuo ns piilottelujen ja luurankokaappien huone, on sinulla tyhjä. Sinulla ei kai ole mitään salailtavaa tai hävettävää, tai ehkä ennemminkin persoona ei kaipaa kehittämistä selkeästi miltään yhdeltä nimenomaiselta osa-alueelta. Kuun noususolmu kuitenkin löytyy kaloista, osuuko se sitten tuohon 2. huoneeseen? (on ihan huoneiden rajalla 3. huoneen kanssa). Riippuen todellisesta huonesijainnista, ehkä elämänläksy on sitten joko kommunikoinnin tai tuon rahapuolen suunnalla...? Eli noususolmun huonesijainti kertoo, missä asiassa tullaan "kehittymään/muuttumaan" eniten tämän elämän aikana. Itselläni se esim osuu 7. eli ihmissuhteiden huoneeseen, ja siellä kyllä on oikein iiiiiso harppaus tehty asioiden oppimisen suhteen.

Lisäksi tuo MC osuu vaakaan, saatat ihailla ihmisten kauneutta ja tyylikkyyttä noin yleisesti, ja jollain tavalla ihailet korrektia ja hillittyä käytöstäkin varmaan, saatat itsekin siihen monesti pyrkiä. Kauneudenhoitoala, sisustus, hyvinvointi, ihmisten kanssa seurustelu ja muut seurapiirijuhlat, joku tai useampikin näistä ovat sinun juttujasi. Siinä mielessä siis löytyy sellaista "vaakamaista" harmonista ajattelutapaa.  Smiley

Enempää en keksi, mutta toivottavasti tästä on jokunen osanen pitänyt paikkaansa.  smitten

Sinä kyllä tulkitsit karttaani aivan naulan kantaan, Ratkaisu. Sitä oli ilo lukea, toivottavasti sinullakin oli tätä lukiessasi.  Smiley


tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #91 : 20.11.2010 21:31:23 »

saakos osallistua vaikkei mitää tajua astrologiasta  Lips Sealed voin sitte vedellä vaikka tarotteja vastalahjaks isomman pöydän. semmosta oravannahkakauppaa?
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #92 : 21.11.2010 16:21:07 »

Kokeilenpa pikaisesti tulkita karttaasi, I-Ronia.

Nousevana merkkinä sulla on Neitsyt ja Neitsyen hallitsema planeetta  merkurius näkyy majailevan 5.huoneessa ja Kauriin merkissä yhdessä  kuu kanssa. Näkisin tämän niin, että olet analyyttinen ja järestelmällinen, mutta se purkautunee myös jollain tavoin luovuuteen. Saatat kuitenkin olla aika kriittinen luovuuden tuotteittesi suhteen ja hiot niitä täydellisyyteen asti. Neitsyt-nousuisen pidättyväisyyttä rikkoo kuun sijainti ja saatat välillä intoutua aika dramaattiseenkiin tunneilmaisuun (näin on ainakin itselläni, jolla  kuu neitsytessä ja 5. huoneessa), tekee sinusta ehkä myös "leikkisemmän" kuin  kuu kauris keskimäärin.

Sanoisin, että olet ennemmin introvertti kuin ekstrovertti. Tähän viittaisi mielestäni noususi lisäksi mm.painottunut 4. huone, ja  saturnus 12.huoneessa yhtymässä  askendentti iin. Neloshuonepainotuksen puolestan sanoisin, että olet myös keskiverto-jouskaria kiinnittyneempi juuriisi, kotiisi ja muistoihin, jotka muovannevat voimakkaasti identiteettiäsi. Venus ja Neptunus samassa poppoossa vahvistanevat tätä ennestään. Jos sulla ei ole ollut hyvää kotia jo lapsuudessasi, niin halunnet sellaisen rakentaa aikuisuudessa. Neptunus puolestaan tarkoittaa, että koti on sinulle vähän kuin turvapaikka muulta maailmalta. Saturnuksen sijainti viittaisi siihen, että ainakin aika ajoin sulla on taipumusta eristäytyä ja käyt läpi vaikeita kriisejä elämäsi aikana. Mahdollisesti kotitaustastasi olet saanut jotain kriiseä ruokkivia tekijöitä. Ehkä tunnet itsesi välillä yksinäiseksi seurassakin. Sijainti askendentin läheisyydessä heijastaa kypsyyttä ja vakavuutta jossain muodossa ulkokuoreesi.

Uskoisin myös, että sulla on kyky viedä asiat loppuun ja edetä sitä kautta esim. työelämässä. Luulen, että sua arvostetaan rehellisenä ja luotettavana ihmisenä, joka hoitaa hommat ja tarttuu tilaisuuksiin. Tätä perustelisin Jupiterisi sijainnilla kympissä, sen sekstiilillä Saturnukseen ja kauris ja neitsyt vaikutus kartallasi edelleen tukee tätä. Toisaalta Jupiterin ja Merkuriuksen oppositio saattaisi viitata siihen, että joskus tulee sanottua innostuksissaan enemmän kuin mihin pystyy tai sanottua mutu-tuntumia tosiasioina (toisaalta se voi tarkoittaa myös yksinkertaisesti sitä, että innokkaasti haluat oppia uutta ja käyttää aivojasi, ja että ideasi ovat vähän villejä  Cheesy).

Venuksen ja Marsin kolmio, tulimerkeissä varsinkin, viittaisi siihen, että olet luonnostaan varsin vitaali ja viehättävä. Neptunuksen aspekti molempiin tuo mukaan pehmeyttä, herkkyyttä, romanttisuutta ja kykyä vaistota toisten tarpeet. Nämä tulevat ehkä enemmän esiin läheistesi seurassa. Ehkäpä nousevan neitsyen ja kuu-kauriin pinnan alla piileekin haaveilija  Smiley

Tässä ensimietteet. Kommentoi toki!

« Viimeksi muokattu: 21.11.2010 16:31:01 kirjoittanut apache » tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #93 : 21.11.2010 17:31:24 »

Osallistutaan nyt vaikka tähänkin ketjuun. Smiley

Apachelle tulkintaa:
Merkkien puolesta ensimmäisenä tulee sellainen äiti-kuva, härkää ja nouseva rapu. Kuu on kuitenkin neitsyessä, ja jokaisella kuuneitsyellä olen havainnut hieman ehkä liiallistakin itsekritiikkiä ja ylianalysointia tunneasioissa ja ihmissuhdeasioissa. Nuorena se kanavoituu ehkä suoraan vain omaan toimintaan, myöhemmin ehkä myös omista lapsistaan huolehtimiseen. Kokonaisuudessaan ehkä enemmän kannattaisi opetella hieman päästämään elämän menemään virran mukaan, varsinkin antaa lasten elää omaa elämäänsä miten he itse haluavat. Omassa elämässäsi sinulle ei minusta kyllä edes sopisikaan liiallinen virtaan tarttuminen, kyllä sinä tarvitset jotain vakaata mistä pitää kiinni että olisit onnellinen. Kuitenkin, hieman vähemmän stressaamista olisi ihan ok. Wink

12. huoneesta löytyy kivasti tavaraa, joten mikään perushärkä et ole, vaan siellä syvällä tapahtuu aika paljon kaikenlaista piilossa. Eikö tuo kaksosvenus 12.huoneessa ole se klassinen kevyen rakastajan merkki? No, muuta karttaa katsoessa en tulkitsisi niin. Sinulla voi olla taipumusta ja kiehtoa jonkinlainen kevyt elämä, mutta muut asiat todennäköisesti painavat vaakakupissa enemmän. Jos antautuisit täysin tuon venuksen hallintaan, et pystyisi toteuttamaan karttasi muita tekijöitä sillä ne eivät olisi enää mahdollisia toteuttaa silloin, kevyt venus syö ne mahdollisuudet kokonaan. Myös merkurius löytyy viimeisestä huoneesta, ajatuksiasi et ehkä kovin helposti muille näytä, tai niistä eivät ainakaan muut saa niin selvää, mitä tosiasiassa oikein ajattelet. Jotkut voisivat jopa yllättyä miten tasaiset ja muuhun persoonaasi sopivat halusi ja ajatuksesi tosiasiassa ovat, mutta et vain jostain syystä halua niitä näyttää.

Kartallasi mars on vahvassa asemassa, antaen potkua muutoin rauhalliselle härälle ja itsetuntoa muutoin kriittiselle neitsytkuulle. Yhtyen sekä merkuriukseen että aurinkoon, se antaa voimaa sanoillesi, silloin kun päätät jotain puhua ja avata itsestäsi, sinua kuunnellaan, sekä voimaa olemukseesi. Aurinko on samalla oppositiossa plutoon ja saturnukseen, jotka omalla vaikutuksellaan antavat myös olemuksellesi painavuutta, ja välillä ehkä vetävätkin sinua alemmas ja hetkellisesti kumoavat marsin sinulle antaman energian, mutta sieltä noustessasi olet taas jo kymmenen kertaa vahvempi kun olet saanut käyttöösi myös sekä saturnuksen että pluton voimat.


Oma kartta alla..
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« Vastaus #94 : 21.11.2010 17:45:05 »

ok, olisin minäkin tehnyt tulkintoja jos olisitte laittaneet syntymäajan ja paikan noin niinku konkreettisesti näkyviin. Käytän itse meridiaani-järjestelmää ja useimmilla teistä taas on placidius käytössä......mikä ei taas mielestäni vastaa tätä päivää varsinkin mitä pohjosemmax mennään....mutta laitanpa tähän oman karttani....
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #95 : 21.11.2010 17:46:24 »

12121977 klo 22:51 pori  Cheesy
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« Vastaus #96 : 21.11.2010 18:50:36 »

yritetääs sitte I-Ronialle: ok, eli asc neitsyt, mutta sun itäpiste (1.huone) on kuiteski Jellonassa, sun 1:ssä töröttää myös saturnus mikä kertoo rajoituksista elämässä, ehkä lapsuudessa (isän rooli?). Saattaa tehdä susta jotenkin rajoittuneen, ujoutta mutta myös jollakin tapaa kovuutta? sanoisin että kun mennään liian henkilökohtasuuksiin susta tulee ujompi mutta muiden silmissä olet varmastikin kovempi kuin uskoisitkaan. Sulla on aurinko konj neppariin sekä venukseen mikä tuo kalamaisuutta kehiin, uneksija? kertoo myös salaisuuksista kotona, asioista joista ei puhuta eli epäselvyyksiä kodin/perheen asioissa.
Kuu kauriissa huoneessa 5....well normisti kylmässä merkissä mutta sanoisin että voit päästää sisäisen draamaqueenisi esiin varsinkin lasten/teatterin/taiteiden parissa, siellä saisit esiintyä sellaisena kuin olet...susta saa varmastikin "hyvin järkevän" ihmisen kuvan mutta meissä kaikissa piilee se "queer" jossain tuolla...pitää vaan uskaltaa (joo helppo sanoo..). Kaiken lisäksi sä aiheutat jännityksiä muissa ihmisissä, en tiedä oletko huomannu sen vai oletatko vaan ettei susta tykätä? Susta huokuu jonkinlainen kärsimättömyys huoneen 5 asioita kohtaan....oletko ns paha suustas? tai ehkei paha vaan jyrkästi oikeassa omasta mielestäsi?
Ristiriitasuutta tuo mars 12:ssa, paineita kamalasti, haluaisit varmastikin välillä kiljua muttet uskalla? perinteinen sairaanhoitajan/lääkärin huone. Tietää myös eloisia unia. Osaat olla yksin. mutta sulla on sun paineista johtuen myös riski loukkaantua fyysisesti pahastikin. Haluat tehdä asiat omalla tavalla.
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« Vastaus #97 : 21.11.2010 18:52:10 »

missä vika kun ton kirjotin niin ei annakaan enempää rivejä??? rupee hyppimään vaan... tickedoff
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #98 : 21.11.2010 19:13:48 »

Kokeilenpa pikaisesti tulkita karttaasi, I-Ronia.

Nousevana merkkinä sulla on Neitsyt ja Neitsyen hallitsema planeetta  merkurius näkyy majailevan 5.huoneessa ja Kauriin merkissä yhdessä  kuu kanssa. Näkisin tämän niin, että olet analyyttinen ja järestelmällinen, mutta se purkautunee myös jollain tavoin luovuuteen. Saatat kuitenkin olla aika kriittinen luovuuden tuotteittesi suhteen ja hiot niitä täydellisyyteen asti. Neitsyt-nousuisen pidättyväisyyttä rikkoo kuun sijainti ja saatat välillä intoutua aika dramaattiseenkiin tunneilmaisuun (näin on ainakin itselläni, jolla  kuu neitsytessä ja 5. huoneessa), tekee sinusta ehkä myös "leikkisemmän" kuin  kuu kauris keskimäärin.


Sanoisin, että olet ennemmin introvertti kuin ekstrovertti. Tähän viittaisi mielestäni noususi lisäksi mm.painottunut 4. huone, ja  saturnus 12.huoneessa yhtymässä  askendentti iin. Neloshuonepainotuksen puolestan sanoisin, että olet myös keskiverto-jouskaria kiinnittyneempi juuriisi, kotiisi ja muistoihin, jotka muovannevat voimakkaasti identiteettiäsi. Venus ja Neptunus samassa poppoossa vahvistanevat tätä ennestään. Jos sulla ei ole ollut hyvää kotia jo lapsuudessasi, niin halunnet sellaisen rakentaa aikuisuudessa.

 Neptunus puolestaan tarkoittaa, että koti on sinulle vähän kuin turvapaikka muulta maailmalta. Saturnuksen sijainti viittaisi siihen, että ainakin aika ajoin sulla on taipumusta eristäytyä ja käyt läpi vaikeita kriisejä elämäsi aikana. Mahdollisesti kotitaustastasi olet saanut jotain kriiseä ruokkivia tekijöitä. Ehkä tunnet itsesi välillä yksinäiseksi seurassakin. Sijainti askendentin läheisyydessä heijastaa kypsyyttä ja vakavuutta jossain muodossa ulkokuoreesi.

Uskoisin myös, että sulla on kyky viedä asiat loppuun ja edetä sitä kautta esim. työelämässä. Luulen, että sua arvostetaan rehellisenä ja luotettavana ihmisenä, joka hoitaa hommat ja tarttuu tilaisuuksiin. Tätä perustelisin Jupiterisi sijainnilla kympissä, sen sekstiilillä Saturnukseen ja kauris ja neitsyt vaikutus kartallasi edelleen tukee tätä. Toisaalta Jupiterin ja Merkuriuksen oppositio saattaisi viitata siihen, että joskus tulee sanottua innostuksissaan enemmän kuin mihin pystyy tai sanottua mutu-tuntumia tosiasioina (toisaalta se voi tarkoittaa myös yksinkertaisesti sitä, että innokkaasti haluat oppia uutta ja käyttää aivojasi, ja että ideasi ovat vähän villejä  Cheesy).

Venuksen ja Marsin kolmio, tulimerkeissä varsinkin, viittaisi siihen, että olet luonnostaan varsin vitaali ja viehättävä. Neptunuksen aspekti molempiin tuo mukaan pehmeyttä, herkkyyttä, romanttisuutta ja kykyä vaistota toisten tarpeet. Nämä tulevat ehkä enemmän esiin läheistesi seurassa. Ehkäpä nousevan neitsyen ja kuu-kauriin pinnan alla piileekin haaveilija  Smiley

Tässä ensimietteet. Kommentoi toki!



joop, kriiitisyyttä löytyy, koti oli vähän nii ja näin, eristäydyn joo ja kovia on koettu. (toivottavasti vähenemässä määrin) mutu-tuntuma meni kans nappiin kans.

Hyvin osuva oli ja tunnistin kyllä itteni Smiley
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1481



Profiili
« Vastaus #99 : 21.11.2010 19:18:51 »

yritetääs sitte I-Ronialle: ok, eli asc neitsyt, mutta sun itäpiste (1.huone) on kuiteski Jellonassa, sun 1:ssä töröttää myös saturnus mikä kertoo rajoituksista elämässä, ehkä lapsuudessa (isän rooli?). Saattaa tehdä susta jotenkin rajoittuneen, ujoutta mutta myös jollakin tapaa kovuutta?

joo, isää nyt ei käytännössä ollu ollenkaan, tai oli aluks jonkimmoinen, mutta ei suostunu ottaan ees syliin.. kyllä on kaikki luonnehtinu kovaks, jästipääkskin myös

sanoisin että kun mennään liian henkilökohtasuuksiin susta tulee ujompi mutta muiden silmissä olet varmastikin kovempi kuin uskoisitkaan. Sulla on aurinko konj neppariin sekä venukseen mikä tuo kalamaisuutta kehiin, uneksija? kertoo myös salaisuuksista kotona, asioista joista ei puhuta eli epäselvyyksiä kodin/perheen asioissa.
Kuu kauriissa huoneessa 5....well normisti kylmässä merkissä mutta sanoisin että voit päästää sisäisen draamaqueenisi esiin varsinkin lasten/teatterin/taiteiden parissa, siellä saisit esiintyä sellaisena kuin olet...susta saa varmastikin "hyvin järkevän" ihmisen kuvan mutta meissä kaikissa piilee se "queer" jossain tuolla...pitää vaan uskaltaa (joo helppo sanoo..). Kaiken lisäksi sä aiheutat jännityksiä muissa ihmisissä, en tiedä oletko huomannu sen vai oletatko vaan ettei susta tykätä?

joo, tosta puhuin juur kaverin kanssa, että musta saa hirveen itsekeskeisen kuvan, vaikka oon kaikkee muuta. monesti käy niin että ei tykätä, mutta kun tutustutaan nii kehutaan ..

Susta huokuu jonkinlainen kärsimättömyys huoneen 5 asioita kohtaan....oletko ns paha suustas? tai ehkei paha vaan jyrkästi oikeassa omasta mielestäsi?

paha suustani.. hmm.. voisko kuvata sammakoita? mulla kun on toi adhd diagnosoimatta 31v ja siihen monasti liitty toi että sanon mitä sattuu, miettimättä..mutta myös oon todella mustavalkonen



Ristiriitasuutta tuo mars 12:ssa, paineita kamalasti, haluaisit varmastikin välillä kiljua muttet uskalla? perinteinen sairaanhoitajan/lääkärin huone. Tietää myös eloisia unia. Osaat olla yksin. mutta sulla on sun paineista johtuen myös riski loukkaantua fyysisesti pahastikin. Haluat tehdä asiat omalla tavalla.

tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 247


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #100 : 22.11.2010 00:39:34 »

Jadeliinon karttaa ei vielä kukaan muu ollut tulkinnut, joten voisin yrittää:

Nyt en ihan heti muista, miten sitä tulkitaan, jos kartalla on selvä keskittymä planeetoissa jommalla kummalla puolella. Sinulla näyttäisi olevan kauhea tarjonta planeettoja kartan vasemmalla puoliskolla. Voisiko siitä vetää sen johtopäätöksen, että olet "vasemman aivopuoliskon ihmisiä" eli enempi tunne- kuin järki-ihminen? Lisäksi planeetat tuolla "aamun puolella" viittaisivat aamuvirkkuuteen, tai sitten olet täsmällinen ja ajoissa paikalla mieluummin kuin myöhässä? Joku muu voi tuota selkeätä vasenpuoleisuutta jatkaa, nämä olivat vaan jotain heittoja aiheesta...

Nousukauris, aurinko jousimiehessä ja kuu ravussa, oppositiossa nousuun eli suoraan dc-akselilla. Noiden kaikkien kombinaatio antaa ulkopuolisille sinusta varmaan usein ristiriitaisia signaaleja. Nousukauris voi ensitapaamisen perusteella vaikuttaa ylimieliseltä, laskelmoivalta tai varautuneelta, joskus ehkä ujolta tai sisäänpäin kääntyneeltä. Sitten jousimiehen aurinkomerkki kyllä lieventää sympaattisella menevyydellään tuota efektiä, kun paremmin sinut oppii tuntemaan. Nousukauris oppositiossa kuurapuun, sinä saat ehkä aika lailla taistella tunteidesi esiintuomisen kanssa. Kauris nousumerkkinä haluaa piilottaa tunteet muilta, mutta kuu ravussa kuitenkin sisäisesti on herkkä ja työstää kaikkea mielessään. Saattaa välillä ottaa asiat turhankin herkästi itseensä, joskus kuvitella asioiden olevan huonommin, mitä ne oikeasti ovat.

 askendentti:lle osuvat yhtymässä  uranus ja  neptunus , sinussa on herkkyyttä, mutta myös uranusmaista omapäisyyttä. Olet aina ollut vähän erilainen kuin muut, tiedostitpa sen sitten aina tai et. Sinua saattaa suuresti kiinnostaa elämänfilosofointi, uskonnot, politiikka, monikulttuurisuus tai maailmalle matkustaminen. Uudistumisen henki kulkee elämäsi läpi mukanasi vahvasti, sopeudutkin uusiin tilanteisiin ja oloihin keskivertoihmistä paremmin. Uudet tuulet puhaltamassa, sinusta se on vain mukavaa vaihtelua. Samalla tuo neptunus uranuksen kaverina, voi tuoda persoonaasi jotain semmoista pientä maailmanparantajan ja haaveilijan vikaa. Joskus ehkä naiivillakin tavalla haluaisit muuttaa maailman paremmaksi paikaksi elää, vaikka se ei välttämättä yhden ihmisen voimin aina käden käänteessä onnistu.

Saturnus on vesimiehessä ja 1. huoneessa, sinulla on joko ollut käsittämättömän vapaa kasvatus vailla mitään rajoja, tai sitten kaikkea on vähän liikaakin rajoitettu kotona. Saturnuksen vahva läsnäolo minähuoneessa ja vielä vesimiehen merkissä viestii minusta, että elämäsi varrella saat kokea aika omituisia ja yllättäviäkin muutoksia/ haasteita. Saatat pysähtyä välillä miettimään, että mitenkäs tässä taas näin kävi. Eli vahva toiminnallisuus vie sinua eteenpäin vaikeuksissa, vasta jälikäteen mietit, että miten ja miksi. Voi myös tarkoittaa sitä oman polun kulkemista, tai värikkäitä persoonia lähipiirissä, boheemiutta. Sinua se ei haittaa, mutta ulkopuoliset -asioista tietämättömät- pyörittelevät silmiään, joko omaperäisten ratkaisujesi tai omituisen seurapiirisi vuoksi. Tuo saturnuksen viesti on tärkeä, koska nousumerkin kauriin hallitseva planeetta on myös saturnus.

Sitten jos katsotaan aurinkomerkin planeetan sijaintia, jupiteria siis (jousimiehellä se hallitsee käytöstä myös), se on sinulla neitsyessä ja 7. huoneessa. Molemmat laadultaan muuttuvia merkkejä, ja sijainti ihmissuhteiden huoneessa sinun jupiterillasi, voi viitata siihen, että osaat puhujanlahjat ja neuvottelukyvyn. Muuntaudut tilanteen mukaan ja keskustelukumppanin mukaan. Lisäksi merkurius on kartallasi jousimiehessä, se tukee tätä kyvykkyyttä. Voisit sopia joko asiakaspalveluun, neuvonantajan tehtäviin tai opettamaan/konsultoimaan, kykysi havainnollistaa ja kertoa asioita toisille on hyvä.

9. huone kuvastaa matkustamista, sekä fyysistä että henkistä, eli uskontoja, filosofioita ja meditaatiota sekä myös pitkiä matkoja ihmiselämän aikana. Sinulla siellä on kohtalokkaasti  pluto ja  venus molemmat skorpionissa  skorpioni Ensinnäkin rakkauselämässä vaadit omaa tilaa, vaivut välillä syviin aatoksiisi, toisaalta myös kumppanin täytyy pystyä keskustelemaan tarvittaessa syvällisiä kanssasi. Voit olla melko mustasukkainen rakkauselämässäsi, tai sitten päinvastaisesti kammoat sellaista omistushalukkuutta toisen persoonassa yli kaiken. Saatat löytää elämänkumppanisi joko jostain henkisten arvojen maailmasta, tai sitten ihan ulkomailta tai vieraasta kulttuurista. Sinun tulee itse ainakin tämän elämän aikana ratkaisevassa roolissa pohdittua henkimaailman asioita, elämänfilosofioita ym. itsensä kehittämistä. Se saattaa vaatia pidemmän ulkomaille "vetäytymisen " jossain vaiheessa, ellet ole jo niin ehtinyt tehdä.

 mars löytyy sinulta myös jousimiehestä, olet siis aikamoinen asioiden alulle saaja. Ja kunnianhimoa saattaa työelämässä olla, jonkinlaista aktiivisuutta voi olla järjestöissä tai vapaaehtoistyön piirissä (11. huone sijaintina). Varsin vahvasti jousimies vaikuttaa yksittäisenä merkkinä, sellaista sympaattista vapauden kaipuuta taitaa löytyä ja idearikkautta. Et helposti näe etkä myönnä omia virheitäsi, joskus saatat sanoa toisille asiat turhankin suoraan. Jotkut lähipiiristäsi taas pitävät sinusta eniten juuri sen rehellisyyden vuoksi.  smitten

Kuuntelen tästä palautetta mielelläni. Tulkita saa takaisin, jos ehtii/jaksaa. Muutkin voi, jos on inspistä, mutta mukavasti sitä on jo jotkut täällä tulkinneetkin, eli ei mikään pakko ole.  Smiley

Liitän tähän vielä sen oman karttani.





tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #101 : 22.11.2010 14:01:53 »

Topaasille tulkintaa, kun nyt tuntuu tulkituttavan. Smiley
Lämmin ihminen, vaikka kuu onkin kaksosissa joka voi välillä hieman olla liian teoreettinen tunteiden suhteen. Joka tapauksessa ihmissuhdekeskeinen (7.huoneessa tavaraa) ja syvä tunteissaan (venus ja aurinko 8.huoneessa). Tästä kartasta henkii heti sellainen ihmisten keskellä toimiminen, on tuo mckin vaa-assa, jonkinlainen sovittelija, kympissä myös pluto ja saturnus, joten organisoija, asioiden luoja, taustahenki, juuri sellainen jota kaikissa yhdistyksissä aina tarvitaan, se joka pistää ne hommat alulle johon muut sitten osallistuvat. Khironin sijainti on voinut aiheuttaa joitain kipeitä kokemuksia ihmissuhteista, olet ehkä antanut itsestäsi liikaa saamatta mitään takaisin, sinua on voitu loukata syvästikin, mutta siitä huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, annat nyt oman hyvyytesi muiden avuksi. Nimittäin tästä kartasta ei hengi sellaista, että eristäytyisit niiden asioiden takia, vaan oikeastaan päinvastoin. Niinkin että tunnet itsesi vahvaksi ja onnelliseksi silloin kun pystyt jakamaan apua muille. Et ole sellainen uhrautuva auttaja kuin kalat, vaan olet varsin käytännöllinen ja arvostat hyviä ihmissuhteita ja läsnäoloa, ja apusi on lähinnä sitä että järjestät ihmisille tilaisuuksia pitää hauskaa. Uskot enemmänkin siihen että ilo parantaa, kuin syvissä pohjamudissa ryömimiseen. Niissä voit välillä ryömiskellä ihan itse omaksi huviksesi, onhan 8.huone kuitenkin edustettuna. Wink Seiskahuonepainotus kertoo kuitenkin aina myös jonkinasteisesta riippuvuudesta toisista ihmisistä, sinun kohdallasi ehkä juuri siitä että tunnet olevasi elossa silloin kun saat olla muiden kanssa, ja voisit tukahtua jos joutuisit erakoitumaan. Vahvat planeetat ascilla antavat persoonaasi karismaa, ja voivat antaa jopa valheellisenkin kuvan itsenäisyydestäsi, vaikka sisimmässäsi kuitenkin tarvitset hyvin paljon muita ihmisiä, tämä ei ehkä kaikille näy.
« Viimeksi muokattu: 22.11.2010 14:05:10 kirjoittanut Ave^^ » tallennettu
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #102 : 23.11.2010 16:02:36 »

Kiitos kaunis Ave  Smiley

Monessa jutussa olet ihan oikeilla jäljillä... Itsekritiikki ja ylianalysointi etenkin tunneasioissa on ollut välillä aikamoinen riesa. Lapsia ei ole, joten en osaa toistaiseksi sanoa, miten niitten kanssa toimisin.

En välttämättä ole mikään ihan kevyt rakastaja, kuten huomasitkin muista elementeistä kartallani. Tuo sijainti 12.huoneessa vaikuttanee enemmän siihen, että useat rakkauteni kohteet ovat osoittautuneet tavoittamattomiksi tavalla tai toisella, tai sitten suhde vaatisii kovia uhrauksia. Niin ja ilmamerkki-Venuksilla lienee keskimääräistä enemmän homoseksuaalisia taipumuksia -> tämä yhdistettynä 12.huoneeseen = kaappikokemuksetkaan ei ole ihan vieraita  Grin

Tulkintasi Merkuriuksesta täsmää... eli ihan helpolla ei ajatukset tule aina julki, mikä voi olla joillekin yllätys, sillä toisaalta olen välillä todella dramaattinen ilmaisussani (kuu 5. huone lienee syypää  Wink).

Ja juu, tuo Saturnuksen ja Pluton opposointi tuntuu aina välillä kapuloina rattaissa, kovasti on saanut niiden kanssa taistella, että saisi esiin paremmin vitaalimmat ominaisuudet itsessään! Mutta silloin kun esim. Mars sekstiili  askendentti pääsee vapaasti virtaamaan, niin jo mennään  Grin Toisaalta nuo kaksi tuonevat tarvittaessa myös taistelukestävyyttä joten kyllä tässä härässä sitkeyttä riittää!





Apachelle tulkintaa:
Merkkien puolesta ensimmäisenä tulee sellainen äiti-kuva, härkää ja nouseva rapu. Kuu on kuitenkin neitsyessä, ja jokaisella kuuneitsyellä olen havainnut hieman ehkä liiallistakin itsekritiikkiä ja ylianalysointia tunneasioissa ja ihmissuhdeasioissa. Nuorena se kanavoituu ehkä suoraan vain omaan toimintaan, myöhemmin ehkä myös omista lapsistaan huolehtimiseen. Kokonaisuudessaan ehkä enemmän kannattaisi opetella hieman päästämään elämän menemään virran mukaan, varsinkin antaa lasten elää omaa elämäänsä miten he itse haluavat. Omassa elämässäsi sinulle ei minusta kyllä edes sopisikaan liiallinen virtaan tarttuminen, kyllä sinä tarvitset jotain vakaata mistä pitää kiinni että olisit onnellinen. Kuitenkin, hieman vähemmän stressaamista olisi ihan ok. Wink

12. huoneesta löytyy kivasti tavaraa, joten mikään perushärkä et ole, vaan siellä syvällä tapahtuu aika paljon kaikenlaista piilossa. Eikö tuo kaksosvenus 12.huoneessa ole se klassinen kevyen rakastajan merkki? No, muuta karttaa katsoessa en tulkitsisi niin. Sinulla voi olla taipumusta ja kiehtoa jonkinlainen kevyt elämä, mutta muut asiat todennäköisesti painavat vaakakupissa enemmän. Jos antautuisit täysin tuon venuksen hallintaan, et pystyisi toteuttamaan karttasi muita tekijöitä sillä ne eivät olisi enää mahdollisia toteuttaa silloin, kevyt venus syö ne mahdollisuudet kokonaan. Myös merkurius löytyy viimeisestä huoneesta, ajatuksiasi et ehkä kovin helposti muille näytä, tai niistä eivät ainakaan muut saa niin selvää, mitä tosiasiassa oikein ajattelet. Jotkut voisivat jopa yllättyä miten tasaiset ja muuhun persoonaasi sopivat halusi ja ajatuksesi tosiasiassa ovat, mutta et vain jostain syystä halua niitä näyttää.

Kartallasi mars on vahvassa asemassa, antaen potkua muutoin rauhalliselle härälle ja itsetuntoa muutoin kriittiselle neitsytkuulle. Yhtyen sekä merkuriukseen että aurinkoon, se antaa voimaa sanoillesi, silloin kun päätät jotain puhua ja avata itsestäsi, sinua kuunnellaan, sekä voimaa olemukseesi. Aurinko on samalla oppositiossa plutoon ja saturnukseen, jotka omalla vaikutuksellaan antavat myös olemuksellesi painavuutta, ja välillä ehkä vetävätkin sinua alemmas ja hetkellisesti kumoavat marsin sinulle antaman energian, mutta sieltä noustessasi olet taas jo kymmenen kertaa vahvempi kun olet saanut käyttöösi myös sekä saturnuksen että pluton voimat.


Oma kartta alla..
tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 900



Profiili
« Vastaus #103 : 24.11.2010 00:58:55 »

Minäpäs koetan katsoa tuota Metsänkeijun karttaa  Smiley

Ensivilkaisun perusteella näyttäisit mielestäni ehkä pikkaisen boheemilta tai vähintäänkin individualistilta. Tai siis ainakin jollain tapaa omaa polkua kulkevalta, luovalta ja taiteelliselta. Tähän viittaavat niin  aurinko kalat,  uranus askendentilla, MC  skorpioni jne. Ulkopuoliset näkevät sut varmaankin aika dynaamisena, itseriittoisena, mahdollisesti pikkaisen oikukkaana tuuliviirinä ja ehkä jopa kameleonttimaisena uusiintujana - siihen viittaisi tuo Uranuksen sijainti tarkasti askendentilla, jota tukee edelleen Jouskari nousumerkkinä ja nousevan hallitsija  jupiter Oinaassa/2.huoneessa.


Kyllä! Smiley

Tuo Jupiterin sijainti yhdessä sun auringon sijainnin kanssa kakkosessa viittaisi mielestäni siihen, että materia on jotenkin vahvasti yhdistettynä tähän kuvioon. Estetiikka lienee tärkeätä. Jupiter viittaisi onnekkuuteen materiaalisissa asioissa, rahan tulon ei siis pitäisi olla ongelma, mutta toisaalta osannet myös hankkiutua siitä eroon, joskus ehkä aika tunneperäisestikin ja hetken hurmoksessa. Sanoisin, että et ole pihi, vaan tykkäät nauttia elämästä ja tarjonnet kaverillekin  Wink Veikkaisin myös, että sulla on vahva arvomaailma (vaikkei välttämättä ihan konservatiivisimmasta päästä).

Ihan nappiin. Estetiikka on tärkeää, koti.. En osaa hoitaa raha-asioita ja nautin ostella..
Arvomaailma on tärkeä ja vahva osa minua, ja juu, ei ole konservatiivisimmasta päästä todellakaan.. Grin

saturnus 12.huoneessa pistää silmääni aina. Se viittaa mielestäni usein tietynlaiseen eristäytymiseen ja saattaa olla haasteellinen elementti sisäisessä maailmassasi - voi olla, että käyt läpi eksistentiaalisia kriisejä. Ehkä esim. lapsuutesi on tuonut mukanaan negatiivisia kokemuksia, syyllisyyden tuntoa tms. mikä on jäänyt rasittamaan alitajuntaasi. Ehkä et ole saanut ilmaista itseäsi vapaasti ( saturnus yhtymässä  askendentti). Toisaalta, jos näin on, lohdutuksen sanana voisin sanoa, että Saturnus tuo myös kestävyyttä sinne missä ikinä onkaan ja karmallisena planeettana palkkiot ovat sitä suuremmat, mitä paremmin Saturnuksen haasteet onnistuu kääntämään voitoiksi. Tuo yhtymä askendenttiin saa ehkä myös ympäristösi näkemään sinut jotenkin saturnisessa valossa vastuullisena/auktoriteettina/jollain tapaa vakavana tai kypsänä. Saturnuksesi on myös neliössä aurinkosi kanssa ja tämä vahvistaisi käsitystäni siitä, että olet ainakin jossain vaiheessa kokenut riittämättömyyden tunnetta ja todennäköisesti syynännyt omia puutteitasi paljon ankarammin kuin todellakaan olisi ollut aihetta! Ehkä olet myös jättänyt asioita tekemättä tämän vuoksi ajatellen, että et pysty, voi tai saa. Hmmm. No ehkäpä tuo Uranus, Jupiter ja nousu ovat tai tulevat olemaan apu tähän!

Tosi osuvaa kaikki. Smiley
Tosin vaikea kuvitella että joku näkisi minut vastuullisena henkilönä, mutta ehkä enemmänkin saattaa vakavana. Smiley

Rykelmän  askendentti saturnus ja  uranus perusteella luulisin, että levottomuuden ja vastuuntunnon ristiriita on jotenkin aika keskeinen osa nimenomaan sun ulospäinsuuntautuvaa elämää - sulla on ehkä tavallista enemmän opeteltavaa tällä saralla ja ympäristökin sen huomaa...

Kyllä! ADD:ksikin joku sanoisi.. Opettanut tekemään asiat omalla luovalla tavallani. Smiley

Kuu  vaaka :na lienet leppoisa ja harmoniahakuinen, ja yhdistettynä aurinko kalaasi, et tunne olevasi kotonasi konfrontaatiotilanteissa - välttelet niitä ja jos sellainen tulee vastaan, mieluiten vaan uiskentelisit äkkiä pois. Kuusi asema kasihuoneessa tuo nähdäkseni jotain jännitettä tunne-elämäsi kehitykseen - ehkä olet varttunut ympäristössä, jossa tunnepuolesi ei ole päässyt parhaalla mahdollisella tasolla kukkaan, olet ehkä joutunut pidättelemään niitä pinnan alla tms. Sinulla on kuitenkin tarve päästä yhteyteen muiden kanssa tunnetasolla, tunteesi saattavat olla hyvinkin syviä ja saatat olla kiinnostunut psykologiasta.

Jep. Elän tunteillani ja psykologiaa olen omatoimisesti että koulussakin lukenut. Smiley
Ehdottomasti kaikki osuu.


Mielestäni sijaintisi viittaisi myös siihen, että seksi&tunteet olisivat kiinteässä liitossa. Kuun neliö plutoon lisää tunteiden intensiivisyyttä, mutta toisaalta myös ristiriitaisuutta. Kaiken kaikkiaan musta tuntuu, että perusturvallisuuden etsintä on jollain tasolla tärkeää, ehkä teet sitä tuon 2.huoneen (materia) kautta? Veikkaisin myös, että tunteiden ilmaisu on sun läksy johon kuu neliö  askendentti sua opettaa iän myötä.

Seppo kirjoitti jotenkin oppiläksynä olevan niiden erillisyys jota kautta tajuaa kaiken yhtenäisyyden idiot2 Ihan mielenkiintoista ajateltavaa. Tunteiden ilmaisu on ehdottoman tärkeää kyllä, vaikka joskus se on vaikeaa (niin aina kuitenkin sen arvoista ja palkitsevaa). Smiley


Yleisesti musta näyttäis "per aspera ad astra" (latinaksi vaikeuksien kautta voittoon(" vaikeuksien halki tähtien luo"))-kartalta! Elämäsi alkupuoli liennyt ainakin tunnepuolella jotenkin vaikea ja se tuonut haasteita, mutta kyllä se siitä, kun et vaan lannistu!

Ihan totta. Tätä juuri yritin äidillenikin selittää, että (kun elämästäni puhuttiin ja tekemistäni valinnoista) että se (vaikea) tie on ollut mun tie ja että se on kaikki ollut tarkoituksellista sillä siten minusta on tullut minä. Vaikeuksien kautta todellakin voittoon. Smiley

Olen huomannut, että monilla joilla Uranus on 1.huoneessa/ askendentti:lla, se näkyy myös ruumiissa jollain tapaa - monet ovat joko tavattoman pitkiä, kasvoiltaan teräväpiirteisiä ja luustoltaan tavallista massiivisempia. Uteliaisuudesta kysyisin, kuulutko myös tähän ryhmään?

Olen ruumiinrakenteeltani pieni ja hoikka, en kai erityisen teräväpiirteinen, no ehkä vähän..
Tumma ja ruskeat silmät. Kaurismainen (1.huone)?

Kiitos paljon tulkinnasta! Todella kiva oli lukea! Smiley
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #104 : 28.11.2010 22:50:23 »

Nonni, aivan ensimmäisenä kirjoittelen jotain Metsänkeijun kartasta. Pahoittelen tosiaan tälläistä myöhäistä vastausta. Olen jättänyt viime viikkoina tätä astroilua vähän taka-alalle muiden kiireiden takia, niin katsotaan, että mitä tästä tulee.

Ensisilmäyksellä näkisin totuuden etsimisen teemaa. MC  skorpioni tuo mielestäni ihmiseen aina sellaista tutkijamaisuutta, syvääluotaavuutta ja kun kartalta löytyy vielä  askendentti jousimies, niin koen sen vielä vahvistavan aitoa halua pyrkiä elämän totuuksia kohti, samoin  aurinko kalat pyrkii mielestäni aidosti ymmärtämään kanssaihmisiään ja ympäröivää maailmaa. Eli syvällisyyttä ja filosofista otetta tuntuisi löytyvän.

Toisaalta kartaltasi löytyy aika paljon monimutkaisuutta. Koen, että jo tuo  aurinko aspect_squ askendentti on aika hankala, sillä silloin oma sisäinen maailma ei ihan helposti heijastu ulkoiseen persoonaan tai ainakin se vaatii työtä .Ja kun on vielä tuo  kuu aspect_squ askendentti. Ja kun soppaan heitetään vielä tuo  aurinko aspect_opp kuu, niin ainakaan ihan helposta ja yksinkertaisesta kartasta ei ole kyse. Toisaalta tälläiset ristiriidat yhdistettynä syvääluotaavaan ajattelutapaan voi tuottaa varsin hyvää tulosta. En usko, että tällä kartalla henkisen kehityksen teemat jäävät huomiotta. Luulisinkin, että näiden tunne-elämän, ulkoisen persoonallisuuden ja olemuksen väliset ristiriidat lähinnä vain vahvistavat tarvetta tutkia itseäsi. Varmaan mitä enemmän itseäsi ymmärrät sen paremmin se alkaa näkyä myös ulkoisessa ilmaisussasi.

Koen myös, että 9. huoneen pluto lisää edellämainitsemiani syvääluotaavia teemoja omassa ajatusmaailmassasi. Haluat luultavasti pohtia ja käännellä kaikki asiat perinpohjaisesti ja sitä kautta muodostaa uniikkeja ajatusmalleja ja ideoita.

Jollain tapaa, mitä enemmän tätä karttaasi katselen, sitä enemmän vahvistuu kuva filosofisesta ihmisestä, joka haluaa löytää oman totuutensa.

Koen myös, että kotiin ja materiaan liittyvät teemat ovat keskeisiä. IC härässä ja mars sen tuntumassa ja aurinko, jupiter ja kuunsolmu 2. huoneessa. Vaikka materia ja koti onkin sinulle tärkeä asia, niin kuunsolmu 2. huoneessa mielestäni muistuttaa henkisen varallisuuden tärkeydestä. Eli liiaallinen materialismi tuskin sinua onnelliseksi tekee. Joten balanssi henkisen ja materiaalisen hyvinvoinnin välille. Koenkin, että sellainen itsenäisyys henkisesti ja omiin henkisiin voimavaroihin luottaminen voisi olla aika tärkeä asia tuolla kuunsolmun sijainnilla. Itsellänikin löytyy tuo kuunsolmu samaisesta huoneesta ja sen takia ehkä tähän lisään ajatuksen tuosta sijainnista ja siitä, että tavallaan se materiaalinen hyvinvointi saattaa vaikuttaa tavallista enemmän oman henkiseen hyvinvointiin. Voi siis mennä ihan vikaan, mutta älä ota silti itseesi.

Uranus Asc:lla tuo ehdottomasti omaperäisyyttä ulkonäköön ja persoonaan. Oma ulkoinen olemus voi tosiaan muuttua aika radikaalistikin ja olet ehdottomasti vaihtelunhaluinen omantienkulkija. Neptunus 1. huoneessa lisää taiteellisuutta ja venus viehätysvoimaa. Olet varmasti persoonallinen kaunotar, eläväisine ja ilmeikkäine kasvoinesi. Olet varmasti näkyvä ja erikoinen persoonallisuus, joka välillä ihmetyttää ja kummaksuttaa kanssaihmisiä, mutta samalla ei jätä ketään kylmäksi.

Tässä nyt jotain ensivaikutelmasta. Toivottavasti edes osittain osui, vaikk tulkintataitoni ovatkin hieman ruosteessa. =D  

Vastailen sitten noihin minulle tehtyihin tulkintoihin piakkoin. Iso kiitos kaikille tulkinneille. =)
« Viimeksi muokattu: 28.11.2010 23:02:46 kirjoittanut Ratkaisu » tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: