Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: keskeneräiset kivitalot  (Luettu 3125 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« : 24.10.2010 22:50:07 »

Unessa kotikaupunkini joen rannalle puistoon oli ilmestynyt rakennus - vielä keskeneräinen,hyvin paksuista kiiltäviksi hiotuista punertavista graniittipaasista rakennettu. Yksi seinä oli vielä täysin avoin ja sisällä huomioni kiinnitti valtava, samasta materiaalista tehty takka. Kovasti unessa mietin, miten tuollaisesta vähän hautakiven näköisestä jykevästä materiaalista omakotitaloa rakennetaan ja vielä keskelle rantapuistoa.

 Samassa näin vähän kauempana toisenkin keskeneräisen kivestä rakennettavan talon. Tämän talon materiaalina olevat kivenmurikat olivat myös graniittia, nyt vain täysin luonnontilaisia, eivät säännöllisiä eivätkä kiillotettuja. Menin katsomaan lähempää ja ihmettelin, miten ihmeessä talo voidaan tuollaisista kivistä rakentaa - kattokin oli kuin luolan katto ja ajattelin, että mitenkähän kivenmurikat kestävät katossa, tippuvatkohan epäonnisen päähän.

Mistähän moiset unet kertovat? Jos kuvaavat unennäkijää itseään, niin olenko kivettymässä ja elämä menee ohi vai mistä voisi olla kyse?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 24.10.2010 23:23:07 »

Minulle pisti silmään se, että toinen talo on tehty sangen hienoista, käsitellyistä kivistä. Toinen taas on luonnon kivistä ja ilmeisesti aika käsittelemättömistä. Et oikein ole tyytyväinen kumpaankaan. Onko sinulle itsen kanssa jotain ongelmaa, jossa kumpikaan vaihtoehto ei oikein tunnu hyvälle tai jotain asiaa elämässä, jossa et oikein osaisi päättää mitä haluta, koska molemmista tulee mieleen vain niiden negatiiviset puolet?

Tällaisia ajatuksia  coolsmiley
tallennettu
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #2 : 25.10.2010 21:41:56 »

Kiitos AthaMaarit tulkinnasta. (Hukkasin jo yhden tekstin bittiavaruuteen mutta yritetään uudestaan.)

Eli paljon mahdollista että omasta minäkuvasta ja sen ongelmista on kyse. Kiiltävä, hieno = ahkera työminä ("tunnollinen työhullu", rooli, joka päivä päivältä enemmän ahdistaa) ja muhkurainen luonnonkivi = arkinen kotiminä (aika ja voimat ei oikein riitä "elämiseen", kestääkö kivet katossa).

Jotain tarttis varmaan muuttaa elämässään, iso kysymys mitä. Keveyttä ja iloa ainaski pitäis etsiä!   Smiley

 aurinko kauris  askendentti kauris   kuu neitsyt  mars kauris merkurius kauris venus jousimies  jupiter jousimies keskitaivas jousimies saturnus kauris  uranus leijona neptunus skorpioni pluto neitsyt
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: